Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR411.02 FtUSD394.48 FtCHF438.79 FtGBP494.07 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nálunk a 270Fao-s sem ment le eddig 15-ös akadt ittott de 16-17volt a legtöbb víz, pedig ritka szárazság volt ittis mint máshol!
Ezért nemlesz jó a 480Fao-s...
hát én ugy szeretem hogy kézből kézbe Noo Kereskedö. ezt kis tételeknél meg lehet játszani de nagyba ugye már nem. ősszel akinek volt faluba 1-2-3 ha kukija kb aratás előtt el volt adva. igaz szopás van a zsákolással de ez ezzel jár mint nyalókával a pálcika. ha sikerülne nyáron belefognék és bérelnék 3-4 ha kötötteb földet kezdésnek. addig lehet eladom a porschet is hogy még több tőke legyen.
Igy már sok minden világos...De az számomra teljesen furcsa volt hogy valaki nem halott még erröl a dolog-roll... Persze megy az élet e nélkül is..Csak lépten nyomon ezzel traktálják az embert..De ezek szerinte mázlista vagy és még véletlenül sem botoltál bele ilyesmibe..
a gép alkalmi vétel volt amugy is kellett volna mert van papánao 2 ha szöleje azt művelni merr megunta a bérmunkát nekünk,meg van 6 ha földünk ami,homok igy kukival nem peobálkoztunk. 2 éve műveljük azóta csak triti volt benne mert igénytelen egy növény terményt meg háztol értékesitünk ezért nem tdok ilyeneket. azéet valamilyen szinten bennevagyok én, a trakit čj hajtom kivéve permetezés vagy ha nem érek rá. az lenne az álmom hogy egy 100 hektár körüli farmot lčtrehozni és abból megčlni de erre sok,esély nincs igy marad a gépészmérnöki pálya a mezőgazdaság meg hobbinak tuti meg fog maradni ha minden ugy alakul.
Akinek bér tároláson van mint az enyém..Anak meg eszi a tárolási díj a növekményét!!Tehát nincs vele elöbre!!A másik meg az hogy attól nagyob emelkedés meg úgy sem várható!! Ez mindig csak rá van fogva valamire hogy mi miért!! Kb mint az euró árfolyam!! Szerintetek az utóbbi 1 hónapban mi változott??Mert hogy K va erös a forint az biztos...
szerintem ha jobban hajozható lesz a duna a felvásárlok is jobban elkezdenek mozgolodni és egy kis árverseny is kialakulhat közöttük de ezt én sajnos már nem várhatom meg mert a mostni megfagyott talajon nem akad el a kamion az udvaromon de ha kiolvad kerülgethetem nyárig . aki még kivár szerintem jól teszi én drukkolok nekik is.
Ez ragad mint akosz..Pláne ha valaki olyan helyen jár És még fogékony is rá..De kicsit tényleg furcsállom hogy egy traki az avatar képed és nem hallotál még ilyesmiről?? Ti miböl vettétek ezt?? Vagy áfásak vagytok??
figyelj 17 évesen még a kezdőnél is kezdőbb vagyok, de ami érdekel azt könnyen tanulom. Nah te akkor biztos jobban képbe vagy ezt mire adják? gondolom nem csak úgy
Értem én ezt de ez már rég nem ki számitható ez már manipuláció és tözsde meg az itt a piros hol a piros játék keveredése..Itt lehetsz szép de okos nem..De mázli azért néha van!!
14453 hozzászólás
ne add el, csúcsra jár az olaj - emelkedik a kukorica is......
Válasz #2149. hozzászólásra
Nekem is van 11 tonnám, Hajdú Biharban. Azonnali fizetéssel ennyiért tőlem is vihetik.
Én adnám!! Föleg ha a pénzed át tudod még tenni input-ba Nehogy végkép le maradj valamiról..
Annyiért én is adnám hol ki és mikor fizet?
Sziasztok!
Ma br. 5500-at ígértek a kukoricáért.
Véleményetek?
Nálunk 48+áfa,vagy "meztéláb"56-57 pengő...
