Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Josku #8133. hozzászólásáraHa Saaten union párti vagy, hogyan szerepel nálad a Replik, mondjuk a Judokához viszonyítva? Természetesen, ha volt Repliked.
Válasz bandigh #8130. hozzászólásáraHali! Én is látom a vad árakat, de mivel évek óta a saten union magot használom, jövőre sem változtatok ezen, ellenben van egy 7 ha. Os darabom, 12Ak, az a jó fekete macskaszaros vizenyős, kedvencem, na oda pátrohait teszek méghozzá fogott magból, oszt birkozannak egymással. Képen a satenes, Judoka.
Válasz bandigh #8130. hozzászólásáraAkárhogy is nézzük ahol nem bacott be a szárasság, sokkal könnyebben oda adja a 100+-ot mint pár éve 4000-es kukinál a 30-at.
Válasz Tom250 #8127. hozzászólásáraAmennyivel az előállítás költsége nőni fog. A tiéd sem duplázódik meg jövőre, elvileg. Másrészt, ha a realitás talaján akarnak maradni, nem adják sokkal drágábban a magot, mert van épp elég olcsóbb konkurens a piacon. Bàr, aki a legjobbat akarja, mert csak, lehet kiad érte 100+, de azt kimondani is kiborító
Válasz medikus #8121. hozzászólásáraNagyrészben homok van felénk is, de ez egy 40Ak-s kötött réti földbe menne. A magok megvannak, csak elkezdtem megint agyalni, hogy mit hova kéne és itt elbizonytalanodtam.
Válasz Földönfuto #8118. hozzászólásáraNem járunk szárítóba!Azért vetünk ilyeneket!Mv251 is ilyen,SOHA nem kell szárítani!Persze kevesebbet is terem!Most meg Etanolnak adjuk el,oda mehet 18 ig!
Sziasztok, érdeklődnék jó alföldi réti földbe az sy Premeo vagy a dkc 4943 lehet a jobban szereplő? A premeo fullos csávázással van a 4943-on pedig csak az acceleron std és kukorica volt az elővetemény.
Válasz MTZ50TUNING #8111. hozzászólásáranagyon jó
3 évig vetettem, ugyanannyit adott, mint a 9903 alacsonyabb vízzel
lehet sűrűn vetni szárazabb évben is, nagyon gyors korai fejlődés,
idén lecseréltem P9363-ra, ha ez beválik, jövőre a 9903 helyett visszahozom a 9415-öt
Válasz R Sándor #8100. hozzászólásáraÉn az olcsó kategóriát használom,tavaly Koppány volt nettó 18000-ért,meg 1ha P 9025 az is alsó kategóriás,az mv 10t felett volt a 9025 kb.5q-val kevesebb pedig az jobban nézett ki.60-80 ezerft-os magot még nem próbáltam,nincs olyan jó területem.
Válasz Wilde #8103. hozzászólásáraAzért irtam tavalyt, mert nálunk a 30 000 ft kék zsákos is 13 tonnát tudott az 50 000 es meg 16- ot . soha nem volt ilyen termésem.
Válasz Földönfuto #8099. hozzászólásáraÉn 10.zen éve vetek Martonvásárit.Soha nem csalódtam Volt olyan év a dekald nem hozot csővet a Martonvásári meg rekord .Igaz nem 100.q. de 70-80 tudta.
Válasz Földönfuto #8097. hozzászólásáraNekem is ma jött meg az Mv350. Sosem vetettem még Mv-t. Lesz mellette pár zsák tavalyról maradt 9903. Kiderül, megéri-e a pio a lényegesen magasabb árát.
9135 hozzászólás
Válasz Sk Laci #8134. hozzászólásáraNem volt replikem, addig használom a judokát amíg kapni lehet, és majd aztán váltok rá.
Válasz Josku #8133. hozzászólásáraHa Saaten union párti vagy, hogyan szerepel nálad a Replik, mondjuk a Judokához viszonyítva? Természetesen, ha volt Repliked.
