Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mi 65000 rel vetettük a DKC 3511 et de szerintem kevéskének bizonyult olyan 7 körül adta Nem tudom hogyha 70000-72000 vagy 75000 körül vetem az sok lenne? Mert azt nem akarom hogy nagyon nagyon sűrű legyen de mondjuk írja is hogy gyengébb termő területen lehet 70-75 ezerrel vetni csak nem mertük
Ma vágtam egy 0.9 hektáros kis parcellát, a 6.5MBP púpozva lett, igazítás után ,állítólag húzatva sem volt, csak vegyszerezve, LG ,nagyon száraz, de a szára nagyon zöld.
Amíg nem voltam itthon addig apámék tegnap belekezdtek a kukoricába. Tegnap 21,4-el vágták ma már csak 20,8-al, nagyjából egy helyről a kettőt és ugyanazt a fajtát.
Egyébként jelenleg a Pio Styra lekörözte az A24-et és az N01-t is, nem számítottunk rá pedig.
neeem sokallom! tudom mennyi a többi. Bár Feco szokott olyan alacsony árakat mondnai,hogy csak lesek mint jani a moziban...
Én is 10miller körül tudom a geringót. Belehetne ruházni egy új adapterre nálnuk is, kár hogy a kombájnért nem adnának annyit mint amit egy csőtörőre rászánnánk...
Idén szoros a gatyamadzag, tartoznak egy csomóan, tavalyi vadkárokkal plusz ideiekkel, 10hektár repcét lelegelt a szarvas úgy,hogy kapufa, kb 1millát buktunk már rajta... tisztán látható egyértelműá vadkár, megnéztem a pioneeres területi képviselővel is, aztán még a kukoricát nem is láttuk...naprában is volt bőven...
nomeg tartozik más is, mi meg a banknak bizonyos gépekre, jönnek a részletek fizetni kell, bevétel meg eddig nagyon sovány.
nettó 5,6milla???
szerintem is jó az oros, bár igazán nagyoknák a geringhoff termelékenyebb, viszont úgy dobálja ki a csöveket hogy ihajj
Nekem nagy álmom,hogy egyszer egy új kombájnban új adapterrel 100mázsás kukoricában tolhassam mint a bolond. A kukoricát megoldom ha kicsit is sikerűl ittott jobban, a gép plusz adaptert meg elvitte a víz rendesen... Igenjó a mostani is hálaIstennek, megy mint a doxa gondmentesen, de azért egy új kombájn az új kombájn akármilyen jó is a régi...
Mi olyan 70Ft-körül fogunk szárítani errefelé ez jónak számít. Betárolást-kitárolást külön nem számolunk fel általában, csak ha valakinek sok volt nálunk és sok órát dolgozott a rakodó rajta, ilyenkor a gép órabérével számolunk pluszban. Idén tárolási díjat fogunk szedni, megszűnik a jótékonysági intézet. Ugye tároláskor vannak felmerülő költségek plusz veszteségek, most ez mindmind fellesz számolva mindenkinek szépen, nem fogom benyelni, szerencsétlenek vagyunk az idén nem lehet saját káron plusz rátromfolni a dolgokra most főleg.
Egyébként felétek a bértárolás mennyiért megy??? tonnára számolják mondjuk havonta??? Erről kérnék egy korrekt árat ha tudtok.
Egyébként errefelé a vizek kézzel morzsolva 26-32közöttiek legyen az dekalb pio nk akármi
24597 hozzászólás
Válasz #2693. hozzászólásra
Az jó, az enyém is ilyennek mutatkozik csak a vízét engedné már lentebb.
Válasz #2695. hozzászólásra
Szerintem 62000-65000 az nagyon jó.
Mi 65000 rel vetettük a DKC 3511 et de szerintem kevéskének bizonyult olyan 7 körül adta Nem tudom hogyha 70000-72000 vagy 75000 körül vetem az sok lenne? Mert azt nem akarom hogy nagyon nagyon sűrű legyen de mondjuk írja is hogy gyengébb termő területen lehet 70-75 ezerrel vetni csak nem mertük
Válasz #2691. hozzászólásra
FAO 370
68000-es tőszámmal
Több is lett volna rajta de sokkot kapott és az összes másodlagos csövet visszafejlesztette.
Válasz #2682. hozzászólásra
Styra 100-110 között, volt egy darab ahol felette kicsit, az a baj hogy ebből volt kevesebb
Válasz #2688. hozzászólásra
Kösz... A Fajtája is kellene....
