Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
mellesleg az én fejemet még a 230as rekord kukoricával tömték tele vlmikor réges régen...... vlmikor hajdanán...........
és nem itt termett a tanyán
hanem a messzi távoli ..............
Szerintem is jók az LG magok csak kevésbé ismerik öket!! Én naprában látam ekora külöbséget... Ott a neoma vol melévetve valami lg.-s izének Ami biztos az is fujható álomány volt!! Elsö ránézésre ütösebb volt.. De majd a végén ki is derül...
Válasz #2733. hozzászólásra
Itt is a szomszéd nem igazán ad meg mindent a kukinak és v.mi LG 20-as vízzel 102 q.
Nekem meg Dk 4626 vetéskor ill. 2-szer tápkulti és jó ha lesz 85-90 q (de még szerkán is 21.5 volt a víze )
Nálunk a környék leg tutibb földjében tölünk vagy 15-20km re termet már 153m!! Öntözés nélkül..Szoval A kukoricának tényleg hatalmasa termés potenciálja.. Csak meg is kell hogy kapjon mindent.. Szerintem ugyan az lezajlot mint a naprában.. Mikor maszekok letünk akor nagyon bika naprának számitot a 20m Most meg eben az idei nyamvat vacak évben is megvan anyi... A mindenféle területröl..
Létezhet. Olyan 6-8 éve voltam bemutató betakarításon, lineár alatt volt a kuki és állandóan ment, mert nem számított a gazdának semmi.........no akkor már 18-19 t-s kukákat csapkodtak ott lefelé 24-27%-os vízzel.
Válasz #2730. hozzászólásra
Nekem akkor is hihetetlen 15t-nál nagyobb termésről még nem hallotam. A repce kicsit más még nem nagyon ismerik a benne lévő lehetőségek határát, de a kukorica már sokkal kipróbáltabb.
Fusarium.....
Csírázott szemek....
Káros keverékesség %......
Penész.....
Olyan cca. 1500 t van bevizsgálva 150-200 t tételekben és mind megbukott laborban.....
Ma végre nekikeztünk a kukorica vágásnak, találtunk egy táblát amelyiknek a nedvességtartalma 20 alatti.
Erre délután elkezdett esni
7 ha-ig jutottunk.
Lucius kb 8 t/ha szárazon 19,5% vízzel.
Nem nagy durranás, az N01 sokkal jobbat mutat. Nem hiába a Neomaval együtt tudták eladni. Habár a Neoma sem nagyot fakított sőt!!!!
Nem panaszkodtam Csak csupán annyi hogy szépnek nézett ki kívülről amikor meg kombájnnal mentünk benne akkor derült ki a turpisság hogy lehetett volna egy kicsit sűrűbb Most aztán lehet hogy a víz nyomta ki én nem tudom
24597 hozzászólás
Válasz #2728. hozzászólásra
És őt nem b@xa meg az MGSZH illegális szerhasználatért????
Nekem meg nem merték megcsinálni a besz@ri repülősök....
Válasz #2724. hozzászólásra
Kösz főnök...
Válasz #2744. hozzászólásra
akkor szeg-ed-re mentél meglineározni a szeg-edet.....
Válasz #2743. hozzászólásra
A sexhez nincs köze de majdnem úgy kezdődik.....
Válasz #2741. hozzászólásra
Nyomjad Med-árd.
netán
SEXXXXXXX-árd?????
Válasz #2740. hozzászólásra
megtudnad mondani egy 30-as traktor kethengeres ,mekora talajmaro az idealis hozza??
Válasz #2738. hozzászólásra
Ne akard te azt a várost, hogy beköpjem ide.....
Válasz #2738. hozzászólásra
Mondjuk én 13-14 km re tudok, de tartani kell a szám........hisz megigértem
mellesleg az én fejemet még a 230as rekord kukoricával tömték tele vlmikor réges régen...... vlmikor hajdanán...........
és nem itt termett a tanyán
hanem a messzi távoli ..............
Válasz #2736. hozzászólásra
vlm. várost 10kmes körzetben ide de gyorsan.....
Válasz #2734. hozzászólásra
Szerintem is jók az LG magok csak kevésbé ismerik öket!! Én naprában látam ekora külöbséget... Ott a neoma vol melévetve valami lg.-s izének Ami biztos az is fujható álomány volt!! Elsö ránézésre ütösebb volt.. De majd a végén ki is derül...
Válasz #2735. hozzászólásra
Közeledben......
Válasz #2732. hozzászólásra
hol volt ez?
Válasz #2733. hozzászólásra
Itt is a szomszéd nem igazán ad meg mindent a kukinak és v.mi LG 20-as vízzel 102 q.
Nekem meg Dk 4626 vetéskor ill. 2-szer tápkulti és jó ha lesz 85-90 q (de még szerkán is 21.5 volt a víze )
Válasz #2732. hozzászólásra
Nálunk a környék leg tutibb földjében tölünk vagy 15-20km re termet már 153m!! Öntözés nélkül..Szoval A kukoricának tényleg hatalmasa termés potenciálja.. Csak meg is kell hogy kapjon mindent.. Szerintem ugyan az lezajlot mint a naprában.. Mikor maszekok letünk akor nagyon bika naprának számitot a 20m Most meg eben az idei nyamvat vacak évben is megvan anyi... A mindenféle területröl..
