Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz cyclo-400 #16633. hozzászólására15ös volt a vize!
érdekesség hogy már 3-4 héttel korábban is 15 volt a vize ( kézzel mérve)
Vagyis ezt a víz százalékot nagyon hamar elérte, de ez alá már nem akart menni, itt megállt!
Válasz Claastra. #16630. hozzászólásáraNos...Az SkLaci féle faoldalas Bsst mindig körbenézem... Főleg mióta megette felét a gomba
No meg a beteg oldalas hwt is...
De azért azt leírom hogy én ezen a homok talajon még esős évben sem tudtam 8t fölé menni, ez meg lazán tudta a 10t-t
Szóval egy darabig marad ez a fajta..
Válasz cyclo-400 #16631. hozzászólásáraNekem 110 q/ha lett a 9903, 1,5 q pétisó magágyba keverve, sor mellé meg 1 q 8-24-24 ment. A vize 12% körül volt, de ez köszönhető a forró augusztusnak javarészt. Nem nagyon volt 13% fölötti kukorica a környéken.
Válasz Tom250 #16627. hozzászólásáraNem èn irtam. De azèrt egy rakott monstrumot nem jàr körbe az ipse'ha kihuzza az utra? Persze'mindenki hibàzhat'lènyeg'hogy baleset ne legyen.
Válasz .Richard. #16624. hozzászólásáraÉn személy szerint ismerem a traktorost, egy nagyon lelkiismeretes valakiről van szó!! Az a szó hogy hanyag, rá egyáltelán nem illik..
Válasz Mtz 550E #16621. hozzászólásáraHello.Hozzávetőleg ki lehet számolni.Az 55000-ből kb.megmarad 50000.Morzsolj le néhány csövet,abból kiszámolod egy cső átlagsúlyát a kettőt összeszorzod és kész.Ne a legszebb csövekből számolj.De ez csak egy durva becslés lesz.
Válasz Tom250 #16610. hozzászólásáraA surrantó biztos nyitva volt!Jártam így!Leengedtem a kombájnból,pont a nyitott surrantóra!Mikor el álltam a kocsitól,mivel a másik oldalon volt,láttam meg hogy 70% a földön van!
Válasz ZZ #16608. hozzászólásáraLebillentettem, tiszta viz volt a plato.. mintha kis szaga is lett volna mar. Mért suly fizettek.. ez van.... soha tbbet masodvetes, jól kiszaradt a helye, nem birom lazitani se...
Válasz ZZ #16600. hozzászólásárailyen víznél nincs pardon,10 cm vastagon is be tud rohadni,apró gömbölyű szemű,kemény héjú ez a fajta.kár volt levenni,ráadásul nagyon meleg van.ha jószággal etetnéd,próbáld darálhatóságig szárítani ám ha édeskés a szaga és/vagy zöldül-porosodik,kuka.
Ma levágtuk a borso utan vetett masodvetésü kukit. 6 ho 24 én vetve, 2 sor tárcsázásba. MV 170 es fajta. A vize 25-28. Két-harom napig a kocsin kell tarolnom, utanna vihetem. Lesz baja igy ?? 30-35q ra tipelem az 1 ha rol... első és utolsó alkalom volt ez... de legalább megpróbáltam... inkább vmi takaronövényt vetek legközelebb
24596 hozzászólás
Válasz *** HM *** #16640. hozzászólásáraA 15 az azért nem volt egy elérhetetlen átlag az idén.A komolyabbal 17 fölöttiekröl beszélnek.
Válasz cyclo-400 #16633. hozzászólására15ös volt a vize!
érdekesség hogy már 3-4 héttel korábban is 15 volt a vize ( kézzel mérve)
Vagyis ezt a víz százalékot nagyon hamar elérte, de ez alá már nem akart menni, itt megállt!
Válasz *** HM *** #16640. hozzászólásáraHolnap kezdem el vágni,de így előzetesben ,három hekin meg lesz az.
Válasz Tom250 #16642. hozzászólásáraVagy inkább mennyi vízzel és tápanyaggal!!!
Válasz *** HM *** #16640. hozzászólásáraDe azt se felejtsd el leírni hogy ez hány AK-s talajon sikeredett
Válasz *** HM *** #16640. hozzászólásáraMázsa????
Na ki a rekorder itt idén emberek?
15 átlag kinél lett?
Válasz Claastra. #16630. hozzászólásáraNos...Az SkLaci féle faoldalas Bsst mindig körbenézem... Főleg mióta megette felét a gomba
No meg a beteg oldalas hwt is...
Válasz Tom250 #16629. hozzászólásáraAz màs. Defektet sem tudni előre.
Válasz Claastra. #16630. hozzászólásáraMegint a hülyesègeid!elősször ki'aztàn ha nem emlèkszem'hogy billentès utàn mindent bezàrtame'akkor kiszàllok.
OK!!
Válasz cyclo-400 #16633. hozzászólásáraHa megtudom, megírom!
De azért azt leírom hogy én ezen a homok talajon még esős évben sem tudtam 8t fölé menni, ez meg lazán tudta a 10t-t
Szóval egy darabig marad ez a fajta..
Válasz cyclo-400 #16631. hozzászólásáraNekem 110 q/ha lett a 9903, 1,5 q pétisó magágyba keverve, sor mellé meg 1 q 8-24-24 ment. A vize 12% körül volt, de ez köszönhető a forró augusztusnak javarészt. Nem nagyon volt 13% fölötti kukorica a környéken.
Válasz Tom250 #16632. hozzászólásáraKésöbb akkor térjünk már vissza erre, mert érdekelne ez a pio ,ha nem gond.
Válasz cyclo-400 #16631. hozzászólásáraMég egyenlőre vízszázalékot nem tuduk ( csak most lett beszállítva) Mondjuk érezhetően jó volt a vize..