Válasz #2687. hozzászólásra
Fao ?
Válasz #2689. hozzászólásra
Igaz h sok de az elmúlt hétben csak 2 fokot ment lejjebb és egy esőt nem kockáztattunk be főleg úgy h még bele kellene húzni a búzát.
Válasz #2687. hozzászólásra
117.53ha nagyon jó igaz a vize kicsit sok.
Válasz #2686. hozzászólásra
Majd beszámolok róla de ránézésre az ettől is jobb lesz.
Sziasztok
Hajdúban 13Ha-ról 1528q 20-22víz DKC 4626
amit kapott:2q 3*15NKP ősszel tavasszal 3q*AN34% két részletben(vetés+húzatás)
Válasz #2685. hozzászólásra
Majd a mellette levőnek is várnám az eredményét és a fajtáját ha lehet...
Tetszene az R 92 , csak úgy ha van mihez hasonlítani...
Válasz #2684. hozzászólásra
Szabolcs,vetés előtt 150kg komplex kapáláskor 150kg péti,melette van még kuki de azt még nem vágták le.
Válasz #2682. hozzászólásra
Melyik részén született az Országnak ez az eredmény ? Mennyi műtrágyával ? Nem volt mellette valami más fajta is , hogy az mit adott volna ?
Válasz #2680. hozzászólásra
Az új adapterrel?
Ma a kolegának levágták a kukit R92 21-es víz 100q/ha az enyémet a múlt héten mérettem a stíra 29 a furio 26 volt.Hartmy mennyit adott a stíra?
Ma vágtam egy 0.9 hektáros kis parcellát, a 6.5MBP púpozva lett, igazítás után ,állítólag húzatva sem volt, csak vegyszerezve, LG ,nagyon száraz, de a szára nagyon zöld.
Ma belecsiptem egy 7 hektárosba,Lucius 19-20-as viz nyers 75 tonna
Válasz #2674. hozzászólásra
dekalb dk 440 19.8, még várunk vele ,hátha lemenne 16-17re, még zöldeskés imitt amott
Amíg nem voltam itthon addig apámék tegnap belekezdtek a kukoricába. Tegnap 21,4-el vágták ma már csak 20,8-al, nagyjából egy helyről a kettőt és ugyanazt a fajtát.
Egyébként jelenleg a Pio Styra lekörözte az A24-et és az N01-t is, nem számítottunk rá pedig.
Válasz #2676. hozzászólásra
Tegnap mértem P 01-es 21.8.
Válasz #2675. hozzászólásra
Jaja, én is úgy számoltam...heti 3-4 fok...
Amúgy felétek milyenek a vizek?
Nekem 27 körül van...
Szia!
Ahol még zöld a szár ott ilyen idővel kb. heti 3 fok, de ez fajtafüggő.
Szeretném megkérdezni, valaki méri-e ilyen időjárásnál, 1 vízszázalékot hány nap alatt ad le?
Válasz #2664. hozzászólásra
Mi három éve vettük a geringhoffot. Akkor 7,5 milla volt. Jó sokat emelkedett azóta ennek is az ára.
Válasz #2671. hozzászólásra
Ki ő?
Válasz #2661. hozzászólásra
hétvégi somogyi hirlap
3 telepes kisebb felvásárló
alapdíj 990/rosta meg a be ki tár/ + decemberig a tárolás fekbérmentes
víz 39/víz% fokonként 14 ig vissza számolva
ez a legjobb de azért ide nem mindenki visszi.
Nálunk a kuki jonéz ki csak láncos kombájt várjuk a vize ma 18 volt.
Válasz #2667. hozzászólásra
nemnem pecched van
nem fox tudni utána járni.....
Válasz #2665. hozzászólásra
neeem sokallom! tudom mennyi a többi. Bár Feco szokott olyan alacsony árakat mondnai,hogy csak lesek mint jani a moziban...
Én is 10miller körül tudom a geringót. Belehetne ruházni egy új adapterre nálnuk is, kár hogy a kombájnért nem adnának annyit mint amit egy csőtörőre rászánnánk...
