Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
próbáld meg kiméerni tiszta vízzel 100 méter hosszan és beszorozgatod mint a vetőgép leforgatásnál és kb kijött , mi így állítottuk be 3as fúvókával 240 körül fúj 6.ba 1250-1300 fordulaton mtz 892
Válasz #590. hozzászólásra
04 es fuvókával 2 bar nyomáson 12 m mtz 80 nal 6. kal járok 200 lityi vizzel,igaz a permetező tipusa nem uaz, a fuvóka osztás 50 cm
Sziasztok!
Érdeklődnék valakinek van-e garden-jet típusú 660 literes 12 méter széles vegyszerezője és milyen beállítással dolgozik vele? Nekem 200 liter/Ha mennyiség kiszórásához szükséges beállítási tanács kellene! Előre is köszönöm!
Sracok, meg tudnatok osztani a tapasztalataitokat velem 2.4D -vel kapcsolatban? iden olcsobbra tervezem a gyomirtast, mint tavaj volt (Callisto+Monsoon) kaptam egy kis maradekot 2.4D-bol, ezt szeretnem elhasznalni, dem nem tudom mi a legjobb kombinacioja (tarack az lesz a foldben, ez mar laccik most). olvastam sok rosszat is rola: termes csokkenes, megtekeri a kukoricat...stb. Tapasztaltatok ilyet? Mit ajanlotok hozza?
Sziasztok!
Nem szokam kukoricát vetni de idén lesz pár heki...Milyen fajtát vessek????Valami magas FAO-val rendelkezőre gondoltam, mert a szárítást fizetni kell ígyis-úgyis...És a száraz kukira is annyit ke fizetni mint a vizesre...Szóval ha már fizetek legyen súlya...Köszi...
Ha ki akarod próbálni a TitusPlust akkor lehet, hogy érdemesebb lenne a TitusPlus Goldot használni, nem nagy az árkülönbség, de hatékonyabb. Az 1 liter Successor sokat segít még a kétszikűek ellen (főleg csattanó maszlag).
Ne izgulj a gold formáját használd nem fogsz csalódni!
De az idén az új anyaguk a PRINCIPÁL_GOLD 2l szaccesorral takarit mindent!DE! ha évelő kétszikűeid vannak akkor maradj az előző változatnál!
Évelő fenyércirok ellen a felső dózist érdemes használni ami Titusból 60 gramm. Nem azt mondom, hogy a TP nem fog hatni ellene, de nembiztos hogy elég.
Egyébként a legnagyobb mennyiségű SU hatóanyag a Principalban van.
jó volna egy normális gyomírtót találni
tavaly mestert használtam, nagyon jól kivitt mindent, de semmi tartamhatása nincs így őszre tiszta gaz let a kuki
van egy dupont-os termékkatalógusom és abból néztem ki ezt.
Szinte minden gyomot kiválóan visz, amit meg nem azt jól viszi.Ezt írja
/ de lehet csak fényúzés, majd meglátom /
Ha az adott 368gr/ha-s adadot kiszóród ,akkor a mai viszonyok között a leg nagyobb mennyiségű egyszikű irtó szulforienát ezzel az adaggal adod ki!Persze 1 ha-ra számolva, ha megfelelő a permetezéstechnológia akkor nagy gondod nem lehet! Nem értem az 50gr titust miért spanolnád felfelé!
áááá
ez van mikor az ember, számára új gyomírtóval akar próbálkozni
mindegy egy kis területen kipróbálom azt majd látom mit tud, azé köszi a hozzászólásokat
Nem igazán értem a kérdésed mert az első kombináció a stomp+spectrum az két 1szikű irtó anyag, gyári kombinációja a Wing. A második kombinácó az jó és drága.
Láttam erről valamikor egy videó filmet (valami szuper kamerával készült) és ott baromira elvált a légbeszívásos és a "hagyományos" tovább fejlesztett fúvókák közti különbség az új javára.
Ja és még a magasabb nyomásos variációnál az azonos méretű cseppek a sima fúvókához képest jobb fedettséget is biztosítanak mert a légbeszívásosnál képződő buborék cseppek szétpukkannak a felületre érve.
