Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.84 FtUSD393.39 FtCHF431.97 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Mihály #7992. hozzászólásáraBocsi ne ijedj meg (az a baj hogy rohadt lassú az agroinform mert szerintem minden hozzá szólást rögzítenek) sóval nyugi neked bajod nem lehet akár négy akár hatszor jelenik meg a monitoron a bejegyzésed...
Válasz tuto1 #7985. hozzászólására ha kell a pénz ez is jó de ne felejtsétek 2000km jönnek csak kapjanak 65ft/kg akkor mitől féltek majd ha a 70 ft/kg lesz már lehet vakarózni most jó ára lesz az a Kínai 110 begyűrűzik elébb utóbb aki teheti várjon
Válasz tusalevi #7981. hozzászólására szárazon vagy így vizesen mert a szárazra az-az-14% vízre számolva 56000ft/t írtak itt lentebb a föld végén mert nem mindegy hogy 23-25% vízzel számolsz vagy 14% -al mert a vizes nálunk is olcsóbb volt
Válasz borosb #7971. hozzászólásáraSzabolcsi vagyok,de ekkora árkülönbség korábban nem volt az ország más körzeteihez képest,söt volt amikor itt jobb árak voltak.Szállítani meg akkor is kellett.
Válasz Sanyee #7979. hozzászólásáraÁtszámolva 5100ft/ T áron ment el nekünk Erdély , Kovászna megye. A föld végéről , a cég küldte a kamiont. 23-25 közötti nedvességel.
Válasz Sanyee #7979. hozzászólásáraPár napja beszéltem egy ukrán ismerőssel,azt mondta 35-40 mázsákat vágtak kukoricából és meg van elégedve.Kukorica,napraforgó betárolva,az árak napról napra emelkednek.
Válasz Ákos1 #7949. hozzászólásáraSzia Ákos! Jelenlegi felvásárlási áram Pest megyében, jövőévi szállítással 62 Ft körül. Távolság függő, hogy mennyi Szabolcsban.
Válasz MZ79 #7962. hozzászólásáraItt 10-13 tonna, Szabolcsban , homokon. Persze van akinek kevesebb , van akinek több. Erősen fajtafüggő volt. Jobban járt idén , aki nem túl korán vetett, mert a kukorica megfázott.
Válasz SUX #7957. hozzászólásáraRekordok születnek. Egy két kietlen vadkáros rossz területtől eltekintve 12-14 tonna körüli nettó átlagok, de akadnak 16-19 tonnás táblak is. Ez nem tudom egész részére igaz, de itt jó. Még mi sem végeztünk, de remélem 14 t nettó felett lesz a vegátlagunk.
Válasz uff #7958. hozzászólásárana végre már lesz ebből valami akkor de azt nem értem miért ment Békésbe mikor Szabolcsból olcsóban kaphat s gyorsabban járhat a kamion de mindegy az a lényeg hogy viszi
foodish.eu +420733785392 65ft/kg fizet most kukoricáért, csehországba viszik , jönnek érte
angolul és oroszul beszélnek, ne adjátok oda 50-60 forintokért,a lengyelektől már nem kap 65 ft/kg árért azért jön ide...Békés megyébe
Sziasztok!
Aktuális árakat tudtok írni?
Szabolcs megyei árak érdekelnének, de országosan is érdeklődöm.
El szeretnék adni 1-2 héten belül.
A jelenlegi ajánlat 5200 ft a szárazra, vagy 3600 a vizesre.
14495 hozzászólás
Válasz borosb #7994. hozzászólásáraSomogy közepén mit adnál érte?
Válasz tuto1 #7985. hozzászólásáraMerre vagy, hogy ilyen áron vitték?
Válasz Mihály #7992. hozzászólásáraBocsi ne ijedj meg (az a baj hogy rohadt lassú az agroinform mert szerintem minden hozzá szólást rögzítenek) sóval nyugi neked bajod nem lehet akár négy akár hatszor jelenik meg a monitoron a bejegyzésed...
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz tusalevi #7990. hozzászólásáraKöszi így már rendjén van márt nálunk tudod mindenki számol másképpen szóval ez a való így lehet kezelni ...![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
Válasz Mihály #7983. hozzászólására23-25 nedvességel ez a fizető. 5750/ T a stas 15% , onnan számolnak vissza 70 ft / nedvességet..
Válasz Mihály #7983. hozzászólására23-25 nedvességel ez a fizető. 5750/ T a stas 15% , onnan számolnak vissza 70 ft / nedvességet..
Válasz tuto1 #7985. hozzászólásáraKi ad èrte ennyit???
Válasz tuto1 #7985. hozzászólására![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
ha kell a pénz ez is jó de ne felejtsétek 2000km jönnek csak kapjanak 65ft/kg akkor mitől féltek majd ha a 70 ft/kg lesz már lehet vakarózni most jó ára lesz az a Kínai 110 begyűrűzik elébb utóbb aki teheti várjon ![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
Válasz borosb #7984. hozzászólásáraHétfőn írtam alá az adásvételit, pénteken szállítás, 61000 Ft./T.
Válasz DelPiero #7972. hozzászólásáraHello! Heves megyében, mondjuk Mezőkövesd magasságában, jövő április 30-ig tárolva 61 Ft-ot tudok adni.
