Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
"Több millió tonna magyar gabona hasznosításáról, felvásárlási árakról, ukrán és orosz piaci nyomásról, áfacsalók trükkjeiről, a nemrég bevezetett fordított áfa hatásáról, élelmiszerár-robbanásról, a tervezett földtérvény várható hatásairól, spekulációról, a hazai árutőzsde súlytalanságáról, és a mezőgazdaság legégetőbb problémáiról beszélgettünk Kócza Zsolttal, a Cargill Magyarország Zrt. elnök-vezérigazgatójával." http://www.portfolio.hu/vallalatok/agrar/mire_keszul_magyarorszagon_az_agrarmulti.175262.html
Azok is jók mesterem , itt egy permetezős t16 os egy szántós ,palántázós mtz öszvér , egy 20 éves mb 100 platós merci, meg egy audi 80-as . Amúgy én földet vennék , ha nem vinnék el előlem mindet amit én kaparok ki és függesztek ki még a 3000 m2 1 aranykoronás homokot is . Amúgy magasról tojok rá hogy mit gondolnak mások , úgy hogy nekem nem kell dzsipó .
Egy zsírszalonna kaliberű 24 éves kettes Golf van, megy egy eszméletlen karaj 30 éves 80-as MTZ. Sajnos fater szar helyen volt, mikor a TSZ-t lopták szét, így csak ez jutott.
De, ha sikerül eladni az összes földemet 2014 után a labancoknak, tuti, hogy veszek egy komoly fasiszta dzsippet, hogy lássák a droidok, amikor jövök.
Az automata benne nem megy el véletlenül? Nekem volt automata,de azt nem kívánnám senkinek ami átverés megy egy automata váltó szervízben...A kukorica meg nem áll meg 300-ig március után,most 65-ért keresik felénk,ha anyagilag nem bírjátok azt megértem...de ha pszichikailag fel(el)adjátok azt már nem...A probléma viszont nem is ez, hanem hogy a termékpályák még mindig elkerülik egymást,vagyis...
A Kukorica magasról le van tojva. A legfontosabb a dzsipp, úgyhogy ez minden topikba beleillik!
A "férfinek autó kell" mondattal nem értek egyet, mivel az ótó alapból b*zis egy kicsit.
Amúgy meg az eszem megáll. 10millkacsokiig csak fostömlőt adnak, TI meg itt linkelitek befelé a sz@rokat. Erre tanítottalak Titeket?!
Ennyi erővel a teljes dácsia katalógust feltölthetnétek, hogy abból válasszak.
Az ótó 20millkacsokinál kezdődik, a traktor meg 30millkacsokinál.
Nem fogyaszt többet mint az olasz dízel... De azt nem írja hogy hány darab olasz dízel... Ha jól emlékszek talán 20 lityó alatt van valamivel a fogyasztása de közelebb a 20-hoz mint a 10-hez, de ahol ez nem megy el, ott majdnem semmi sem.
Szerintem nem is szeretnék megtudni, de tényleg ne offoljunk többet mert lesz
Hogy a témához is szóljak , én tartom azt amit 2 hónapja tippeltem , a kukorica 300 juró környékén fog tetőzni majd valamikor úgyhigy kitartás és nem eladni
De talán a dzsipós barátunk sem tudna választani magának a L... us parkolójában esténként.. Én mikor legutóbb jártam ott tényleg csak néztem a böség zavarában mint a h gyerek..
Ennyi pénzért mit akarsz?Euro 5 ös is van de az 3 kiló fölött van Az egyik hirdetésben irja , hogy a V12 az 120 e juróval dráágább mint a V8-as .Gondolom vannak helyek ahol nagyon sokat számit az ilyesmi és kinéznek a csapatból ha "csak " egy V8 ad van
90% ban ezt akartam írni én is de megelőztél(rázott az a rohadt jumzom és nehezen ment az írás),annyiban más itt felénk a világ, hogy a GL mellé tartanak egy 2-3 éves G-t is csak azért nehogy nevetség tárgyává váljanak a GL-l ha véletlenül sáros a dülő út amikor a droidokat ellenőrzik a határban
Válasz #3011. hozzászólásra
Baxa meg egy táblát tudtam időben levágni, arról hamar el is adtam 65-ért... most meg nézegetem mikor lesz a többinek is annyi az ára... no de türelmes vagyok
Hej az anya keservit ez ám a nem semmi , oszt akkor regélj nekem mesterem te mikor veszed a mercit , mert már ideje lenne lecserélned a Tatádat , no de nem Daciára .
Válasz #3010. hozzászólásra
Ma érdeklődtem a cégtől akinek anno leadtam a kukit ott a mai nap az átvételi ár 5800+komp(akinek jár), tehát amit eladtam akkor 6200-ért azt szerintem jól tettem, mert még, ha így halad hetekig nem lesz annyi az ára!!
