Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD397.3 FtCHF442.87 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz F-A-R-M-E-R \ #15635. hozzászólásáraAz a biztos , mikor a magtárba van addig csak remélni lehet, nehogy januári aratás legyen pl. vagy "iszap birkózás"
szóval örülni kell, de csak idejében
ez az én tapasztalatom.
Válasz gjoni #15636. hozzászólásáraFelénk sem, hétvégén teszek majd fel képet, van egy szép parcella amit két hete láttam, lefotózom most hogy néz ki(szerencsére nem az enyém)
Válasz *** HM *** #15630. hozzászólásáraHáttttt....Meggyüttt égi áldás mindhová, fellehet készülni a gigga rekord termésekre. lesznek Iowa 18tonnásokk nem is kevés
Válasz gjoni #15625. hozzászólásáraCsak a belvíz miatt mi is és sokan heteket csúsztunk ám ami most nagy hátrány,persze a vetéskor már mindenkiben benne volt a gondolat erről.....
Válasz Gatti #15613. hozzászólására"Egyesek" szerint ilyen minőségű földekben is mint a Tied,csak vetni nem kell elfelejteni vagy "elszórni" tudom is már és ömlik a nagy termés!Tessék ,ezt nem lehet megérteni ha nem is akarja valaki......
Válasz Gatti #15616. hozzászólásáranagyon kemény
itt nálunk homokon vetés apr.20 körül
május elején 7mm és 1 hónapig szinte semmi
annak ellenére a kuki megnőtt 2.5 méterre mert úgye itt télen és tavasszal sok hó és eső volt és földek tele voltak nedveségel
aztán címerhányás előtt 1héttel jött 50mm utána meg kapta végig
aszály jeleit nem mutatta pedig maájusba 30fokok voltak
most 32 fokba már homokon itt ott mutattja hogy kellene csapadék de szép fejek vannak főleg a jó pioneereknek
Válasz Gatti #15614. hozzászólásárasajnos ebből nem lesz sok termés
itt tavaly aszály volt 35 mázsás kukik ugrottak le de f73 tudott többet jobb földbe de síralmas volt itt dny kis részébe az idő
idén hála istennek minden jól alakul
Nálunk továbbra is folytatódik az aszály. De azért néhol lesz rajta cső. Ahhoz képest mennyi eső esett még valahogy mindig tartja magát az F73.
(Ha ilyen kukoricátok lenne megérteném a folytonos sírást az esőre, de ahogy nézem itt mindenkinek vannak szépen csövek még ahol elvileg "aszály" is van.
Válasz Gatti #15600. hozzászólásáravolt eső.Relatív.júniusban volt 90mm.Májusban és júliusban szinte semmi,nem mérhető,1mm-ek!Egész termesztési időszakban ez nem sok.Duplán vetve 6 sor sem sül,8-9cm.
Válasz gjoni #15601. hozzászólásáracsőhossz mekkora? így nézve jó duci
ha minden kukin ekkora van akkor lesz az több is mint 7tonna azért érdekelne a csőhossz meg egy átmérő
Válasz medikus #15569. hozzászólásáraén köszönöm hogy időközönként informálsz minket mikor milyen. Remélem továbbra is így teszel valamint a végén majd írd le mennyi termett mennyi inputtal :)
Mondjuk nálad azért is lehet csalós mert felétek volt eső idén rendesen míg erre felénk aszály van, ki tudja aszályba hogy reagál ez a kuki, legjobban erre lennék kíváncsi. De mivel magas szárú és nagy levelekkel rendelkezik elvileg a szárazságot is bírnia kéne.
Mindenesetre silónak biztos hogy jó irány szárral :)
24596 hozzászólás
07.20.
MV343 és Batanga.Az MV343 amelyiken a csuhélevél rajta van.Múlt héten kaptunk kétszerre 24mm-ert,így most már 95mm-nél járunk majdnem 4 hónap alatt.
Pk 001
Kws kassius
Egymás mellett. Zalai agyag. Esőt sokat kaptak,vetéskor kombinált,ill.2x nitrogén műtrágyát.A pk nem az enyém,nem tűnik rossznak.
