Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR411.69 FtUSD399.52 FtCHF438.21 FtGBP488.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
levonás 14-ig víz. legutóbb 4200-at hallottam. 28 alatt lehet vinni. míg van időpont addig nagyjából fixálni kell. mi úgy szoktuk pl. okt 10-20között 500to. mikor közeledik az idő, akkor kapod meg, hogy napi szinten mikor és mennyit kell bevinni
-mennyiért kötnek idén , vagy fognak ?
-Változik e az ár folyamatosan , vagy ilyenkorra már fix és mindenki annyiért köthet ?
-beszállítási idő választható e ?
-buktatók a szerződésben?
elszállítás mennyire rugalmas ?
-mikor kell ,lehet lekötni , mi a végső határidő a lekötésre?
-levonások ?
Nem egy kereskedővel vagyok kapcsolatba, ők is csak találgatnak. Én is keresek és eladók kukoricát, de fix-re nem kötném le kukoricámat.
Ha valakinek jelenleg is van kamionos tételben eladó kukorica írja meg privátba.
ja hát sajnos azt kell mondjam hogy igazad van, de ha átgondoljuk a valós helyzetet akkor nem szabadna hogy igazad legyen, de mégis valószínübb hogy az jön be amit te mondasz, sokunknak ez az év igen kemény lesz, lesz(ünk) aki(k) ki is hullik(anak) és ilyen előjelek alapján mire lehet számítani a jövőben........
nincs áru,de fizetőképes kereslet se ,kinek tudnál eladni 70-80000ft-os búzát,mindenesetre én is örülnék ilyesmi áraknak,de álom,és az ,hogy sokaknak,2-3 tonna se lessz,hát nagyivbe lesz@rják
Én meg azt mondom keresleti piac van, most bedobták hogy sok van mindenből esnek az árak, mindenki szalad kötni, hogy nehogy lejjebb menjen, és még "jó" áron idejében adtam el címszóval hátradőlhessen. Várjuk ki a végét tudják jól a kereskedőink hogy NINCS repce sem, meg BÚZA sem tavaly SEM VOLT. HA nem jön be valami olcsó inport akkor itt sztem elszaladnak az árak felfele, mert egyszerűen más nem lehet ebben a helyzetben, csak ki kell várni. Sztem aki nme köt semmit idén az is el tudja adni mert nincs áru és kell. Ha meg hoznak valami inport csodát hát azt sem gondolnám mert európai , sőt orosz viszonylatban sem állnak jól a dolgok
Faxnak ilyenkor lekötni a kukit?????????? Ezt látják a kereskedők hogy még jóformán ki sem kelt neki de már ár alatt oda adja, hát majd marhák lesznek megadni az árát, oda adja ez a magyar paraszt ingyen is......ez van, és nem is lesz másként amíg nem tudunk együttgondolkodni, érdekes ez Hegyeshalomtól nyugatra működik, körül is lehet nézni
Az a probléma állítólag,hogy az USA -ban mindenki mindent kukoricával vetett be,és egyenlőre minden ok-nak néz ki. És emiatt esik az ár,és húzza le búzát is.
Egyenlőre ez van
Pénteken kötöttem Szabadegyházával 42.5-ér,meglátjuk,de ez legalább biztos.
Látom vágod a témát..sajn ez igy van.. Ez mindenkinek az egyéni szoc probl..Igy a miénk is!! Volt már olyan évjárat amikor az ár nem követte a termés menyiségét..És ha tetszett ha nem túl kelet élni valahogy..
Háááááát ha egy kicsi kis szerencsénk lesz akor enyiért igen!! De azt te is tudod hogy egészen más a szitu!! Annak még van lehetösége egy normális termésre.. még akár nálunk is.. De a gabonák a 2-4 tonna közzé erösen megragadnak és azt bizony masszivan föl kell szorozni hogy ne bukta legyen a vége..
Azért nem mindenki adná oda a 2-3 t-s búzáját 5500-ért.
Csak azt tudom, hogy ez a cég elég jó árakon szokott vásárolni, holnap kiderül, mennyiért veszi.
Búzával mi a fófax lesz, mert ez a termés ami várható 50E/t áron nemigen meht el mert akkor mikor ébrednek már fel az illetékesek, vagy ennyire jó termés lesz az ország más részein, vagy inportból jön az olcsóbb????
