Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD380.08 FtCHF433.84 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz blink #8478. hozzászólásáraA piridat dikambával együtt csinál ilyeneket, sőt a dikamba egyedül is, meleg,fajta,fejlettség, uv? meg még hozzátesz. Pár nap és feláll.
Válasz mcandoure #8474. hozzászólásáraSzia. Az attól függ hogy mivel gyomirtottál? Van olyan gyomírtó ami után nem ajánlott. Ugyan is némely gyom irtó egy filmet képez a felszínen és minden ki kelő gyomrot elpusztít ha ez a filmréteg meg sérül akkor ott eső után gyomosodni fog.
Válasz Gandhy #8469. hozzászólásáraJó az, de attól függ milyen gyomjaid vannak a kukoricában. Ahogy nézem a leiratát, évelő kétszíkűre írja hogy kell bele még valami pl. dikamba. Magyarul ha sok az acat, vagy a szulák benne azt önmagában nem viszi el. Evelo egyszikure nem emlekszem mit irt. De olvasd el te is, meg kérdezz rá szakembernel!
Sziasztok! Az elumis bang csomagot 3 napja fújtam ki és egy kicsit meghajolt tőle a kukorica, de a gyomot is kipirította. Más is járt már így vele, kiheveri?
Sziasztok!
Az elumis bang csomagot 3 napja fújtam ki és egy kicsit meghajolt tőle a kukorica, de a gyomot is kipirította.
Más is járt már így vele, kiheveri?
Válasz fexco #8465. hozzászólásáraElső évben jó volt, második évben felül kellet kezelnem Laudis-sal, de egy táblát a maradék előző évivel fújtam, na az működött, a friss nem. Jeleztem a problémát, hívott a képviselő, mondta, hogy szélben fújtam, vagy harmatban, vagy nagyon melegben, vagy hűvösben, vagy a fúvókaválasztás volt helytelen Megemlítette, hogy kijön megnézni, sokat sejtetőn mondtam neki, hogy mindkettőnk érdekében ezen okfejtése után inkább ne jöjjön.
Válasz Gandhy #8464. hozzászólásárabakker,totál ugyanez a szitu nálunk is.de azért megjegyzem tavaly kinvolt a területi képviseő,mert meg lett reklamálva,hogy a cirokkal nemnagyon csinált semmit...
tanakodás,fejvakarás,stb,aztán kaptunk egy összecukható kemping pecaszéket.
egyszer gondoltam egyet,beleülök,összerogyott alattam.óóóó,hogy nyomja bele a faszát a székibe.....
de azért idén is azt nyomjuk...
Válasz fexco #8461. hozzászólásáraHolnap reggel, ha megyek haza, rálesek, de unokatesóm ott szomszéd, azt mondta ma, még van rajta víz.
Ha meg el is megy, még utána a traktort is meg kell bírja. Késve nem vagyok, 3 leveles volt még a kukker is, de azért ebbe a jó meleg időbe nől minden, a gyom is.
Nem tudom még, mit szórok rá, Unokatesóm a Diniro goldot ajánlotta, meg mivel 4.7ha a kukorica így egységcsomagba pont jó.
Válasz Gumóka #8448. hozzászólásárama már biztos mást mutatott a terep!
meg itt valóban nemigen van még gaz,és a kukorica is elég karcsú.(mitnyomsz rá?)
Válasz mtz1221 #8458. hozzászólásáraAz ilyeneket nem olyan helyre teszik. Ezek nem politikus kapcsolatokat szereznek, hanem szakállas szerelmi kapcsolatokat...
Válasz Gumóka #8457. hozzászólásáraMajd ott bent szereznek politikusi kapcsolatokat, többet nem viszik be őket csak nagyobb mennyiséget kell termelniük.
Válasz Gumóka #8454. hozzászólására3x félnap vízelvezetőárok tisztítás, 2x félnap szivattyúzással, most Ok. 3 éve nem volt víz, kicsit elhanyagoltam az árkot, gondolván, úgy sem lesz rá szükség. Hazaúton Bambi meghalt, de megbontotta a furgon elejét.
Válasz mtz1221 #8445. hozzászólásáraNem kell újra fújni .Fél óra elegendő hogy felvegye, már mint ha beletetted az előírt mennyiségű anyagot.Ha tettél trendet is hozzá akkor meg 100 % hatásos lessz.
Válasz mtz1221 #8445. hozzászólásáraén is ma nyomtam a gabonákat,5ora fele elkezdett fujni a szél elég rendesen,a rádió meg valami nagy vihart magyarázott...mondom ottrohacc meg,nyomjuk neki....este 7órátol eddig a levél se rezzen....
