Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak637 FtBenzin árak617 FtEUR413.74 FtUSD403.71 FtCHF441.89 FtGBP499.25 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Földönfuto #6928. hozzászólásáraEgyszer voltak itt is ellenőrizni és kérték a csomagolást is, ill. fotózták. Bár a számlán is rajta vol a Lot szám. mint ami a címkén is.
Termeléshez kötött támogatás ellenőrzése volt.
Ha mi elk.runk vmit a technológiában, nem igen szoktuk feljelenteni a szomszédot, hogy ő a hibás...
Gondolom az állattartóknál (tehén, disznó, szárnyas) sem az a divat, hogy ha félrekezelik / nem tudják kezelni az állományt, akkor mindenkit feljelentenek, aki 3km-en belül lakik, hogy biztosan volt köze hozzá
Válasz ND #6913. hozzászólásáraLassan olyan lesz már mint egy adóbevallás!Számonkérnek 5-7 évig!Ki fax emlékezik már?Miért nem tavaly nyáron kérték!!Legyen kire varrni a balhét!
Válasz ND #6915. hozzászólásáraMagyar fémzárolásunál rá van varva egy kék cimke, a románnál, franciánál a zsák aljára van ragasztva, azon rajta van a csávázószer.
Válasz ND #6913. hozzászólásáraÉn nem merném beírni, amit egy fórumon mondanak. A területi képviselőt, vagy a kereskedőt kérdezném. Az se baj, ha írásban. Email elég.
Csak van itthon nyomtatott anyagom, amiben dekalbos hibridek vannak, és ott úgy írta, hogy átlagos termőhelyre 60.000, jó termőhelyre 65.000, kiváló termőhelyre 70.000 a javasolt tőszám...
Válasz medikus #6893. hozzászólásáraNem árulni jöttem ide, hanem P0217 véleményeket, tapasztalatokat kerestem mert azt akarom vetni az idén és szívesen meg osztom én is a tapasztalataimat, de a rosszindulatot nem szeretem ezért valószínű, hogy nem jövök ide többet. Üdv mindenkinek.
Válasz R Sándor #6903. hozzászólásáraspc, nem rosszak a magágyak de a talajok nem jó tápanyag és víz szolgaltató képességűek. Elvetettem 3 hektárt 50 ezer körül 10 es és 11 tárcsával. 1 méteren 5 vagy 6m mag volt mikor próbáltam az udvaron. Holnap cserélek 14 es tárcsára.
Válasz Full Random #6898. hozzászólására. 650000 alá ne menj, most kicsit meghazudtolom magam az ilyen témában előzőleg általam írtakhoz képest , de most ez a tapasztalat. Az sem mindegy hogy milyen magágyat sikerült csinálnod ebben a szárazságban ha gyengébb akkor inkább emeld a tőszámot. Vagy az sem mindegy hogy milyen vetőgéppel vetsz, ha egy régebbi csúszó csoroszlyás akkor is emeld a számot pl tárcsás csoroszlyáshoz képest mert az előbbinél egy kicsit gyengébb a kelés, Lehet még itt sorolni
nagyobb fao 650000 kisebb fao 70000. SZERINTEM.
Válasz Full Random #6898. hozzászólására. 650000 alá ne menj, most kicsit meghazudtolom magam az ilyen témában előzőleg általam írtakhoz képest , de most ez a tapasztalat. Az sem mindegy hogy milyen magágyat sikerült csinálnod ebben a szárazságban ha gyengébb akkor inkább emeld a tőszámot. Vagy az sem mindegy hogy milyen vetőgéppel vetsz, ha egy régebbi csúszó csoroszlyás akkor is emeld a számot pl tárcsás csoroszlyáshoz képest mert az előbbinél egy kicsit gyengébb a kelés, Lehet még itt sorolni
Válasz R Sándor #6890. hozzászólásáraIdén mást vetek! Nem esküszöm meg egyik maggal sem!Még igazán nem találtam meg azt ami az én földembe jó!Martonvásári nekem is volt,251-es,de keveset terem,a csontszárazsága mellett!
