Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak660 FtBenzin árak641 FtEUR410.68 FtUSD394.01 FtCHF434.78 FtGBP485.67 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz gyorfy10 #6921. hozzászólásáraNem. Egy száritó telep tulajdonosa veszi mint egyéni vállalkozo. Deák Ferenc szülöfaluja.... Persze mi aratáskor oda szálitottuk.. Szóval helyben marado...
Válasz sanyi1965 #6903. hozzászólásáraKukoricában most éppen így van...De nézzük meg akát a búzát, akár - mostanság már - a naprát is. A 47-ért eladott, ma 61.5...:( Az akárhogy is számolom, + 30(!!!) %...
Válasz jambo #6904. hozzászólásáranem szabad semmit kihozni és bevinni sem,és akkor gazdálkodhat az egyén,különben csak termel akárkik hasznát létrehozva.
Válasz TYLLA46 #6901. hozzászólásáraAz őszi felvásárlási árak jobbak voltak,fél évet tárolni hogy olcsóbban eladhassák nem járja.És jól írják 4,4-4,5e forint.Marad a napra az legalább jobban bírja a sivatagot.
Válasz varázsló #6896. hozzászólásáraA múlt héten a búza-, és kukorica konferencián az egyik multi vezérigazgatója az előadásában két magyarországi aktuális árat is említett, e szerint Kaposváron 46.000, míg Debrecenben 45.000 Ft/t, legalábbis náluk....
Válasz medikus #6883. hozzászólásáranem hiszem mert a bukó növényt kérdezi utolsónak.árpa búza-manna,kukorica mindenhez-mindig kell,repce nem ennivaló,napra=kár volt eltenni kategória.
14477 hozzászólás
Válasz Devyd #6926. hozzászólásárarepcére ,búzára se(zala)
Repcére tud valaki friss árat?
Válasz gyorfy10 #6924. hozzászólásáraMég most érdemes kötni!
Válasz jambo #6923. hozzászólásáraKöszönöm! Szerintetek érdemes most kötni ?
Válasz gyorfy10 #6921. hozzászólásáraNem. Egy száritó telep tulajdonosa veszi mint egyéni vállalkozo. Deák Ferenc szülöfaluja.... Persze mi aratáskor oda szálitottuk.. Szóval helyben marado...
Válasz Wilde #6920. hozzászólásáraNem, tavalyi
Válasz jambo #6919. hozzászólásáraZalán belül hol ? Duna Gabona?
Válasz jambo #6919. hozzászólásáraidei termésre vonatkozik?ez leköthető ár?
Válasz Wilde #6918. hozzászólásáraZala
Válasz jambo #6917. hozzászólásáramelyik megye?
Válasz Devyd #6916. hozzászólásáraTak. Buza 56
Esetleg többi árat tud e valaki frisset?
Repce, Búza, árpa?
Válasz rezeda054 #6914. hozzászólásáraAz nem tul acélos... Köszi
44ezerért, semmit nem emelkedett, söt még a tárolást is ki kell fizetni.
Üdv. Adott el valaki mostanában tengerit?hol áll az ár?
Válasz sanyi1965 #6909. hozzászólásáraNyilván semennyit....
Válasz Ares 826 #6910. hozzászólásáraPersze, nem vitás. Nyilván minden év más, én erről az évről beszéltem...
Válasz TYLLA46 #6908. hozzászólásáraJa most de sokszor volt már hogy aratáskor 40 ft majd két hónap múlva meg 30ft tehát 10 ft bukováré!
Válasz TYLLA46 #6908. hozzászólásáraEgyszer volt Budán kutyavásár,minden év más.Ha beomlik majd a búzaár mennyit fog esni a kenyér ára,szerinted?
Válasz sanyi1965 #6903. hozzászólásáraKukoricában most éppen így van...De nézzük meg akát a búzát, akár - mostanság már - a naprát is. A 47-ért eladott, ma 61.5...:( Az akárhogy is számolom, + 30(!!!) %...
