Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jó estét érdeklődni szeretnék hogy ki hogyan használja vagy használta a merlin duót milyen dózisban a jó hatás érdekében és tartalom hatás szempontjából milyen? és a kuki hogyan viselte?
1-2 nap alatt még nem látszik a hatása, de a gyom már megáll a növekedésben....aztán szépen lassan elkezd kifehéredni...4-5 napot mondanék amikor már jobban látható...igazából használtuk mi is de annyira pontosan nem számoltam a napokat.....
Tylla46. Köszönöm a választ.A laudissal mi is meg voltunk elégedve, ez a váltás kimondottan a ha-onkénti közel 7000 ft árelőnyről szól a calaris javára. Valószínú,hogy az 1 szikúek elleni védekezés a gyengéje,azért is ajánlanak 1 szikűnél teljes dózist. Kukoricában az 1 szikű irtó a drága.
Tylla46. Köszönöm a választ.A laudissal mi is meg voltunk elégedve, ez a váltás kimondottan a ha-onkénti közel 7000 ft árelőnyről szól a calaris javára. Valószínú,hogy az 1 szikúek elleni védekezés a gyengéje,azért is ajánlanak 1 szikűnél teljes dózist. Kukoricában az 1 szikű irtó a drága.
Azért azt vegyük számításba, hogy ez a hirtelen sok eső, és a lehűlés stresszként érintette a kukoricát, na meg a víz hatására a szövetek is fellazultak, így a gyomirtót is nehezebben dolgozza fel.
Ilyen gyomjaim vannak.
A terület szélében főleg egyszikű.
A terület kapott 0,5l Adengot még a hideg hét elött, május 8-9 körül.
Most, hogy kijött a jóidő néhol látom , hogy sárgulgat a gyom.
Kell újrakezelni mással, ki mit gondol?
Mezei aszat néhol foltokban előfordul.
Na megvolt a bemosócsapadék, a Lumax beindult. Egy szikra gaz nincs sehol, vagy a bujkáló selyemmályva eleve sárgán jön ki. Viszont a kukorica kinézete sem egy tóparti látomás. Ottvan, de semmi életkedv nem látszik rajta, néhol sodrott a levele is, lehet az eső miatt ő is többet kapott a jóból. Pedig ennek a szernek nem kéne nagyon ilyet csinálni. Van valakinek hasonló tapasztalata? Köszi
Olyan nincs h. túl mélyre vetés
Mikor mán a paraszt félprofi????? áhhhhhhhh
Azt nem is tudjuk hány szint még lefele a félprofitól 1 mélyre vető figura......
1 félprofi kabinból regulálja a kanálisparton sok rezervával a mélységet......
Drótférget meg az iskolapadban láttunk ...... képen...... utoljára
Hello kérdezni szeretném hogy legyomirtoztam a kukoricát adengoval . És a tavalyi burgonya árvakelés kikelt . Megfogja e fogni? vagy dezormonal fujjak rá?
Én azt használtam az idén, de még idő kell, hogy véleményt tudjak mondani... Az egyik kolléga kedvezőt írt róla, néhány nappal ezelőtt, vissza tudod keresni...
A Calaris Pro mellett talán a tartamhatása szól, bár mi hosszú éveken keresztül Laudis-t használtunk, és mindig tökéletesen működött...
Sziasztok.
Tudna valaki gyakorlati tapasztalatot mondani a Calaris Pro gyomírtóra?
Ezt, vagy a Laudist tudnék venni, de az előbbi 35 % olcsóbb,ezért érdeklődöm. Köszönöm.
Ne veszekedjetek ezen, hanem segítsetek talán jövő hét vége fele rá tudok menni vegyszerrel.
a principált már megvettem 2 hete akartam fújni de nem tudok rámenni a sokk eső miatt
most komolyan, mégis miért szór valaki ilyenkor Laudis-t? Ilyenkor korai postban tartamhatású szer kell, és perzselő hatással! A kedvencem a fenti kombináció, de mehet TitusPlus Gold (jó nagy adag Successor-al!) is, vagy nagyon jó hosszú hatása van a Lumax-nak, de inkább a kisebb gyomokat viszi jól!
A laudis állományban, nagyon későn kell szórni, mert nincs tartamhatása!