Válasz tusalevi #7981. hozzászólására szárazon vagy így vizesen mert a szárazra az-az-14% vízre számolva 56000ft/t írtak itt lentebb a föld végén mert nem mindegy hogy 23-25% vízzel számolsz vagy 14% -al mert a vizes nálunk is olcsóbb volt![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
Válasz borosb #7971. hozzászólásáraSzabolcsi vagyok,de ekkora árkülönbség korábban nem volt az ország más körzeteihez képest,söt volt amikor itt jobb árak voltak.Szállítani meg akkor is kellett.
Válasz Sanyee #7979. hozzászólásáraÁtszámolva 5100ft/ T áron ment el nekünk Erdély , Kovászna megye. A föld végéről , a cég küldte a kamiont. 23-25 közötti nedvességel.
Válasz Sanyee #7979. hozzászólásáraPár napja beszéltem egy ukrán ismerőssel,azt mondta 35-40 mázsákat vágtak kukoricából és meg van elégedve.Kukorica,napraforgó betárolva,az árak napról napra emelkednek.
Válasz Mihály #7973. hozzászólásáraEgy erdélyi termelő írta, hogy náluk a constancai kikötőbe 7200 a fizetője.
Válasz Luffy #7977. hozzászólásáraFélreértések elkerülése végett:
Tárolási díj: 12 ft+áfa/t/nap
Válasz szeszko #7976. hozzászólásáraHajdú-Bihar, 12 ft/t
IKR Agrár (Bábolna) 5800 forint. Eladva.
Nálunk 7 forint+áfa/tonna/nap áron tárolnak.
Máshol mennyi?
Válasz DelPiero #7974. hozzászólására![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz Mihály #7973. hozzászólásáraÚgy lesz, várok az eladással.
Válasz DelPiero #7972. hozzászólására Ha teheted tárold be szerintem 60ft/kg felett lesz az ára
Válasz borosb #7971. hozzászólásáraSzia! Heves megyében mi az ár?
Válasz Ákos1 #7949. hozzászólásáraSzia Ákos! Jelenlegi felvásárlási áram Pest megyében, jövőévi szállítással 62 Ft körül. Távolság függő, hogy mennyi Szabolcsban.
Válasz SUX #7969. hozzászólására Nekem annyi viszonyítási alapom van hogy a haverom 2 héttel vetette előttem ö 23-24 es vízzel vágta én 25.5 26.5 .
Válasz R Sándor #7967. hozzászólásáraAmit május 23-án vetettem, az adta a legtöbbet és az volt a legszárazabb.
Sziasztok! Adott el valaki vizes tengerit? Mennyiért?
Válasz SUX #7965. hozzászólására JAH én is későn vetettem így 26 -os vízzel vágtam le a kukoricámat
Végül is legalább nem porzott![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Szabolcs még mindig 5200-5300.
Válasz MZ79 #7962. hozzászólásáraItt 10-13 tonna, Szabolcsban , homokon. Persze van akinek kevesebb , van akinek több. Erősen fajtafüggő volt. Jobban járt idén , aki nem túl korán vetett, mert a kukorica megfázott.
Válasz redicst #7963. hozzászólására az már szép eredmény egy 14 t átlagnál ott érdemes kukoricázni...![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Zala:2020.11.25 6000+komp
Válasz SUX #7957. hozzászólásáraRekordok születnek. Egy két kietlen vadkáros rossz területtől eltekintve 12-14 tonna körüli nettó átlagok, de akadnak 16-19 tonnás táblak is. Ez nem tudom egész részére igaz, de itt jó. Még mi sem végeztünk, de remélem 14 t nettó felett lesz a vegátlagunk.
Válasz uff #7958. hozzászólásárana végre már lesz ebből valami akkor de azt nem értem miért ment Békésbe mikor Szabolcsból olcsóban kaphat s gyorsabban járhat a kamion de mindegy az a lényeg hogy viszi![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Agroker Borsod 5800 ft..
Cargill Borsod mai ár:5700ft
foodish.eu +420733785392 65ft/kg fizet most kukoricáért, csehországba viszik , jönnek érte
angolul és oroszul beszélnek, ne adjátok oda 50-60 forintokért,a lengyelektől már nem kap 65 ft/kg árért azért jön ide...Békés megyébe
Válasz MZ79 #7951. hozzászólásáraZalában milyen átlagok vannak?
Békés megye - Csaba Táj 5200.
A januári tőzsdei jegyzés pedig ismét 7000 fölött...
Válasz Ákos1 #7949. hozzászólásáraIgen, Szabolcsban 5200-5300 ról tudok.
Válasz Ákos1 #7949. hozzászólásáraVizes 3,6?![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Ennek járj utána jobban
Kína bevásárol!?
Válasz MZ79 #7951. hozzászólására
jó neked
Zalában a héten adtam el kis részét 5800 ért. De még van kint jócskán. Talán 1 héten belül lefogy. Csak jók a termések és tele van mindig a száritó...
Válasz Ákos1 #7949. hozzászólásáraMátészalka 5200
Sziasztok!
Aktuális árakat tudtok írni?
Szabolcs megyei árak érdekelnének, de országosan is érdeklődöm.
El szeretnék adni 1-2 héten belül.
A jelenlegi ajánlat 5200 ft a szárazra, vagy 3600 a vizesre.
Válasz uff #7947. hozzászólására a tescos az nem az a másik meg majd 100 ft gurigája ahhoz még messze állunk![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
1kg kukorica vagy búza árából 1 tekercs wc papirt lehet venni? még 1kg- sem adnak érte RÖHEJ van hova fejlődni az áraknak ...
Válasz B.Bali #7937. hozzászólásáraBaromfi Coop Nyírkércs.