Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.97 FtUSD403.23 FtCHF443.85 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
tavaly, hasonló időben szintén bezuhant a kukorica ára, 57-ről 51-re(nálunk ez volt a tendencia), aztán szép lassan elindult felfele és tudjuk meddig jutott, remélem idén sem lesz másképp, mert még kint van a kukoricám
Válasz bandigh #9854. hozzászólásáraHát ja, de ez nem is prognózis, csak a napi kereskedési adatokat mutatja, illetve a kereskedés soraira kattintva látod az USA mozgásokat és néhány elemzést.
Nyomják lefele, csak nem kiderült, hogy mindenkori rekord termett idén is?
2 hete még megért 95e-t, közben egyre kevesebb van elérhető, és zuhan az ár? Raktárak meg üresek voltak, szűk egy évig még nem lesz bennük megint újabb termés...én várok, messze még augusztus.
Válasz Moderátor #9830. hozzászólásáraBelevághatna már a villám a hálózatba nálad! És örökre eltűnhetnél vazeeeeeeeeeeeee! Azért mert úúúúúúútálom azokat a tanárokat akik veszélyeztették a gyerekeim életét, már el sem mondhatom a véleményem?????? Hol itt a szólás szabadság, és a vélemény nyilvánítás lehetősége???????????????
Válasz Rabó001 #9824. hozzászólásáraSzerintem IQ - teszthez kellene kötni a fórum regisztrációt,
akkor ilyen 1 bites alakok nem szennyezhetnék a környezetet.
Azt el tudom képzelni milyen tanárai lehettek, ha ilyen véleménnyel van róluk.
Válasz istvan.nagy822 #9822. hozzászólásáraA kijelentése demagógia. Ennyi.
Ugyanilyen demagóg kijelentést lehetne tenni minden társadalmi csoportról, a gazdákról is, csak éppen értelme nincsen.
Válasz Ares 826 #9821. hozzászólásáraAzt hogy a te faludban mi van nem tudom. De a jó tanárok nem csak tudást, de látásmódot, gondolkodási mechanizmust is adnak. És ez a rohadt fontos.
Válasz Ares 826 #9819. hozzászólásáraNem vagyok tanár, azt tudom, hogy a tudás alapú társadalom kurva fontos. Szerinted te tudnád elvégezni egy villamos mérnök feladatát vagy ő a tiédet? A lényeg ki a könnyebben pótolható. Akit ismerek(villamosmérnök), neki a mezőgazdaság hobbi. A legjobb élelmiszeripari feldolgozó üzemeket mérnök végzettségű emberek üzemeltetik. Hogy lehet ekkora faszságot tanárokról kijelenteni, hagyjuk a picsába...
Válasz istvan.nagy822 #9817. hozzászólásáraAzért ne legyél már annyira elájulva a tanároktól vazeeeeeeeeeeeeee! Biztosan van lelkiismeretes is közöttük, de a mi falunkban a gyerek halála miatt nem annyira jellemző az! Nem ők szarják a "spanyol viaszt" ember, csak azt gondolják többen is közülük!
Válasz istvan.nagy822 #9817. hozzászólásáraHa meg te nem tanítasz majd más megtanítja a csávókat hogy a szaros fostos gépeket megtervezzék! Csak már a gané köcsög mérnök úgy tervez hogy az élettartam az nehogy sok legyen! Ha te nem majd más tanít majd!
Válasz Ares 826 #9814. hozzászólásáraAmúgy , de 2010-ben vagyonosodási vizsgálat során csak az általányadóssal nem tudtak mit kezdeni, és ő mondhatta, hogy a férjének adott egy kis lecsót! Ha abban az eljárásban az akkori APEH szerint nem volt csalás, akkor szerintem "Csumpi, csitulj el!" Már meg ne haragudj! Ha van törvény által biztosított kiskapu, akkor használni kell!
Olvasom a topikot, de ekkora ostobaságot nem láttam még. A tanárok tanítják azt az embert aki a szaros gépeidet megtervezi és legyártja, de gondolom neked is menne. Sok szót nem érdemel az ilyen ....ság, de honnan gondolod, hogy gazdákra szükség van? Ha nem te, majd egy másik cég megműveli azt a földet. Nem probléma. (...).
Válasz Ares 826 #9814. hozzászólásáraHa kap egy rutin áfa ellenőrzést, akkor az adóellenőr végigcsámcsogja tételesen a számlákat. Még a szakmában evidens költségeket is magyarázni kell néha. Szóval jó esély van rá, hogy kibukik.
