Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.67 FtUSD390.93 FtCHF432.71 FtGBP500 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Bactofil-t már több mint öt éve használom, kisérletet nem csináltam. De azt ne várja el senki hogy 1-ik évről másikra csoda történik. Nekem elsődleges szempont a talajélet fenntartása,aztán majd teszi a dolgát ha akarja. Nem algafixet használok, Karbonprogramon belül, 1 algás huminsavas öko-bio plasma vagy micsoda.
Válasz #4512. hozzászólásra
Nekem Oxxygén volt úgymond a DKC 4590 szintjén termett, alacsonyabb vízzel aratáskor. De tavaly június július augusztus totál eső nélkül volt. 2012-ben az eggyik cégben ahol 80 fajta kukorica volt kísérletben az Oxxygén végzett az első helyen. Alexxandra az ismerősömnek volt, a legjobbak között végzett. 200 ha-on termel kukoricát 5-6 fajtát próbál, és a legjobb 3 termő hibridet veti újra, másik 3 hybridet úgy választja ki a legjobban végző hibridek közül amivel az ottani TSZ kísérletezik.
Igen, nézd meg a sorsát az IKR-nek!!! Vagy volt rá példa hogy nagy cégnél előre kérik a műkakiért mert akcióznak és utána meg küldik a csomósat vagy porosat, többen is írták már itt is!! Utána meg szaladgálhatsz a pénzedért hogy vissza mert szar az árú!!
fpityú, kívánom ne járj úgy az akciós kiskunnal mint én. 2 éve én is vettem egy zsákkal próba alapon. ribérával váltották egymást soronként...soha többet ilyen raktáron fetrengő magot!!! még ha fizetnek érte akkor sem!!!
Válasz #4501. hozzászólásra .Kishunhalasi telephelyen gazdaboltokban és a honlapon lévö területi képviselőnél, telefonon azt mondták 1 zsák vetőmagot postán is feladnak.
Válasz #4501. hozzászólásra .Kishunhalasi telephelyen gazdaboltokban és a honlapon lévö területi képviselőnél, telefonon azt mondták 1 zsák vetőmagot postán is feladnak.
Válasz #4448. hozzászólásra Próbára én is vetek Kiskun kukoricát a 12000tf+áfa akciós ár azt mondták hogy a csíraképessége a hátárértéken van de ettől még nyugodtan vethető. teljes ára 25000ft+áfa 70000e szem.
Azt mondják száraz évben jók, szárazságot jól tűrik, csapadékos évbe sokat teremnek de magasabb a vize. de akkor melyiknek nem.
IKR-től rendeltem most is a kuki magot ne félj én is előre fizettem soha nem volt gondom... úgy vettem a Nitrogént is tőlük 4 kamionnal... Korrektek...
Válasz #4496. hozzászólásra
Nálam mint külföldi kliensnél jobb a banki átutalás az APEH miatt. Nem nagyon kedvelik ha készpénzel fizet az ember. Az IKR-ben már vásároltam készpénzért, regisztrálva vagyok náluk, de nem vagyok állandó kliens. Amúgy is kérték az előreutalást és csak utánna szállitanak.
Válasz #4495. hozzászólásra
szerintem ismeretlen emberkéknek nem adnak ki árut előre, ha később látják hogy fizetőképes a vevő, akkor már igen,
ha meg finanszírozni kell akkor arra van több módszer hogy be tudják hajtani a tartozást a páciensen, de ehhez egy csomó papírt ki kell tölteni.
Szóval annyira nem egyszerű hogy én csak utólag fizetek.
Válasz #4487. hozzászólásra
Komolyan gondolod? Nagy cégnél se? Mondjuk az IKR agrárnál is ez a véleményed? Csak azért kérdem mert előreutalással vásárolnák és az átutalás után a vetőmagot ők hoznák.
9219 hozzászólás
Válasz #4518. hozzászólásra
Bactofil-t már több mint öt éve használom, kisérletet nem csináltam. De azt ne várja el senki hogy 1-ik évről másikra csoda történik. Nekem elsődleges szempont a talajélet fenntartása,aztán majd teszi a dolgát ha akarja. Nem algafixet használok, Karbonprogramon belül, 1 algás huminsavas öko-bio plasma vagy micsoda.
Válasz #4521. hozzászólásra
És szerinted az oxxygen vagy az alexxandra a jobb?