Idén szoros a gatyamadzag, tartoznak egy csomóan, tavalyi vadkárokkal plusz ideiekkel, 10hektár repcét lelegelt a szarvas úgy,hogy kapufa, kb 1millát buktunk már rajta... tisztán látható egyértelműá vadkár, megnéztem a pioneeres területi képviselővel is, aztán még a kukoricát nem is láttuk...naprában is volt bőven...
nomeg tartozik más is, mi meg a banknak bizonyos gépekre, jönnek a részletek fizetni kell, bevétel meg eddig nagyon sovány.
Válasz #2666. hozzászólásra
A tanyán?
Válasz #2665. hozzászólásra
máma láttam 1 conszpidis vaddi lexit.....
húde csillogott
még porszem se vót rajta
csúkós conszpidi hmmmmmmm
Válasz #2664. hozzászólásra
Sokallod?A geri egy 10-es a Claas 12misi
Válasz #2662. hozzászólásra
nettó 5,6milla???
szerintem is jó az oros, bár igazán nagyoknák a geringhoff termelékenyebb, viszont úgy dobálja ki a csöveket hogy ihajj
Nekem nagy álmom,hogy egyszer egy új kombájnban új adapterrel 100mázsás kukoricában tolhassam mint a bolond. A kukoricát megoldom ha kicsit is sikerűl ittott jobban, a gép plusz adaptert meg elvitte a víz rendesen... Igenjó a mostani is hálaIstennek, megy mint a doxa gondmentesen, de azért egy új kombájn az új kombájn akármilyen jó is a régi...
Válasz #2661. hozzászólásra
Na az már kapuzsiság
Válasz #2657. hozzászólásra
Egy oros 6244 hsa-t 5,6-ért,holnap fotózok remélem
Válasz #2655. hozzászólásra
Szia! Olvasom,hogy ti 70ft-körül száritotok. Itt felénk bács megyében 120ft
Tárolás heti 50 ft
Válasz #2656. hozzászólásra
nnnna akkor viríts mi is az az új..... hamár ..... hamár 1x......
Válasz #2653. hozzászólásra
Felénk ilyen árat nem találsz! Írok párat,
víz:55,80,95,
szárítás:140,150,180.
ahol van ki-be tárolás:20-20
Ahány hely annyi ár.
Válasz #2656. hozzászólásra
milyet vettél? talán geringhoff???
konkrétumokat, árakat aztán majd munkaminőséget!!!!
nekem is kéne egy fain...
Holnap remélem belevágunk,van itt 8heki luciusom ,már kiváncsi vagyok,na meg megjött az uj adapter kikell már próbállni
Mi olyan 70Ft-körül fogunk szárítani errefelé ez jónak számít. Betárolást-kitárolást külön nem számolunk fel általában, csak ha valakinek sok volt nálunk és sok órát dolgozott a rakodó rajta, ilyenkor a gép órabérével számolunk pluszban. Idén tárolási díjat fogunk szedni, megszűnik a jótékonysági intézet. Ugye tároláskor vannak felmerülő költségek plusz veszteségek, most ez mindmind fellesz számolva mindenkinek szépen, nem fogom benyelni, szerencsétlenek vagyunk az idén nem lehet saját káron plusz rátromfolni a dolgokra most főleg.
Egyébként felétek a bértárolás mennyiért megy??? tonnára számolják mondjuk havonta??? Erről kérnék egy korrekt árat ha tudtok.
Egyébként errefelé a vizek kézzel morzsolva 26-32közöttiek legyen az dekalb pio nk akármi
Válasz #2653. hozzászólásra
Ja és 1,5 % a szemét levonás
Válasz #2652. hozzászólásra
Én ahová viszem,ott 500/tonna/1% a száritás ,a rostálás betárolás 1000ft/t,kitárolás nincs ha neki adom el ami 46000 volt a mult hét elején
Ki mennyiért szárít és tisztít az idén? számoltok betárolási díjat? Kösz
Válasz #2650. hozzászólásra
akkor ha jól értelmezem, csak van szárítási dij
hajdúsámson messze van neked?
Válasz #2649. hozzászólásra
RO-ba a határ közelében , 4O ezer tonnája 25% os vízig veszik de természetesen visszaszámolják 14 re
(az előbb is én írtam )
Válasz #2648. hozzászólásra
1%viz elvonás 600ft/t+fa hol az az itt?
és mennit adnak érte ha nincs száritási dij, és milyen vizzel?
Válasz #2647. hozzászólásra
Az reális ár , a száritási dij mennyi nállatok? ( itt most senki se kér pénzt a száritásért)