14463 hozzászólás
Válasz Géza15 #9861. hozzászólásáraIrkálják. Világszinten rekordtermés van kukoricábol. Na????
2 hete eladtam a trigonak 9000+komp ért, a 60q/ha átlaggal 14es vízzel a p9903 nem lett rossz itt a sivatagban.
Itt el kezdett csökkeni az ár -200 ft/q az új ár 8600 ft/q HB megye. Más fele milyen árak vannak?
Itt el kezdett csökkeni az ár -200 ft/q az új ár 8600 ft/q HB megye. Más fele milyen árak vannak?
Válasz Off Megjött már a 6 hengeres?
tavaly, hasonló időben szintén bezuhant a kukorica ára, 57-ről 51-re(nálunk ez volt a tendencia), aztán szép lassan elindult felfele és tudjuk meddig jutott, remélem idén sem lesz másképp, mert még kint van a kukoricám
Válasz bandigh #9854. hozzászólásáraHát ja, de ez nem is prognózis, csak a napi kereskedési adatokat mutatja, illetve a kereskedés soraira kattintva látod az USA mozgásokat és néhány elemzést.
Válasz 5465 #9852. hozzászólásáraEbből nehéz egyértelműen jövőt mondani. Nem tenném le a garast egyik irány felé sem
Ny. Hasso is levitte 84 ezerre !!! biztos szaladnak egy páran eladni !! gondolom erre játszanak !!!
Válasz bandigh #9851. hozzászólásárahttps://www.barchart.com/futures/european/grains?orderBy=category&orderDir=asc
Válasz 5465 #9850. hozzászólásáraA matifon hol megy fefelé?
Válasz hadadi.andrew #9849. hozzászólásáraÉs megy fel a Matifon is meg az USÁ-ban is az ára.
Nyomják lefele, csak nem kiderült, hogy mindenkori rekord termett idén is?
2 hete még megért 95e-t, közben egyre kevesebb van elérhető, és zuhan az ár? Raktárak meg üresek voltak, szűk egy évig még nem lesz bennük megint újabb termés...én várok, messze még augusztus.
a mai ár 85ezer/t
Duna gabona 90+komp. El is adtam. 1 hete még 91 volt.
Friss árat kért valaki a mai napon?
Múlt héten 86.500-at mondtak.
Válasz Zsoltigazda #9844. hozzászólásáraDehogy, ennyiért szeretné majd eladni. Vágy álom....
Válasz F-A-R-M-E-R #9837. hozzászólásáraez konkrét ajánlati ár májusra?
Válasz 5465 #9840. hozzászólásáraIgen, ott már a szállítás elvinné azt a kis pluszt is!
Válasz Tom250 #9841. hozzászólásáraMúlt hét elején Gazdakör 90-et mondott.
Előtte 92 volt
Most várunk …
Válasz 5465 #9840. hozzászólásáraBaranyában milyen árakat hallottál?
Válasz A.I. #9839. hozzászólásáraAz ország közepén, Baranyában
Úgyhogy elég messze…
Válasz 5465 #9838. hozzászólására94 Tiszapüspöki oda beszállítva! Nem néztem, hogy merre vagy, így nem tudom milyen messze van neked!
Válasz F-A-R-M-E-R #9837. hozzászólásáraÓ, b@szki, azt hittem van valami tuti bizniszed
Válasz k-roy90 #9836. hozzászólásáraJaaaaa. Májusban akarom ennyiért eladni, de ha több lessz azért sem haragszom
Válasz F-A-R-M-E-R #9827. hozzászólásáraHol ennyi az ára?
Van valakinek aktuális ára?
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-10-31 23:55:47
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-10-31 22:06:23
Válasz Ares 826 #9831. hozzászólásáraKi fognak bszni. De igazad van kevés tanár a tanár.
Válasz Moderátor #9830. hozzászólásáraBelevághatna már a villám a hálózatba nálad! És örökre eltűnhetnél vazeeeeeeeeeeeee! Azért mert úúúúúúútálom azokat a tanárokat akik veszélyeztették a gyerekeim életét, már el sem mondhatom a véleményem?????? Hol itt a szólás szabadság, és a vélemény nyilvánítás lehetősége???????????????
Moderátor: az Offtopicban a helye.