Válasz Tom250 #16625. hozzászólásáraHa szabad tudni, mennyi volt a víz
%-a, mert ez a hibrid állitólag nagyon jó viz leadással bír?
Válasz .Richard. #16628. hozzászólásáramegint a hülyeségeid,mert te kiszálsz körbejárni a pótót mindíg,ha kiérsz az ütra inkább igyál és feküdj el
Válasz .Richard. #16628. hozzászólásáraDE körbejárta! (én is ott voltam) semmi előjele nem volt..
Válasz Tom250 #16627. hozzászólásáraNem èn irtam. De azèrt egy rakott monstrumot nem jàr körbe az ipse'ha kihuzza az utra? Persze'mindenki hibàzhat'lènyeg'hogy baleset ne legyen.
Válasz .Richard. #16624. hozzászólásáraÉn személy szerint ismerem a traktorost, egy nagyon lelkiismeretes valakiről van szó!! Az a szó hogy hanyag, rá egyáltelán nem illik..
Válasz Mtz 550E #16621. hozzászólásáraHello.Hozzávetőleg ki lehet számolni.Az 55000-ből kb.megmarad 50000.Morzsolj le néhány csövet,abból kiszámolod egy cső átlagsúlyát a kettőt összeszorzod és kész.Ne a legszebb csövekből számolj.De ez csak egy durva becslés lesz.
Válasz Mtz 550E #16621. hozzászólásáraHa ez számít valamit, én 65000-rel vetettem (2q 3x15 és 4q péti) 10t lett az átlaga
Pioneer p9903
Válasz Tom250 #16622. hozzászólásáraA traktoros miről győződött meg mondjuk rakodàs utàn?gondolom az első menet volt első töltèssel..
Válasz Mtz 550E #16621. hozzászólásáraSzerinted ki lát a jövőbe?
Válasz laikus87 #16620. hozzászólásárasacc per kb 2t
De nem a traktoros volt a hibás!
Szar pótkocsit attak alá..
Hali!
55000e-rel vetetett kukorica normàlis körülményekkel milyen termés lehet hány tonna/ha?
Vagy ezt ki lehet kb számolni?
Válasz Tom250 #16619. hozzászólásáraMennyit szórt szét?
Válasz csferri #16617. hozzászólásáraNa hát pont ez az, egyenlőre szó nem esett a történet kompenzálásárol..
Válasz ZZ #16609. hozzászólásáraRáértél volna levágatni januárban is.
Válasz Tom250 #16613. hozzászólásáraNe mérgelődj, nem mindegy hogy ki fizet?? Vett a kombájnosod kukoricát, bőven megsaccoljátok oszt elkelt.
Válasz Tom250 #16610. hozzászólásáraA surrantó biztos nyitva volt!Jártam így!Leengedtem a kombájnból,pont a nyitott surrantóra!Mikor el álltam a kocsitól,mivel a másik oldalon volt,láttam meg hogy 70% a földön van!
Válasz Tom250 #16610 hozzászólásához
ahogy Szamuely mondta volna: HÁTRA VINNI,LELŐNI!
Válasz Tom250 #16613. hozzászólásáraA smile nem oda ment ahova terveztem..
Válasz Hali Laci #16611. hozzászólásáraB@ssza meg a pótkocsiját a kombájnos, hogy azt a méh telepre való szart hozza ide....
Válasz Hali Laci #16611. hozzászólásáraA vadászok köszönik szépen!
De ez hol nyílt ki vagy mi történt?
Ez a méreg, nem a cián...
Válasz ZZ #16608. hozzászólásáraLebillentettem, tiszta viz volt a plato.. mintha kis szaga is lett volna mar. Mért suly fizettek.. ez van.... soha tbbet masodvetes, jól kiszaradt a helye, nem birom lazitani se...
Válasz csoppika #16607. hozzászólásáraTegnap reggelre már be is melegedett. Eladtam a vadaszoknak 2000 ft ért a vadaknak.. 25-28 vize volt.... mr
Válasz ZZ #16604. hozzászólásáraSzerezz még 1 kocsit... Napi 1-2x átlapátolod, nem lesz gond...
2-3 napig semmi baja nem lesz
Válasz ZZ #16604. hozzászólásáraAdd el valami libásnak!!3 hét múlva az penészes lesz!
Válasz sanyi1965 #16602. hozzászólásáraUtolso kombájn volt, de ez is holnap már mossa, rakja el. Muszály volt vágni
Válasz ZZ #16598. hozzászólásáraPonyvára billent, és lapát....
Válasz ZZ #16600. hozzászólásárailyen víznél nincs pardon,10 cm vastagon is be tud rohadni,apró gömbölyű szemű,kemény héjú ez a fajta.kár volt levenni,ráadásul nagyon meleg van.ha jószággal etetnéd,próbáld darálhatóságig szárítani ám ha édeskés a szaga és/vagy zöldül-porosodik,kuka.
Válasz ZZ #16600. hozzászólásáraLehet h nemárt átforgatni majd lapáttal
Válasz bandigh #16599. hozzászólásáraKb 30-44 cm vastagon van
Válasz ZZ #16598. hozzászólásáraBe fog melegedni, szét kellene teríteni
Ma levágtuk a borso utan vetett masodvetésü kukit. 6 ho 24 én vetve, 2 sor tárcsázásba. MV 170 es fajta. A vize 25-28. Két-harom napig a kocsin kell tarolnom, utanna vihetem. Lesz baja igy ?? 30-35q ra tipelem az 1 ha rol... első és utolsó alkalom volt ez... de legalább megpróbáltam... inkább vmi takaronövényt vetek legközelebb
Válasz Bfrenky91 #16596. hozzászólásáraLesz,ha nem rostálod ki!