14459 hozzászólás
"Több millió tonna magyar gabona hasznosításáról, felvásárlási árakról, ukrán és orosz piaci nyomásról, áfacsalók trükkjeiről, a nemrég bevezetett fordított áfa hatásáról, élelmiszerár-robbanásról, a tervezett földtérvény várható hatásairól, spekulációról, a hazai árutőzsde súlytalanságáról, és a mezőgazdaság legégetőbb problémáiról beszélgettünk Kócza Zsolttal, a Cargill Magyarország Zrt. elnök-vezérigazgatójával."
http://www.portfolio.hu/vallalatok/agrar/mire_keszul_magyarorszagon_az_agrarmulti.175262.html
Válasz #3056. hozzászólásra
Azok is jók mesterem , itt egy permetezős t16 os egy szántós ,palántázós mtz öszvér , egy 20 éves mb 100 platós merci, meg egy audi 80-as . Amúgy én földet vennék , ha nem vinnék el előlem mindet amit én kaparok ki és függesztek ki még a 3000 m2 1 aranykoronás homokot is . Amúgy magasról tojok rá hogy mit gondolnak mások , úgy hogy nekem nem kell dzsipó .
Válasz #3056. hozzászólásra
Válasz #3053. hozzászólásra
Egy zsírszalonna kaliberű 24 éves kettes Golf van, megy egy eszméletlen karaj 30 éves 80-as MTZ. Sajnos fater szar helyen volt, mikor a TSZ-t lopták szét, így csak ez jutott.
De, ha sikerül eladni az összes földemet 2014 után a labancoknak, tuti, hogy veszek egy komoly fasiszta dzsippet, hogy lássák a droidok, amikor jövök.
Válasz #3050. hozzászólásra
Az automata benne nem megy el véletlenül? Nekem volt automata,de azt nem kívánnám senkinek ami átverés megy egy automata váltó szervízben...A kukorica meg nem áll meg 300-ig március után,most 65-ért keresik felénk,ha anyagilag nem bírjátok azt megértem...de ha pszichikailag fel(el)adjátok azt már nem...A probléma viszont nem is ez, hanem hogy a termékpályák még mindig elkerülik egymást,vagyis...
Válasz #3050. hozzászólásra
Jó választás, szerintem ez mindent képvisel amit kell egy terepjárónak elegánsan,és szolidan.
Persze akinek nem elég a 10-12literes fogyasztás dízzelből és nem elég hívalkodó vegyen Hammert.
Válasz #3052. hozzászólásra
még mindig nem írtad mesterem hogy te milyen verdával ,illetve trakeszal tolod , hát hogy tanuljunk így tőled .
Válasz #3051. hozzászólásra
A Kukorica magasról le van tojva. A legfontosabb a dzsipp, úgyhogy ez minden topikba beleillik!
A "férfinek autó kell" mondattal nem értek egyet, mivel az ótó alapból b*zis egy kicsit.
Amúgy meg az eszem megáll. 10millkacsokiig csak fostömlőt adnak, TI meg itt linkelitek befelé a sz@rokat. Erre tanítottalak Titeket?!
Ennyi erővel a teljes dácsia katalógust feltölthetnétek, hogy abból válasszak.
Az ótó 20millkacsokinál kezdődik, a traktor meg 30millkacsokinál.
Senki ne haragudjon meg, de nyissatok egy új topikot "Dzsipó" néven és ott kéne..., mert itt mindenről van szó csak kukorica terményárakról nincs...!
Válasz #3049. hozzászólásra
Na nekünk ez is megfelel. elmegy ahová csak szeretnénk.
Válasz #3047. hozzászólásra
Válasz #3043. hozzászólásra
Mármint amit "H" betűvel írtál.
Válasz #3042. hozzászólásra
Gyönyörű!!!!
Válasz #3042. hozzászólásra
Ilyet csak az asszonynak vennék!! Férfi embernek AUTÓ kell !!!!!
Válasz #3039. hozzászólásra
Ép ideje készülni a télre..Nem is lenne nagy poén jura be szakadni vele a Balatonba..
Válasz #3038. hozzászólásra
Nem úgy gondoltam.. piros, sárga.Úgy csak félig kell.
Ha elérem a 10tonnás üzemi átlagot rögtön megveszem!!!
MATIF 256Euro/t alakul.... 65000itthon
Válasz #3037. hozzászólásra
Ha családi porsche akkor Panamera, persze a 911 után. Cayenne nem begyere. Nem vagyok nagy igényű...
EZEK most akciósak. Dzippónak megteszi, moslékot hordani, sok minden elfér benne.