Moderátor által módosítva: 2021-10-31 21:34:04
Moderálási elveink miatt törölve: 2021-10-31 20:56:33
Válasz F-A-R-M-E-R #9827. hozzászólásáraEz valós ár?
Hol?
Válasz apuci #9826. hozzászólásáraSzabolcsban is annyi az ára
Válasz apuci #9826. hozzászólására115e.
8900-ért adtam el a múlt héten.
Közel 30 hozzászólás óta nem írt senki árat csak minden szir-szart!
Válasz Rabó001 #9824. hozzászólásáraSzerintem IQ - teszthez kellene kötni a fórum regisztrációt,
akkor ilyen 1 bites alakok nem szennyezhetnék a környezetet.
Azt el tudom képzelni milyen tanárai lehettek, ha ilyen véleménnyel van róluk.
Válasz istvan.nagy822 #9822. hozzászólásáraA kijelentése demagógia. Ennyi.
Ugyanilyen demagóg kijelentést lehetne tenni minden társadalmi csoportról, a gazdákról is, csak éppen értelme nincsen.
Válasz Ares 826 #9821. hozzászólásáraAzt hogy a te faludban mi van nem tudom. De a jó tanárok nem csak tudást, de látásmódot, gondolkodási mechanizmust is adnak. És ez a rohadt fontos.
Válasz Ares 826 #9819. hozzászólásáraNem vagyok tanár, azt tudom, hogy a tudás alapú társadalom kurva fontos. Szerinted te tudnád elvégezni egy villamos mérnök feladatát vagy ő a tiédet? A lényeg ki a könnyebben pótolható. Akit ismerek(villamosmérnök), neki a mezőgazdaság hobbi. A legjobb élelmiszeripari feldolgozó üzemeket mérnök végzettségű emberek üzemeltetik. Hogy lehet ekkora faszságot tanárokról kijelenteni, hagyjuk a picsába...
Válasz istvan.nagy822 #9817. hozzászólásáraAzért ne legyél már annyira elájulva a tanároktól vazeeeeeeeeeeeeee! Biztosan van lelkiismeretes is közöttük, de a mi falunkban a gyerek halála miatt nem annyira jellemző az! Nem ők szarják a "spanyol viaszt" ember, csak azt gondolják többen is közülük!
Válasz szeszko #9816. hozzászólásáraNekem baszki nincs gazdám vezeeeeeeeeeeeee!
Válasz istvan.nagy822 #9817. hozzászólásáraHa meg te nem tanítasz majd más megtanítja a csávókat hogy a szaros fostos gépeket megtervezzék! Csak már a gané köcsög mérnök úgy tervez hogy az élettartam az nehogy sok legyen! Ha te nem majd más tanít majd!
Válasz Ares 826 #9814. hozzászólásáraAmúgy , de 2010-ben vagyonosodási vizsgálat során csak az általányadóssal nem tudtak mit kezdeni, és ő mondhatta, hogy a férjének adott egy kis lecsót! Ha abban az eljárásban az akkori APEH szerint nem volt csalás, akkor szerintem "Csumpi, csitulj el!" Már meg ne haragudj! Ha van törvény által biztosított kiskapu, akkor használni kell!
Válasz Ares 826 #9810. hozzászólására
Olvasom a topikot, de ekkora ostobaságot nem láttam még. A tanárok tanítják azt az embert aki a szaros gépeidet megtervezi és legyártja, de gondolom neked is menne. Sok szót nem érdemel az ilyen ....ság, de honnan gondolod, hogy gazdákra szükség van? Ha nem te, majd egy másik cég megműveli azt a földet. Nem probléma. (...).
Moderátor által módosítva: 2021-10-31 17:42:36
Válasz Ares 826 #9810. hozzászólásáraAzért nem kellene ennyire demagógnak lenni.
Biztos vagyok benne, hogy a gazdág gondatlansága miatt több ember hal meg, mint a tanárok miatt.
Válasz Ares 826 #9814. hozzászólásáraHa kap egy rutin áfa ellenőrzést, akkor az adóellenőr végigcsámcsogja tételesen a számlákat. Még a szakmában evidens költségeket is magyarázni kell néha. Szóval jó esély van rá, hogy kibukik.
Válasz gcastle #9811. hozzászólásáraAkkor meg ott a csalás hogy az áfakörös azt is elszámolja amit nem ő használt fel, ez is csalás az tuti!