Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR413.74 FtUSD396.67 FtCHF443.85 FtGBP498.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz blsjela #9102. hozzászólásáraEzek csak listaárak, ebből a kereskedő is ad egy kis kedvezmènyt, de a pios kèpviselő is tud adni legalább 15-20%-ot...
Válasz Chillout #9095. hozzászólásáraÉn is ajánlom az acvilanis.ro -t komoly cég az árak amiket találsz azok áfásak 9% de ha eus adószámmal vásárolsz akkor adhatják nettóba is
Romániabol árlistakat esetleg tud valaki? (Dekalb, Syngenta)
Így hogy januártól schengeniek hátha lehet fogni rajta és ha már a keleti végen vagyok és a terményárak mindig a béka feneke alatt vannak ebben a régióban lehet megérné átruccani.
Válasz Gyula., #9092. hozzászólásáraIgen,bocs hogy nem írtam ki. Egyébként nem szégyenlős az úr mert mikor ősszel visszük be a terményt fog a ceruza rendesen!! Ja és ez olyan ár hogy 3 napra utalom nem ősszel!!
Válasz kiskertész #9087. hozzászólásáraNem minden mag csak ez a kettő volt ennyire akciós .A bacardy 150 000 szem 70 000 + fa egy másik kereskedő P 9757 80 000 szemes 38500 nettó!!!
Válasz kiskertész #9087. hozzászólásáraVan számla de a kereskedő neve nem publikus egyébként nem kell elhinni. Amúgy ugyanezt leírtam tavasszal!! Olvass vissza.
Válasz R Sándor #9084. hozzászólásáraÉs a 30 ezer forintos listaárut mennyíért adta?15-ért?
Nem akarok kételkedni abban amit mondassz/irsz, de estleg van erről irás (számla), vagy csak ismersz olyat akinek a szomszédja hallotta, hogy valaki ismer olyat ,akinek az ismerőse ennyiert vette?
Tényleg nem rosszindulat, csak az ilyenekről álltalában mindig kiderül, hogy nem teljesen igaz.(tudod: a hir igaz, csak nem ladákat osztogatnak, hanem skodákat fosztogatnak)
Válasz 5465 #9074. hozzászólásáraÉn is nézegetem a Dekalb hibrideket.
4897 van elvileg a 4943 helyett. Jókat írnak róla.
5092 Nagyobb baj ezzel, hogy közel 80 ezres tőszámot javasolnak, míg a 4897 elég a 70.000
Listaár mindkettő 82000.
4933 84000
Itt is inkább a 80 ezres tőszámot írják.
Dekalbnál mennyi kedvezményre lehet számolni?
Vélemények a hibridekről?
Válasz drónkövetelő #9083. hozzászólásáraAtto függ hány zsák , mert ezt igy nem lehet megmondani . Már ítram régebben egy környékbeli felvasarló sokszor 40-50 százalék kdvezményt szokott kiakudni.Tavaly a minerva, sorlandi listaár 52000 ft nála 26000 ft / 50 000 szemes zsák.
Sziasztok!
Pio árakat tudtok?? A listaárból mit lehet kiharcolni??
A P9975-re 83 900-as árat kaptam.
Kíváncsi lennék ez jónak számít e, vagy kardozzak még kedvezményért??
Kapott már valaki konkrét árajánlatot Syngentás magok tekintetében.....a listaár oké, az megvan.....de esetleges engedmények vonatkozásában kérdezném! Pld egy 54000 es kukorica, vagy egy 104000 es napraforgó.....
Válasz fagyifadgyaspatrik #9058. hozzászólásáraSzia. Korábban 4943, 2 éve 4897 van.
Két táblába vetettem, egyikben 7, másikban 8 tonna volt, szeptember elején aratva 13-as vízzel.
Baranya, Pécs alatt.
Válasz Sk Laci #9068. hozzászólásáraNekem is fele neoma fele kondi. Neoma az esős időd, kondi meg a szárazat bírja jobban itt. És hihetettlen de minden évben berakok közéjük valami újabbat, és mindig valami miatt alulmaradnak.
Válasz .Fecó. #9067. hozzászólásáraPedig nálunk már csak a kalászos és napraforgó termeszthető gazdaságosan. Itt a földek 90 százaléka kalászos és napraforgó forgása évről évre. Nem érdemes más növénnyel próbálkozni, esetleg még repce vagy kukorica de az mostanság csak minden 4-5. Évben jön be.
