Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD390.17 FtCHF432.15 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz hadadi.andrew #8433. hozzászólásáraHa volt 10 tonnás termésed 800000 ft hektáronként nagyot kaszáltál de ha kevesebb akkor is nagyon jó vagy .Gratulállok a türelmedhez 5 éves átlagban májusban van a kukorica legmagasabb ára!!! HA 10 tonna főlőtt arattál még jobbak a számok 2020 évbe jó termések voltak tudok 14-17 tonnás vágásokat is. Hátha idén is lesznek ilyen számok .KITE IKR etanol gyár is nagyon keresi már a 2021 termést Hétről hétre magasabb árakkal jőnnek ki.
Válasz hadadi.andrew #8427. hozzászólására Te HBM-i vagy akkor mert vannak azért szép árak az országban én már az ideire is hallottam 68ft/kg takarmány kukiért szóval nem mindegy hol élsz ill. illő lenne egy érdek képviseletett összehozni már akik a gazdákért s nem a kormányért vannak pozicióban...
Szóval Big No-NO ennyiért, üres raktárakkal indul a szezon kishazánkban, könnyen lehet rá megint kereslet úgy mint tavaly, ráadásul ha most kötök 54-ért (56-ért is lehetett volna 1 hónapja, már bukóban vagyok, héé ), akkor ott izguljak fél évig az árán (még el se vetettem) meg csináljam a kupecnek előre a hasznot, az összes kockázat az enyém, hát egy nagy lóleányok álmát nekik, azt...Pláne ha közben ócsítják a forintot, plusz valami fasza aszály is befigyel... Most azt mondom, 6e-nél bekötnék 5t/ha-t, oszt' annyi, de annyi meg nem lesz egyhamar szóval reckír, de hát mi nem az!
A Matif 2021 novemberre 186-188 Euro körül mozog. Ez ugye leszállított ár Bayonne kikötőbe, ami kb 1800-2200 km, tehát lakóhelytől függően cca 30-38 Euro/to a szállítási költség, ezért netto ~150 euro/to körüli árak vannak. Az átváltási árfolyamot rátok bízom. Nagy emelkedés nem nagyon látszik. A vetési adatok tükrében szerintem csökkenés lesz. MATIF kukorica árak
Válasz Mihály #8410. hozzászólásáraAz állattartást kerülik aki csak teheti valóban,de ha csak az idei napraforgó sorsára mint állatorvosi lóra tekintünk ,s ez általánossá válik akkor beugrik rögtön a 101 Euro-s búza esete is.
Válasz sanyi1965 #8409. hozzászólásáraha teheted sajnos van olyan hogy nincs más lehetúség hiába van baromfi telep meg vizi szárnyas vágóhíd ha nincs semilyen jószág ami abrakfogyastzó lenne nyulaknak galamboknak nem sok kell mert kevesen etetik őket de azért csak borzasztó hogy hány bőrt akarnak lehúzni a termelőről s közben verik a mellüket hogy így az eport meg úgy az export s kiderül hogy az export néha véres nem kicsit a sok szemétláda miat de azt nem kell ellenörizni mert jól van az úgy ha 1 hét alatt 10 kilót hizok ha a felvásárló mérlegét nézem
Válasz apuci #8407. hozzászólására Oké hiszek neked de inkább a kocsmában kénne erről csevegni mert félek most pihentem 1 hónapot mert a főnöknek (vagy a lányának nem tetszem)
Válasz Mihály #8404. hozzászólásáraAz Eötvös cirkusz neve bizonyára mindenkinek ismerősen cseng, és ha még hozzátesszük azt is, hogy „Van má-ásik!”, akkor biztos sokan a homlokukra csapnak! Eötvös Gábor legkisebb fiával, Tiborral beszélgettünk édesapjáról, családjáról, a cirkusz múltjáról és jövőjéről.
eddig jó mondja a vicc de sajnos néha fanyar humort kap az ember fia a lényeg hogy a covi elkerült még eddig a többi nem számít ahogy az orosz bohóc mondta anno a fővárosi nagy cirkuszba "semmi nem számít van másik "
Válasz sanyi1965 #8397. hozzászólására--:"Ne feledd ez a:Korlátlan lehetetlenségek országa."
Csak nem a termelőké ezt meg jobb ha észben tartod ma voltam Domaszéken 68ft/kg ra kötik a szerződést a kukoricára ahol lakom 56ft/kg ajánlottak ...menjenek ahová gondolom ez nem kapitalizmus ez rablás ...mert nincs érdekképviseletünk mert ha volna akkor nem mernének ilyet csinálni
Válasz Jaffa13 #8395. hozzászólásáraValószínű hogy lesz egy hézag mint 2013 nyarán mikor nem bírta ki az újig a tárolt mennyiség,no ekkor kell elővenni amit mondjuk egy hete vágtam le.Vagy akkorra bedobják a törölközőt a hobbytartók is,és ezzel tönkreverik az árakat aratásra.
