Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz szelindi sándor #5072. hozzászólására2376 ami lentebbis irva volt .... 3-4 éve amikor aszályos idö volt nyáron szervestrágyázott területen volt gyönyörü haragos zöld volt és hatalmas (amikor siloztuk akkor a traktor ne mlátszott ki belőle ) , egy bibi volt hogy szép nagy növényen egy deka csö sem volt szószerint ...
Válasz kori01 #5073. hozzászólásáralehet nem az ott megfelelő-adaptálható hybrideket próbáltad.hol gazdálkodsz?mi pici úrral látod kis távolságon belül is változóan formálunk véleményt/alföld/.
Válasz Pici #5070. hozzászólásáraérdekes ez amugy mert nálunk az mv a büdös életbe nem kell többet pedig adtam neki esélyt kétszer is sőt volt akinek bérbe ezt nyomtam el.
szöenyű szar volt mindegyike szinte.nem birja a meleget. a pió jobb volt sokkal,a kws ugyanaz rossz nagyon.
Válasz szelindi sándor #5069. hozzászólásárakws többet nállunk nem lesz az tuti idén is az MV a környéken tudta ne mcsak nállam a 8 tonna felett ... nállam 2 évben sem hozott csövet a kws mig a tobbi fajta hozott és termett is, igaz volt vagy 4méter magas de csö semmi ez évben az MV 277 2 méteres volt de adta a 80q t
Válasz Norbi6330 #5066. hozzászólásárakws 2376-390fao,kamelias-340fao bátran ajánlható piacos,szép szemű,szárazságot,koránvetést jól viselő fajták.ha vízleadás nem szempont koral-390fao.clemenso/300/,laureat/350/ sajnos már nincs.az újabb hybridjeiket fajtasorban láttam csak, jövőre 3-4-et is kipróbálunk.itt helyileg a magyar fajták doppinggal sem igen jobbak mint ezek extensiv termelés mellett.széles palettájuk van a területi képviselőt kérdezd helyileg számodra mit ajánl!
Válasz Norbi6330 #5066. hozzászólásáraNekünk volt egy évben, a nevét soha nem feledem, Laureat volt, igen nagyra nőtt, viszont csövet egyáltalán nem hozott, igaz ez 2009-ben volt, aszályos évben. Következő évben vetett ismerős ugye csapadékos év volt, én olyat még nem láttam, 4-5 csövet is hozott tövenként!!! Ha nem látom ,nem hiszem el. Azóta mi nem merjük megkockáztatni, ha tudnánk öntözni lehet belevágnánk...
Válasz kori01 #5057. hozzászólásáraTe kombányost használsz?
Nem Górés fajtát?
Szivesen meghallgatnák ha tudsz jó minöségü górés tengerit ami még birja a szárazságot,és bö termö?
1hektáron 50-100q
Válasz kori01 #5058. hozzászólásáraKöszi,KORI azt megnézném,hogy Mortonvásárhelyi hol adják 10000ft 70e szemes egy zsákkal?
De te Ha jól tudom Tirpák vagy!
NYÍR1
Válasz Szem Howkinsz #5056. hozzászólásáraugy látom a legszarabbakat sikerült leirni
vannak boltok tudod?
oda bemégy és adnak amilyen kell.
itt a mortonvásárit már 2éve 10ezerét dobálják.
Sziasztok fórumtársaim!
Keresek
GAZDA
NORMA
MARTNVÁSÁRHELYI
Vetötengerit
70eft olcsón max 30000ft/zsákja?
Szabolcs megyében Mátészalka Környékén!
De többi is jó csak a Góréba legyen
FAO száma 400 felett legyen 499ig!
Üdv Mindenkinek.
érdemes e pioneer 9025 öt lecserélni 9074 esre magasabb terméshozam reményében?
idén a P9025 8 AK földben adott 5 tonnat egy hektár, 7éve termesztem ezt legmagasabb hektáronkénti termése 8tonna volt hasonlo Ak értékű földben nógrádban.
