Válasz #5254. hozzászólásra
Mivel évelő kétszikű keresel hozzá egy olyan gyomírtót ami viszi az évelő kétszikűt így nehéz megmondani mert nem írtad le hogy mekkora a kukorica és az sem mindegy hogy mennyit akarsz rákölteni....sok gyomírtó viszi az évelő kétsziküt
Szokott valaki használni lombtrágyát a kukoricára? Ha igen milyet? Kipróbálnám egy táblán, kíváncsi lennék a termés alakulására. Gyomírtóval ki lehetett volna juttatni?
Ha a kukorica nincs még több mint 6 levélben, valamint csak ekkora acatok vannak, akkor a dikamba hatóanyagú szerek bármelyike megfelel, legolcsóbb megoldás.
Vagy vmi 2,4D-s cucc.
Udv! A calaris pro hatasarol kerdezted a tapasztalatot. 8 nap elteltevel mar latszik a gyilkos hatasa. A Laudis is bevalt, de ezt sem talalom semmivel gyengebbnek. Ha ezt valasztottad szerintem jol dontottel, es anyagilag sem jartal rosszul...
2 hete kezeltük a kukoricát Banvellal.. megkapta a max dózist. a kisebb acatokat kivégezte, de van pár nagyobb folt, ami küszködik, de sztem nem lezs elég neki... mit ajánlatok? most 6 levélben van a kukorica... acaton kívül más nincs is..
Lontrelt használja vki kukoricában? azt olvastam, egy cikkben, hogy kukoricát bármilyen fejlettségi állapotban lehet vele kezelni! Vagy várjak még hátha a dikamba, teszi a dolgát?
Köszönöm a segítséget előre is!
Jó estét érdeklődni szeretnék hogy ki hogyan használja vagy használta a merlin duót milyen dózisban a jó hatás érdekében és tartalom hatás szempontjából milyen? és a kuki hogyan viselte?
1-2 nap alatt még nem látszik a hatása, de a gyom már megáll a növekedésben....aztán szépen lassan elkezd kifehéredni...4-5 napot mondanék amikor már jobban látható...igazából használtuk mi is de annyira pontosan nem számoltam a napokat.....
Tylla46. Köszönöm a választ.A laudissal mi is meg voltunk elégedve, ez a váltás kimondottan a ha-onkénti közel 7000 ft árelőnyről szól a calaris javára. Valószínú,hogy az 1 szikúek elleni védekezés a gyengéje,azért is ajánlanak 1 szikűnél teljes dózist. Kukoricában az 1 szikű irtó a drága.
Tylla46. Köszönöm a választ.A laudissal mi is meg voltunk elégedve, ez a váltás kimondottan a ha-onkénti közel 7000 ft árelőnyről szól a calaris javára. Valószínú,hogy az 1 szikúek elleni védekezés a gyengéje,azért is ajánlanak 1 szikűnél teljes dózist. Kukoricában az 1 szikű irtó a drága.
Azért azt vegyük számításba, hogy ez a hirtelen sok eső, és a lehűlés stresszként érintette a kukoricát, na meg a víz hatására a szövetek is fellazultak, így a gyomirtót is nehezebben dolgozza fel.
Ilyen gyomjaim vannak.
A terület szélében főleg egyszikű.
A terület kapott 0,5l Adengot még a hideg hét elött, május 8-9 körül.
Most, hogy kijött a jóidő néhol látom , hogy sárgulgat a gyom.
Kell újrakezelni mással, ki mit gondol?
Mezei aszat néhol foltokban előfordul.
Na megvolt a bemosócsapadék, a Lumax beindult. Egy szikra gaz nincs sehol, vagy a bujkáló selyemmályva eleve sárgán jön ki. Viszont a kukorica kinézete sem egy tóparti látomás. Ottvan, de semmi életkedv nem látszik rajta, néhol sodrott a levele is, lehet az eső miatt ő is többet kapott a jóból. Pedig ennek a szernek nem kéne nagyon ilyet csinálni. Van valakinek hasonló tapasztalata? Köszi
Olyan nincs h. túl mélyre vetés
Mikor mán a paraszt félprofi????? áhhhhhhhh
Azt nem is tudjuk hány szint még lefele a félprofitól 1 mélyre vető figura......
1 félprofi kabinból regulálja a kanálisparton sok rezervával a mélységet......
Drótférget meg az iskolapadban láttunk ...... képen...... utoljára
Hello kérdezni szeretném hogy legyomirtoztam a kukoricát adengoval . És a tavalyi burgonya árvakelés kikelt . Megfogja e fogni? vagy dezormonal fujjak rá?
Én azt használtam az idén, de még idő kell, hogy véleményt tudjak mondani... Az egyik kolléga kedvezőt írt róla, néhány nappal ezelőtt, vissza tudod keresni...
A Calaris Pro mellett talán a tartamhatása szól, bár mi hosszú éveken keresztül Laudis-t használtunk, és mindig tökéletesen működött...
Sziasztok.
Tudna valaki gyakorlati tapasztalatot mondani a Calaris Pro gyomírtóra?
Ezt, vagy a Laudist tudnék venni, de az előbbi 35 % olcsóbb,ezért érdeklődöm. Köszönöm.
8753 hozzászólás
Válasz #5254. hozzászólásra
így nehéz megmondani mert nem írtad le hogy mekkora a kukorica és az sem mindegy hogy mennyit akarsz rákölteni....sok gyomírtó viszi az évelő kétsziküt
Mivel évelő kétszikű keresel hozzá egy olyan gyomírtót ami viszi az évelő kétszikűt
Mocsári zsurlót mi irtja a tengeriböl?
Válasz #5251. hozzászólásra
GYURI34 !!!!
Kellene nekem az email címed !!! Olvass bele a T-25 fórumba !!!!!
Szokott valaki használni lombtrágyát a kukoricára? Ha igen milyet? Kipróbálnám egy táblán, kíváncsi lennék a termés alakulására. Gyomírtóval ki lehetett volna juttatni?
próbáljátok ki a pithon optimát.nem olcsó,de jó
Válasz #5248. hozzászólásra

