Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz uff #10033. hozzászólására En is úgy gondolom hogyha valakinek nem éri meg nem csinálja és kész de azt ne várja a kormány hogy csókért dolgozzon a gazda
Válasz Mihály #10031. hozzászólásáraAnnak hogy éri majd meg ha nem lesz haszna mint a magyar termelőnek szerinted, ők minden este nyomtatják a pénz, vagy hogy írjad már le ember kíváncsi lennék rá????
Válasz barkaspisti #10034. hozzászólásáraA bírkás az az állatokból él meg amit ellop mástól kint a határban, meglopja a gazdákat más munkáján eteti az állatokat amit meg termet stikában eladja én azt látom! Én csak azt írtam le amit látok hogy mit is csinál a birkás. Jöhet a 100 malac mikor hozod őket úgy is üresek az ólak, akkor nem adom el a maradék vágatlan kuccát csak szól előtte jóval előbb léci???
Válasz barkaspisti #10034. hozzászólásáraJó estét!
Teljesen új vagyok Lehet nem oda írok ahova szeretnék De majd alakul!
A szójás ....! Ez Nagyon tetszik már a megfogalmazás a többi az nem igazán!
De igaza van a húsok is drámai összetételt mutatnak de a zöldség gyümölcs meg minden ugyan ott van!
Válasz Ares 826 #10030. hozzászólásáraAdok neked 100 malacot hizlald meg ,értékesítsd és ami mard a "nyereségből "éjél meg .Kicsi szád lefele fog csüngeni és nem fogsz ilyeneket firkálni .Ne általánosíts az birkás biztos nem jószágból él nagy lábon de ez nem is a mi dolgunk más ember pénztárcájában turkálni.
Remélem lesz 1000 ft/kg a sertés felvásárlási ára , neked meg 5000 adnak egy kiló szójás ..... és jó étvágyat hozzá.
Válasz Mihály #10031. hozzászólásáraegyetértek, ha a kicsiknek is adnának egységnyi pénzt, sokkal több jószág lenne és több család élne meg belőle, a nagyok megmondják, hogy osszák el az agrár pénzeket nekik :), egyformán kellene akkor lenne igazságos, a hatékonyság úgyis ki alakulna, aki ebből akar megélni saját érdeke
Válasz Ares 826 #10030. hozzászólásáraNem kell itt kiragadni egy-egy személyt vagy történetett a kormány egyértelműen a kicsik kiíktatásán van ez látszik a támogatásokon most mikor veszteséges minden lábon járó akkor adja a telep fejlesztésre a pénzt hogy 5 év múlva legyen jószág a felújított állat tartó telepen hyper super infraszaunás szállodákat épített csike meg dísznó ólak lesznek üresen s majd jönn a nagytőkés Német,Holland aki bérbe veszi és jószágot tart majd benne mert a Magyar ember adig tönkre megy ugyanez megy a kertészetben is a Magyar kertészet 25% Német kézben van de Magyar terméket visz a piacra az 50 ha spárga az kb fele az össz termék pálya területnek szerinted a Németeknek a piacát fogja elvenni a frászt majd a Nyíradonyi termelőjétől szemét világot élünk
Válasz agrogal #10029. hozzászólásáraMajd mindjárt sírva is fakadok komám! Annyira jól megy a bírkásnak a szomszéd faluban, hogy saját jó tényleg jó állapotú kombájnja van és mindent bérbe arattat akkor tényleg szarul megy az állattartóknak! Sírok rívok komám!
Válasz Lackó #10015. hozzászólására9 T fölötti eredmény, torony magasan a legjobb volt annak ellenére, hogy 5-7 leveles(!!!!!) korban a vaddisznók keményen megjárták. 72e/ha, 25 kg Genezis mikro starter, 4l/ha totális, 200 l nitrosol.
Válasz Büresz #10018. hozzászólásáraMiről beszélsz? Szó sem volt egy hónapról. Kérdezte valaki mennyi a jelenlegi felvásárlási ár és én leírtam, hogy mennyivel írtam alá aznap a szerződést. Tudod, ez a lényege a fórumnak. De remélem azért sikerül túltenned magad rajta.
Más - remélem jó emlékszem és te voltál az -, mi lett az érintetlen szójatarlóval? Milyen technológiát / műveleteket választottál és milyen eredménnyel?
Válasz sanyi1965 #10005. hozzászólásáraÍgy van és telhetetlennek sem szabad lenni, a mai árakat vakon aláírtuk volna tavasszal.
A lélektani határt (10.000/q) pedig nehezen fogja átlépni, hiába folyamatosan gyengül Ft az eurohoz képest...
14495 hozzászólás
Válasz Ares 826 #10042. hozzászólásáraAdok nem ajándékozom, értelmezésből 1 "ülj le fiam 1 "
Te írtad hogy vigyem......