Válasz #2146. hozzászólásra
nem egészen úgy volt
Válasz #2145. hozzászólásra
Akkor ő még eladta 6000-ért a 60mázsáját Temeg 4000-ért a 100mázsásod
Válasz #2139. hozzászólásra
reseda. mikor enyém még 25-ös volt az már 16-os. kényszerérésben volt
2010-ben volt florenciám nedves évben. 22-ig lement a vize novemberre
Válasz #2142. hozzászólásra
Dehogynem vicces csávó vagyok én alapvetően.. Ja mi már 94- ben nyomatuk a florenciát!! ami már lasan egy történelem lesz..
Válasz #2141. hozzászólásra
ezt jól megmondtad, de a regelli merevedés a derekadba álljon hónap!!!
vagy nem mondtam újat?!? hehe
Válasz #2140. hozzászólásra
nemérted a poént Satyesz
Válasz #2140. hozzászólásra
legyünk elnézőek
egy macsó se emlékszik minden nő nevére aki megvót neki
akkor mit vársz egy bacsótol
Válasz #2139. hozzászólásra
A florencia mióta korai?? TE vagya nagy PIÓS ezt neked régröl tudnod kellene
Válasz #2138. hozzászólásra
mekkora a magtárad???
írtad hogy melletted valakinek danellája volt vagy valami ilyesmi vagy florencia? vagy mi?
lényeg, hogy korai.
Na neki milyen vízekkel jött le mennyivel hamarabb mint a tied?
Válasz #2136. hozzászólásra
nekem f38 és v74 van a raktárban
Válasz #2135. hozzászólásra
valamit eladok és gondolom az időjárás besegít
kétszer bejött. nem lehet akkora mákom, hogy megint bejöjjön az év
Válasz #2134. hozzászólásra
nálunk a 270Fao-s sem ment le eddig 15-ös akadt ittott de 16-17volt a legtöbb víz, pedig ritka szárazság volt ittis mint máshol!
Ezért nemlesz jó a 480Fao-s...
Válasz #2134. hozzászólásra
azért ez hosszútávon félős!!!
főleghogy a csírája sincsen megvakítva meleggel.
Egyébként annyi kapacitásod van, hogy be bírod tárolni az összes kukoricádat 140hektárról???
Válasz #2129. hozzászólásra
14,5
Válasz #2131. hozzászólásra
nem szoktam reklámozni, tudom sajnos hogy a hatóság beb.szhat de bizunk benne hogy a nagyegerekre vadásznak
Válasz #2131. hozzászólásra
Mennyiért tárolják bérbe a kukoricádat tsávó???
Válasz #2130. hozzászólásra
Sok szerencsét hozzá!!De ezt a alternativ megoldást ne nagyon hangoztasd mert a falnak is füle van.. Egyébként meg sok szerencsét a gazdálkodáshoz!!!
Válasz #2125. hozzászólásra
hát én ugy szeretem hogy kézből kézbe Noo Kereskedö. ezt kis tételeknél meg lehet játszani de nagyba ugye már nem. ősszel akinek volt faluba 1-2-3 ha kukija kb aratás előtt el volt adva. igaz szopás van a zsákolással de ez ezzel jár mint nyalókával a pálcika. ha sikerülne nyáron belefognék és bérelnék 3-4 ha kötötteb földet kezdésnek. addig lehet eladom a porschet is hogy még több tőke legyen.
Válasz #2128. hozzászólásra
mennyi a vize?
Válasz #2126. hozzászólásra
ez még párolóba se volt
Válasz #2124. hozzászólásra
Na jó de az gáz is lenne ha egy WTS nem tudná úgy le vágni a kukoricád hogy azt csupaszon a semmi ráfordítás nélkül ne tudd el adni..
Válasz #2124. hozzászólásra
mi sem tisztítjuk kiváló az áru!
Cargill is úgy nyelte mint kacsa a nyokedlit!
pedig az ellenőramit lemászkált rajta fel s alá meg amennyi mintát vett belőle az nem volt egyszerű
Válasz #2123. hozzászólásra
Igy már sok minden világos...De az számomra teljesen furcsa volt hogy valaki nem halott még erröl a dolog-roll... Persze megy az élet e nélkül is..Csak lépten nyomon ezzel traktálják az embert..De ezek szerinte mázlista vagy és még véletlenül sem botoltál bele ilyesmibe..