Ja most jöttünk be a nagy melóból! Kihúzgáltuk néhány hektáron
Válasz #5248. hozzászólásra
KAPA
Sziasztok Vaddohányra tud valaki valami jó szert ami esetleg gyéríti is?
Válasz #5246. hozzászólásra
Ha a kukorica nincs még több mint 6 levélben, valamint csak ekkora acatok vannak, akkor a dikamba hatóanyagú szerek bármelyike megfelel, legolcsóbb megoldás.
Vagy vmi 2,4D-s cucc.
Válasz #5226. hozzászólásra
Kérdésemre valaki???
Köszi!
Válasz #5206. hozzászólásra
Udv! A calaris pro hatasarol kerdezted a tapasztalatot. 8 nap elteltevel mar latszik a gyilkos hatasa. A Laudis is bevalt, de ezt sem talalom semmivel gyengebbnek. Ha ezt valasztottad szerintem jol dontottel, es anyagilag sem jartal rosszul...
2 hete kezeltük a kukoricát Banvellal.. megkapta a max dózist. a kisebb acatokat kivégezte, de van pár nagyobb folt, ami küszködik, de sztem nem lezs elég neki... mit ajánlatok? most 6 levélben van a kukorica... acaton kívül más nincs is..
Lontrelt használja vki kukoricában? azt olvastam, egy cikkben, hogy kukoricát bármilyen fejlettségi állapotban lehet vele kezelni! Vagy várjak még hátha a dikamba, teszi a dolgát?
Köszönöm a segítséget előre is!
Válasz #5242. hozzászólásra

Eztet a táblát még megkerűtük aztán valaki elkezdett locsóni egy hétig hehe.
Válasz #5241. hozzászólásra
Ez valami raktári maradék armada csomagot kapott, a jobb szélébő pár sor ordax supert a többivel együtt.
Válasz #5231. hozzászólásra

Mivel volt alapkezelve?
Jó estét érdeklődni szeretnék hogy ki hogyan használja vagy használta a merlin duót milyen dózisban a jó hatás érdekében és tartalom hatás szempontjából milyen? és a kuki hogyan viselte?
Válasz #5234. hozzászólásra
Na ja... a 2.4d hatását acaton melegben már 2 óra múlva látni:-)
Válasz #5237. hozzászólásra

Abból most nincs hiány
Válasz #5230. hozzászólásra
meg a napsütéses idő is kell hozzá! Felhős, borongós időben sokkal lassabban alakulnak ki a tünetek.
Válasz #5235. hozzászólásra

Nah inkább ez érdekelne, nem is a gyors látvány
Válasz #5233. hozzászólásra
De egyébként sztem nem a napok számítanak, ha kifújtad nem kell aggódni, elég jó gyomírtónak számít, elvégzi a dolgát
Válasz #5233. hozzászólásra

Ha látványos gyomírtást szeretnél Samson+Esteron csomagot mondanám, meglepően látványos már másnap
Válasz #5232. hozzászólásra
Jah hát arra számítottam hogy a tegnap kifújt anyagnak ma még nincs látványos hatása, de legalább most már tudom hogy mire számíthatok. Köszönöm!
Válasz #5230. hozzászólásra
1-2 nap alatt még nem látszik a hatása, de a gyom már megáll a növekedésben....aztán szépen lassan elkezd kifehéredni...4-5 napot mondanék amikor már jobban látható...igazából használtuk mi is de annyira pontosan nem számoltam a napokat.....
Gyomírtás útán nemköllött vóna bekapcsóva hagyni a locsolót, és rátóni +100 millit hehe.