Válasz Ares 826 #10042. hozzászólásáraAztán mivel etetnéd, eddig azért sírt a szád, hogy nem termett a homoksivatag.
Válasz Mihály #10040. hozzászólásáraAz a tiéd is nem csak az enyém, ember! De ő mit is tudhat vajon szerinted????
Válasz barkaspisti #10041. hozzászólásáraEddig azt írtad hogy adsz 100 nem azt hogy vegyek tőled ember! Arra ne akrjál kötelezni hogy én vegyek tőled!
Válasz Ares 826 #10036. hozzászólására
20 ezer / db számlával és más egyéb papírokkal .
Név Cím adószám és írom a szálát , telephelyre le is szállítom.
Válasz Ares 826 #10038. hozzászólására kérdezd meg a miiniszteredet az tudja ...![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz uff #10033. hozzászólására En is úgy gondolom hogyha valakinek nem éri meg nem csinálja és kész de azt ne várja a kormány hogy csókért dolgozzon a gazda![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz Mihály #10031. hozzászólásáraAnnak hogy éri majd meg ha nem lesz haszna mint a magyar termelőnek szerinted, ők minden este nyomtatják a pénz, vagy hogy írjad már le ember kíváncsi lennék rá????
Válasz agrogal #10032. hozzászólásáraCsinálom ember csak te nem látod!
Válasz barkaspisti #10034. hozzászólásáraA bírkás az az állatokból él meg amit ellop mástól kint a határban, meglopja a gazdákat más munkáján eteti az állatokat amit meg termet stikában eladja én azt látom! Én csak azt írtam le amit látok hogy mit is csinál a birkás. Jöhet a 100 malac mikor hozod őket úgy is üresek az ólak, akkor nem adom el a maradék vágatlan kuccát csak szól előtte jóval előbb léci???
Válasz barkaspisti #10034. hozzászólásáraJó estét!
Teljesen új vagyok Lehet nem oda írok ahova szeretnék De majd alakul!
A szójás ....! Ez Nagyon tetszik már a megfogalmazás a többi az nem igazán!
De igaza van a húsok is drámai összetételt mutatnak de a zöldség gyümölcs meg minden ugyan ott van!
Moderátor által módosítva: 2021-11-25 06:21:45
Válasz Ares 826 #10030. hozzászólásáraAdok neked 100 malacot hizlald meg ,értékesítsd és ami mard a "nyereségből "éjél meg .Kicsi szád lefele fog csüngeni és nem fogsz ilyeneket firkálni .Ne általánosíts az birkás biztos nem jószágból él nagy lábon de ez nem is a mi dolgunk más ember pénztárcájában turkálni.
Remélem lesz 1000 ft/kg a sertés felvásárlási ára , neked meg 5000 adnak egy kiló szójás ..... és jó étvágyat hozzá.
Moderátor által módosítva: 2021-11-25 06:20:52
Válasz Mihály #10031. hozzászólásáraegyetértek, ha a kicsiknek is adnának egységnyi pénzt, sokkal több jószág lenne és több család élne meg belőle, a nagyok megmondják, hogy osszák el az agrár pénzeket nekik :), egyformán kellene akkor lenne igazságos, a hatékonyság úgyis ki alakulna, aki ebből akar megélni saját érdeke
Válasz Ares 826 #10030. hozzászólásáraHa olyan jó miért nem csinálod?
Válasz Ares 826 #10030. hozzászólásáraNem kell itt kiragadni egy-egy személyt vagy történetett a kormány egyértelműen a kicsik kiíktatásán van ez látszik a támogatásokon most mikor veszteséges minden lábon járó akkor adja a telep fejlesztésre a pénzt hogy 5 év múlva legyen jószág a felújított állat tartó telepen hyper super infraszaunás szállodákat épített csike meg dísznó ólak lesznek üresen s majd jönn a nagytőkés Német,Holland aki bérbe veszi és jószágot tart majd benne mert a Magyar ember adig tönkre megy ugyanez megy a kertészetben is a Magyar kertészet 25% Német kézben van de Magyar terméket visz a piacra az 50 ha spárga az kb fele az össz termék pálya területnek szerinted a Németeknek a piacát fogja elvenni a frászt majd a Nyíradonyi termelőjétől szemét világot élünk![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
Válasz agrogal #10029. hozzászólásáraMajd mindjárt sírva is fakadok komám! Annyira jól megy a bírkásnak a szomszéd faluban, hogy saját jó tényleg jó állapotú kombájnja van és mindent bérbe arattat akkor tényleg szarul megy az állattartóknak! Sírok rívok komám!![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
Válasz rongyos #10028. hozzászólásáraÁllat tartás csődje.Anya birkának is csak kell az abrak,hogy tejeljen és a barinak is hogy megnőjön.
Válasz B.laca #10024. hozzászólásárajó..jó..de mi lesz a sertéstartókkal? :o ..... amúgy tudjuk mi lesz...