Válasz Gatti #9064. hozzászólásáraNapraforgóból a LE 25 még kapható a szlovák kínálatban /rajta van azon, amit nekem küldtek/. Lehet államfüggő a kínálat. Melyik képviselet mit tud "kiharcolni".
Válasz .Fecó. #9065. hozzászólásáraEz tény, de mivel stabilan termettek ezért sokan vetették. A mostani hibridek többet tudnak, de jobban ki is kell nyalni a segg*ket és aszályos időben lehet hamarabb elverzik.
Na mindegy haladni kell a korral, csak valamikor jobb a régi (pl autóban is)
Válasz .Fecó. #9065. hozzászólásáraNeoma se mai gyerek, tavaly meg ráadásul rendesen fenékenbillentette a Surelit, ami jóval újabb genetika. 5 éve meg a neostartól is többet tudott nálam.
Neoma a mai napig van kínálatban, másik két újabbat meg ki is vették a kínálatból /legalább is Szlovákiában/.
Válasz Gatti #9064. hozzászólására20 éves fajták voltak, már az eredeti genetikai potenciáljuknak is a töredékét tudhatták, és össze sem hasonlíthatóak a mai korszerű hibridekkel...
Válasz barnalerner #9061. hozzászólásáraListaáron 89.000 Ft
Még egy ilyen drága van az 5810-es.
Január 31-ig, utána minden 5000-rel több.
Én is nézegetem őket....már a vetőmag is egy vagyon.
Válasz fagyifadgyaspatrik #9058. hozzászólásáraHa korai magot akarsz 3972 nekem tavaly 19 es vizzel 13,5 tonnát adott, A rekodot a 4943 tartja nálam kb 5 éve 16 tonna 21 vizzel. Az 5092 -es idén 12,5 tonna 19 viz.
Válasz fagyifadgyaspatrik #9058. hozzászólásáraAttól függ milyen érés csoportban gondolkodsz.
Nekem a legjobb és amit szeretek az az 5092.
A másik ami jövőre több lesz vetve az a 4933. És amit még ajnánlok az a 4611.
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék,Dakalbot aki vetett idén,kinek melyik hibridje vált be jobban?,jövőre megpróbálnék megint 1-2 uj hibridjét vetni próbaként.Köszönöm előre is!
Válasz Igazi Földönfutó #9053. hozzászólásáraAz ár nettó, de mivel nálunk fordított áfa adózás van, így aki áfakörös, annak a nettó van csak kiszámlázva, de hasonlóan van a külföldieknél is
9104 hozzászólás
Válasz blsjela #9102. hozzászólásáraEzek csak listaárak, ebből a kereskedő is ad egy kis kedvezmènyt, de a pios kèpviselő is tud adni legalább 15-20%-ot...
Válasz blsjela #9100. hozzászólásáraENYIÉRT HUZZA A F@SZÁRA
Válasz tomi91 #9101. hozzászólására.
Bárcsak lehetne . Én már megrendeltem .
Válasz blsjela #9100. hozzászólásáraMeddig lehet lealkudni?
25 árlista .Pio .
Üdv Gazdálkodók!
Esetleg valaki Magyarországon találkozott már Dekalb 3595 kukorica vetőmaggal?
Válasz Chillout #9095. hozzászólásáraÉn is ajánlom az acvilanis.ro -t komoly cég az árak amiket találsz azok áfásak 9% de ha eus adószámmal vásárolsz akkor adhatják nettóba is
Válasz Chillout #9095. hozzászólásárahttps://magazin.acvilanis.ro/seminte.html
Sziasztok, Syngentától NK Cobalt-al kinek milyen tapasztalata van?
Sziasztok!
Romániabol árlistakat esetleg tud valaki? (Dekalb, Syngenta)
Így hogy januártól schengeniek hátha lehet fogni rajta és ha már a keleti végen vagyok és a terményárak mindig a béka feneke alatt vannak ebben a régióban lehet megérné átruccani.
Előre is köszi!
Sziasztok Fórumozók! Cégünk kinálatában megtalálható 2 G-Seed fajta, a Tweetor FAO 430 és Akinom FAO 470 fajták. 50.000 szemes kiszerelésben, Redigo M + Korit csávázással. 30.000 Ft./ zsák áron.