Válasz #2725. hozzászólásra
Létezhet. Olyan 6-8 éve voltam bemutató betakarításon, lineár alatt volt a kuki és állandóan ment, mert nem számított a gazdának semmi.........no akkor már 18-19 t-s kukákat csapkodtak ott lefelé 24-27%-os vízzel.
Válasz #2730. hozzászólásra
Nekem akkor is hihetetlen 15t-nál nagyobb termésről még nem hallotam. A repce kicsit más még nem nagyon ismerik a benne lévő lehetőségek határát, de a kukorica már sokkal kipróbáltabb.
Válasz #2727. hozzászólásra
Miért ne lehetne? Már repcéből is termelnek 7t fölött.
levágtuk ma mi is:Dk440 20as víz bruttó 96 nettó 86 /ha , ha nincs a vihar okozta kár 110 lett volna...
Válasz #2727. hozzászólásra
Keresd meg az uj mezögazdasági magazin mai számát a neten!!Kb a müsor közepén hangzott el.. Én sem hitem ezért is néztem meg!!
Ilyen nincs. Tuti,hogy valami félreértés.
Megnéznék egy olyan kukit (ha létezik)a legjobb ami volt 132q/ha de a bikát megfogta volna
Ma látam a tévében azt hogy a dunántul egyes részein akár 20-Tonás termés is várható!!
Válasz #2686. hozzászólásra
Drenthe levágták a mellette lévő táblát.Fajta D25 110q/ha
22-24%vízzel kb 40 ha átlagában.
PR37N01, Tolna megye, bruttó 125 q!!!!!!!!!!!!!
Válasz #2713. hozzászólásra
Hali én tegnap reggel vittem 1 kanyart 23-as vízzel... 1 éjszakát a pótoson töltött és felment a vize 2%-ot
Válasz #2720. hozzászólásra
Nem függ össze.
Válasz #2718. hozzászólásra
Fajták?
Válasz #2711. hozzászólásra
...vagy tán a kötéskor jónak tűnő ár most már óccónak látszik.
Fusarium.....
Csírázott szemek....
Káros keverékesség %......
Penész.....
Olyan cca. 1500 t van bevizsgálva 150-200 t tételekben és mind megbukott laborban.....
akkor a szállítás lehet még!
Válasz #2714. hozzászólásra
Ma nagyon szűkszavú.
Válasz #2713. hozzászólásra
NO1 11O fölött kell legyen ha nem bántotta semmi
Akkor bazd meg a válaszod...
Ma végre nekikeztünk a kukorica vágásnak, találtunk egy táblát amelyiknek a nedvességtartalma 20 alatti.
Erre délután elkezdett esni
7 ha-ig jutottunk.
Lucius kb 8 t/ha szárazon 19,5% vízzel.
Nem nagy durranás, az N01 sokkal jobbat mutat. Nem hiába a Neomaval együtt tudták eladni. Habár a Neoma sem nagyot fakított sőt!!!!
Válasz #2708. hozzászólásra
Ép ma mondta egy haver hogy az övé 25.5 jött le.. A naprát a hét közepén 16- al vágaták velem!!!
Egyik sem.....
A levágással?
Elmunkálással mi ?
Erre felénk nem csak a mennyiséggel és a víztartalmakkal lesznek gondok......
Válasz #2703. hozzászólásra
Szerkesztess egyet...
Válasz #2701. hozzászólásra
Mi a baj vele szerintem kurva jó
Válasz #2651. hozzászólásra
Nincs szárítási díj de alacsonyabbak az árak , nem szeretnék nettóba értékesíteni, mert nálunk nem olyan 1xÜ az áfa visszaigénylés.
Válasz #2702. hozzászólásra
Biztos, csak nem ez,ez itt volt a város alatt.A hétvégén vágom?az enyémet talán, az után következik közös kománk!Írtam a tojótyúk topicba.
Válasz #2701. hozzászólásra
áh dehogy! sőt ha az alsó szarvas egy nyuszi lenne, az milyen jó lenne!
Válasz #2681. hozzászólásra
Libáknak ízlett?
Válasz #2700. hozzászólásra
Jujjj ! De ki fogsz kapni az Avatarért...
Válasz #2699. hozzászólásra
Nem panaszkodtam Csak csupán annyi hogy szépnek nézett ki kívülről amikor meg kombájnnal mentünk benne akkor derült ki a turpisság hogy lehetett volna egy kicsit sűrűbb Most aztán lehet hogy a víz nyomta ki én nem tudom
Válasz #2695. hozzászólásra
Mi is mindig 65-67ezerrel vetünk. Ahol kapott egy agy jeget ott lehet jobb lett volna többel, de így sem panaszkodunk
Válasz #2695. hozzászólásra
mi 75el vetettük a kukit