Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.41 FtCHF440.92 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Szabi. #8457. hozzászólásáraEz jó ár. Szlovákiában hozzátok képest 18-20 000 Ft-al kevesebb tonnája.
De lényeg, hogy a vetőmagok, növényvédőszerek, mütrágya árai jóval többe kerülnek, mint Magyarországon.
Válasz Ares 826 #8454. hozzászólásáraSzoval minden hajnalban kelet felé 15repülö volt láthato. Ez napi sznten szinte mindig. Ez tavaly március ota nincs. Olyan furcsa összefüggés ez. Persze semmi köze a szándékos időjá rás basztatásnak semmihez. Csak éppen baromi jo üzlet a felmelegedés elleni védelem. Főleg ha mi alkotjuk? Persze ennek fele sem igaz mint ahogy a virus is magátol alakult meg amugy az sincs. meg rossz topikba irtam.
Válasz GREVEN #8447. hozzászólására"Piagyár" 63 mondott szeptember 05. kötésre beszállítva! Szarok az országban az árpák de sok búza is nagyon szar, a vadad szedik ki a naprát meg a kuccát is keléskor ha épp kikelt a növény a hidegben! hát érdekes évnem nézünk élébe az tutker! Azt mondják a libsi kocsogok "globális felmelegedés van"! Na pont azért lett a 2021 áprilisa a huszadik század leghidegebb áprilisa!
Válasz ME109G14 #8452. hozzászólásáraTegnap 65-ért hallottam '21-s kötést, de simán kiröhögték a kupecet, hiába a kelgyó sokakat megmart 42-45 között a tavalyi kötéseknél, aztán már a sikló is para. Meg azért a piaci inputárak is elszabadultak, ha visszamegy 5e környékére, akkor nagy lesz a córesz parasztéknál. Most úgy gondolom, 7e-ért kötnék 5t/ha-t, de a hangsúly a "most"-on van
Válasz Mihály #8448. hozzászólásáraItt is erőltetnék a kőtésr de a területi képviselővel senki nem szerzödött.ÉN is a 43000ft nyersért vittem szabadegyházára Gondolhatod mekkora volt a bukó Én tuti nem szerződök előre többet 10 böl 8 bukó volt
Válasz hadadi.andrew #8446. hozzászólására Sok szerencsét a 90ft/kg árhoz én a héten eladtam 80-ért kompenzációval nem akartam de már az enyém volt állítólag a legnagyobb tétel a raktáron a többiek már eladták Makón a BSVis veszi folyamatosan kimennek érte csak fel kell rakni az árat nem tudom egyénileg kell megállapodni sajnos nem volt 22 t így nem foglalkoztam vele de láttam több gazdátol vitték HBM-ből
Válasz ME109G14 #8442. hozzászólásáraJa, de nekem már általában októberre elfogyott eddig a budget, most is kötöttem volna aug. derekán 4500-ért, erre megkínáltak egy 4450-nel, én meg akkor , aztán a többi már történelem. 2020 kuki 13-14t/ha, 21-es vízzel, a szemem kifolyt, amikor megláttam a szárítási díjat, 2%-ot levontak a semmire, így 40t-át simán elraktak zsebbe, mindegy, most kicsit visszaveszem az elmúlt 10 év lehúzásait.
Válasz ME109G14 #8442. hozzászólásáraIgen csak sajnos a kis termelő meg ősszel levágta 26- os vízzel a 115 mázsás átlagot mivel nem tudom tárolni ez pontosan 37500 Ft - ban volt kifizetve !!!!!! Meg hát ki vett volna rá mérget hogy még mindig emelkedni fog??
Válasz hadadi.andrew #8433. hozzászólásáraHa volt 10 tonnás termésed 800000 ft hektáronként nagyot kaszáltál de ha kevesebb akkor is nagyon jó vagy .Gratulállok a türelmedhez 5 éves átlagban májusban van a kukorica legmagasabb ára!!! HA 10 tonna főlőtt arattál még jobbak a számok 2020 évbe jó termések voltak tudok 14-17 tonnás vágásokat is. Hátha idén is lesznek ilyen számok .KITE IKR etanol gyár is nagyon keresi már a 2021 termést Hétről hétre magasabb árakkal jőnnek ki.