Válasz #3035. hozzászólásra
hát ha ilyen kaliberű ótóból pirosat választanék engedném rögtön magam kiheréltetni
Válasz #3034. hozzászólásra
ha már 20lityók akkor csakis egy Cayenne jöhet szóba!
Válasz #3035. hozzászólásra
Válasz #3033. hozzászólásra
Az archoz igen,de a színre is figyelj.
Válasz #3032. hozzászólásra
Nem fogyaszt többet mint az olasz dízel... De azt nem írja hogy hány darab olasz dízel... Ha jól emlékszek talán 20 lityó alatt van valamivel a fogyasztása de közelebb a 20-hoz mint a 10-hez, de ahol ez nem megy el, ott majdnem semmi sem.
Még ez menne az arcomhoz :-)
Válasz #3031. hozzászólásra
"(Válasz az első kérdésre: alig fogyaszt többet, mint az olasz-dízel, cserébe gyönyörű hang, ráadásul a motor sem esik szét százezernél: -) "
Válasz #3028. hozzászólásra
Ha már Terepjáró.
Válasz #3029. hozzászólásra
90-es jobban teccett de kezdem csípni ennek a farát.
viszont csak automata játszana, ilyen szekerbe moslékkeverő már nem karaj ahogy pujarós tezsvírünk mondaná hehe
Válasz #3028. hozzászólásra
90 es alá ne add mert kinéznek a parasztbálbol.
Válasz #3018. hozzászólásra
Nekem EZ IS megtenné
Válasz #3023. hozzászólásra
Szerintem nem is szeretnék megtudni, de tényleg ne offoljunk többet mert lesz
Hogy a témához is szóljak , én tartom azt amit 2 hónapja tippeltem , a kukorica 300 juró környékén fog tetőzni majd valamikor úgyhigy kitartás és nem eladni
Válasz #3022. hozzászólásra
Azután láttam az 5, csak a 4-t rosszul fordítottam.
Válasz #3024. hozzászólásra
Csupa csupa kis termelö..{:hammer:}
Válasz #3021. hozzászólásra
Látnád mi van Parndorfba az outletbe szombatonként, a múltkor arra tévedtünk Csak a legjobbak ukrán magyar román cseh szlovák és osztrák rendszámmal
Válasz #3021. hozzászólásra
Ja és azok a 20 éves gyerekek kis túlzásal azt se tudják mi a kukorica...
Válasz #3020. hozzászólásra
Jobban megnézve euro 5 ös ez is , a 4 az mást jelent
De talán a dzsipós barátunk sem tudna választani magának a L... us parkolójában esténként.. Én mikor legutóbb jártam ott tényleg csak néztem a böség zavarában mint a h gyerek..
Válasz #3019. hozzászólásra
Ennyi pénzért mit akarsz?Euro 5 ös is van de az 3 kiló fölött van Az egyik hirdetésben irja , hogy a V12 az 120 e juróval dráágább mint a V8-as .Gondolom vannak helyek ahol nagyon sokat számit az ilyesmi és kinéznek a csapatból ha "csak " egy V8 ad van
Csak euro 4 motor van benne.
Válasz #3017. hozzászólásra
Szóval a dzsipó ITT
Válasz #3015. hozzászólásra
Tényleg szoktam látni felétek G mercit és kb fele fele arányban benzinest is..
Válasz #3015. hozzászólásra
Egy jó James Bondnak van biciklije is, meg nekem.
Válasz #3008. hozzászólásra
90% ban ezt akartam írni én is de megelőztél(rázott az a rohadt jumzom és nehezen ment az írás),annyiban más itt felénk a világ, hogy a GL mellé tartanak egy 2-3 éves G-t is csak azért nehogy nevetség tárgyává váljanak a GL-l ha véletlenül sáros a dülő út amikor a droidokat ellenőrzik a határban
Válasz #3012. hozzászólásra
Azé' ne parázz nagyon, dácsia nem lesz. Az még erősen a fostartály kategória.
Válasz #3011. hozzászólásra
Baxa meg egy táblát tudtam időben levágni, arról hamar el is adtam 65-ért... most meg nézegetem mikor lesz a többinek is annyi az ára... no de türelmes vagyok
Válasz #3008. hozzászólásra
Hej az anya keservit ez ám a nem semmi , oszt akkor regélj nekem mesterem te mikor veszed a mercit , mert már ideje lenne lecserélned a Tatádat , no de nem Daciára .
Válasz #3010. hozzászólásra
Ma érdeklődtem a cégtől akinek anno leadtam a kukit ott a mai nap az átvételi ár 5800+komp(akinek jár), tehát amit eladtam akkor 6200-ért azt szerintem jól tettem, mert még, ha így halad hetekig nem lesz annyi az ára!!
na de hol áll a kuki ára? Erről beszéljünk!
Egyébként tök mindegy milyen dzsipó, csak guruljon