Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR412.37 FtUSD402.25 FtCHF438.98 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Attikaa #6651. hozzászólásáraÉn letettem a voksomat a zephir mellett. Stabilan tudott nállam az elmúlt pár évben 120 mázsa körüli átlagot a tavalyi száraz időben is.
Válasz lakatos gabesz #6698. hozzászólásáraEz egyik legjobb hibrid a jelenlegi DEKALB /EGYÉB NEMESÍTŐHÁZAK portfóliójában.
Jó talajon volt, ősszel 200kg MAP,tavasszal 400kg Pétisó, csapadék májusban 100mm fölött, utána betakarításig semmi így 12 t/ha tudott.
2016-ban is volt, ugyanezzel a technológiával akkor is 12t/ha tudott.
Idén nem lesz. Az ára nálam kiverte a biztosítékot.
Más nemesítőházak olcsóbb termékei kerülnek idén mustrálásra.
Válasz lemken #6697. hozzászólásáraÉs önnek hogy szerepelt termésre mit tud?mennyi inputanyaggal?elég drága mag gobdolom nem lehet rossz csak kell neki a tápanyag
Válasz Mtz 550E #6690. hozzászólásáraTavaly napra után ,grubberezett,fekete szutyok földbe,amibe eddig 7t.volt a plafon,300kg.amn.sormellé 10t.14-es víz.Esőt kapott augusztusig utána nem.
Válasz lakatos gabesz #6686. hozzászólásáraMegvan még az a kép amelyiket a 892 hengerfejéről küldtem ?? Küld már vissza amelyiken rajta volt a sorozatszám,vagy a linkjét az izzítógyertyás euro 0-ás hengerfejnek.
Válasz Attikaa #6651. hozzászólásáraCsak Mo-n horror a vetőmag ára! Aki teheti nézzen szét a kornyezo orszagokban, Romaniaban 40%-al olcsóbb, mint itthon. (Vetőmag Áfa kint csak 9%, ha véletlen nem vagy Áfa körös)
Válasz medikus #6656. hozzászólásáraNagyon jól tudom,csak azon problémáztatok,hogy kétéves magot el lehet-e vetni,miközben ki tudja hányszor vetettünk már ilyet.
Válasz medikus #6663. hozzászólásáraEzt nem írtam. 2017-ben Szabolcsban volt eső bőven 21es volt a vize a pionak. 2018-ról már ez nem mondható el a dkc 17es vízzel jött le.
Válasz medikus #6656. hozzászólásáraÉn kaptam már olyan vetőmagot, ami 3. évében járt. Pioneer mag volt, ment azért a telefon, hogy ezt mégis hogyan? Válasz az volt, semmi gond, speciális kamrákban tárolják, ahol a környezeti tényezőket szépen, mesterségesen beállítják, de azért tegyem el a fémzárolási címkéket, ha esetleg lenne valami probléma. Nem volt semmi gond. Nyilván nem a legnépszerűbb magok egyike volt, de velem ilyen is történt már.
Válasz Tomi81 #6655. hozzászólására2017 PR38A24 140q
2018 DKC 4490 130q kevesebb csapadékkal mint 2017-ben.
Én amondó vagyok jó terméshez nem kell 60-70ezer Ft-os vetőmag de ezek már nincsenek.
Válasz Földönfuto #6653. hozzászólásáraNekem tavalyról van megmaradva 9 ha-ra való kukorica vetőmag, amit idén elvetek. Kukoricát már vetetem 3. évre is, azal se volt gond.
Válasz kockaspaplan #6648. hozzászólásáraAmúgy nem értem a problémát,ti talán kidobjátok a szemétbe ha megmarad 1-2 zsák vetőmag szezon végére?Nekem most is van tavalyi másfél zsák pont Batanga.Majd az idén gond nélkül elmegy.Vajon a gyártó mit csinál a megmaradt vetőmaggal,mert nem hiszem hogy az utolsó zsákig elfogy.
Válasz Attikaa #6651. hozzászólásáranekem lesz idén zephir majd kiderül milyen lesz. Nem egy csúcs földbe megy de elvileg ez a hibrid gyengébb talajokra való.
9151 hozzászólás
Válasz traktoroskiskukac #6700. hozzászólásáraÉn félek a SYNGENTA KUKORICÁKtól mint vadmalac az afrikai sertéspestistől!