14467 hozzászólás
Miért, szerinted az összes ilyen koruba mennyi óra van, vagy jobb ha letagadják és variálnak?
Cargill Mohács, múlt hét péntek.
Válasz #2362. hozzászólásra
sok óra
Válasz #2363. hozzászólásra
szeszgyár 41
Válasz #2360. hozzászólásra
Mikor és kinél kötöttél 46.000FT ????????????
Miért kérded?
Hát igazából én is féltem tőle egy kicsit az elején, de semmi gond nincs vele.
Válasz #2360. hozzászólásra
megy még a claas? nézegettem annó én is
Mi már kötöttünk 46 ért, majd meglátjuk jó-e. Ma megint volt eső, ugyanis lassan minden 1 mm eső 1000 Ft.- mínusz tonnánként.
Válasz #2356. hozzászólásra
Ne tétovázzz
Rohamosan csökken!!!!!!
Válasz #2356. hozzászólásra
42500 cargill Csanádapáca.
Ki milyen árat hallott a kukoricára mostanában? 43000Ft/t lehetne kötni most Szabolcsban.
Válasz #2353. hozzászólásra
nem fordult elő, hogy túl vizes lett volna
Válasz #2353. hozzászólásra
Behiheted 28 felett is, csak van levonás. Kötbér pedig akkor van, ha nem adod le a szerződött mennyiséget.
Válasz #2352. hozzászólásra
-és mi van ha a megbeszélt időpontra mégsem tudsz beszállítani mert túl vizes , pl.:33%-os ...?
Kötbér ?
Válasz #2351. hozzászólásra
levonás 14-ig víz. legutóbb 4200-at hallottam. 28 alatt lehet vinni. míg van időpont addig nagyjából fixálni kell. mi úgy szoktuk pl. okt 10-20között 500to. mikor közeledik az idő, akkor kapod meg, hogy napi szinten mikor és mennyit kell bevinni
Ki mit tud a Szabadegyházi Kuki buliról ?
-mennyiért kötnek idén , vagy fognak ?
-Változik e az ár folyamatosan , vagy ilyenkorra már fix és mindenki annyiért köthet ?
-beszállítási idő választható e ?
-buktatók a szerződésben?
elszállítás mennyire rugalmas ?
-mikor kell ,lehet lekötni , mi a végső határidő a lekötésre?
-levonások ?
Lécci valaki...
Uraim!
Nem egy kereskedővel vagyok kapcsolatba, ők is csak találgatnak. Én is keresek és eladók kukoricát, de fix-re nem kötném le kukoricámat.
Ha valakinek jelenleg is van kamionos tételben eladó kukorica írja meg privátba.
mezogazdasaginfo@gmail.com
Nem érem el a kereskedőt... nem veszi fel
Azért próbálkozok
Válasz #2347. hozzászólásra
Attól még,ha normálisan mennének a dolgok az árak még mozognának fel-le. Nem látok összefüggést
Nem kéne itt agyalni az áron, ha minden normálisan működne ebben a kib@szot országban.
Válasz #2345. hozzászólásra
Akkor mostmár saját magaddal is vitában vagy
Válasz #2344. hozzászólásra
ja hát sajnos azt kell mondjam hogy igazad van, de ha átgondoljuk a valós helyzetet akkor nem szabadna hogy igazad legyen, de mégis valószínübb hogy az jön be amit te mondasz, sokunknak ez az év igen kemény lesz, lesz(ünk) aki(k) ki is hullik(anak) és ilyen előjelek alapján mire lehet számítani a jövőben........
