Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak611 FtBenzin árak600 FtEUR407.17 FtUSD379.79 FtCHF433.65 FtGBP490.68 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #5090. hozzászólásra
clio-nak van talajon keresztüli tartamhatása?
a dobozon lévőket olvastam, elsősorban tapasztalatra lennék kiváncsi,de a véleményeket is meghallgatnám
köszi
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem Adengot fújnánk a kukoricánkra ami már 3 leveles, de még várni szeretnék, hogy előjöjjenek jobban a gyomok (főleg az acat) és akkor tennék mellé egy kis Colombust is. A kérdés, hogy hány leveles koráig lehet legkésőbb kifújni az Adengot? Hivatalosan tudom, hogy max. 4 de már olvastam több verziót is.
nincs acat és nem akarok kétszer menni. nálam a homokon nincs nagy történet gyomösszetételben. libatop, vadkender néhol köles és foltokban fenyércirok. lumax sok éven át tökéletesen dolgozott csak keresek olcsóbb megoldást. a fenyércirkot meg kifoltozom valami nikoszulfuronnal
Pedig érdemes rámenni amíg kicsi a kukorica(3-4leveles) egy dezormonnal mondjuk mert eltekeri az acatot is. Ha ilyenkor rámész valami drága anyaggal lehet mégegyszer megkell csinálni, a kétszeri drága gyomírtás pedig nem mindig éri meg.
Vagy akkor Cambio-t kell fújni önmagában ha nincsen csak kétszikű kikelve, az sem aprópénz de nem olyan mintha kifújnál mondjuk egy Ordax Super-t most meg később rákell menni még LAudissal 6-8levélnél mert jöttek a gyomok.
Köszönöm.
Sajna a környéken nem lehet kapni semmilyen vegyszert. Cegléden voltunk, 4 boltban sehol ne volt se Principal Plus, se Monsoon active, se semmi.
Sőt burgonyára akartunk venni Fusilade forte-t szintén egyszikűek ellen, de azt sem lehet kapni, csak rendelésre.
Csak totális gyomirtót!
Mi van itt...................................???????????
Mi is PPG-t szórunk idén. Van tegnapi kezelés és acat már tekeredik sárgul. Csináltam róla képet, mármint a nagy acat foltról, majd csinálok egy hét múlva, kíváncsi leszek rá...
A laudis azért jó mert térdig érő tengeri is belemehetsz, csak annyi hogy a pernyét nem nagyon viszi, megégeti, megsárgul de idővel kizöldül, egyébként nagyon jó gyomírtó, a principal is jó....mindkettőt használjuk.....PYTHON OPTIMA-T használt már valaki? vélemények? szívesen kipróbálnám...
8741 hozzászólás
jó
clio-nak van talajon keresztüli tartamhatása?
a dobozon lévőket olvastam, elsősorban tapasztalatra lennék kiváncsi,de a véleményeket is meghallgatnám
köszi
a kukiban erőre kapott a tövisk van MUSTANGOM jó lessz rá???? Köszöntem a segítséget.
Válasz #5087. hozzászólásra Én tavaly 5 leveles kukiban fújtam az adengót szertintem egyáltalán nem bántotta.
Samson ultrát használt már valaki hány leveles kukiban fujta, és hogy bír az 4-6 leveles szederrel???
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem Adengot fújnánk a kukoricánkra ami már 3 leveles, de még várni szeretnék, hogy előjöjjenek jobban a gyomok (főleg az acat) és akkor tennék mellé egy kis Colombust is. A kérdés, hogy hány leveles koráig lehet legkésőbb kifújni az Adengot? Hivatalosan tudom, hogy max. 4 de már olvastam több verziót is.
Válasz #5073. hozzászólásra
udv. Mi a basf tol callam nevu szert fujtuk alapbol adengot kapta es felulbe a callamot. Eleg jol legyotorte.
Banvel 480
mi ezt tesszük a laudis mellé pont a zsurló miatt de nagyon jó
nekem a Syrius segített egy kicsit!
Válasz #5080. hozzászólásra
Trend az van mellé ....
Válasz #5081. hozzászólásra
65 ezerrel de ott valószínű valamiért torlódott!
Válasz #5075. hozzászólásra
Jó sűrűre vetetted!
Válasz #5079. hozzászólásra
Én önmagában gyengének találtam..Ne oszd szét hanem tegyél még mellé valamit!!
valaki használta már a Principalt ugyhogy 2 részletre van osztva az 1 adag ? vagy ne mérdemes vele foglalkozni inkabb egybe menjen ?
Válasz #5071. hozzászólásra
Én arra Monsoon-t szoktam nyomni.az megfogja.
Válasz #5075. hozzászólásra
kipróbálom. köszi
Válasz #5074. hozzászólásra Köszönöm szépen!
Válasz #5072. hozzászólásra
Mézga akkor nézd meg ezeket a képeket ,amit lentebb írtam Calaris Pro-val kezelve
U 46 vagy DEZORMON
Üdv mindenkinek!
Mezei zsurlóra valami megoldást tud e valaki,,jó néhány folt van a kukoricába?.