8753 hozzászólás
Válasz #602. hozzászólásra
10 km/h 3 bar-on 190 l/ha
-II- 4 bar-on 218 l/ha
Ha 5 km/h mész akkor 1 bar nyomás 218 l/ha.
Ha 8 km/h mész akkor 2 bar nyomás 194 l/ha.
Az 5. sebesség az qva lassú.
Milyen a váltód ??? 18-as vagy 14-es ????
Válasz #600. hozzászólásra
Köszi a segítséget!
Válasz #593. hozzászólásra
80-as mtz, padló gáz, rövid 7.-ba, 4 bar, 275 liter/ha
Válasz #597. hozzászólásra
Mindenképpen érdemes vizzel kalibrálni
Válasz #596. hozzászólásra
na meg hogy mennyi a sebesség, nem jó km órám de bő félgáz
próbáld meg kiméerni tiszta vízzel 100 méter hosszan és beszorozgatod mint a vetőgép leforgatásnál és kb kijött , mi így állítottuk be 3as fúvókával 240 körül fúj 6.ba 1250-1300 fordulaton mtz 892
Válasz #595. hozzászólásra
Tök mindegy a permetező típusa !!!!
A fúvóka mérete, távolsága, nyomása számít !!!
04 es fuvókával 2 bar nyomáson 12 m mtz 80 nal 6. kal járok 200 lityi vizzel,igaz a permetező tipusa nem uaz, a fuvóka osztás 50 cm
Alapvető gond a sebesség pontos bemérése talajon, nem kövesúton !!!!!!
Válasz #592. hozzászólásra
Szia Szabi! 04-es fúvóka és 82-el mennék 5.seb!
Hanyas a fúvókd ???
Mennyivel mégy ????
Válasz #588. hozzászólásra
Sziasztok!
Érdeklődnék valakinek van-e garden-jet típusú 660 literes 12 méter széles vegyszerezője és milyen beállítással dolgozik vele? Nekem 200 liter/Ha mennyiség kiszórásához szükséges beállítási tanács kellene! Előre is köszönöm!
Válasz #588. hozzászólásra
a fenyércirkot is.
mondjuk idén én a fenyércirkot kukiban focus ultrával nyomom.
Válasz #586. hozzászólásra
miért? jól viszi a tarackot! nem?
Válasz #584. hozzászólásra
A 2.4D-t max 3-4 leveles állapotban nyomd,azután már károsítja a kukoricát.
Válasz #583. hozzászólásra
volt már olyan aki a panterát ki akarta szórni kukiban, mert jól viszi a tarackot
Válasz #584. hozzászólásra
kombinálható, de mivel van a monsson-nak is kétsziküírtó hatása ezért elég a 2,4-ből egy csökkentett adag
Mult evben szepen pucolta a tarackot a Monsoon, ezt a szert szeretem, hatekony. kombinalhato a 2.4D-vel? vagy mas javaslat?
Válasz #582. hozzászólásra
ja ja gondoltam,hogy ennyit tud ha egyszer méregkeverő.
Válasz #581. hozzászólásra
a glifozáthoz hozzátenném, hogy az nem szelektiv gyomírtó, hanem totális. nehogy tapasztalatlanok állományban kiszórják
Válasz #580. hozzászólásra
a taracknak glifozát az ellenszere a 2,4D-t csak 5 levélig szórd ki,fajta fügvénye,hogy hogy tűri a hormont.
Sracok, meg tudnatok osztani a tapasztalataitokat velem 2.4D -vel kapcsolatban? iden olcsobbra tervezem a gyomirtast, mint tavaj volt (Callisto+Monsoon) kaptam egy kis maradekot 2.4D-bol, ezt szeretnem elhasznalni, dem nem tudom mi a legjobb kombinacioja (tarack az lesz a foldben, ez mar laccik most). olvastam sok rosszat is rola: termes csokkenes, megtekeri a kukoricat...stb. Tapasztaltatok ilyet? Mit ajanlotok hozza?
Válasz #576. hozzászólásra
Csak a Titus Plus Gold csomagnak van tartamhatása...
Sziasztok!