Hajdú Bihar. kukorica árat nem tud valaki!
Válasz ..,-:) #10025. hozzászólására![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz Lackó #10015. hozzászólására9 T fölötti eredmény, torony magasan a legjobb volt annak ellenére, hogy 5-7 leveles(!!!!!) korban a vaddisznók keményen megjárták. 72e/ha, 25 kg Genezis mikro starter, 4l/ha totális, 200 l nitrosol.
Válasz nyonyesz #10023. hozzászólásáraMa Tolna Megyében 95000-ért vitték volna tőlem.
Sziasztok
Tolna megye Bonyhád mellet ma 15 órakor 9000 ft +komp ment a kukorica
A héten viszik és 15 napos határidővel fizetnek
Válasz mesz.adam99 #10021. hozzászólásáraHogyan tudnám túltenni rajtam magam mikor nekem nem adják meg azt az árat. Hova valósi cég?
Válasz Büresz #10018. hozzászólásáraMiről beszélsz? Szó sem volt egy hónapról. Kérdezte valaki mennyi a jelenlegi felvásárlási ár és én leírtam, hogy mennyivel írtam alá aznap a szerződést. Tudod, ez a lényege a fórumnak. De remélem azért sikerül túltenned magad rajta.![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz Büresz #10019. hozzászólásáraMert nekem nem akarnak annyit adni![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
Válasz Büresz #10018. hozzászólásáraAkkor nekem hazudtak. Ennyi![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz mesz.adam99 #10017. hozzászólásáraÉn ma hívtam őket, senki nem tud olyan árról jelenleg. Ha leszerződted 1 hónapja 9500ra akkor ne mond hogy friss ár. Ennyi
Válasz Büresz #10011. hozzászólásáraA te dolgod, hogy elhiszed-e, én minden esetre leszerződtem 300 tonnát.????
És, hogy világos legyen 9500+komp…
Válasz Büresz #10011. hozzászólásáraHa Kelet-Mo-n 9000-9100- mert annyi - akkor Dunántúlon akár lehet - szokás szerint - annyival több is....
Válasz ..,-:) #10001. hozzászólásáraEjj Szabi, vagy mond, hogy mit súgtak, vagy harapj a nyelvedre, esetleg köss csomót az ujjaidra![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Más - remélem jó emlékszem és te voltál az -, mi lett az érintetlen szójatarlóval? Milyen technológiát / műveleteket választottál és milyen eredménnyel?
Válasz Büresz #10013. hozzászólásáraAkkor meg csinálja a feszkót!![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Válasz III.Gyula #10012. hozzászólásáraAz sem egészen jó mert 9000-et mondtak. Kompal viszont többre jön ki.
Válasz Büresz #10011. hozzászólásáraLehet kompos árat írt?
Válasz mesz.adam99 #9995. hozzászólásáraMa kérdeztem őket, ilyen árat nem mondtak senkinek, vagy valaki hazudik.![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz mesz.adam99 #10008. hozzászólásáraIgen, persze!
Válasz sanyi1965 #10005. hozzászólásáraÍgy van és telhetetlennek sem szabad lenni, a mai árakat vakon aláírtuk volna tavasszal.
A lélektani határt (10.000/q) pedig nehezen fogja átlépni, hiába folyamatosan gyengül Ft az eurohoz képest...
Válasz TYLLA46 #10000. hozzászólásáraDe benne van persze az infláció is a rekord magas euro árfolyamával..
Válasz 5465 #9999. hozzászólásáraDél-Fejér
Válasz ..,-:) #10001. hozzászólására Jò Buza màr sùrolja a 11 et...
Válasz Megmondó #10004. hozzászólásáraSem a lakosság sem a piac nem bír el mindent,hiába a hedonizmus a ráfordítási oldalon.
Uraim! Tétnélküli fogadásra? Kereskedők augusztusban kiszálnak kukoricából 17 fölött Aláirom a tétet! Napra kb 40 !
Válasz ..,-:) #10001. hozzászólásáraEuró meg 370 fölött…
Válasz ..,-:) #10001. hozzászólásáraMit sugott?Sugd mar meg nekunk is!????
Válasz GREVEN #9994. hozzászólásáraVégfelhasználó barát 10 fölött mondja gyakorlatilag bármelyik gabonát, sőt, inkább 11. Ja és súgott is……..![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz mesz.adam99 #9997. hozzászólására8 % emelkedés pár nap alatt, az nem hangzik rosszul!
Válasz mesz.adam99 #9995. hozzászólásáraMerrefelé?
Válasz mesz.adam99 #9997. hozzászólásáraAkkor az komoly emelkedés...
Válasz TYLLA46 #9996. hozzászólásáraEgy hete 8800 volt.
Válasz mesz.adam99 #9995. hozzászólásáraEz most emelkedőben? Vagy felétek eddig is ennyi volt?