Válasz #5069. hozzászólásra
nincs acat és nem akarok kétszer menni. nálam a homokon nincs nagy történet gyomösszetételben. libatop, vadkender néhol köles és foltokban fenyércirok. lumax sok éven át tökéletesen dolgozott csak keresek olcsóbb megoldást. a fenyércirkot meg kifoltozom valami nikoszulfuronnal
Tudna valaki mondani gyomirtó fajtát ami viszi a perjét mert van egy 2 ha táblám aminn nagyon elő jött?
Válasz #5047. hozzászólásra
SAMSON Extra OD6 kiválóan viszi a fenyércirkot,ha nagy a fenyércirok,akkor osztottan adjál neki,nálam tavaly a méteres cirkot is levitte.Árban is jó!
Válasz #5068. hozzászólásra
Pedig érdemes rámenni amíg kicsi a kukorica(3-4leveles) egy dezormonnal mondjuk mert eltekeri az acatot is. Ha ilyenkor rámész valami drága anyaggal lehet mégegyszer megkell csinálni, a kétszeri drága gyomírtás pedig nem mindig éri meg.
Vagy akkor Cambio-t kell fújni önmagában ha nincsen csak kétszikű kikelve, az sem aprópénz de nem olyan mintha kifújnál mondjuk egy Ordax Super-t most meg később rákell menni még LAudissal 6-8levélnél mert jöttek a gyomok.
Válasz #5067. hozzászólásra
nincs tartamhatása és a kuki se szereti
Válasz #5056. hozzászólásra
Miért nem nyomsz rá egy kis hormont?Nagyon olcsó,és jól dolgozik.
Válasz #5064. hozzászólásra
Calaris Pro 10000+áfa körül van
Válasz #5063. hozzászólásra
Szia. Igen, adj egy mail címet és küldök neked privát tel. számokat, ha az altoterránál még sincs és Nagykőrös nincs túl messze ott biztos hogy kapsz.
magról kelők ellen melyik a legolcsóbb tartamhatású gyomirtó?
Válasz #5052. hozzászólásra
Szia!
Újszilváson az Altoterr Kft-re gondolsz? Próbáltam őket telefonon elérni, de nem vették föl. Majd hétfőn újra próbálom.
igen az
Válasz #5060. hozzászólásra
sztem MEZEI ACAT lehet
mi az a tüske
Érdeklődnék hogy Békésben Ordax árat tud-e valaki?
Próbálnám a legolcsóbb helyet megtalálni!
1-2 centi föld legyen még fölötte
Csak azt kell nézni ,hogy ne legyen még kikelve kukorica.
Vetés után hány napig lehet totálissal lefújni a táblát? mert ez a rohadt tüske csak ugy jön
Válasz #5054. hozzászólásra
Mŕr 3 hete nem volt mozgatva a talaj vetés előtt, volt ott kiugorva ez-az. Kb 5 napra rá lett csak lefůjva
Válasz #5038. hozzászólásra
Csak vetés után nem szabad egyből totálozni, hanem kell vele várni pát napot, hogy a gazak kiugorjanak!!
Válasz #5051. hozzászólásra
Van zöld könyved?
mert a princihez kell meg vény szakirányítótól, ezért nincs kisboltban
Válasz #5051. hozzászólásra
Mert nem jó helyen keresgélsz! Merre laksz? Nagykőrösön vagy Újszilváson tudok helyet ahol adnak neked.
Válasz #5040. hozzászólásra
Sziasztok!
Köszönöm.
Sajna a környéken nem lehet kapni semmilyen vegyszert. Cegléden voltunk, 4 boltban sehol ne volt se Principal Plus, se Monsoon active, se semmi.
Sőt burgonyára akartunk venni Fusilade forte-t szintén egyszikűek ellen, de azt sem lehet kapni, csak rendelésre.
Csak totális gyomirtót!
Mi van itt...................................???????????
Üdv!
Kentaur 5 G talajfertőtlenítés után mehet e a Python Optima csomag biztonságosan ? Mi az ami mehet Laudison kívül még ?
Válasz #5047. hozzászólásra
Magról kelőre jó a Calaris Pro meg a Pro Nick csomag
Válasz #5045. hozzászólásra
mikor akarod kijuttatni?
Fenyércirok ellen kinek milyen szer, technológia vált be? A Focus Ultrán kívül.
Válasz #5045. hozzászólásra
Hol kontroll? Hogy lássunk is a munkát...
Adengo
Mi is PPG-t szórunk idén. Van tegnapi kezelés és acat már tekeredik sárgul. Csináltam róla képet, mármint a nagy acat foltról, majd csinálok egy hét múlva, kíváncsi leszek rá...
A laudis azért jó mert térdig érő tengeri is belemehetsz, csak annyi hogy a pernyét nem nagyon viszi, megégeti, megsárgul de idővel kizöldül, egyébként nagyon jó gyomírtó, a principal is jó....mindkettőt használjuk.....PYTHON OPTIMA-T használt már valaki? vélemények? szívesen kipróbálnám...