Nem szokam kukoricát vetni de idén lesz pár heki...Milyen fajtát vessek????Valami magas FAO-val rendelkezőre gondoltam, mert a szárítást fizetni kell ígyis-úgyis...És a száraz kukira is annyit ke fizetni mint a vizesre...Szóval ha már fizetek legyen súlya...Köszi...
Válasz #576. hozzászólásra
semmilyen
még egy lényeges kérdés.milyen tartamhatása van a titus plusnak??
Válasz #572. hozzászólásra
Vagy a Principalt ossza meg és az elsővel tegye ki a Sucessort , második kezeléshez csapjon hozzá 2 liter Cambiót...
Válasz #572. hozzászólásra
Bocs lemaradtam. Nekem is ez a véleményem
Válasz #569. hozzászólásra
Ha ki akarod próbálni a TitusPlust akkor lehet, hogy érdemesebb lenne a TitusPlus Goldot használni, nem nagy az árkülönbség, de hatékonyabb. Az 1 liter Successor sokat segít még a kétszikűek ellen (főleg csattanó maszlag).
Válasz #570. hozzászólásra
Ne izgulj a gold formáját használd nem fogsz csalódni!
De az idén az új anyaguk a PRINCIPÁL_GOLD 2l szaccesorral takarit mindent!DE! ha évelő kétszikűeid vannak akkor maradj az előző változatnál!
Válasz #564. hozzászólásra
Évelő fenyércirok ellen a felső dózist érdemes használni ami Titusból 60 gramm. Nem azt mondom, hogy a TP nem fog hatni ellene, de nembiztos hogy elég.
Egyébként a legnagyobb mennyiségű SU hatóanyag a Principalban van.
jó volna egy normális gyomírtót találni
tavaly mestert használtam, nagyon jól kivitt mindent, de semmi tartamhatása nincs így őszre tiszta gaz let a kuki
van egy dupont-os termékkatalógusom és abból néztem ki ezt.
Szinte minden gyomot kiválóan visz, amit meg nem azt jól viszi.Ezt írja
/ de lehet csak fényúzés, majd meglátom /
Válasz #567. hozzászólásra
Rendi vagy!
elnézem
Válasz #565. hozzászólásra
Baszki 1 év után enyit tévedhetek! Pláne 10 fröcs után!
383 gr/ha
Válasz #562. hozzászólásra
Ha az adott 368gr/ha-s adadot kiszóród ,akkor a mai viszonyok között a leg nagyobb mennyiségű egyszikű irtó szulforienát ezzel az adaggal adod ki!Persze 1 ha-ra számolva, ha megfelelő a permetezéstechnológia akkor nagy gondod nem lehet! Nem értem az 50gr titust miért spanolnád felfelé!
áááá
ez van mikor az ember, számára új gyomírtóval akar próbálkozni
mindegy egy kis területen kipróbálom azt majd látom mit tud, azé köszi a hozzászólásokat
Válasz #560. hozzászólásra
A TitusPlus tudja a fenyércirkot, de az évelő fenyércirokhoz kellene még hozzá 10 gramm Titus 75 DF még.
Válasz #558. hozzászólásra
Nem igazán értem a kérdésed mert az első kombináció a stomp+spectrum az két 1szikű irtó anyag, gyári kombinációja a Wing. A második kombinácó az jó és drága.
Hááát nagyon szűkszavúak vagytok a Titus plusról !!
A rizómás fenyércirkot is viszi??
Válasz #558. hozzászólásra
racer. ez tök egyértelmű
Sziasztok !Szerintetek melyik kombináció a jobb :Stomp+Spectrum vagy Racer+-Proponit ???
Válasz #555. hozzászólásra
Láttam erről valamikor egy videó filmet (valami szuper kamerával készült) és ott baromira elvált a légbeszívásos és a "hagyományos" tovább fejlesztett fúvókák közti különbség az új javára.
Lassan meg lesz az igazság is... Tényleg kellene egy fizikus ide
Ja és még a magasabb nyomásos variációnál az azonos méretű cseppek a sima fúvókához képest jobb fedettséget is biztosítanak mert a légbeszívásosnál képződő buborék cseppek szétpukkannak a felületre érve.
Válasz #551. hozzászólásra
Megéri, mert 10X tovább tart