Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Pedig nagyon kellene neki a gyomirtás ha ilyen a tábla. Látom az aszat pont optimális fenológiai állapotban van, ilyenkor a legérzékenyebb,tőlevélrózsás,10-15 cm.
sok kereskedő nagy g.ci.
napos itatókat 700 ért vettem 10% engedménnyel egyiknek az alján rajta maradt egy cimke a gyártó nevével. felhívom 300Ft darabja
30 darabnál már tétetel
Üdv!
Először is részvét!
Ha mész ki az ismerőssel akkor csinálj képeket többet is közelit a gyomokról, távolabbit , és ha ide feltöltöd akkor tudunk segíteni, mert így látatlanba nemtudunk.
Ő Duo systemes már levan szórva ahhoz meglett véve televotl 2ha fehércirokkal ez a duo system külön álló 2Ha-n van több 5-6 ban DKC van és onnan valahogy lemaradt, Többi amit írtál nekem kínai:))
Ha a duo systemesre szórod netán a focust, le ne szórd a dkc-t, mert kiviszi !!!!!! Ha meg össze vissza van keverve akkor meg ne is foglalkozz fokusal, menj rá jumboval vagy principal plus gold meg ezekhez hasonló nehéz fegyverzetekkel, ne kockáztass !!!!!!!!
Küldj egy elérhetőséget telon és rendberakunk mindent...de biztos mások is segítenek.Különben részvétem és ez az amit nem szeretnék megélni amit te már igen
8741 hozzászólás
Válasz #3988. hozzászólásra
Gép szárában volt más gyomírtószer, és adott a kukinak!!
Ezt csak gyomirtó viselte meg nem? Kinövi...
jol megvan piritva
És ezek mit csináltak?
Elküldtem Képeket illetékesnek reméljük kiír valamit durván 3 hektár ami nagyon nem jól néz ki:((
Anyagiaktól parázok....
Válasz #3980. hozzászólásra
Ehhez az acatos területhez kevés a 2 liter Cambio ehhez 3 liter kell!
pedig nem volt még kezelve
Válasz #3981. hozzászólásra
Pedig nagyon kellene neki a gyomirtás ha ilyen a tábla. Látom az aszat pont optimális fenológiai állapotban van, ilyenkor a legérzékenyebb,tőlevélrózsás,10-15 cm.
Többi terület viszonylag jobb állapotú.. fenyércirok szerűségek
Válasz #3980. hozzászólásra
Ha jól látom acatos.2 liter/ha cambio elintézi.
Ez a föld nem volt művelve vetés után volt alapkezelve valemivel nem tudom mivel...
Valamiért nem jelenik meg?
De mért?
Válasz #3976. hozzászólásra
Szia,tedd fel.
Nem ment fel a kép:O
Hali hát nem tudom felmerjem e tenni a képet, Magyar föld meg gyalázása:S
Ez egyébként paerlagon volt idén van elösször művelve...
Válasz #3973. hozzászólásra
lista vagy már a Te kedvezményeddel?
Válasz #3972. hozzászólásra
Válasz #3967. hozzászólásra
64000 nettó,ikr.
Válasz #3971. hozzászólásra
megnéztem pontosan,én se kaptam drágábban ,listaár minusz 15%, csak először a listaár jött le,az a 73, abbol a kedvezmény,az már jó
Válasz #3969. hozzászólásra
most megnéztem pontosan 84897
ne hagyd magad átbafni öreg!
Válasz #3969. hozzászólásra
sok kereskedő nagy g.ci.
napos itatókat 700 ért vettem 10% engedménnyel egyiknek az alján rajta maradt egy cimke a gyártó nevével. felhívom 300Ft darabja
30 darabnál már tétetel
Válasz #3968. hozzászólásra
Ha 5 hektárra kaptok annyiért ,és nettóban akkor oké
Válasz #3967. hozzászólásra
85 bruttóban
Válasz #3966. hozzászólásra
miért te mennyiért vetted,ez nem lopott, hanem bolti
Válasz #3963. hozzászólásra
Hol vetted ilyen drágán?