Válasz cyclo-400 #15640. hozzászólásáraÈpp ezt akartam mèg hozzáfűzni, de megelôztèl. Szóval majd ősszel kiderül, így van
Válasz cross #15634. hozzászólására Ez nem Pr 0216?
Válasz gjoni #15639. hozzászólásáraFőleg ahol semmi nem esett!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #15635. hozzászólásáraAz a biztos , mikor a magtárba van addig csak remélni lehet, nehogy januári aratás legyen pl. vagy "iszap birkózás"
szóval örülni kell, de csak idejében
ez az én tapasztalatom.
Válasz Attikaa #15638. hozzászólásáraEz a viharos szél ,mindent kiszárít !!!!
Válasz gjoni #15636. hozzászólásáraFelénk sem, hétvégén teszek majd fel képet, van egy szép parcella amit két hete láttam, lefotózom most hogy néz ki(szerencsére nem az enyém)
Sajnos ahol kevés volt a csapadék azokat nem boldogítja ,ahol rekord termések lesznek.Én szerencsés vagyok mert ilyen kukoricáim még soha sem voltak
Válasz F-A-R-M-E-R \ #15635. hozzászólásáraHát félénk tuti nem!
Válasz *** HM *** #15630. hozzászólásáraHáttttt....Meggyüttt égi áldás mindhová, fellehet készülni a gigga rekord termésekre. lesznek Iowa 18tonnásokk nem is kevés
nem fér a bőrébe
Válasz *** HM *** #15630. hozzászólásáraAz enyém elég laza helyen van most is... A gumi már félig elmerült az évek során....
Válasz krokodil007 #15631. hozzászólásáramondd már azt hogy cső.......
kösziiiiii
Homokon pioneer
Atlagos fejek ekkorak nagyobb is van
Dupla cso is van 10bol 6-7kukin nem nagyok de valamit dobb a termesen remeljuk
6 hét 160mm után lassan lehet húzni dobokat a laza helyekre
Válasz gjoni #15625. hozzászólásáraItt nagyjából ugyanaz,április 6mm utána május közepén volt amit esőnek lehet nevezni.
Válasz blsjela #15624. hozzászólásáraszép szép
lesz itt bőven :)
mennyire számítasz?
Válasz gjoni #15625. hozzászólásáraCsak a belvíz miatt mi is és sokan heteket csúsztunk ám ami most nagy hátrány,persze a vetéskor már mindenkiben benne volt a gondolat erről.....
Válasz Gatti #15613. hozzászólására"Egyesek" szerint ilyen minőségű földekben is mint a Tied,csak vetni nem kell elfelejteni vagy "elszórni" tudom is már és ömlik a nagy termés!Tessék ,ezt nem lehet megérteni ha nem is akarja valaki......
Válasz Földönfuto #15622. hozzászólásáraItt aki április elején vetett az jobban járt, nekem vetés után 1 hónapig nem esett!
3nap 30fok volt lett.
Válasz Földönfuto #15620. hozzászólásáraNem mondok semmit!
Válasz gjoni #15601. hozzászólásáraNem néz ki rosszul,jó tőszámmal még a súly is meg lesz.Jövő héten megnézem én is a Batangát,van-e már ilyesmi.
Válasz gjoni #15601. hozzászólásáraNem néz ki rosszul,jó tőszámmal még a súly is meg lesz.Jövő héten megnézem én is a Batangát,van-e már ilyesmi.
Válasz medikus #15598. hozzászólásáraNehogy azt mondd,hogy vakuval kell fotózni,olyan sötét van a tábla belselyében.
Válasz Gatti #15612. hozzászólásáraEz borzalmas ,ez a sok dunántúli csapadék felé oda kellett volna ,máshol meg úszik minden!