Válasz bandigh #8130. hozzászólásáraHali! Én is látom a vad árakat, de mivel évek óta a saten union magot használom, jövőre sem változtatok ezen, ellenben van egy 7 ha. Os darabom, 12Ak, az a jó fekete macskaszaros vizenyős, kedvencem, na oda pátrohait teszek méghozzá fogott magból, oszt birkozannak egymással. Képen a satenes, Judoka.
Válasz mtz1221 #8131. hozzászólásáraNa azon a 100+-os magon lehet majd nagyot bukni,ha megint beüt az aszály.Esetleg aki tud öntözni,az bevállalhatja.
Válasz bandigh #8130. hozzászólásáraAkárhogy is nézzük ahol nem bacott be a szárasság, sokkal könnyebben oda adja a 100+-ot mint pár éve 4000-es kukinál a 30-at.
Válasz Tom250 #8127. hozzászólásáraAmennyivel az előállítás költsége nőni fog. A tiéd sem duplázódik meg jövőre, elvileg. Másrészt, ha a realitás talaján akarnak maradni, nem adják sokkal drágábban a magot, mert van épp elég olcsóbb konkurens a piacon. Bàr, aki a legjobbat akarja, mert csak, lehet kiad érte 100+, de azt kimondani is kiborító
Válasz Gatti #8128. hozzászólásáraÉn is ettől tartok..
Válasz Tom250 #8127. hozzászólásáraHát ha az összes input áremelkedésből indulunk ki akkor lehet duplája
80e körül jár kukorica tonnája.
Jövőre mennyibe fog vajon kerülni egy idén még 80ezer forintos mag??
Válasz ASRFeri #8125. hozzászólásáraNekem onnan volt 2 hete megjött.
vargánétól már mindenkinek megjött a vetőmagja(kukorica)?
Válasz medikus #8121. hozzászólásáraNagyrészben homok van felénk is, de ez egy 40Ak-s kötött réti földbe menne. A magok megvannak, csak elkezdtem megint agyalni, hogy mit hova kéne és itt elbizonytalanodtam.
Válasz Földönfuto #8122. hozzászólásáraNem! Középen!Hokhátság!
Válasz medikus #8120. hozzászólásáraDélen gazdálkodsz?
Válasz Isssti #8119. hozzászólásáraPremeo azt írja,kifejezetten intenzív területre ajánlott!Nálad biztos az van?Homok!
Válasz Földönfuto #8118. hozzászólásáraNem járunk szárítóba!Azért vetünk ilyeneket!Mv251 is ilyen,SOHA nem kell szárítani!Persze kevesebbet is terem!Most meg Etanolnak adjuk el,oda mehet 18 ig!
Sziasztok, érdeklődnék jó alföldi réti földbe az sy Premeo vagy a dkc 4943 lehet a jobban szereplő? A premeo fullos csávázással van a 4943-on pedig csak az acceleron std és kukorica volt az elővetemény.
Válasz medikus #8116. hozzászólásáraNálunk még az is 13 fölött van,amit visszafele hozunk a szárítóból.
Válasz Gandhy #8114. hozzászólásáraKöszönöm nekem idén lezs elöször mv helyett ezért érdeklödök.
Válasz Földönfuto #8113. hozzászólásáraNem aszályban!Az egy száraz fajta,vetettem évekig,meg arattam is!
Válasz Földönfuto #8113. hozzászólásáraHa 10t ad akkor mindegy, nem?
Válasz MTZ50TUNING #8111. hozzászólásáranagyon jó
3 évig vetettem, ugyanannyit adott, mint a 9903 alacsonyabb vízzel
lehet sűrűn vetni szárazabb évben is, nagyon gyors korai fejlődés,
idén lecseréltem P9363-ra, ha ez beválik, jövőre a 9903 helyett visszahozom a 9415-öt
Válasz medikus #8112. hozzászólásáraAszályban.