Válasz Gyula., #9092. hozzászólásáraIgen,bocs hogy nem írtam ki. Egyébként nem szégyenlős az úr mert mikor ősszel visszük be a terményt fog a ceruza rendesen!! Ja és ez olyan ár hogy 3 napra utalom nem ősszel!!
Válasz R Sándor #9089. hozzászólására10 zsàk feletti vàràrlàsnàl akartad írni, jó értemezem?
Válasz kiskertész #9087. hozzászólásáraNem minden mag csak ez a kettő volt ennyire akciós .A bacardy 150 000 szem 70 000 + fa egy másik kereskedő P 9757 80 000 szemes 38500 nettó!!!
Válasz Devyd #9086. hozzászólásáraNekem idén 5092 72000 vetve kb 12.5 tonna 19 víz
Válasz Gyula., #9085. hozzászólásáraTíz feletti ár de csak ennél a két fajtànàl napraforgó nem volt ilyen akciós.
Válasz kiskertész #9087. hozzászólásáraVan számla de a kereskedő neve nem publikus egyébként nem kell elhinni. Amúgy ugyanezt leírtam tavasszal!! Olvass vissza.
Válasz R Sándor #9084. hozzászólásáraÉs a 30 ezer forintos listaárut mennyíért adta?15-ért?
Nem akarok kételkedni abban amit mondassz/irsz, de estleg van erről irás (számla), vagy csak ismersz olyat akinek a szomszédja hallotta, hogy valaki ismer olyat ,akinek az ismerőse ennyiert vette?
Tényleg nem rosszindulat, csak az ilyenekről álltalában mindig kiderül, hogy nem teljesen igaz.(tudod: a hir igaz, csak nem ladákat osztogatnak, hanem skodákat fosztogatnak)
Válasz 5465 #9074. hozzászólásáraÉn is nézegetem a Dekalb hibrideket.
4897 van elvileg a 4943 helyett. Jókat írnak róla.
5092 Nagyobb baj ezzel, hogy közel 80 ezres tőszámot javasolnak, míg a 4897 elég a 70.000
Listaár mindkettő 82000.
4933 84000
Itt is inkább a 80 ezres tőszámot írják.
Dekalbnál mennyi kedvezményre lehet számolni?
Vélemények a hibridekről?
Válasz R Sándor #9084. hozzászólásáraSzia, mennyi zsàknàl volt? Csak kukorica vagy vegyesen forgóval?
Válasz drónkövetelő #9083. hozzászólásáraAtto függ hány zsák , mert ezt igy nem lehet megmondani . Már ítram régebben egy környékbeli felvasarló sokszor 40-50 százalék kdvezményt szokott kiakudni.Tavaly a minerva, sorlandi listaár 52000 ft nála 26000 ft / 50 000 szemes zsák.
Sziasztok!
Pio árakat tudtok?? A listaárból mit lehet kiharcolni??
A P9975-re 83 900-as árat kaptam.
Kíváncsi lennék ez jónak számít e, vagy kardozzak még kedvezményért??
Gosz-Vszt-Nak fajtakísérletekről nincs még valakinek infoja? Mikor akarják közzétenni? Már ilyenkor sok gazdánál folyamatban van a vetőmagrendelés.
Hello. A SY vetőmagokra ki és mekkora tételnél adnak ennyi kedvezményt? Árak esetleg ha nem titok...köszönöm
Válasz tanker #9079. hozzászólásáraKite, Chemical-Seed amit Én írtam.
Válasz bendix #9078. hozzászólásáraÉn az IKR töl kaptam az ajánlatot .
Válasz tanker #9076. hozzászólásáraSyngenta Kukorica 15%, napraforgó 19% felénk + amit még ki tudsz sajtolni a Syngentás képviselőből...
Válasz .Fecó. #9065. hozzászólásáraItaly DKC4943 Agricultural species ZEAAA_MAY Zea mays L.
Registered NLI/AGR/IT/ZEAAA_MAY/236107
12/03/2014
Válasz Bigyófelügyelő #9075. hozzászólásáraMa kaptam 10 % kedvezményt , kicsit keveslem !!!!
Kapott már valaki konkrét árajánlatot Syngentás magok tekintetében.....a listaár oké, az megvan.....de esetleges engedmények vonatkozásában kérdezném! Pld egy 54000 es kukorica, vagy egy 104000 es napraforgó.....
Válasz fagyifadgyaspatrik #9058. hozzászólásáraSzia. Korábban 4943, 2 éve 4897 van.
