Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR409.17 FtUSD398.72 FtCHF435.73 FtGBP492.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A tözsdén esik a kukorica ára, mi lehet az oka?
Ez az elsö év, hogy egy kicsit tárolom, de nem tetszik a folyamat.
Mikor lesz jobb? Meddig kell tárolni?
tegnap beszéltem egy komával. az mondta, hogy drága a szállítás, mert csak félig tudják pakolni az uszályokat az alacsony vízállás miatt
49-et hallottam
Nagyon nincs mit hozzászólni. Itt Bács-Kiskun megyében leszerződtem 4.500,+kompenzációért, a pluszommal nem tudom mi lesz, hallgat a felvásárló. Tudtam volna másik úton eladni, de nem akartam, mert úgy gondoltam itt többet kapok érte, hát most nem úgy tűnik.
Szép napot mindenkinek,
a kukoricát, vagy sokan eladták, vagy betárolták,mert nagyon kevesen szólnak hozzá.
Talán már mindenki betakaritotta, de az árával nem akarnak a felvásárlók elmozdulni.
Ti, hogy látjátok?
Mikor lesz jobb ára?
Srácok hiába vitatkozunk itt, nem mi fogjuk eldönteni a kuki árát és a disznó árát. Véleményem szerint meg lesz a következménye a magas termény áraknak. Majd eszünk szóját...
Ezért írtam, hogy próbáld megtermelni, vagy kombájn alól
megvenni, akkor (38-40 Ft/kg) relatíve olcsóbb.....
Ne viccelj már, nem vagy Te olyan elveszett ember, hogy
másnak kelljen megvédeni.
félre értessz én nem álltam melléd ,ha 50 a kukorica akkor 50-ért adom,de látom,hogy a környéken megszünt az álattartás,aki megmaradt az is halódik,de az ötvenet ém is sokallom ne legyen 50-de ne legyen 25 se mint 2009-ben ,legyen egy elfogadható előre tervezhető ár
Válasz #1757. hozzászólásra
Nem rosszindulatúlag írtam, derikt nem is raktam smile-t, de Te is tudod 40 forint alatt nem lehet előállítani
a termények kilóját úgy, hogy tisztességes haszon is
maradjon.....
Nagyon nehezet kérdeztél, de szerintem a jelenlegi terméshozamok,a műtrágyaárak és az aktuális forint/euró miatt az
50 Ft/kg környéke.....
De egyébként nem az én véleményem a mérvadó, a piac majd
befogja árazni és azt nekem is el kell fogadnom akár tetszik, akár nem.
Olvasd el a hozzászólásait, amikor 3000 forintért akar
búzát venni, meg reméli, hogy nemsokára 3-assal fog kez-
dődni bruttóban a terményár.....
Akkor máskép fogalmazok, csak nem így akartam először.
Annyiért TERMELJE MEG magának!!!
Na jó de ezt fordítva is mondhatnánk az olcsó kukorica meg a kukorica termesztéstől vette el a kedvem.. Jó pár évig nem is termesztettem!! Egyébként meg inkább kukoricát termesztek 4500-ért mint disznót tartsak 300 ért!!Mert olcsó terményből az állat is olcsó ezt ne feled!!!!!!!!
14494 hozzászólás
Válasz #1793. hozzászólásra
Erősödik a forint !
A tözsdén esik a kukorica ára, mi lehet az oka?
Ez az elsö év, hogy egy kicsit tárolom, de nem tetszik a folyamat.
Mikor lesz jobb? Meddig kell tárolni?
Cornmill tegnap 45-öt mondott.
A gázolaj ára bezzeg elmozdult!
Nagyon nehezen indul a felvásárlás.
Az árral se akarnak igen elmozdulni.
Üdv. Szárzuzos asztalt keresek ,MFKA 4011. JA valaki tud szoljon.
Válasz #1776. hozzászólásra
megy az még feljebb is koma ma már 5100 5200 + áfát is rebesgettek de inkább terménybe a pénz mint forintba
Válasz #1786. hozzászólásra
A 43-ra mondtam, hogy érdemes lenne venni annyiért, itt ma is adnának érte 45-öt+fa
kezd melegedni a pite
Válasz #1781. hozzászólásra
5000-ért nem szabad megvenni...
Kukorica Dél-koreába
Válasz #1783. hozzászólásra
De legalább megmozdúlt valamelyest és már nem 3-al kezdödik
Válasz #1780. hozzászólásra
tegnap beszéltem egy komával. az mondta, hogy drága a szállítás, mert csak félig tudják pakolni az uszályokat az alacsony vízállás miatt
49-et hallottam
Csak errébb is kúsznak tán lassacskán...
Vicc, annyiért nem szabad adni, sőt még venni kéne mellé!
egy ilyen vevőt küldhetnél erre fele is
itt leragadt 43 nál az okos is
Válasz #1778. hozzászólásra
...vágom
Válasz #1777. hozzászólásra
Háztól...
5000+áfa?
Válasz #1774. hozzászólásra
Heves megye 4500-5000 Nettó , van aki adogatja már ennyiért is a nedvesebbeket(15 körüli vízzel ) , de a másik fele kivár még...
ki tud friss árakat orosháza környékén?
Kérnék valami új infót, ha tudtok?
Tároljátok, vagy már eladtátok, hogy mindenki hallgat.
Köszi.