Válasz #2343. hozzászólásra
nincs áru,de fizetőképes kereslet se ,kinek tudnál eladni 70-80000ft-os búzát,mindenesetre én is örülnék ilyesmi áraknak,de álom,és az ,hogy sokaknak,2-3 tonna se lessz,hát nagyivbe lesz@rják
Én meg azt mondom keresleti piac van, most bedobták hogy sok van mindenből esnek az árak, mindenki szalad kötni, hogy nehogy lejjebb menjen, és még "jó" áron idejében adtam el címszóval hátradőlhessen. Várjuk ki a végét tudják jól a kereskedőink hogy NINCS repce sem, meg BÚZA sem tavaly SEM VOLT. HA nem jön be valami olcsó inport akkor itt sztem elszaladnak az árak felfele, mert egyszerűen más nem lehet ebben a helyzetben, csak ki kell várni. Sztem aki nme köt semmit idén az is el tudja adni mert nincs áru és kell. Ha meg hoznak valami inport csodát hát azt sem gondolnám mert európai , sőt orosz viszonylatban sem állnak jól a dolgok
Válasz #2341. hozzászólásra
Sajnos ez keményebb mint a tőzsde
Válasz #2340. hozzászólásra
Mert párszor jobban jártam a korai kötéssel,mint a csodavárással
Faxnak ilyenkor lekötni a kukit?????????? Ezt látják a kereskedők hogy még jóformán ki sem kelt neki de már ár alatt oda adja, hát majd marhák lesznek megadni az árát, oda adja ez a magyar paraszt ingyen is......ez van, és nem is lesz másként amíg nem tudunk együttgondolkodni, érdekes ez Hegyeshalomtól nyugatra működik, körül is lehet nézni
Válasz #2336. hozzászólásra
Az a probléma állítólag,hogy az USA -ban mindenki mindent kukoricával vetett be,és egyenlőre minden ok-nak néz ki. És emiatt esik az ár,és húzza le búzát is.
Egyenlőre ez van
Pénteken kötöttem Szabadegyházával 42.5-ér,meglátjuk,de ez legalább biztos.
Sajnos itt a pont apukám
Látom vágod a témát..sajn ez igy van.. Ez mindenkinek az egyéni szoc probl..Igy a miénk is!! Volt már olyan évjárat amikor az ár nem követte a termés menyiségét..És ha tetszett ha nem túl kelet élni valahogy..
Válasz #2335. hozzászólásra
sajnos senkit nem érdekel, hogy nekem vagy neked mennyi termett és mennyibe van
Válasz #2333. hozzászólásra
Háááááát ha egy kicsi kis szerencsénk lesz akor enyiért igen!! De azt te is tudod hogy egészen más a szitu!! Annak még van lehetösége egy normális termésre.. még akár nálunk is.. De a gabonák a 2-4 tonna közzé erösen megragadnak és azt bizony masszivan föl kell szorozni hogy ne bukta legyen a vége..
Válasz #2332. hozzászólásra
hanem?mit fogsz vele csinálni?
Válasz #2332. hozzászólásra
kukoricát mennyibe írnád alá?
Válasz #2329. hozzászólásra
Elhieted hogy én sem nagyon fogok szaladni az 5500-at aláirni..
Válasz #2329. hozzászólásra
Azért nem mindenki adná oda a 2-3 t-s búzáját 5500-ért.
Csak azt tudom, hogy ez a cég elég jó árakon szokott vásárolni, holnap kiderül, mennyiért veszi.
Válasz #2328. hozzászólásra
kíváncsi leszek, remélem jók az infóid!
Válasz #2328. hozzászólásra
miért kötne valaki 7-ért, mikor 5,5-ért nagyon sokan aláírnának
Válasz #2327. hozzászólásra
Nekem mondta egyik ismerősöm, hogy X cég 7000-ért köt le.
Holnap felhívom a céget.
Válasz #2326. hozzászólásra
miért, kivel fogsz beszélni?
Válasz #2325. hozzászólásra
Holnap okosabb leszek...
Válasz #2324. hozzászólásra
jó lesz az 40000-ben is
Válasz #2322. hozzászólásra
Én "nem megerősített forrásból" 7000-ret hallottam EURO búzára lekötésre, de lehet hogy csak pletyka, de holnap utánajárok.
Válasz #2321. hozzászólásra
esik az olajár és az húzza le a kukit is
Válasz #2321. hozzászólásra
Búzával mi a fófax lesz, mert ez a termés ami várható 50E/t áron nemigen meht el mert akkor mikor ébrednek már fel az illetékesek, vagy ennyire jó termés lesz az ország más részein, vagy inportból jön az olcsóbb????
Válasz #2320. hozzászólásra
1-2 hetet késik a terményár ingadozás a forintárhoz ,és ma 5-6 forintal drágult az ejró, már 293-4köröl jár
Válasz #2319. hozzászólásra
a múlt héten is ezt mondtad. talán tudsz valamit?
Válasz #2318. hozzászólásra
ne aggodj(sajnos zuhan a forint)jövőhéten emelkedni fog minden
esik az új kukorica ára. szabadegyháza 42-ért köt. mi várható őszre, érdemes lekötni ennyiért?