Ne feledd ez a:Korlátlan lehetetlenségek országa.
14494 hozzászólás
Válasz Mötözö #8443. hozzászólásárahajdunánás..
tegnap déli árajánlat kötésre 64ft/kg..ikr
Válasz hadadi.andrew #8433. hozzászólásáraHa volt 10 tonnás termésed 800000 ft hektáronként nagyot kaszáltál de ha kevesebb akkor is nagyon jó vagy .Gratulállok a türelmedhez 5 éves átlagban májusban van a kukorica legmagasabb ára!!! HA 10 tonna főlőtt arattál még jobbak a számok 2020 évbe jó termések voltak tudok 14-17 tonnás vágásokat is. Hátha idén is lesznek ilyen számok .KITE IKR etanol gyár is nagyon keresi már a 2021 termést Hétről hétre magasabb árakkal jőnnek ki.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8432. hozzászólásáraDunaföldvárra beszállítot. A fuvart te állnod. Min 200 to/ kötés ,de lehet ,hogy most rugalmasabbak
....
Válasz sirhanzoltan #8438. hozzászólásáraótermésre vagy az idei vonatkozik ez az ár?
Válasz sirhanzoltan #8438. hozzászólásáraHány t/ha...???mert nem mindegy.
Válasz lala #8437. hozzászólásáraNekem a héten 64000 et ajánlott a kite kötésre
Válasz R Sándor #8434. hozzászólásárapénteken 59000/tonna Kezd alakulni.
Válasz hadadi.andrew #8433. hozzászólásáraSzerintem már nem sokat kell rá várni.
Válasz R Sándor #8434. hozzászólásáraBocs 5000 az előbb rosszul írtam
Válasz lala #8429. hozzászólására5500
Tegnap kérték a tavalyit 80e-ért, 90-nél kiszállok majd
Válasz Borosta #8431. hozzászólásáraKöszi
Ès ez telephelyi ár??
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8430. hozzászólására76.000.- / To . P.Ethanol
Milyen árak vannak ó kukoricára, tudja valaki??
friss kötési árakat hallott vaki északi régióból?
Válasz hadadi.andrew #8427. hozzászólására Te HBM-i vagy akkor mert vannak azért szép árak az országban én már az ideire is hallottam 68ft/kg takarmány kukiért szóval nem mindegy hol élsz ill. illő lenne egy érdek képviseletett összehozni már akik a gazdákért s nem a kormányért vannak pozicióban...
Válasz bandigh #8426. hozzászólásáraJaja, igazad van, de az akkor volt, most meg erősen más világ van.
Szóval Big No-NO ennyiért, üres raktárakkal indul a szezon kishazánkban, könnyen lehet rá megint kereslet úgy mint tavaly, ráadásul ha most kötök 54-ért (56-ért is lehetett volna 1 hónapja, már bukóban vagyok, héé ), akkor ott izguljak fél évig az árán (még el se vetettem) meg csináljam a kupecnek előre a hasznot, az összes kockázat az enyém, hát egy nagy lóleányok álmát nekik, azt...Pláne ha közben ócsítják a forintot, plusz valami fasza aszály is befigyel... Most azt mondom, 6e-nél bekötnék 5t/ha-t, oszt' annyi, de annyi meg nem lesz egyhamar szóval reckír, de hát mi nem az!
Válasz hadadi.andrew #8425. hozzászólásáraKérdés h az új 54 re beugrasz-e vagy neme.
Ha egy éve ezt megkérdem, 50 re is bólogatási van, stfu just grab my money..
Válasz später77 #8424. hozzászólásáraKöszönöm, akkor ez már felejtős (mármint 70e/t húsvét után...)
Válasz hadadi.andrew #8419. hozzászólásáraPest. 74,5 a legtöbb, amiről tudok (ez kb. két hete volt).
Ez itt az újra életre lehelt BÉT áruszekciós ár Csepelre leszállítva.
BÉT áruszekció
A Matif 2021 novemberre 186-188 Euro körül mozog. Ez ugye leszállított ár Bayonne kikötőbe, ami kb 1800-2200 km, tehát lakóhelytől függően cca 30-38 Euro/to a szállítási költség, ezért netto ~150 euro/to körüli árak vannak. Az átváltási árfolyamot rátok bízom. Nagy emelkedés nem nagyon látszik. A vetési adatok tükrében szerintem csökkenés lesz.
MATIF kukorica árak
nálunk/észak-Borsod/5500 lehet lassan kötni kéne pár tonnát
Válasz lala #8415. hozzászólásárazala 58000
Válasz später77 #8417. hozzászólásáraHol volt 73? Itt Hajdúban baxtak adni érte eddig 70-et, 1000 t-kért se.
