Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.88 FtUSD404.37 FtCHF439.95 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szerintem is nitrogén. Én is úgy jártam permetezésnél, hogy kirepedt egy cső és nem láttam a traktorból, minden 9. sort vastagon telibe vert az anyag. Ennél sokkal rosszabban nézett ki, olyan fehér volt, mint a hó, a közepe szerencsére zöld maradt. Ráadásúl szögcsírától 4 levelesig volt benne minden. Ma voltam arrafelé, teljesen visszazöldült, kiheverte, csak 1-2 kisebb pusztult ki. Mindez eső nélkül.
Heló! Ha az alsó képet megnézitek abból kitűnik,hogy a távolódó sorokban nincs perzselés,ezért egyértelmű hogy előző tartály,vagy szárny mosási gondok okozhatják a perzselést!
Pedig nagyon kellene neki a gyomirtás ha ilyen a tábla. Látom az aszat pont optimális fenológiai állapotban van, ilyenkor a legérzékenyebb,tőlevélrózsás,10-15 cm.
sok kereskedő nagy g.ci.
napos itatókat 700 ért vettem 10% engedménnyel egyiknek az alján rajta maradt egy cimke a gyártó nevével. felhívom 300Ft darabja
30 darabnál már tétetel
8753 hozzászólás
Válasz #3988. hozzászólásra
Szerintem is nitrogén. Én is úgy jártam permetezésnél, hogy kirepedt egy cső és nem láttam a traktorból, minden 9. sort vastagon telibe vert az anyag. Ennél sokkal rosszabban nézett ki, olyan fehér volt, mint a hó, a közepe szerencsére zöld maradt. Ráadásúl szögcsírától 4 levelesig volt benne minden. Ma voltam arrafelé, teljesen visszazöldült, kiheverte, csak 1-2 kisebb pusztult ki. Mindez eső nélkül.
Válasz #3998. hozzászólásra
Az a forgó,nem távolodó sor.
Válasz #3998. hozzászólásra
Mondom,az összes kukit lenyomták.Mind ilyen.
Válasz #3997. hozzászólásra
Akkor nitrosol,ezekkel a hidasokkal égettek errefelé is rengeteget...ha jővő héten kizöldül akkor biztos,ha nem akkor az elöbbi
Válasz #3997. hozzászólásra
Az is compjúters
Válasz #3996. hozzászólásra
Heló! Ha az alsó képet megnézitek abból kitűnik,hogy a távolódó sorokban nincs perzselés,ezért egyértelmű hogy előző tartály,vagy szárny mosási gondok okozhatják a perzselést!
Válasz #3996. hozzászólásra
Hidas JD szórta.
Válasz #3995. hozzászólásra
én is nitróra gyanakszok,méghozzá számítógépes gépre mikor kifogy ráadja a nyomást ,és a következő tartálynál mig be nem áll a nyomás qrva sokat szór
Válasz #3993. hozzászólásra
Szerintem nem,nem volt gyomos.Mi nitrosolra tippelünk.
Válasz #3993. hozzászólásra
az nem iyen nyomokat hagy
Merlin
Válasz #3991. hozzászólásra
Biztos nem,több darabot elintéztek így.Szerintem az összes kukoricájukat.
Gép szárában volt más gyomírtószer, és adott a kukinak!!
Ezt csak gyomirtó viselte meg nem? Kinövi...
jol megvan piritva
És ezek mit csináltak?
Elküldtem Képeket illetékesnek reméljük kiír valamit durván 3 hektár ami nagyon nem jól néz ki:((
Anyagiaktól parázok....
Válasz #3980. hozzászólásra
Ehhez az acatos területhez kevés a 2 liter Cambio ehhez 3 liter kell!
pedig nem volt még kezelve
Válasz #3981. hozzászólásra
Pedig nagyon kellene neki a gyomirtás ha ilyen a tábla. Látom az aszat pont optimális fenológiai állapotban van, ilyenkor a legérzékenyebb,tőlevélrózsás,10-15 cm.
Többi terület viszonylag jobb állapotú.. fenyércirok szerűségek
Válasz #3980. hozzászólásra
Ha jól látom acatos.2 liter/ha cambio elintézi.
Ez a föld nem volt művelve vetés után volt alapkezelve valemivel nem tudom mivel...
Valamiért nem jelenik meg?
De mért?
Válasz #3976. hozzászólásra
Szia,tedd fel.
Nem ment fel a kép:O
Hali hát nem tudom felmerjem e tenni a képet, Magyar föld meg gyalázása:S
Ez egyébként paerlagon volt idén van elösször művelve...
Válasz #3973. hozzászólásra
lista vagy már a Te kedvezményeddel?
Válasz #3972. hozzászólásra
Válasz #3967. hozzászólásra
64000 nettó,ikr.
Válasz #3971. hozzászólásra
megnéztem pontosan,én se kaptam drágábban ,listaár minusz 15%, csak először a listaár jött le,az a 73, abbol a kedvezmény,az már jó
Válasz #3969. hozzászólásra
most megnéztem pontosan 84897
ne hagyd magad átbafni öreg!
Válasz #3969. hozzászólásra
sok kereskedő nagy g.ci.
napos itatókat 700 ért vettem 10% engedménnyel egyiknek az alján rajta maradt egy cimke a gyártó nevével. felhívom 300Ft darabja
30 darabnál már tétetel
Válasz #3968. hozzászólásra
Ha 5 hektárra kaptok annyiért ,és nettóban akkor oké
Válasz #3967. hozzászólásra
85 bruttóban
Válasz #3966. hozzászólásra
miért te mennyiért vetted,ez nem lopott, hanem bolti
Válasz #3963. hozzászólásra
Hol vetted ilyen drágán?
Válasz #3964. hozzászólásra
Melyik szer(ek)re gondolsz?
mester packot nem ajánlom, nincs semmi tartamhatása !!!!!!!!ebben az árban van ezerszer jobb szer is
Válasz #3962. hozzászólásra
netto 73000ft az 5 hektáros csomag
Válasz #3960. hozzászólásra
Mennyibe kerülne 5HA ra való bár nem hinném erre most lenne pénzem olvastam hogy jó de lehet most én zsebemnek drága, azárt írj egy árat...
Köszi
Mester Pack-nak mennyi a HA költsége?
Acat-al, tarack-al mit csinál?
Köszi
Válasz #3939. hozzászólásra
kolléga nekem maradt 8 heki jumbó turbó,mindent visz mint a red seven
Válasz #3958. hozzászólásra
Akkor ezért legközelebb repülőt hozunk ide, ha korábban kell rámenni, mert a vetés után(az sem volt egyszerű) jött rá pár mili
Válasz #3954. hozzászólásra
A gyomok még kisebb korában való fújásra gondol a "Mester"
Válasz #3956. hozzászólásra
Szólhattál volna , beindítjuk a cicát és az vitte volna a permetezőt árkon-bokron..
Válasz #3955. hozzászólásra
Örültem, hogy nem kellett a sárgáért haza menni..........
Válasz #3954. hozzászólásra
Azt látom hogy nem most , de így is késő volt kissé...
Válasz #3953. hozzászólásra
Nem most fújtam !!!!
Ez már a hatás, no meg így is érdekes nyomokat hagytam..........