Válasz Bigyófelügyelő #8108. hozzászólásáraA 4014-et szeptember végén arathatod 13 vízzel!
Üdv véleményekett kérhetnék a P9415 kukoricáról
Válasz Bigyófelügyelő #8089. hozzászólásáraa 9903 nekem is chilei, a sumiko pedig francia
Válasz R Sándor #8105. hozzászólásáranekem a pio 16 felett volt.még soha nem vetettem mv kukoricát.
A P9025 vs DKC 4014 hasonló kategória..? Késői vetésre korai magot is akartam, nem tudtam dönteni, vettem mindkettőből próbára...
Válasz R Sándor #8100. hozzászólásáraÉn az olcsó kategóriát használom,tavaly Koppány volt nettó 18000-ért,meg 1ha P 9025 az is alsó kategóriás,az mv 10t felett volt a 9025 kb.5q-val kevesebb pedig az jobban nézett ki.60-80 ezerft-os magot még nem próbáltam,nincs olyan jó területem.
Válasz R Sándor #8102. hozzászólásáraA jászságban a 100. az már CSÚCS
Válasz Wilde #8103. hozzászólásáraAzért irtam tavalyt, mert nálunk a 30 000 ft kék zsákos is 13 tonnát tudott az 50 000 es meg 16- ot . soha nem volt ilyen termésem.
Válasz R Sándor #8102. hozzászólásáraÉs melyik Mv mag, mert akad ott is húzós árfekvésű.
Válasz R Sándor #8102. hozzászólásárana igen ez egy igazán jó kérdés.
Válasz zotya71 #8101. hozzászólásáraEs mennyi a rekordod az mv kukoricábol mondjuk tavaly, és mennyi tápanyaggal??
Válasz Földönfuto #8099. hozzászólásáraÉn 10.zen éve vetek Martonvásárit.Soha nem csalódtam Volt olyan év a dekald nem hozot csővet a Martonvásári meg rekord .Igaz nem 100.q. de 70-80 tudta.
Válasz Földönfuto #8099. hozzászólásáraTe már tudod a kísérlet kimenetelét ??? Oszd már meg legyszi.Az idén én is vettem mv magot, azért érdelelne.
Válasz TeljesenMindegy #8098. hozzászólásáraAz tanulságos kísérlet lesz,lehet meglepődsz majd.
Válasz Földönfuto #8097. hozzászólásáraNekem is ma jött meg az Mv350. Sosem vetettem még Mv-t. Lesz mellette pár zsák tavalyról maradt 9903. Kiderül, megéri-e a pio a lényegesen magasabb árát.
Válasz zotya71 #8092. hozzászólásáraKeddre igérték,váratlanul ma meghozták.
Válasz zotya71 #8095. hozzászólásáraAkkor majd elveted utána!Úgy is hideg a talaj!Fagyot is ígérnek!
Válasz opticum. #8094. hozzászólásáraSzerdára igérik.De tán még most nedves a talaj. Lehet 1- hét mulva száraz .Kise kel.
Válasz zotya71 #8092. hozzászólásáraTegnap meghozták
Válasz zotya71 #8092. hozzászólásáraSzia koregraf a héten jött
Üdv Kinek jőtt Martonvásári kukorica vetőmag?
Válasz ASRFeri #8090. hozzászólásáraNekem ma szólt,hogy kedden szállítás.
Válasz Földönfuto #8045. hozzászólásárano, ma jött 1 zsák mikolt (Vargánétól rendelve) viszont a koregráf meg (még) nem.
Az F73-9241 magyar, a 9903 chilei, a 4014 es román, a Bacardi magyar-török... Teljesen nemzetközi leszek idén...
PR37N01 Pioneer
Válasz Lackó #8086. hozzászólásáraMivel más cégnek nincs N01 ezért jól gondolod... nehogy véletlenül keverd a hírhedt PK 001-el
Válasz Nyomasek Bobo #8082. hozzászólásáraGondolom Pioneer No1