Válasz *** HM *** #5044. hozzászólására5007 van egy hektár, 4014 közt, nem tudom h lesz-e együttvágás :D Viszont elég bikául néz ki, jól bírja az évjáratot.
ha a tavalyi év eredményei fényében világítunk rá a 5143 és a 5007 párosra mi volt a helyzet velük?
ha viszont a mostani idei helyzetet vesszük mit villantanak egymáshoz képest perpillanat?
tehát melyikből tankoljak be inkább jobban hányat ebből abból????
Válasz *** HM *** #5037. hozzászólásáraHozzáér a csőr leesik a cső. Ha nem akkor esik le, akkor meg pattog kifele az adapterből mikor lerántja a szárat...soha többet. Vetőmag ára viszont jó.
Válasz *** HM *** #5028. hozzászólásáraIgen van...volt már Lg 33.30 és LG 33.50...
minden évben vetünk belőle de most csak a 33.50 est használjuk...rendkívűl jól terem errefelé (10-11t), ki kell tapasztalni...nem lófogú,kellemes színe van a szemes kukoricának, narancssárgás...vetettünk már több helyre de nem mindenütt érezte jól magát a földben, de az az itteni szélsőséges talajok miatt lehetséges...hajrá :)
ha midenképp oda kell vetned flintebb kukoricát vess.a 300-ascsalád okés volna és a koránvetés is.félő hogy a dent ott hamar kinyílik és csúnyán meglep főleg ha trágyázott föld.nem mindig esik itt annyi eső mint az amazonas-nál.
9216 hozzászólás
Válasz szelindi sándor #5072. hozzászólására2376 ami lentebbis irva volt .... 3-4 éve amikor aszályos idö volt nyáron szervestrágyázott területen volt gyönyörü haragos zöld volt és hatalmas (amikor siloztuk akkor a traktor ne mlátszott ki belőle ) , egy bibi volt hogy szép nagy növényen egy deka csö sem volt szószerint ...
Válasz Wilde #5071. hozzászólásáraNem vagy ezzel egyedül...
Válasz kori01 #5073. hozzászólásáralehet nem az ott megfelelő-adaptálható hybrideket próbáltad.hol gazdálkodsz?mi pici úrral látod kis távolságon belül is változóan formálunk véleményt/alföld/.
Válasz Pici #5070. hozzászólásáraérdekes ez amugy mert nálunk az mv a büdös életbe nem kell többet pedig adtam neki esélyt kétszer is sőt volt akinek bérbe ezt nyomtam el.
szöenyű szar volt mindegyike szinte.nem birja a meleget. a pió jobb volt sokkal,a kws ugyanaz rossz nagyon.
Válasz Pici #5070. hozzászólásáramelyik hybrid volt ez amelyik nálad nem működött?ja és mi volt az oka?
Van valaki akinek a PIONER a tavasszal beigért 5000 ft kedvezményt megadta?????N álunk mindenkit átvertek.
Válasz szelindi sándor #5069. hozzászólásárakws többet nállunk nem lesz az tuti idén is az MV a környéken tudta ne mcsak nállam a 8 tonna felett ... nállam 2 évben sem hozott csövet a kws mig a tobbi fajta hozott és termett is, igaz volt vagy 4méter magas de csö semmi ez évben az MV 277 2 méteres volt de adta a 80q t
Válasz Norbi6330 #5066. hozzászólásárakws 2376-390fao,kamelias-340fao bátran ajánlható piacos,szép szemű,szárazságot,koránvetést jól viselő fajták.ha vízleadás nem szempont koral-390fao.clemenso/300/,laureat/350/ sajnos már nincs.az újabb hybridjeiket fajtasorban láttam csak, jövőre 3-4-et is kipróbálunk.itt helyileg a magyar fajták doppinggal sem igen jobbak mint ezek extensiv termelés mellett.széles palettájuk van a területi képviselőt kérdezd helyileg számodra mit ajánl!