Most 4014 lesz,mivel nincs 4025!
9140 hozzászólás
Sziasztok! Esetleg valakinek van már tapadztalata az mv maros, és mv gazda kukoricával?
Egyáltalán hogy szerepelnek az mv. Kukoricák?
Válasz medikus #6938. hozzászólásáraMi elszoktuk tüzelni és nincs vele gond a környéken mindenki ezt csinálja.
Válasz Földönfuto #6937. hozzászólásáraElviszik azt ingyen is!
Válasz medikus #6935. hozzászólásáraNémi juttatásért a kukások még a műtrágyás zsákot is elviszik.
Válasz medikus #6935. hozzászólásáraLeadod, mint az üres big bag zsákot és a növszeres kannát.
Válasz Földönfuto #6933. hozzászólásáraVeszélyes hulladék! Hova teszed?
Válasz 5465 #6930. hozzászólásáraA kukiét nem néztem, de a gabonás szàmlàkon rajta van.
Válasz Sanyee #6932. hozzászólásáraHát ez furcsa.Jó,hogy el nem teszek évekig egy halom papirzsákot.
Válasz Földönfuto #6928. hozzászólásáraEgyszer voltak itt is ellenőrizni és kérték a csomagolást is, ill. fotózták. Bár a számlán is rajta vol a Lot szám. mint ami a címkén is.
Termeléshez kötött támogatás ellenőrzése volt.
Válasz 5465 #6930. hozzászólásáraPedig úgy kellene:
- fajta/hibrid
- fémzár
- Vtsz
Válasz colizoli #6929. hozzászólásáraSzerintem ez nem törvényszerű.
AZ enyémen pl.nincs (DKC4943)
Válasz Földönfuto #6928. hozzászólásáraA számlán rajta van a fémzàrszàm is.
Válasz Bigyófelügyelő #6926. hozzászólásáraKomolyra forditva a szót ellenőrzéskor csak a számlát fogadják el,ilyen cimkéket egy zsákkal össze lehet szedni a faluban.
Válasz bandigh #6925. hozzászólásáraKöszönöm szépen
Válasz Bárány #6923. hozzászólásáraA fémzárszám, zsák súlya a számlán is szerepel...sztem az is elég H igazolja valaki
Válasz ND #6913. hozzászólására
Válasz Bárány #6923. hozzászólásáraigyál meg gyorsan valami zárjegy nélkülit.
az a biztos
Válasz ND #6922. hozzászólásáraAzért a címkékből egyet-egyet el kéne ám tenni! Ellenőrzéskor azzal igazolni tudod, hogy fémzárolt magot vetettél.
Basszus, nyakunkon a húsvét. Pillanatig gondolkodtam, hogy fémzár, vagy zárjegy.
Válasz ND #6921. hozzászólásáraaki meg tényleg tett érte, az úgysem vitte/viszi fel a permetezési naplóba amit nem lehet...
Válasz medikus #6917. hozzászólásáraNekem - és gondolom még sok más kollégának - is tetszik az eljárásmód.
Ha mi elk.runk vmit a technológiában, nem igen szoktuk feljelenteni a szomszédot, hogy ő a hibás...
Gondolom az állattartóknál (tehén, disznó, szárnyas) sem az a divat, hogy ha félrekezelik / nem tudják kezelni az állományt, akkor mindenkit feljelentenek, aki 3km-en belül lakik, hogy biztosan volt köze hozzá
Válasz mocsencsi1 #6918. hozzászólásáraköszi
Válasz kiskertész #6916. hozzászólásáraCool,
ez a kettő, ami először elveszlik...
Válasz ND #6913. hozzászólására Maxim xl 035 fs
Válasz ND #6913. hozzászólásáraLassan olyan lesz már mint egy adóbevallás!Számonkérnek 5-7 évig!Ki fax emlékezik már?Miért nem tavaly nyáron kérték!!Legyen kire varrni a balhét!
Válasz ND #6915. hozzászólásáraMagyar fémzárolásunál rá van varva egy kék cimke, a románnál, franciánál a zsák aljára van ragasztva, azon rajta van a csávázószer.