Két táblába vetettem, egyikben 7, másikban 8 tonna volt, szeptember elején aratva 13-as vízzel.
Baranya, Pécs alatt.
Válasz Sk Laci #9068. hozzászólásáraNekem is fele neoma fele kondi. Neoma az esős időd, kondi meg a szárazat bírja jobban itt. És hihetettlen de minden évben berakok közéjük valami újabbat, és mindig valami miatt alulmaradnak.
Válasz Sk Laci #9070. hozzászólásáraLehet valahol még itt is kapható, de ahol néztem ott már nem volt feltüntetve.
Válasz .Fecó. #9067. hozzászólásáraPedig nálunk már csak a kalászos és napraforgó termeszthető gazdaságosan. Itt a földek 90 százaléka kalászos és napraforgó forgása évről évre. Nem érdemes más növénnyel próbálkozni, esetleg még repce vagy kukorica de az mostanság csak minden 4-5. Évben jön be.
Válasz Gatti #9064. hozzászólásáraNapraforgóból a LE 25 még kapható a szlovák kínálatban /rajta van azon, amit nekem küldtek/. Lehet államfüggő a kínálat. Melyik képviselet mit tud "kiharcolni".
Válasz .Fecó. #9065. hozzászólásáraEz tény, de mivel stabilan termettek ezért sokan vetették. A mostani hibridek többet tudnak, de jobban ki is kell nyalni a segg*ket és aszályos időben lehet hamarabb elverzik.
Na mindegy haladni kell a korral, csak valamikor jobb a régi (pl autóban is)
Válasz .Fecó. #9065. hozzászólásáraNeoma se mai gyerek, tavaly meg ráadásul rendesen fenékenbillentette a Surelit, ami jóval újabb genetika. 5 éve meg a neostartól is többet tudott nálam.
Neoma a mai napig van kínálatban, másik két újabbat meg ki is vették a kínálatból /legalább is Szlovákiában/.
Válasz mtz1221 #9066. hozzászólásáraNapraforgóban nem vagyok járatos, kifejezetten utálom azt a növényt, nem is nagyon termelem...
Válasz .Fecó. #9065. hozzászólásáraKondi helyett mondj már valami modernet, ami ennyire toleráns az aszályra ? Lehet expreszesben is.
Válasz Gatti #9064. hozzászólására20 éves fajták voltak, már az eredeti genetikai potenciáljuknak is a töredékét tudhatták, és össze sem hasonlíthatóak a mai korszerű hibridekkel...
Úgy látom az n01 és a dkc4943 is eltűnt a piacról, valamint napraforgóból az le25.
Ezeket szerintem sokan vetették mert bevált fajták voltak. Érdekes hogy nem termelik tovább.
Pioneer 9757-ről vélemény? Tudom régebbi már de elég jó árban adják most.
Válasz barnalerner #9061. hozzászólásáraListaáron 89.000 Ft
Még egy ilyen drága van az 5810-es.
Január 31-ig, utána minden 5000-rel több.
Én is nézegetem őket....már a vetőmag is egy vagyon.
4533-at próbálta valaki? Van személyes tapasztalat? Jókat olvastam róla.
Válasz fagyifadgyaspatrik #9058. hozzászólásáraHa korai magot akarsz 3972 nekem tavaly 19 es vizzel 13,5 tonnát adott, A rekodot a 4943 tartja nálam kb 5 éve 16 tonna 21 vizzel. Az 5092 -es idén 12,5 tonna 19 viz.
Válasz fagyifadgyaspatrik #9058. hozzászólásáraAttól függ milyen érés csoportban gondolkodsz.
Nekem a legjobb és amit szeretek az az 5092.
A másik ami jövőre több lesz vetve az a 4933. És amit még ajnánlok az a 4611.
Sziasztok!Érdeklődni szeretnék,Dakalbot aki vetett idén,kinek melyik hibridje vált be jobban?,jövőre megpróbálnék megint 1-2 uj hibridjét vetni próbaként.Köszönöm előre is!
Válasz Szlovákiából #9054. hozzászólásáraKöszi.
Válasz Szlovákiából #9054. hozzászólásáraBocsi, az utolsó előtti a csávázószer.
Válasz Igazi Földönfutó #9053. hozzászólásáraAz ár nettó, de mivel nálunk fordított áfa adózás van, így aki áfakörös, annak a nettó van csak kiszámlázva, de hasonlóan van a külföldieknél is