Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #798. hozzászólásra
Igen így van. sőt még van egyéb a tőzsdei ügylet költsége és a finanszírozásé is.
pl: 2010 májusában eladsz a tőzsdén 1 kontraktus azaz 100 tonna takarmánykukoricát novemberi határidőre 33.000 ft/tonnáért. a 2010.novemberi kukorica határidős termék napi árváltozása esetén attól függően hogy esett vagy emelkedett az ára jóváírnak vagy terhelnek a számládon. tehát ha 2010. október utolsó kereskedési napján a kukorica novemberi szállításra 37.000 ft te a számlát erre az összegre állítod ki mert közben a különbözetet a te kereskedési számládról ( 4000 ft/tonna) már leemelték.
Tehát a napi elszámolások során a kontraktust finanszírozni kell.
Azt mondta egy ismeros, hogy a tozsdei ar a pesti kikotoben uszalyra rakott gabonara ertendo:-) Igaz ez??? Mert ha igen, akkor a tozsdei arrol jocskan lefaragnak meg a felvasarlok...
Újfehértón 2900 mindenestől ..... háznál pedig 3500 Ft ...tehát sokkal jobban megéri eladogatni itthonról mint levinni egyszerre
de viszont országszerte üresek a magtárak és mégsincs ára .......... Igaza volt Mátyás királynak "egyszer volt Budán kutyavásár" azaz egyszer volt 6000 Ft a tengeri.
14459 hozzászólás
Van e valakinek kukoricája eladó?
31 000 +fa dél Dunántúl ha csak nem erősödik a forint
kite 28eft szabolcs hajdú megye
mennyit adnak most az új termésű kukiért?
Igen ez így van, pontosabban Csepel Szabadkikötőben. Amit a tőzsdén látunk abból telephelyi - vevő jelöli meg legtöbbször - ár az 10 %-kal kevesebb :(
Te ezt még csak most hallotad??? Bizonyám..Nem is keveset és aböl jön le a fuhar is...
Válasz #802. hozzászólásra
már akinek van meglévő
Válasz #801. hozzászólásra
A 35 az a meglévő raktári kukira vonatkozik
Válasz #800. hozzászólásra
ha igy haladunk, akkor jó ha 25-re lemegy a viz. lehet akkor a 35 is kevés lesz
Ma 35-öt mondtak !
Igen így van. sőt még van egyéb a tőzsdei ügylet költsége és a finanszírozásé is.
pl: 2010 májusában eladsz a tőzsdén 1 kontraktus azaz 100 tonna takarmánykukoricát novemberi határidőre 33.000 ft/tonnáért. a 2010.novemberi kukorica határidős termék napi árváltozása esetén attól függően hogy esett vagy emelkedett az ára jóváírnak vagy terhelnek a számládon. tehát ha 2010. október utolsó kereskedési napján a kukorica novemberi szállításra 37.000 ft te a számlát erre az összegre állítod ki mert közben a különbözetet a te kereskedési számládról ( 4000 ft/tonna) már leemelték.
Tehát a napi elszámolások során a kontraktust finanszírozni kell.
Azt mondta egy ismeros, hogy a tozsdei ar a pesti kikotoben uszalyra rakott gabonara ertendo:-) Igaz ez??? Mert ha igen, akkor a tozsdei arrol jocskan lefaragnak meg a felvasarlok...
Válasz #796. hozzászólásra
Csak keményen, felénk azt hiszem az Agrimpex 3000+kompit mondott.
Válasz #793. hozzászólásra
lehet azért kerestek ma a trigótól és kináltak 29-et. határozott nememre ráraktak 50 fillért. még mindig nem volt a válasz
Válasz #794. hozzászólásra
Valószínű az ár nem fog itt maradni, nálunk is kell hogy emelkedjen!!!! Mert amire szükség van azt valahonnan be kell szerezni!!!
Ja én is néztem de nekünk 31ért azt jkell mondani éljen, amikro felét kizabálta a víz! Az annyukat!!!!
285Dollár/tonna (kb. 65ezer)
Emelkedik a kukorica ára Kínában!
Ettől mi még messze vagyunk a 31e ft ajánlatokkal.
http://www.agroinform.com/aktualis/Agroinform-Hirszolgalat-Emelkedik-a-kukorica-ara-Kinaban/20100525-12296/
Válasz #788. hozzászólásra
Menyit adol érte h-biharban ????
Válasz #790. hozzászólásra
Igen
Válasz #789. hozzászólásra
Üdvözöllek BP. közeli gazdatárs!!!!!A főváros "északi" részén nyomatod?????
Válasz #788. hozzászólásra
Helló
Mi lennne az ára. Bp környékén.
Jó napot, sziasztok!
engem érdekelne kuk.
Ha valakinek van keressen:
70/296-9133
Baranyi Róbert
brobogod@vipmail.hu
igen Kaposvár környékén merre vagy?
Ezek dunántúli árak? Náluk 27+áfa
29500 + fa új termésre 31500 ó- ra
Válasz #782. hozzászólásra
Ma 4500-ért adtam eligaz csak 1q-t
Válasz #782. hozzászólásra
Múlt héten 34 nettót ajánlottak.
Válasz #781. hozzászólásra
Tud e valaki mostani kukorica árat?
annyira nem keresik a kukit, hogy az élelmiszer segélyre felajánlott intervenciós kukit sem akarják elvinni.
Válasz #779. hozzászólásra
mondjuk az olaj ára baromi nagyot, több, mint 10%-ot zuhant az elmult 7 napban...
inkább a gyenge forint, és a jövő még gyengébb forintjának az esélye a kulcs...
másrészről ezt csak a szerencsés pest közeliek, és dunántúliak veszik észre, nálunk egy kummát nem moccant a 26500-ft-os ajánlati ár...
ez pedig arra ösztönzi a helyi termelőket, hogy ne is vessenek semmit a jelenleg is belvízzel borított földekre...
Tőzsdei decemberi ár 33000 takarmány kukoricára.. az olaj ár szépen húzza felfelé az árakat.
jó neked
Válasz #776. hozzászólásra
Vetniii????
Hétfőn már vegyszerezem!
az már jó ár lenne csak előtte el is kellene vetni
megy feljebb is 31 is volt du tán
Válasz #773. hozzászólásra
Tolna Megyében ma 30500-as ajánlatot kaptam az idei kukoricára.
31 700 ft/t adtam el most a tavalyi kukoricámat,ujra 29 000-re lehet kötni tolna megye
Válasz #771. hozzászólásra
Aztán mennyi lesz az euró akkorra?
600?????
Válasz #767. hozzászólásra
Hol kötöttél ilyen jó áron?
ÚJ napraforgó árat tud valaki
borsodban2720+áfa
borsodban2720+áfa
Válasz #760. hozzászólásra
Ma kötöttem le 30+fa,hekinként 70q-t
Hol lehet kötni 31-ért
Újfehértón 2900 mindenestől ..... háznál pedig 3500 Ft ...tehát sokkal jobban megéri eladogatni itthonról mint levinni egyszerre
de viszont országszerte üresek a magtárak és mégsincs ára .......... Igaza volt Mátyás királynak "egyszer volt Budán kutyavásár" azaz egyszer volt 6000 Ft a tengeri.
tőzsdei ár novemberre 32-ezerre ugrott
Már van 31-es ár! Újra
régit 30+fárét vitték pár hete
30 ezer + faa körül
Azt hallottam már kötnek nettó 29-30e-ért új kukoricát, ki milyen ajánlatot kapott?