Válasz hadadi.andrew #8427. hozzászólására Te HBM-i vagy akkor mert vannak azért szép árak az országban én már az ideire is hallottam 68ft/kg takarmány kukiért szóval nem mindegy hol élsz ill. illő lenne egy érdek képviseletett összehozni már akik a gazdákért s nem a kormányért vannak pozicióban...
Szóval Big No-NO ennyiért, üres raktárakkal indul a szezon kishazánkban, könnyen lehet rá megint kereslet úgy mint tavaly, ráadásul ha most kötök 54-ért (56-ért is lehetett volna 1 hónapja, már bukóban vagyok, héé ), akkor ott izguljak fél évig az árán (még el se vetettem) meg csináljam a kupecnek előre a hasznot, az összes kockázat az enyém, hát egy nagy lóleányok álmát nekik, azt...Pláne ha közben ócsítják a forintot, plusz valami fasza aszály is befigyel... Most azt mondom, 6e-nél bekötnék 5t/ha-t, oszt' annyi, de annyi meg nem lesz egyhamar szóval reckír, de hát mi nem az!
A Matif 2021 novemberre 186-188 Euro körül mozog. Ez ugye leszállított ár Bayonne kikötőbe, ami kb 1800-2200 km, tehát lakóhelytől függően cca 30-38 Euro/to a szállítási költség, ezért netto ~150 euro/to körüli árak vannak. Az átváltási árfolyamot rátok bízom. Nagy emelkedés nem nagyon látszik. A vetési adatok tükrében szerintem csökkenés lesz. MATIF kukorica árak
14463 hozzászólás
Nem csoda és nem ámítás!
Előkötésben 73.000 Ft/t az új kukorica decemberi szállítással Tolna megyében!
Ó kukorica 85.000 Ft/t
Válasz Szabi. #8457. hozzászólásáraEz jó ár. Szlovákiában hozzátok képest 18-20 000 Ft-al kevesebb tonnája.
De lényeg, hogy a vetőmagok, növényvédőszerek, mütrágya árai jóval többe kerülnek, mint Magyarországon.
Válasz Szabi. #8457. hozzászólásáraAkkor minden nap kimegyek megsimogatni őket,hogy jobban nőjenek.
Válasz Szabi. #8457. hozzászólásáralesz ára a húsnak
Válasz Szabi. #8457. hozzászólásáraHol az az "itt"? Köszi az infót!
Válasz Szabi. #8457. hozzászólásáraIgen, tegnap ez az ár volt! Nem kötöttem, szinte még ki sem kelt...
Válasz hadadi.andrew #8453. hozzászólására71-et mondott itt egy ismerős nettóban az új kukira.
Válasz Ares 826 #8454. hozzászólásáraSzoval minden hajnalban kelet felé 15repülö volt láthato. Ez napi sznten szinte mindig. Ez tavaly március ota nincs. Olyan furcsa összefüggés ez. Persze semmi köze a szándékos időjá rás basztatásnak semmihez. Csak éppen baromi jo üzlet a felmelegedés elleni védelem. Főleg ha mi alkotjuk? Persze ennek fele sem igaz mint ahogy a virus is magátol alakult meg amugy az sincs. meg rossz topikba irtam.
Válasz Ares 826 #8454. hozzászólására21.
Válasz GREVEN #8447. hozzászólására"Piagyár" 63 mondott szeptember 05. kötésre beszállítva! Szarok az országban az árpák de sok búza is nagyon szar, a vadad szedik ki a naprát meg a kuccát is keléskor ha épp kikelt a növény a hidegben! hát érdekes évnem nézünk élébe az tutker! Azt mondják a libsi kocsogok "globális felmelegedés van"! Na pont azért lett a 2021 áprilisa a huszadik század leghidegebb áprilisa!