Válasz Attikaa #6651. hozzászólásáraÉn letettem a voksomat a zephir mellett. Stabilan tudott nállam az elmúlt pár évben 120 mázsa körüli átlagot a tavalyi száraz időben is.
Válasz lakatos gabesz #6698. hozzászólásáraEz egyik legjobb hibrid a jelenlegi DEKALB /EGYÉB NEMESÍTŐHÁZAK portfóliójában.
Jó talajon volt, ősszel 200kg MAP,tavasszal 400kg Pétisó, csapadék májusban 100mm fölött, utána betakarításig semmi így 12 t/ha tudott.
2016-ban is volt, ugyanezzel a technológiával akkor is 12t/ha tudott.
Idén nem lesz. Az ára nálam kiverte a biztosítékot.
Más nemesítőházak olcsóbb termékei kerülnek idén mustrálásra.
Válasz lemken #6697. hozzászólásáraÉs önnek hogy szerepelt termésre mit tud?mennyi inputanyaggal?elég drága mag gobdolom nem lehet rossz csak kell neki a tápanyag
Válasz lakatos gabesz #6692. hozzászólásáraigen
Válasz R Sándor #6695. hozzászólásáraÍgérni lehet mindenféle tonnákat!A DKC 4590 14 tonnával indult!Lett 0.4!!!!!!
Válasz medikus #6694. hozzászólására Akkor majdnem olyan jó, mint a pk001-es??
Válasz lakatos gabesz #6691. hozzászólására9-10 tonna/13,5 víz.
Válasz Mtz 550E #6690. hozzászólásáraTavaly napra után ,grubberezett,fekete szutyok földbe,amibe eddig 7t.volt a plafon,300kg.amn.sormellé 10t.14-es víz.Esőt kapott augusztusig utána nem.
Dekalb 4943 fajtát valaki vetet már?
Válasz medikus #6688. hozzászólásáraTermésátlagra mit tudtak?
Pioneer 9549 valakinek tapasztalat közepes vagy gyengébb helyre menne!
Válasz medikus #6680. hozzászólásáraAhogy kijöttek a listával 3-4 nap alatt elfogyott még tavaly.
Válasz lakatos gabesz #6686. hozzászólásáraAkkor vegyél!Jól szerepelt felénk.
Válasz lakatos gabesz #6686. hozzászólásáraMegvan még az a kép amelyiket a 892 hengerfejéről küldtem ?? Küld már vissza amelyiken rajta volt a sorozatszám,vagy a linkjét az izzítógyertyás euro 0-ás hengerfejnek.
Válasz medikus #6684. hozzászólásáraIgen nálunk van még
Válasz lakatos gabesz #6679. hozzászólására4014 tavaly 110q 14es vízzel
Válasz lakatos gabesz #6683. hozzászólásáraA tapasztalat jó volt,de nem kapható!Vagy tudsz?
Válasz Zoli 63 #6682. hozzászólásáraÉn arra.gondoltam vetet e valaki és mik a tapasztalatok vele.közepes termőhelyre menne
Válasz lakatos gabesz #6679. hozzászólására4014-ről sokunknak lesz, mert 4025 már nem volt nov elején .
Válasz Attikaa #6651. hozzászólásáraCsak Mo-n horror a vetőmag ára! Aki teheti nézzen szét a kornyezo orszagokban, Romaniaban 40%-al olcsóbb, mint itthon. (Vetőmag Áfa kint csak 9%, ha véletlen nem vagy Áfa körös)
Válasz lakatos gabesz #6679. hozzászólására4025 ről azt tapasztalom hogy nem lehet kapni!!!!!!!!!!!
Dkc 4014 és 4025-ről van valakinek tapasztalata?
Válasz Attikaa #6651. hozzászólásáraDkc 4555-ről valakinek tapasztalatok?
Válasz Radocz #6674. hozzászólására120q siló!!
Válasz Radocz #6674. hozzászólására60q!
Válasz hargitai sandor #5602. hozzászólásáraHa már két éve van, akkor mindkét évet írd meg!
Hargitai Sándor-tól idézet.