Válasz Norbi6330 #5066. hozzászólásáraNekünk volt egy évben, a nevét soha nem feledem, Laureat volt, igen nagyra nőtt, viszont csövet egyáltalán nem hozott, igaz ez 2009-ben volt, aszályos évben. Következő évben vetett ismerős ugye csapadékos év volt, én olyat még nem láttam, 4-5 csövet is hozott tövenként!!! Ha nem látom ,nem hiszem el. Azóta mi nem merjük megkockáztatni, ha tudnánk öntözni lehet belevágnánk...
Válasz Norbi6330 #5066. hozzászólására Én régen próbáltam nagyon gyenge volt Szerintem attol még a martonvásári is jobb.
Hali KWS kukoricája volt-e valakinek, menyire jó fajta? Mik a tapasztalatok/ vélemények?
DKC 4631 4943 hogy mozogtak az idei aszályos évben ?
Válasz kori01 #5058. hozzászólásáraHonnan, honnan? Most olvassa a Winnetou-t.
Ha minden jól megy karácsonyra Áts Feri néven regel.
Válasz Szem Howkinsz #5061. hozzászólásáramindenki ilyet szeretne,birja a szárazságot és sokat terem,
elmondok egy titkot:nincs olyan
Válasz Szem Howkinsz #5060. hozzászólásáraaz any.d p.csája a tirpák te hülye.
Debrecen Gabika
Válasz kori01 #5057. hozzászólásáraTe kombányost használsz?
Nem Górés fajtát?
Szivesen meghallgatnák ha tudsz jó minöségü górés tengerit ami még birja a szárazságot,és bö termö?
1hektáron 50-100q
Válasz kori01 #5058. hozzászólásáraKöszi,KORI azt megnézném,hogy Mortonvásárhelyi hol adják 10000ft 70e szemes egy zsákkal?
De te Ha jól tudom Tirpák vagy!
NYÍR1
Válasz Szem Howkinsz #5056. hozzászólásáranem a magyar fajták a legjobbak felénk itt az alföldön, szét kell nézned jobban.
Válasz Szem Howkinsz #5056. hozzászólásáraGabika!!HOnnan szedted ezt a hülye nevet??
Válasz Szem Howkinsz #5056. hozzászólásáraugy látom a legszarabbakat sikerült leirni
vannak boltok tudod?
oda bemégy és adnak amilyen kell.
itt a mortonvásárit már 2éve 10ezerét dobálják.
Sziasztok fórumtársaim!
Keresek
GAZDA
NORMA
MARTNVÁSÁRHELYI
Vetötengerit
70eft olcsón max 30000ft/zsákja?
Szabolcs megyében Mátészalka Környékén!
De többi is jó csak a Góréba legyen
FAO száma 400 felett legyen 499ig!
Üdv Mindenkinek.
érdemes e pioneer 9025 öt lecserélni 9074 esre magasabb terméshozam reményében?
idén a P9025 8 AK földben adott 5 tonnat egy hektár, 7éve termesztem ezt legmagasabb hektáronkénti termése 8tonna volt hasonlo Ak értékű földben nógrádban.
Válasz Mokári Ádám #5053. hozzászólására25é volt pár zsák akciósan 16os elsiklottam felette a rossebbe
majd gyakorlatozunk máskor
Válasz *** HM *** #5052. hozzászólásáraA levelei úgy állnak mint a nádnak,gondolom a gyökere is olyan mert másképp már vége lenne.
Válasz Mokári Ádám #5051. hozzászólásáravégre 1 ideális namíb pusztulat jesszz!!!!!!!!!
Válasz *** HM *** #5050. hozzászólásáraA vizes magra elég jó körülmények lettek az idén.Bizonyíthat,a körülmények tökéletesek.