Válasz #1772. hozzászólásra
Nagyon nincs mit hozzászólni. Itt Bács-Kiskun megyében leszerződtem 4.500,+kompenzációért, a pluszommal nem tudom mi lesz, hallgat a felvásárló. Tudtam volna másik úton eladni, de nem akartam, mert úgy gondoltam itt többet kapok érte, hát most nem úgy tűnik.
Szép napot mindenkinek,
a kukoricát, vagy sokan eladták, vagy betárolták,mert nagyon kevesen szólnak hozzá.
Talán már mindenki betakaritotta, de az árával nem akarnak a felvásárlók elmozdulni.
Ti, hogy látjátok?
Mikor lesz jobb ára?
milyen árat lehet hallani Békésben?
nekem tegnap egy kereskedő ,45netto leboritott árat mondott, amiért ő tudja eladni.
4600+komp/áfa
ma reggel kompenzációval 5000ft/mázsa ennyiért vinnék
merre tart az ár, van felétek felvásárlás?
Köszi
Válasz #1766. hozzászólásra
Némi kis emelkedés érezhetö a piacon!!
Merre tartanak az árak? Mikor kezd felfele indulni?
Van,aki azt mondja hogy csak jövöre, legalább januárig tartani kell. Mit szóltok hozzá?
emlékezzünk vissza finom volt az a 2008,2009-es év...
Válasz #1763. hozzászólásra
Ezért mondtam az én véleményem nem számít,
majd a PIAC BEÁRAZZA mindkettőt, és majd kijövünk belőle
valahogy......
Srácok hiába vitatkozunk itt, nem mi fogjuk eldönteni a kuki árát és a disznó árát. Véleményem szerint meg lesz a következménye a magas termény áraknak. Majd eszünk szóját...
Válasz #1759. hozzászólásra
Ezért írtam, hogy próbáld megtermelni, vagy kombájn alól
megvenni, akkor (38-40 Ft/kg) relatíve olcsóbb.....
Ne viccelj már, nem vagy Te olyan elveszett ember, hogy
másnak kelljen megvédeni.
Válasz #1759. hozzászólásra
félre értessz én nem álltam melléd ,ha 50 a kukorica akkor 50-ért adom,de látom,hogy a környéken megszünt az álattartás,aki megmaradt az is halódik,de az ötvenet ém is sokallom ne legyen 50-de ne legyen 25 se mint 2009-ben ,legyen egy elfogadható előre tervezhető ár
Válasz #1757. hozzászólásra
Nem rosszindulatúlag írtam, derikt nem is raktam smile-t, de Te is tudod 40 forint alatt nem lehet előállítani
a termények kilóját úgy, hogy tisztességes haszon is
maradjon.....
Válasz #1758. hozzászólásra
50 Ft????
Akkor a disznót adnom kéne 400 ft felett bőven. Te megvennéd?? Claastra köszönöm, hogy mellém álltál!
Válasz #1755. hozzászólásra
Nagyon nehezet kérdeztél, de szerintem a jelenlegi terméshozamok,a műtrágyaárak és az aktuális forint/euró miatt az
50 Ft/kg környéke.....
De egyébként nem az én véleményem a mérvadó, a piac majd
befogja árazni és azt nekem is el kell fogadnom akár tetszik, akár nem.
Válasz #1753. hozzászólásra
nézd az ő szemszögéböl a dolgokat.ő is meg akar(na) élni,
Válasz #1750. hozzászólásra
Van földünk. Jövőre megpróbáljuk megtermelni magunknak a szemet.
Válasz #1753. hozzászólásra
oké, oké. Milyen kuki árat tartanál ideálisnak?
Válasz #1749. hozzászólásra
Olcsóbb disznóból többet el is lehet adni....
Válasz #1750. hozzászólásra
Olvasd el a hozzászólásait, amikor 3000 forintért akar
búzát venni, meg reméli, hogy nemsokára 3-assal fog kez-
dődni bruttóban a terményár.....
Akkor máskép fogalmazok, csak nem így akartam először.
Annyiért TERMELJE MEG magának!!!
Válasz #1748. hozzászólásra
Eddig nem volt rá lehetőségem megtermelni, illetve nem volt rá szükségem, hogy magam termeljem meg. Nem érettem egyet azzal sem, amikor 2000 ft volt.
Inkább valaki írjon már hihetö és aktuális árakat
Válasz #1748. hozzászólásra
Mert lehet ,hogy nincs földje,itt jajgatnak egyesek mi lesz ha nem veszik bioetanolnak a kukit,ha tönkremegy minden álattartó kinek edjuk el
Válasz #1747. hozzászólásra
Na jó de ezt fordítva is mondhatnánk az olcsó kukorica meg a kukorica termesztéstől vette el a kedvem.. Jó pár évig nem is termesztettem!! Egyébként meg inkább kukoricát termesztek 4500-ért mint disznót tartsak 300 ért!!Mert olcsó terményből az állat is olcsó ezt ne feled!!!!!!!!
Válasz #1747. hozzászólásra
Miért nem próbálod megtermelni magadnak,....
nem lenne olcsóbb???
Válasz #1743. hozzászólásra
Komolyan mondom, hogy a 4500 ft -os kuki elveszi az ember kedvét az állattartástól... Legalább lejjebb menne a kuki ára, ha nem kell annyi etanol.
Válasz #1745. hozzászólásra
HA adsz hozzá való vetőgépet is, akkor OK, mert 50 centis sortávhoz való....
Kicsit off a dolog ,bocs ezért. De nem bírtam ki hogy ne tegyem fel. Vajon mit kezdenél egy ekkora géppel, ami 24 soros ?