Válasz #3964. hozzászólásra
Melyik szer(ek)re gondolsz?
mester packot nem ajánlom, nincs semmi tartamhatása !!!!!!!!ebben az árban van ezerszer jobb szer is
Válasz #3962. hozzászólásra
netto 73000ft az 5 hektáros csomag
Válasz #3960. hozzászólásra
Mennyibe kerülne 5HA ra való bár nem hinném erre most lenne pénzem olvastam hogy jó de lehet most én zsebemnek drága, azárt írj egy árat...
Köszi
Mester Pack-nak mennyi a HA költsége?
Acat-al, tarack-al mit csinál?
Köszi
Válasz #3939. hozzászólásra
kolléga nekem maradt 8 heki jumbó turbó,mindent visz mint a red seven
Válasz #3958. hozzászólásra
Akkor ezért legközelebb repülőt hozunk ide, ha korábban kell rámenni, mert a vetés után(az sem volt egyszerű) jött rá pár mili
Válasz #3954. hozzászólásra
A gyomok még kisebb korában való fújásra gondol a "Mester"
Válasz #3956. hozzászólásra
Szólhattál volna , beindítjuk a cicát és az vitte volna a permetezőt árkon-bokron..
Válasz #3955. hozzászólásra
Örültem, hogy nem kellett a sárgáért haza menni..........
Válasz #3954. hozzászólásra
Azt látom hogy nem most , de így is késő volt kissé...
Válasz #3953. hozzászólásra
Nem most fújtam !!!!
Ez már a hatás, no meg így is érdekes nyomokat hagytam..........
Válasz #3941. hozzászólásra
Ezt mán' egy kicsit hamarabb kellett volna fújni haverom...
Válasz #3948. hozzászólásra
A niclt az a kinai...na megkeverjük kicsit a fickót?
Válasz #3950. hozzászólásra
Hagyd a faxba azt a faxbukot !!!!
Válasz #3949. hozzászólásra
Köszönöm,
mindenképpen teszek fel fotót, és előre is köszönöm a segítséget, nem gondoltam volna hogy jobb ez a fórum, mint facebook:))
Válasz #3948. hozzászólásra
Üdv!
Először is részvét!
Ha mész ki az ismerőssel akkor csinálj képeket többet is közelit a gyomokról, távolabbit , és ha ide feltöltöd akkor tudunk segíteni, mert így látatlanba nemtudunk.
Válasz #3947. hozzászólásra
Ő Duo systemes már levan szórva ahhoz meglett véve televotl 2ha fehércirokkal ez a duo system külön álló 2Ha-n van több 5-6 ban DKC van és onnan valahogy lemaradt, Többi amit írtál nekem kínai:))
Válasz #3944. hozzászólásra
Köszönöm..
Válasz #3933. hozzászólásra
Ha a duo systemesre szórod netán a focust, le ne szórd a dkc-t, mert kiviszi !!!!!! Ha meg össze vissza van keverve akkor meg ne is foglalkozz fokusal, menj rá jumboval vagy principal plus gold meg ezekhez hasonló nehéz fegyverzetekkel, ne kockáztass !!!!!!!!
Válasz #3942. hozzászólásra
Nem lene azsem rosz de nevedből indulva gondolom Baranya, lehet kiszálást sem tudnám kifizetn, nem hogy a munkát:S
Youtubon néztem pár videót Szuper Csapat nagyon tetszik ahogy nyomják...
http://www.youtube.com/watch?v=3ZLp_3pP7xI
Kimondottan még videójuk is jó:)) van több..
Válasz #3935. hozzászólásra
Részvétem édesapád miatt. Az enyém is hamar távozott...
Válasz #3940. hozzászólásra
Nagyon köszönöm ugye hogy tudtatok segíteni:) már beszéltem is vele holnap kiviszem és megnézi! Volt osztálytárs Agrármérnök:)
mégegyszer köszi!!!
Válasz #3939. hozzászólásra
Küldj egy elérhetőséget telon és rendberakunk mindent...de biztos mások is segítenek.Különben részvétem és ez az amit nem szeretnék megélni amit te már igen