Válasz 5465 #8416. hozzászólásáraköszi az infót
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8412. hozzászólásáraÉpp egy hete 73 volt, azóta nem figyeltem, merre mozdult.
Válasz lala #8415. hozzászólásáraKedden Trigo 55, KITE 56 volt, Pécs környéke
Nem volt deal...
friss árakról mit hallani?
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8412. hozzászólására66
Válasz F-A-R-M-E-R \ #8412. hozzászólására erre én is kiváncsi lennék van még 20 pár tonna
Ó kukorica árat tud valaki???
Válasz Mihály #8410. hozzászólásáraAz állattartást kerülik aki csak teheti valóban,de ha csak az idei napraforgó sorsára mint állatorvosi lóra tekintünk ,s ez általánossá válik akkor beugrik rögtön a 101 Euro-s búza esete is.
Válasz sanyi1965 #8409. hozzászólásáraha teheted sajnos van olyan hogy nincs más lehetúség hiába van baromfi telep meg vizi szárnyas vágóhíd ha nincs semilyen jószág ami abrakfogyastzó lenne nyulaknak galamboknak nem sok kell mert kevesen etetik őket de azért csak borzasztó hogy hány bőrt akarnak lehúzni a termelőről s közben verik a mellüket hogy így az eport meg úgy az export s kiderül hogy az export néha véres nem kicsit a sok szemétláda miat de azt nem kell ellenörizni mert jól van az úgy ha 1 hét alatt 10 kilót hizok ha a felvásárló mérlegét nézem
Válasz Mihály #8399. hozzászólásáraIgazad van,ezért nem óhajtok nekik termelni évtizedek óta.
Válasz apuci #8407. hozzászólására Oké hiszek neked de inkább a kocsmában kénne erről csevegni mert félek most pihentem 1 hónapot mert a főnöknek (vagy a lányának nem tetszem)
Válasz Mihály #8404. hozzászólásáraAz Eötvös cirkusz neve bizonyára mindenkinek ismerősen cseng, és ha még hozzátesszük azt is, hogy „Van má-ásik!”, akkor biztos sokan a homlokukra csapnak! Eötvös Gábor legkisebb fiával, Tiborral beszélgettünk édesapjáról, családjáról, a cirkusz múltjáról és jövőjéről.
Erről van szó!
Válasz apuci #8405. hozzászólásáranos én őt kb 72 ben láttam a cirkuszban a másik a Szergej meg a tv-ben is szerepelt sokat
Válasz Mihály #8404. hozzászólásáraMegint kevered a szezont a fazonnal!
Keress rá,nekem egyből ki adta,Eötvös Tibor volt a fent nevezett bohóc!
Válasz apuci #8403. hozzászólására Szergej a akkor még inkább sajnos hogy nem igen tudok másikat mondani
Válasz Mihály #8402. hozzászólásáraMiska bátyám, ő nem orosz volt hanem olyan magyar mint te vagy én!
eddig jó mondja a vicc de sajnos néha fanyar humort kap az ember fia a lényeg hogy a covi elkerült még eddig a többi nem számít ahogy az orosz bohóc mondta anno a fővárosi nagy cirkuszba "semmi nem számít van másik "
Válasz Mihály #8399. hozzászólására Úgy örülök hogy ismét itt vagy.
Válasz Mihály #8399. hozzászólásáraÜdv újra itt
Válasz sanyi1965 #8397. hozzászólására--:"Ne feledd ez a:Korlátlan lehetetlenségek országa."
Csak nem a termelőké ezt meg jobb ha észben tartod ma voltam Domaszéken 68ft/kg ra kötik a szerződést a kukoricára ahol lakom 56ft/kg ajánlottak ...menjenek ahová gondolom ez nem kapitalizmus ez rablás ...mert nincs érdekképviseletünk mert ha volna akkor nem mernének ilyet csinálni
Válasz sanyi1965 #8397. hozzászólásáraKöszönöm! Nem feledem!
Válasz Jaffa13 #8395. hozzászólásáraValószínű hogy lesz egy hézag mint 2013 nyarán mikor nem bírta ki az újig a tárolt mennyiség,no ekkor kell elővenni amit mondjuk egy hete vágtam le.Vagy akkorra bedobják a törölközőt a hobbytartók is,és ezzel tönkreverik az árakat aratásra.
Ne feledd ez a:Korlátlan lehetetlenségek országa.
Válasz Jaffa13 #8395. hozzászólásáraKína szindróma, kereslet-kínálat .
Válasz sanyi1965 #8377. hozzászólásáraSzia! Kifejtenéd ezt az összefüggést! Köszönöm!