Ma szembesültem azzal, hogy tavalyról megmaradt vagy 7 hektárra való Click Combi, de megfeledkezdtem róla és már a Principal plus gold is megvan... Gondolom a Principal jobban takarít!?!?
8741 hozzászólás
Válasz #5242. hozzászólásra
Eztet a táblát még megkerűtük aztán valaki elkezdett locsóni egy hétig hehe.
Válasz #5241. hozzászólásra
Ez valami raktári maradék armada csomagot kapott, a jobb szélébő pár sor ordax supert a többivel együtt.
Válasz #5231. hozzászólásra
Mivel volt alapkezelve?
Jó estét érdeklődni szeretnék hogy ki hogyan használja vagy használta a merlin duót milyen dózisban a jó hatás érdekében és tartalom hatás szempontjából milyen? és a kuki hogyan viselte?
Válasz #5234. hozzászólásra
Na ja... a 2.4d hatását acaton melegben már 2 óra múlva látni:-)
Válasz #5237. hozzászólásra
Abból most nincs hiány
Válasz #5230. hozzászólásra
meg a napsütéses idő is kell hozzá! Felhős, borongós időben sokkal lassabban alakulnak ki a tünetek.
Válasz #5235. hozzászólásra
Nah inkább ez érdekelne, nem is a gyors látvány
Válasz #5233. hozzászólásra
De egyébként sztem nem a napok számítanak, ha kifújtad nem kell aggódni, elég jó gyomírtónak számít, elvégzi a dolgát
Válasz #5233. hozzászólásra
Ha látványos gyomírtást szeretnél Samson+Esteron csomagot mondanám, meglepően látványos már másnap
Válasz #5232. hozzászólásra
Jah hát arra számítottam hogy a tegnap kifújt anyagnak ma még nincs látványos hatása, de legalább most már tudom hogy mire számíthatok. Köszönöm!
Válasz #5230. hozzászólásra
1-2 nap alatt még nem látszik a hatása, de a gyom már megáll a növekedésben....aztán szépen lassan elkezd kifehéredni...4-5 napot mondanék amikor már jobban látható...igazából használtuk mi is de annyira pontosan nem számoltam a napokat.....
Gyomírtás útán nemköllött vóna bekapcsóva hagyni a locsolót, és rátóni +100 millit hehe.
Laudisnak hány nap kell hogy látszódjon a hatása???? Előre is köszönöm ha valaki válaszol
Válasz #5225. hozzászólásra
Azért azt vegyük számításba, hogy ez a hirtelen sok eső, és a lehűlés stresszként érintette a kukoricát, na meg a víz hatására a szövetek is fellazultak, így a gyomirtót is nehezebben dolgozza fel.
Ilyen gyomjaim vannak.
A terület szélében főleg egyszikű.
A terület kapott 0,5l Adengot még a hideg hét elött, május 8-9 körül.
Most, hogy kijött a jóidő néhol látom , hogy sárgulgat a gyom.
Kell újrakezelni mással, ki mit gondol?
Mezei aszat néhol foltokban előfordul.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Na megvolt a bemosócsapadék, a Lumax beindult. Egy szikra gaz nincs sehol, vagy a bujkáló selyemmályva eleve sárgán jön ki. Viszont a kukorica kinézete sem egy tóparti látomás. Ottvan, de semmi életkedv nem látszik rajta, néhol sodrott a levele is, lehet az eső miatt ő is többet kapott a jóból. Pedig ennek a szernek nem kéne nagyon ilyet csinálni. Van valakinek hasonló tapasztalata? Köszi
Válasz #5222. hozzászólásra
Úgy hallottuk a big hadrianusnál lehet még föllelni kegyetlen készleteket vetőmagból.......
Válasz #5222. hozzászólásra
pedig azzal há no
magkisöpretési vetés akció vót
éreztük h. ez lesz
de leszartuk
Válasz #5221. hozzászólásra
Ha megcsiráztattad volna rájönnél hogy nem a maggal volt a gond.Nem vesziti az el olyan könnyen a csiraképességét.