Válasz jambo #6906. hozzászólásáraNem a Parnasszuson dúrom a földet és tolom a szaros talicskát elhiheted.
Válasz sanyi1965 #6905. hozzászólásáraKöltöi megfogalmazás...
Válasz jambo #6904. hozzászólásáranem szabad semmit kihozni és bevinni sem,és akkor gazdálkodhat az egyén,különben csak termel akárkik hasznát létrehozva.
Válasz sanyi1965 #6903. hozzászólásáraSzerinted az a megoldás hogy mindig mindent kombájn alol eladni? T buza vennyi volt aratáskor? És most??
Válasz TYLLA46 #6901. hozzászólásáraAz őszi felvásárlási árak jobbak voltak,fél évet tárolni hogy olcsóbban eladhassák nem járja.És jól írják 4,4-4,5e forint.Marad a napra az legalább jobban bírja a sivatagot.
Válasz TYLLA46 #6899. hozzászólásáraNekem 45-öt mondtak...
Válasz sanyi1965 #6900. hozzászólásáraköszi, de mihez képest? mennyi, az annyi?
Válasz TYLLA46 #6899. hozzászólásáraNem változott a helyzet,a napraforgó nyerőbb lesz ebben a száraz időben./JNSZ/
Tud valaki aktuális árat?
Válasz TYLLA46 #6897. hozzászólásáraFöldrajzilag is és matematikailag is a két pont között. JSZNK 44.000 Ft/t
Válasz varázsló #6896. hozzászólásáraA múlt héten a búza-, és kukorica konferencián az egyik multi vezérigazgatója az előadásában két magyarországi aktuális árat is említett, e szerint Kaposváron 46.000, míg Debrecenben 45.000 Ft/t, legalábbis náluk....
tud valaki friss árakat?
Válasz varázsló #6894. hozzászólásáramondhatni vészjóslóan nagy,de kinek?
Válasz varázsló #6893. hozzászólásáraMegint nagy a csend.
itt is van vagy 450 t kukorica es 60 tonna napraforgó eladókeresi uj gazdáját
Válasz *** HM *** #6889. hozzászólásáraEzt nyomozom most én is de szerintem csak jövőhéten lesznek új árak elérhetők a piacon.
Én is egy 1000 tonnás kukoricával megindulnék elsőkörben, illetve egy szűk 300 tonna napraforgó játszik még itt melyek piacra várnak.
Hello én keresek kukoricát ~44.000Ft/tonna, Napraforgót ~82.000Ft/tonnáig nagy tételben Békés-Csongrád megye területén vagy ehhez közel.
Üdv
Válasz *** HM *** #6889. hozzászólására
Erre èn is kíváncsi lennék, januári szállításra kellene ár...47ezres szerz. száll. van már e hónapra
1000t ra milyen ár volna most?
Válasz Dinnyés Laci #6887. hozzászólásáraárpát 57 ért
Válasz Tobszi #6885. hozzászólására86 ért adtam 10. e körül
Válasz medikus #6883. hozzászólásáraNem!
Csak kereskedők kérdezhetik? :)
Válasz sanyi1965 #6884. hozzászólásáraA naprát vlsz. tényleg kár volt eltenni.
30-án 80500-at hallottam. Ha igaz.
Válasz medikus #6883. hozzászólásáranem hiszem mert a bukó növényt kérdezi utolsónak.árpa búza-manna,kukorica mindenhez-mindig kell,repce nem ennivaló,napra=kár volt eltenni kategória.
Válasz Devyd #6882. hozzászólásáraKereskedő vagy?
Tud valaki esetleg Friss árakat?
Repce, búza, árpa, kukorica, szotyi?
mozdul valamerre?
Válasz uff #6879. hozzászólásárapersze meg 250LE NH-ot is 100 ezer EUR-ért...
Válasz Cafi #6875. hozzászólására50ezer forintos Pétisót is adnak hozzá?
Válasz Cafi #6875. hozzászólásáraKérdés mit vonnak le