Válasz ME109G14 #8452. hozzászólásáraTegnap 65-ért hallottam '21-s kötést, de simán kiröhögték a kupecet, hiába a kelgyó sokakat megmart 42-45 között a tavalyi kötéseknél, aztán már a sikló is para. Meg azért a piaci inputárak is elszabadultak, ha visszamegy 5e környékére, akkor nagy lesz a córesz parasztéknál. Most úgy gondolom, 7e-ért kötnék 5t/ha-t, de a hangsúly a "most"-on van
Válasz Mihály #8448. hozzászólásáraItt is erőltetnék a kőtésr de a területi képviselővel senki nem szerzödött.ÉN is a 43000ft nyersért vittem szabadegyházára Gondolhatod mekkora volt a bukó Én tuti nem szerződök előre többet 10 böl 8 bukó volt
Válasz hadadi.andrew #8450. hozzászólásáraAz új kukorica még sokára lessz.A szemétből számolva 2000 tonnád volt ??Az már szép kupac.
Mai ár 80e/t, még várok, nem hajt a tatár, már szlovénok is érdeklődnének, hajjaj, moré, ebbű' baj lesz
Válasz hadadi.andrew #8446. hozzászólására Sok szerencsét a 90ft/kg árhoz én a héten eladtam 80-ért kompenzációval nem akartam de már az enyém volt állítólag a legnagyobb tétel a raktáron a többiek már eladták Makón a BSVis veszi folyamatosan kimennek érte csak fel kell rakni az árat nem tudom egyénileg kell megállapodni sajnos nem volt 22 t így nem foglalkoztam vele de láttam több gazdátol vitték HBM-ből
Válasz GREVEN #8447. hozzászólására 60ft felett próbálkoznak de kevés a jelentkező gondolom azok nem kötnek akik 43ft/kg adták tavaly el
Nedves kukoricába mer kötni valaki most?
Ki miket hallott?
Válasz ME109G14 #8442. hozzászólásáraJa, de nekem már általában októberre elfogyott eddig a budget, most is kötöttem volna aug. derekán 4500-ért, erre megkínáltak egy 4450-nel, én meg akkor , aztán a többi már történelem. 2020 kuki 13-14t/ha, 21-es vízzel, a szemem kifolyt, amikor megláttam a szárítási díjat, 2%-ot levontak a semmire, így 40t-át simán elraktak zsebbe, mindegy, most kicsit visszaveszem az elmúlt 10 év lehúzásait.
Válasz ME109G14 #8442. hozzászólásáraIgen csak sajnos a kis termelő meg ősszel levágta 26- os vízzel a 115 mázsás átlagot mivel nem tudom tárolni ez pontosan 37500 Ft - ban volt kifizetve !!!!!! Meg hát ki vett volna rá mérget hogy még mindig emelkedni fog??
Válasz Mötözö #8443. hozzászólásárahajdunánás..
tegnap déli árajánlat kötésre 64ft/kg..ikr
Válasz hadadi.andrew #8433. hozzászólásáraHa volt 10 tonnás termésed 800000 ft hektáronként nagyot kaszáltál de ha kevesebb akkor is nagyon jó vagy .Gratulállok a türelmedhez 5 éves átlagban májusban van a kukorica legmagasabb ára!!! HA 10 tonna főlőtt arattál még jobbak a számok 2020 évbe jó termések voltak tudok 14-17 tonnás vágásokat is. Hátha idén is lesznek ilyen számok .KITE IKR etanol gyár is nagyon keresi már a 2021 termést Hétről hétre magasabb árakkal jőnnek ki.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8432. hozzászólásáraDunaföldvárra beszállítot. A fuvart te állnod. Min 200 to/ kötés ,de lehet ,hogy most rugalmasabbak
....
Válasz sirhanzoltan #8438. hozzászólásáraótermésre vagy az idei vonatkozik ez az ár?