Válasz Bárány #6914. hozzászólásáraCsomagoláson nem kellene ennek rajta lennie?
Ha igen, hol és milyen formában keressem?
(Feltéve, hogy találok még tavalyi zsákot)
Válasz ND #6913. hozzászólásáraÉn nem merném beírni, amit egy fórumon mondanak. A területi képviselőt, vagy a kereskedőt kérdezném. Az se baj, ha írásban. Email elég.
Sziasztok,
DKC-4555-nek tudja vki mi a gyártói csávázása?
Méhpusztulásos adatszolgáltatásban kérdik, és nem igazán tudom.
Beírhatom szerintetek, így egyszerűen, hogy gyártói csávázás?
Előre is köszi
Válasz agrárproletár #6911. hozzászólásáraAz ajánlat az a kelés utáni beállt tőszámra értendő. A 74 ezres vetésből kb 69-70-es tőszám lesz.
Válasz RkTomi #6907. hozzászólásáraKöszi szépen!
Csak van itthon nyomtatott anyagom, amiben dekalbos hibridek vannak, és ott úgy írta, hogy átlagos termőhelyre 60.000, jó termőhelyre 65.000, kiváló termőhelyre 70.000 a javasolt tőszám...
Végül is olyan 74.000-rel vetettük el kb.
Válasz Sasa0318 #6909. hozzászólásáraMivel voltam én rosszindulatú?
Válasz medikus #6893. hozzászólásáraNem árulni jöttem ide, hanem P0217 véleményeket, tapasztalatokat kerestem mert azt akarom vetni az idén és szívesen meg osztom én is a tapasztalataimat, de a rosszindulatot nem szeretem ezért valószínű, hogy nem jövök ide többet. Üdv mindenkinek.
Válasz medikus #6891. hozzászólásáraP0217 véleményeket kerestem...
Válasz agrárproletár #6906. hozzászólására80e/Ha.
Most lesz dkc 4943 hibridem először. Ki milyen tőszámmal szokta vetni? Jó minőségű, kukoricatermesztésre kifejezetten alkalmas földbe megy.
Válasz R Sándor #6903. hozzászólásáraspc, nem rosszak a magágyak de a talajok nem jó tápanyag és víz szolgaltató képességűek. Elvetettem 3 hektárt 50 ezer körül 10 es és 11 tárcsával. 1 méteren 5 vagy 6m mag volt mikor próbáltam az udvaron. Holnap cserélek 14 es tárcsára.
Válasz Full Random #6900. hozzászólására 75 cm sortávnál 26.6 cm a tőtáv akkor 50000.
Válasz Full Random #6900. hozzászólására76 ra vetünk.
Válasz medikus #6899. hozzászólásáravagyis méterenķént 4-5 db mag van igaz? 70 cm sortávnál
Válasz Full Random #6898. hozzászólásáraIdáig 50 ezerrel nyomtuk,de próbálkozunk 65-el is! Ha sül,mindenképp sül!Arra jöttünk rá!
Válasz medikus #6897. hozzászólásárahomokon milyen tőszammal vetitek a kukoricát?
Válasz R Sándor #6896. hozzászólására150 csak a szárítás!!
Válasz medikus #6895. hozzászólására Értem.
Válasz R Sándor #6894. hozzászólásáraNem akarok szárítani!
Válasz medikus #6891. hozzászólására Megvetted már??? Nem jó választás /szerintem/ miért nem mész 400 fao fölé ott vannak a jó kukik.
Válasz endypapa #6892. hozzászólásáraŐ csak árulni jött ide!
Válasz Sasa0318 #6885. hozzászólásáraVicces ember vagy!
Nem tudod mit árulsz?
Válasz R Sándor #6890. hozzászólásáraIdén mást vetek! Nem esküszöm meg egyik maggal sem!Még igazán nem találtam meg azt ami az én földembe jó!Martonvásári nekem is volt,251-es,de keveset terem,a csontszárazsága mellett!
Most 4014 lesz,mivel nincs 4025!