Válasz bandigh #5049. hozzászólásáravízen ülő ülőbikakukorica jól néz ki mindenhol és int 1 közbülsőujjas bemutatást a légköri noszálynak
Válasz *** HM *** #5044. hozzászólására5007 van egy hektár, 4014 közt, nem tudom h lesz-e együttvágás :D Viszont elég bikául néz ki, jól bírja az évjáratot.
Válasz 2266 #5047. hozzászólásáramondod úgy h. faterddal nem vetettetek 8 gabcsihóld kukoricát a utolsó 30 évben mi
Válasz *** HM *** #5046. hozzászólásáraNem mondanám..Csak vannak okosabbak- szivósabbak és ellenálóbbak
Válasz 2266 #5045. hozzászólásáraemezek öregek elvannak fajoztatva, fajtalanok ?
Ha rám halgatsz mindig a vadi új dolgok felé kacsingatsz..
ha a tavalyi év eredményei fényében világítunk rá a 5143 és a 5007 párosra mi volt a helyzet velük?
ha viszont a mostani idei helyzetet vesszük mit villantanak egymáshoz képest perpillanat?
tehát melyikből tankoljak be inkább jobban hányat ebből abból????
DKC 440 van olyan jó mint az Mv Hunor?
Kisebb kalibrációjú vetőmaggal van szaftos tapasztalat esetleg?
Pl. 5,5 alatti a 5,5 felettihez képest......
nem taktikázik egyikőtök se soha mindig jó későn venni magot fing áron aztán lőni be azonnal hö?
valaki hasznalt e mar bactofilt vagy valamilyen folyekony tragyat ? velemeny rola?
Válasz gergő07 #5038. hozzászólásáratanyán pedig jó vót tavaly
sőt jó fődeket vert el dekalbokat
Válasz *** HM *** #5037. hozzászólásáraHozzáér a csőr leesik a cső. Ha nem akkor esik le, akkor meg pattog kifele az adapterből mikor lerántja a szárat...soha többet. Vetőmag ára viszont jó.
Válasz gergő07 #5036. hozzászólásáranno mik derülnek ki.....
Válasz *** HM *** #5035. hozzászólásáraMég azt az adaptert fel sem találták, ami ezt letörje nagyobb szórás nélkül.
Böngészők jobban jártak mint én
Válasz gergő07 #5034. hozzászólásáraSzeginy lgvel nem foglalkoztál biztos csak emennek nyal 6 tál
Válasz *** HM *** #5033. hozzászólásáranem történt ott semmi rendkívüli
Válasz gergő07 #5032. hozzászólásáraott vlmit elkurel 6 tál
Válasz *** HM *** #5028. hozzászólásáraÉn szupergyorsan elfelejtem! Tavaly 500m távolságra két földem, egyforma fekvésű...
Egyik földbe DKC4490 132q a másikba LG33.50 86q
Válasz Karaj30 #5029. hozzászólásáraMarhakaraj.....
De melyik főd nem sukár neki?
Válasz *** HM *** #5016. hozzászólására
Válasz *** HM *** #5028. hozzászólásáraIgen van...volt már Lg 33.30 és LG 33.50...
minden évben vetünk belőle de most csak a 33.50 est használjuk...rendkívűl jól terem errefelé (10-11t), ki kell tapasztalni...nem lófogú,kellemes színe van a szemes kukoricának, narancssárgás...vetettünk már több helyre de nem mindenütt érezte jól magát a földben, de az az itteni szélsőséges talajok miatt lehetséges...hajrá :)
LGs hibridekkel vlm szuper tapasztalat van e?
Válasz #5026. hozzászólásra
ha midenképp oda kell vetned flintebb kukoricát vess.a 300-ascsalád okés volna és a koránvetés is.félő hogy a dent ott hamar kinyílik és csúnyán meglep főleg ha trágyázott föld.nem mindig esik itt annyi eső mint az amazonas-nál.