Válasz sirhanzoltan #8438. hozzászólásáraHány t/ha...???mert nem mindegy.
Válasz lala #8437. hozzászólásáraNekem a héten 64000 et ajánlott a kite kötésre
Válasz R Sándor #8434. hozzászólásárapénteken 59000/tonna Kezd alakulni.
Válasz hadadi.andrew #8433. hozzászólásáraSzerintem már nem sokat kell rá várni.
Válasz R Sándor #8434. hozzászólásáraBocs 5000 az előbb rosszul írtam
Válasz lala #8429. hozzászólására5500
Tegnap kérték a tavalyit 80e-ért, 90-nél kiszállok majd
Válasz Borosta #8431. hozzászólásáraKöszi
Ès ez telephelyi ár??
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8430. hozzászólására76.000.- / To . P.Ethanol
Milyen árak vannak ó kukoricára, tudja valaki??
friss kötési árakat hallott vaki északi régióból?
Válasz hadadi.andrew #8427. hozzászólására Te HBM-i vagy akkor mert vannak azért szép árak az országban én már az ideire is hallottam 68ft/kg takarmány kukiért szóval nem mindegy hol élsz ill. illő lenne egy érdek képviseletett összehozni már akik a gazdákért s nem a kormányért vannak pozicióban...
Válasz bandigh #8426. hozzászólásáraJaja, igazad van, de az akkor volt, most meg erősen más világ van.
Szóval Big No-NO ennyiért, üres raktárakkal indul a szezon kishazánkban, könnyen lehet rá megint kereslet úgy mint tavaly, ráadásul ha most kötök 54-ért (56-ért is lehetett volna 1 hónapja, már bukóban vagyok, héé ), akkor ott izguljak fél évig az árán (még el se vetettem) meg csináljam a kupecnek előre a hasznot, az összes kockázat az enyém, hát egy nagy lóleányok álmát nekik, azt...Pláne ha közben ócsítják a forintot, plusz valami fasza aszály is befigyel... Most azt mondom, 6e-nél bekötnék 5t/ha-t, oszt' annyi, de annyi meg nem lesz egyhamar szóval reckír, de hát mi nem az!
Válasz hadadi.andrew #8425. hozzászólásáraKérdés h az új 54 re beugrasz-e vagy neme.
Ha egy éve ezt megkérdem, 50 re is bólogatási van, stfu just grab my money..
Válasz später77 #8424. hozzászólásáraKöszönöm, akkor ez már felejtős (mármint 70e/t húsvét után...)
Válasz hadadi.andrew #8419. hozzászólásáraPest. 74,5 a legtöbb, amiről tudok (ez kb. két hete volt).
Ez itt az újra életre lehelt BÉT áruszekciós ár Csepelre leszállítva.
BÉT áruszekció
A Matif 2021 novemberre 186-188 Euro körül mozog. Ez ugye leszállított ár Bayonne kikötőbe, ami kb 1800-2200 km, tehát lakóhelytől függően cca 30-38 Euro/to a szállítási költség, ezért netto ~150 euro/to körüli árak vannak. Az átváltási árfolyamot rátok bízom. Nagy emelkedés nem nagyon látszik. A vetési adatok tükrében szerintem csökkenés lesz.
MATIF kukorica árak
nálunk/észak-Borsod/5500 lehet lassan kötni kéne pár tonnát
Válasz lala #8415. hozzászólásárazala 58000
Válasz später77 #8417. hozzászólásáraHol volt 73? Itt Hajdúban baxtak adni érte eddig 70-et, 1000 t-kért se.
Válasz 5465 #8416. hozzászólásáraköszi az infót
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8412. hozzászólásáraÉpp egy hete 73 volt, azóta nem figyeltem, merre mozdult.
Válasz lala #8415. hozzászólásáraKedden Trigo 55, KITE 56 volt, Pécs környéke
Nem volt deal...
friss árakról mit hallani?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8412. hozzászólására66