Válasz fannika0172 #8443. hozzászólására Az nem elég hogy jóval drágább de még nálunk nem szabadon vásárolható mert I-II kategóriába tartozik ennyi faszságot tudtak ezek a gazdákért lévő dumás kormányaink nekünk adni meg a parlagfű büntit de tapsoljunk mert lehetne ugye rosszabb is de a jobbat mindig elfelejtik közölni velünk
8741 hozzászólás
Válasz blink #8488. hozzászólására Köszönöm
Akkor megnyugodtam :D
Válasz Dvili #8484. hozzászólására
Válasz fannika0172 #8485. hozzászólásáraPio 9415 meg ignis
Válasz mocsencsi1 #8486. hozzászólásáraBízok benne
Válasz blink #8478. hozzászólásáraA piridat dikambával együtt csinál ilyeneket, sőt a dikamba egyedül is, meleg,fajta,fejlettség, uv? meg még hozzátesz. Pár nap és feláll.
Válasz blink #8478. hozzászólására Ez milyen fajta hogy így kidőlt???.
Válasz blink #8478. hozzászólásárasemmi gond sem lesz , meleg volt illetve hormonhatás kb
Válasz togye27 #8481. hozzászólásáraEz akkor szokott előfordúlni amikor megkésik a gyomírtás
Válasz togye27 #8481. hozzászólásáraEz akkor szokott előfordúlni amikor megkésik a gyomírtás
Válasz Traktoros30 #8475. hozzászólására
Szintén Elumis Bang-et fújtam 2 napja, nekem is sok tő elhajolt.
Válasz Traktoros30 #8473. hozzászólásáraÉn jártam így pont ezzel a gyomirtóval,reménykedünk benne ,hogy kinövi
Válasz blink #8478. hozzászólásáraNekem is hasonló,gyomirtó megcsavarta,sztem kinövi
Botiga extrát tegnap fújtam ki. Ez mennyire normális? Készítsem a vetőgépet?
Válasz mcandoure #8474. hozzászólásáraSzia. Az attól függ hogy mivel gyomirtottál? Van olyan gyomírtó ami után nem ajánlott. Ugyan is némely gyom irtó egy filmet képez a felszínen és minden ki kelő gyomrot elpusztít ha ez a filmréteg meg sérül akkor ott eső után gyomosodni fog.
Válasz Gandhy #8469. hozzászólásáraJó az, de attól függ milyen gyomjaid vannak a kukoricában. Ahogy nézem a leiratát, évelő kétszíkűre írja hogy kell bele még valami pl. dikamba. Magyarul ha sok az acat, vagy a szulák benne azt önmagában nem viszi el. Evelo egyszikure nem emlekszem mit irt. De olvasd el te is, meg kérdezz rá szakembernel!
Sziasztok! Az elumis bang csomagot 3 napja fújtam ki és egy kicsit meghajolt tőle a kukorica, de a gyomot is kipirította. Más is járt már így vele, kiheveri?
Sziasztok!
Gyomirtás után mennyi idő múlva érdemes, sorköz művelni?
Sziasztok!
Az elumis bang csomagot 3 napja fújtam ki és egy kicsit meghajolt tőle a kukorica, de a gyomot is kipirította.
Más is járt már így vele, kiheveri?
Válasz Gandhy #8464. hozzászólására Csak már a fenyér cirok ezt is kinőte az az nem boldogul vele szóval akkor mit is fújunk
Válasz Gandhy #8468. hozzászólására Hátra vinni agyonlőni lett volna
Válasz boldizsár1988 #8460. hozzászólásáraMoonsun -nal kezelted?
Mert régebben láttam ilyen kukoricát és az így nézett ki.
Annyira dicsérik a Monsoon Active-ot, talán egyszer majd kipróbálom. Vélemény, tapasztalat?
Válasz fexco #8465. hozzászólásáraElső évben jó volt, második évben felül kellet kezelnem Laudis-sal, de egy táblát a maradék előző évivel fújtam, na az működött, a friss nem. Jeleztem a problémát, hívott a képviselő, mondta, hogy szélben fújtam, vagy harmatban, vagy nagyon melegben, vagy hűvösben, vagy a fúvókaválasztás volt helytelen Megemlítette, hogy kijön megnézni, sokat sejtetőn mondtam neki, hogy mindkettőnk érdekében ezen okfejtése után inkább ne jöjjön.
Válasz Gandhy #8464. hozzászólásáraValamelyik évben volt azzal is permetezve, azzal se volt bajom.
Ezzel még nem, most meglátom majd
Válasz Gumóka #8462. hozzászólásáranem volt semmi gondunk egyébbként vele,az is söpört rendesen.
Válasz Gandhy #8464. hozzászólásárabakker,totál ugyanez a szitu nálunk is.de azért megjegyzem tavaly kinvolt a területi képviseő,mert meg lett reklamálva,hogy a cirokkal nemnagyon csinált semmit...
tanakodás,fejvakarás,stb,aztán kaptunk egy összecukható kemping pecaszéket.
egyszer gondoltam egyet,beleülök,összerogyott alattam.óóóó,hogy nyomja bele a faszát a székibe.....
de azért idén is azt nyomjuk...