Válasz #5219. hozzászólásra
1 fölött
tehát 2
mellette vót
Válasz #5217. hozzászólásra
Olyan nincs h. túl mélyre vetés
Mikor mán a paraszt félprofi????? áhhhhhhhh
Azt nem is tudjuk hány szint még lefele a félprofitól 1 mélyre vető figura......
1 félprofi kabinból regulálja a kanálisparton sok rezervával a mélységet......
Drótférget meg az iskolapadban láttunk ...... képen...... utoljára
Válasz #5218. hozzászólásra
Hány éves? Mikor tanulod meg ,hogy a megmaradt magokat nem a fűrdőkád alatt tároljuk?
Válasz #5217. hozzászólásra
oldmagv
Válasz #5216. hozzászólásra
Miért kellt szarul? Túl mélyre vetetted vagy drótféreg,?
Válasz #5215. hozzászólásra
Szarkelésűqoldmagv
Válasz #5209. hozzászólásra
Mi volt az elővetemény?
Válasz #5213. hozzászólásra
Honnét tudod h. nem 80as faóst nyomtunk????
Válasz #5211. hozzászólásra
Ott fent csak most lett meleg a föld!
Válasz #5211. hozzászólásra
dede
ügyesek voltunk
még gyomírtás előtt sikerült!!!!!!
Válasz #5209. hozzászólásra
Nem kapkodtad el a vetést!
Hello kérdezni szeretném hogy legyomirtoztam a kukoricát adengoval . És a tavalyi burgonya árvakelés kikelt . Megfogja e fogni? vagy dezormonal fujjak rá?
Mára jutott 1 kis gyomírtás 8után...
Előtte meg elvetve 1 órával.......
Válasz #5206. hozzászólásra
Én azt használtam az idén, de még idő kell, hogy véleményt tudjak mondani... Az egyik kolléga kedvezőt írt róla, néhány nappal ezelőtt, vissza tudod keresni...
A Calaris Pro mellett talán a tartamhatása szól, bár mi hosszú éveken keresztül Laudis-t használtunk, és mindig tökéletesen működött...
Sziasztok!
érdeklődnék, Principal Plus, Sucessor T hány fokig lehet kifujni a kukoricára?
Sziasztok.
Tudna valaki gyakorlati tapasztalatot mondani a Calaris Pro gyomírtóra?
Ezt, vagy a Laudist tudnék venni, de az előbbi 35 % olcsóbb,ezért érdeklődöm. Köszönöm.
Válasz #5204. hozzászólásra
Milyen fajta?
Mai képek.
Válasz #5202. hozzászólásra
szerintem is
Válasz #5201. hozzászólásra
szerintem a ppgp jó lesz rá
Ne veszekedjetek ezen, hanem segítsetek talán jövő hét vége fele rá tudok menni vegyszerrel.
a principált már megvettem 2 hete akartam fújni de nem tudok rámenni a sokk eső miatt
Válasz #5199. hozzászólásra
szerintem sósparé dehát te vagy a fej.
Válasz #5197. hozzászólásra
Ki nem viszi, de megfogja. Borsos mentára az egyik legjobb szer a Principal Plus Gold, de ez már egy kicsit nagy neki.
Én a hejedbe 2.4D-vel huznámle,az kétnapon belül látványosan rendezi a kétsziküt,és azután a principál. de csak tippl
Principál plus gold ezt még kiviszi?
Válasz #5190. hozzászólásra
Nekem volt tavaly adengós kukorica után,lazított földbe napraforgó.Nem kellett gyomirtani semmivel.Az átfedéseknél volt sárgulás.
Válasz #5182. hozzászólásra
Adengo max dózis + DicopurTop
most komolyan, mégis miért szór valaki ilyenkor Laudis-t? Ilyenkor korai postban tartamhatású szer kell, és perzselő hatással! A kedvencem a fenti kombináció, de mehet TitusPlus Gold (jó nagy adag Successor-al!) is, vagy nagyon jó hosszú hatása van a Lumax-nak, de inkább a kisebb gyomokat viszi jól!
A laudis állományban, nagyon későn kell szórni, mert nincs tartamhatása!
Ma szembesültem azzal, hogy tavalyról megmaradt vagy 7 hektárra való Click Combi, de megfeledkezdtem róla és már a Principal plus gold is megvan... Gondolom a Principal jobban takarít!?!?