"A termés ezen a parcellán a kevés tápanyag ellenére 120 q/ha volt. Az idén táblaméretben is kipróbálom a PK-001-t"
A 2018 évi termésátlag kinek hogy sikerült a PK kukoricákból?
Válasz medikus #6671. hozzászólásáraHát lehetni lehet,de félretéve a tréfát simán megvenném a Pio-s vagy Dekalbos 3éves csúcshibrideket harmadáron.
Válasz medikus #6671. hozzászólásáraaz biztos aztán hogy hány %-os lesz a kelési arány az már más tészta...
Válasz Földönfuto #6669. hozzászólásáraAz 5 éves magot is el lehet vetni!
Érdeklődnék kinek milyen véleménye tapasztalata van a pk002 vetőmagról.
Válasz medikus #6656. hozzászólásáraNagyon jól tudom,csak azon problémáztatok,hogy kétéves magot el lehet-e vetni,miközben ki tudja hányszor vetettünk már ilyet.
Válasz mocsencsi1 #6665. hozzászólásáraMelyik fajták, és menyire mentek le az áraik?
Engemet érdekelne 330-420 Fao közötiek.
Válasz Attikaa #6666. hozzászólására2017ben 15-18as, tavaly 11-13as volt.
Válasz medikus #6663. hozzászólásáraEzt nem írtam. 2017-ben Szabolcsban volt eső bőven 21es volt a vize a pionak. 2018-ról már ez nem mondható el a dkc 17es vízzel jött le.
Állítólag a pájonyírszkíj a magasabb árkategóriából lezuttyant pár fajtát alacsonyabb kategóriába, a rajongóknak érdemes érdeklődni./ hogy mik vannak/
Válasz Attikaa #6662. hozzászólására2017 100q
2018 50-60q
Válasz Attikaa #6658. hozzászólásáraÉs még eső sem esett!
Válasz Tomi81 #6661. hozzászólásáraMeglepődsz de 15Ak. Persze ez is néha megtévesztő de nem fekete föld. Nálad mit tudtak ezek a magok?
Válasz Attikaa #6658. hozzászólásáraNa tavaly 4490es nekünk is volt a tarján mellet, kb ugyanazt tudta.
Jó földön nyomod ha tavaly 130q volt.
Válasz medikus #6656. hozzászólásáraÉn kaptam már olyan vetőmagot, ami 3. évében járt. Pioneer mag volt, ment azért a telefon, hogy ezt mégis hogyan? Válasz az volt, semmi gond, speciális kamrákban tárolják, ahol a környezeti tényezőket szépen, mesterségesen beállítják, de azért tegyem el a fémzárolási címkéket, ha esetleg lenne valami probléma. Nem volt semmi gond. Nyilván nem a legnépszerűbb magok egyike volt, de velem ilyen is történt már.
Válasz medikus #6657. hozzászólására
Válasz Tomi81 #6655. hozzászólására2017 PR38A24 140q
2018 DKC 4490 130q kevesebb csapadékkal mint 2017-ben.
Én amondó vagyok jó terméshez nem kell 60-70ezer Ft-os vetőmag de ezek már nincsenek.
Válasz Sk Laci #6654. hozzászólásáraNem vetted észre hogy 9 hektárt nem vetettél be?
Válasz Földönfuto #6653. hozzászólásáraHol élsz!!!Át cimkézik!
Válasz Attikaa #6651. hozzászólásáraMilyen pio meg dkc-d volt?
Válasz Földönfuto #6653. hozzászólásáraNekem tavalyról van megmaradva 9 ha-ra való kukorica vetőmag, amit idén elvetek. Kukoricát már vetetem 3. évre is, azal se volt gond.
Válasz kockaspaplan #6648. hozzászólásáraAmúgy nem értem a problémát,ti talán kidobjátok a szemétbe ha megmarad 1-2 zsák vetőmag szezon végére?Nekem most is van tavalyi másfél zsák pont Batanga.Majd az idén gond nélkül elmegy.Vajon a gyártó mit csinál a megmaradt vetőmaggal,mert nem hiszem hogy az utolsó zsákig elfogy.
Válasz Attikaa #6651. hozzászólásáranekem lesz idén zephir majd kiderül milyen lesz. Nem egy csúcs földbe megy de elvileg ez a hibrid gyengébb talajokra való.