Válasz Gumóka #8462. hozzászólásáraÉn Dinirot használtam 2 évig, de visszaálltam a Principal Plus Gold-ra és nem véletlenül.
Válasz Gumóka #8462. hozzászólásáraaz jo cucc,akkor még hadnőjjön mindkettő!
Válasz fexco #8461. hozzászólásáraHolnap reggel, ha megyek haza, rálesek, de unokatesóm ott szomszéd, azt mondta ma, még van rajta víz.
Ha meg el is megy, még utána a traktort is meg kell bírja. Késve nem vagyok, 3 leveles volt még a kukker is, de azért ebbe a jó meleg időbe nől minden, a gyom is.
Nem tudom még, mit szórok rá, Unokatesóm a Diniro goldot ajánlotta, meg mivel 4.7ha a kukorica így egységcsomagba pont jó.
Válasz Gumóka #8448. hozzászólásárama már biztos mást mutatott a terep!
meg itt valóban nemigen van még gaz,és a kukorica is elég karcsú.(mitnyomsz rá?)
Üdv .
Néhány tő kukorica mint ha feküdne a földön,lehet a gyomirtó csavarta meg és ha igen mikor növi ki?
Válasz mtz1221 #8458. hozzászólásáraAz ilyeneket nem olyan helyre teszik. Ezek nem politikus kapcsolatokat szereznek, hanem szakállas szerelmi kapcsolatokat...
Válasz Gumóka #8457. hozzászólásáraMajd ott bent szereznek politikusi kapcsolatokat, többet nem viszik be őket csak nagyobb mennyiséget kell termelniük.
Válasz mtz1221 #8456. hozzászólásáraMost razziáztak itt, egy marék legényt vittek hűvösre, én azért jobban érzem magam kint
Válasz Gumóka #8454. hozzászólásáraTermelnél inkább a kertedben rendes kendert. Jobban fizető, meg meglehet kapálni.
Válasz Gumóka #8454. hozzászólására3x félnap vízelvezetőárok tisztítás, 2x félnap szivattyúzással, most Ok. 3 éve nem volt víz, kicsit elhanyagoltam az árkot, gondolván, úgy sem lesz rá szükség. Hazaúton Bambi meghalt, de megbontotta a furgon elejét.
Válasz Gandhy #8453. hozzászólásáraVan azért, ahol "szőrösebb", meg a qrva kender néhol bokáig ér.
Mondjuk ez másik tábla.
Válasz Gumóka #8448. hozzászólásáraAmilyen gyomos, van még 2-3 heted.
Válasz snooker #8449. hozzászólásáraEgy láda lav sörért jöhetsz ha igazad lesz.
Válasz fexco #8446. hozzászólására400 euróm akkor oda +a vettem észre 3 hektár naprám elfogyott. Jól indul az év.
Válasz Gumóka #8448. hozzászólásáraDrónnal?
Válasz mtz1221 #8445. hozzászólásáraNem kell újra fújni .Fél óra elegendő hogy felvegye, már mint ha beletetted az előírt mennyiségű anyagot.Ha tettél trendet is hozzá akkor meg 100 % hatásos lessz.
Válasz fexco #8447. hozzászólásáraAzt nem tudom, mivel, mikor és hogyan fogom ezt permetülni'
Válasz mtz1221 #8445. hozzászólásáraén is ma nyomtam a gabonákat,5ora fele elkezdett fujni a szél elég rendesen,a rádió meg valami nagy vihart magyarázott...mondom ottrohacc meg,nyomjuk neki....este 7órátol eddig a levél se rezzen....
Válasz mtz1221 #8445. hozzászólásáranagy az esély rá,hogy szart se fogérni.
Niko+rimoszulfuron+dikaba+mezotrion keverékre, a semmiből özönvíz jött, fél órára a fujjás után. Készíthetem a pénzt laudis+eqvipp keverékre ???
Válasz fannika0172 #8443. hozzászólására Az nem elég hogy jóval drágább de még nálunk nem szabadon vásárolható mert I-II kategóriába tartozik ennyi faszságot tudtak ezek a gazdákért lévő dumás kormányaink nekünk adni meg a parlagfű büntit de tapsoljunk mert lehetne ugye rosszabb is de a jobbat mindig elfelejtik közölni velünk
Válasz iuliu #8442. hozzászólására Itt meg 9.687 Ft+2.475 Ft kiszállítva az e-mag -ra az-az 4 szeres áron ilyen szemét országa lettünk
Válasz Bubuka20 #8437. hozzászólásáraromaniaba 8 eu litre