Válasz #2115. hozzászólásra
és ha azt mondom, hogy még kombájntiszta is az anyag. úgy van ahogy kijött a kombájnból és beborítottam a raktárba
Válasz #2116. hozzászólásra
a gép alkalmi vétel volt amugy is kellett volna mert van papánao 2 ha szöleje azt művelni merr megunta a bérmunkát nekünk,meg van 6 ha földünk ami,homok igy kukival nem peobálkoztunk. 2 éve műveljük azóta csak triti volt benne mert igénytelen egy növény terményt meg háztol értékesitünk ezért nem tdok ilyeneket. azéet valamilyen szinten bennevagyok én, a trakit čj hajtom kivéve permetezés vagy ha nem érek rá. az lenne az álmom hogy egy 100 hektár körüli farmot lčtrehozni és abból megčlni de erre sok,esély nincs igy marad a gépészmérnöki pálya a mezőgazdaság meg hobbinak tuti meg fog maradni ha minden ugy alakul.
Válasz #2121. hozzászólásra
Mennyiért tárolják bérbe???
Válasz #2118. hozzászólásra
Akinek bér tároláson van mint az enyém..Anak meg eszi a tárolási díj a növekményét!!Tehát nincs vele elöbre!!A másik meg az hogy attól nagyob emelkedés meg úgy sem várható!! Ez mindig csak rá van fogva valamire hogy mi miért!! Kb mint az euró árfolyam!! Szerintetek az utóbbi 1 hónapban mi változott??Mert hogy K va erös a forint az biztos...
Válasz #2118. hozzászólásra
igen, ezt a hajózható dunát várom(juk) már ősz óta , de sehogy se akar beindúlni a dolog
Válasz #2117. hozzászólásra
Na azt sajnálhatod is... ...
szerintem ha jobban hajozható lesz a duna a felvásárlok is jobban elkezdenek mozgolodni és egy kis árverseny is kialakulhat közöttük de ezt én sajnos már nem várhatom meg mert a mostni megfagyott talajon nem akad el a kamion az udvaromon de ha kiolvad kerülgethetem nyárig . aki még kivár szerintem jól teszi én drukkolok nekik is.
Válasz #2116. hozzászólásra
ne izélj már sokáig énsem tudtam hány % a kompenzáció meg sokan mások sem, ha valami nem érint valakit akkor eltud mellette siklani.
pl én meg a JD
Válasz #2114. hozzászólásra
Ez ragad mint akosz..Pláne ha valaki olyan helyen jár És még fogékony is rá..De kicsit tényleg furcsállom hogy egy traki az avatar képed és nem hallotál még ilyesmiről?? Ti miböl vettétek ezt?? Vagy áfásak vagytok??
Válasz #2111. hozzászólásra
csak szerettél volna annyit kapni
Válasz #2109. hozzászólásra
figyelj 17 évesen még a kezdőnél is kezdőbb vagyok, de ami érdekel azt könnyen tanulom. Nah te akkor biztos jobban képbe vagy ezt mire adják? gondolom nem csak úgy
??????
Válasz #2111. hozzászólásra
Értem én ezt de ez már rég nem ki számitható ez már manipuláció és tözsde meg az itt a piros hol a piros játék keveredése..Itt lehetsz szép de okos nem..De mázli azért néha van!!
én meg 55-t csak úgy
nemet mondtam
Válasz #2108. hozzászólásra
köszi
Válasz #2107. hozzászólásra
Látom képbe vagy te is...
Válasz #2107. hozzászólásra
Termény esetén + 12%-ot
Ez a kompenzáció mit takar? rčgota látom hogy irjátok de nem tudom hogy mit akar jelenteni...
Válasz #2104. hozzászólásra
Máris küldheted vevöt!!
Válasz #2103. hozzászólásra
Szerintem igen!!Felénk senki nem akar kukoricát venni..
Válasz #2103. hozzászólásra
Üdv! Ma kaptam ajánlatot 5.000 Ft.+ komp.-ért, és igent mondtam...