Laudisnak hány nap kell hogy látszódjon a hatása???? Előre is köszönöm ha valaki válaszol
Válasz #5225. hozzászólásra
Azért azt vegyük számításba, hogy ez a hirtelen sok eső, és a lehűlés stresszként érintette a kukoricát, na meg a víz hatására a szövetek is fellazultak, így a gyomirtót is nehezebben dolgozza fel.
Ilyen gyomjaim vannak.

A terület szélében főleg egyszikű.
A terület kapott 0,5l Adengot még a hideg hét elött, május 8-9 körül.
Most, hogy kijött a jóidő néhol látom , hogy sárgulgat a gyom.
Kell újrakezelni mással, ki mit gondol?
Mezei aszat néhol foltokban előfordul.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Na megvolt a bemosócsapadék, a Lumax beindult. Egy szikra gaz nincs sehol, vagy a bujkáló selyemmályva eleve sárgán jön ki. Viszont a kukorica kinézete sem egy tóparti látomás. Ottvan, de semmi életkedv nem látszik rajta, néhol sodrott a levele is, lehet az eső miatt ő is többet kapott a jóból. Pedig ennek a szernek nem kéne nagyon ilyet csinálni. Van valakinek hasonló tapasztalata? Köszi
Válasz #5222. hozzászólásra

Úgy hallottuk a big hadrianusnál lehet még föllelni kegyetlen készleteket vetőmagból.......
Válasz #5222. hozzászólásra

pedig azzal há no
magkisöpretési vetés akció vót
éreztük h. ez lesz
de leszartuk
Válasz #5221. hozzászólásra
Ha megcsiráztattad volna rájönnél hogy nem a maggal volt a gond.Nem vesziti az el olyan könnyen a csiraképességét.
Válasz #5219. hozzászólásra

1 fölött
tehát 2
mellette vót
Válasz #5217. hozzászólásra

Olyan nincs h. túl mélyre vetés
Mikor mán a paraszt félprofi????? áhhhhhhhh
Azt nem is tudjuk hány szint még lefele a félprofitól 1 mélyre vető figura......
1 félprofi kabinból regulálja a kanálisparton sok rezervával a mélységet......
Drótférget meg az iskolapadban láttunk ...... képen...... utoljára
Válasz #5218. hozzászólásra
Hány éves? Mikor tanulod meg ,hogy a megmaradt magokat nem a fűrdőkád alatt tároljuk?
Válasz #5217. hozzászólásra

oldmagv
Válasz #5216. hozzászólásra
Miért kellt szarul? Túl mélyre vetetted vagy drótféreg,?
Válasz #5215. hozzászólásra
Szarkelésűqoldmagv
Válasz #5209. hozzászólásra
Mi volt az elővetemény?
Válasz #5213. hozzászólásra

Honnét tudod h. nem 80as faóst nyomtunk????
Válasz #5211. hozzászólásra

Ott fent csak most lett meleg a föld!
Válasz #5211. hozzászólásra

dede
ügyesek voltunk
még gyomírtás előtt sikerült!!!!!!
Válasz #5209. hozzászólásra
Nem kapkodtad el a vetést!
Hello kérdezni szeretném hogy legyomirtoztam a kukoricát adengoval . És a tavalyi burgonya árvakelés kikelt . Megfogja e fogni? vagy dezormonal fujjak rá?
Mára jutott 1 kis gyomírtás 8után...
Előtte meg elvetve 1 órával.......
Válasz #5206. hozzászólásra
Én azt használtam az idén, de még idő kell, hogy véleményt tudjak mondani... Az egyik kolléga kedvezőt írt róla, néhány nappal ezelőtt, vissza tudod keresni...
A Calaris Pro mellett talán a tartamhatása szól, bár mi hosszú éveken keresztül Laudis-t használtunk, és mindig tökéletesen működött...
Sziasztok!
érdeklődnék, Principal Plus, Sucessor T hány fokig lehet kifujni a kukoricára?
Sziasztok.
Tudna valaki gyakorlati tapasztalatot mondani a Calaris Pro gyomírtóra?
Ezt, vagy a Laudist tudnék venni, de az előbbi 35 % olcsóbb,ezért érdeklődöm. Köszönöm.