Válasz Gatti #15616. hozzászólásáranagyon kemény
itt nálunk homokon vetés apr.20 körül
május elején 7mm és 1 hónapig szinte semmi
annak ellenére a kuki megnőtt 2.5 méterre mert úgye itt télen és tavasszal sok hó és eső volt és földek tele voltak nedveségel
aztán címerhányás előtt 1héttel jött 50mm utána meg kapta végig
aszály jeleit nem mutatta pedig maájusba 30fokok voltak
most 32 fokba már homokon itt ott mutattja hogy kellene csapadék de szép fejek vannak főleg a jó pioneereknek
Válasz Gatti #15610. hozzászólásáraRészvétem,nekem is tavaly az összes így nézett ki.
Válasz krokodil007 #15615. hozzászólására2 éve ugyan ez a föld
de tavaly is aszály volt
Jövőre nem sok kukoricát vetek.
Válasz Gatti #15614. hozzászólásárasajnos ebből nem lesz sok termés
itt tavaly aszály volt 35 mázsás kukik ugrottak le de f73 tudott többet jobb földbe de síralmas volt itt dny kis részébe az idő
idén hála istennek minden jól alakul
Válasz gjoni #15611. hozzászólására5 hét alatt kapott 14mm-t abból 12 őt 1,5 hete
de ez van, majd jövőre hátha jobb lesz, a napraforgó még talán jó lesz.
Válasz Gatti #15612. hozzászólásárapedig nem gyenge föld 25-30 AK
Válasz gjoni #15611. hozzászólásáraTörökszentmiklós mellett , de erre szinte az összes ilyen, eső nélkül nem lehet mit tenni
Válasz Gatti #15610. hozzászólásáraTyű ez hol van?
Nálunk továbbra is folytatódik az aszály. De azért néhol lesz rajta cső. Ahhoz képest mennyi eső esett még valahogy mindig tartja magát az F73.
(Ha ilyen kukoricátok lenne megérteném a folytonos sírást az esőre, de ahogy nézem itt mindenkinek vannak szépen csövek még ahol elvileg "aszály" is van.
Válasz krokodil007 #15604. hozzászólásáraNem mértem gyorsan megfőztem kb 20 centi nagyságra!
Válasz krokodil007 #15607. hozzászólásáraFej magasságban.150 től felfelé!
Válasz medikus #15606. hozzászólásáracsővek hol vannak? most jönnek? vagy feljebb?
Válasz Gatti #15600. hozzászólásáravolt eső.Relatív.júniusban volt 90mm.Májusban és júliusban szinte semmi,nem mérhető,1mm-ek!Egész termesztési időszakban ez nem sok.Duplán vetve 6 sor sem sül,8-9cm.
Válasz kovacsmihaly0905 #15603. hozzászólásáraJó lenne 0.4 hektár az összes.
Válasz gjoni #15601. hozzászólásáracsőhossz mekkora? így nézve jó duci
ha minden kukin ekkora van akkor lesz az több is mint 7tonna azért érdekelne a csőhossz meg egy átmérő
Válasz gjoni #15601. hozzászólásáraA jajveszékelés ellenére azért lesz egy 7+ t/ha termés....
Válasz gjoni #15601. hozzászólásáraRossz szavad se lehet...
BatangaNyírségben ilyen ,de nem jellemző a két cső
Válasz medikus #15569. hozzászólásáraén köszönöm hogy időközönként informálsz minket mikor milyen. Remélem továbbra is így teszel valamint a végén majd írd le mennyi termett mennyi inputtal :)
Mondjuk nálad azért is lehet csalós mert felétek volt eső idén rendesen míg erre felénk aszály van, ki tudja aszályba hogy reagál ez a kuki, legjobban erre lennék kíváncsi. De mivel magas szárú és nagy levelekkel rendelkezik elvileg a szárazságot is bírnia kéne.
Mindenesetre silónak biztos hogy jó irány szárral :)
Válasz sanyi1965 #15568. hozzászólásáraMásodvetés.... burgonya után megy, menne
Válasz BBK #15597. hozzászólásáraBelül nem tudok képet készíteni,olyan sötét,sűrű,nagy.
Válasz medikus #15596. hozzászólásáraAkkor az nem ritka!