Válasz #4515. hozzászólásra
Látom oda adtál neki mindent amit igényel
Válasz #4512. hozzászólásra
Nekem Oxxygén volt úgymond a DKC 4590 szintjén termett, alacsonyabb vízzel aratáskor. De tavaly június július augusztus totál eső nélkül volt. 2012-ben az eggyik cégben ahol 80 fajta kukorica volt kísérletben az Oxxygén végzett az első helyen. Alexxandra az ismerősömnek volt, a legjobbak között végzett. 200 ha-on termel kukoricát 5-6 fajtát próbál, és a legjobb 3 termő hibridet veti újra, másik 3 hybridet úgy választja ki a legjobban végző hibridek közül amivel az ottani TSZ kísérletezik.
Szegedi TC 367 --> erről a vetőmagról kinek mi a véleménye?
Tavaly volt 13t-ás pióm csak pétivel!
Bactofil vélemény?
Alga? Algafix?
Tapasztalat, esetleg képek?
Válasz #4516. hozzászólásra
70e./ha
Mekkora tőtávra tetted a kukorícát?
Válasz #4511. hozzászólásra
9t/ha phileaxx, Dekalb 5007, pio 9528,9915, 7t/ha. 3q péti+80kg timac starter+15kg tuttoferti mikrogr.+bactofil+alga+azospeed. Területi adottságok 1formák
Igen, nézd meg a sorsát az IKR-nek!!! Vagy volt rá példa hogy nagy cégnél előre kérik a műkakiért mert akcióznak és utána meg küldik a csomósat vagy porosat, többen is írták már itt is!! Utána meg szaladgálhatsz a pénzedért hogy vissza mert szar az árú!!
Válasz #4508. hozzászólásra
Az szép eredmény milyen dekalb&pio-ra vert rá felsőkategóriásokra?
Válasz #4507. hozzászólásra
Na mondjuk én is ezeken gondolkozok hogy mégis melyik a jobb a kettő közül ára ugyanaz a kettő de hogy melyik legyen neked melyik milyen volt?
Válasz #4508. hozzászólásra
És így mennyit adott?
Milyen talajon?
Mennyi tápanyaggal?
Többi is ugyanezt kapta? (Amihez viszonyítottad)
Köszi
Válasz #4488. hozzászólásra
Nekünk tavaly volt mindkettő DKC4590 jobban teljesített!
(Hajdúság)
fpityú, kívánom ne járj úgy az akciós kiskunnal mint én. 2 éve én is vettem egy zsákkal próba alapon. ribérával váltották egymást soronként...soha többet ilyen raktáron fetrengő magot!!! még ha fizetnek érte akkor sem!!!
Válasz #4506. hozzászólásra
Nálam a Phileaxx volt a nyerő, 2 tonnával rávert dekalb& piora
Válasz #4506. hozzászólásra
Oxxygén, Alexxandra
Ragt kukoricákkal nektek mi a tapasztalat melyik kukoricák dolgoznak jól?
Válasz #4498. hozzászólásra
Nem félek, csak meglepett ARES-826 4487-es hozzászóllása, mivel általánosít a kijelentésével.
Válasz #4500. hozzászólásra
Ez a listaár 20%-a. Alkudozz még, valamivel megy még az lejjebb is.
Válasz #4499. hozzászólásra
De ők ugye maguk értékesítik a vetőmagot így nem lehet venni csak egy pár helyen vagy ez nem így van?
DKC4590 80000/zsák 48700Ft ????
Válasz #4448. hozzászólásra Próbára én is vetek Kiskun kukoricát a 12000tf+áfa akciós ár azt mondták hogy a csíraképessége a hátárértéken van de ettől még nyugodtan vethető. teljes ára 25000ft+áfa 70000e szem.
Azt mondják száraz évben jók, szárazságot jól tűrik, csapadékos évbe sokat teremnek de magasabb a vize. de akkor melyiknek nem.
IKR-től rendeltem most is a kuki magot ne félj én is előre fizettem soha nem volt gondom... úgy vettem a Nitrogént is tőlük 4 kamionnal... Korrektek...
Válasz #4496. hozzászólásra
Nálam mint külföldi kliensnél jobb a banki átutalás az APEH miatt. Nem nagyon kedvelik ha készpénzel fizet az ember. Az IKR-ben már vásároltam készpénzért, regisztrálva vagyok náluk, de nem vagyok állandó kliens. Amúgy is kérték az előreutalást és csak utánna szállitanak.
szerintem ismeretlen emberkéknek nem adnak ki árut előre, ha később látják hogy fizetőképes a vevő, akkor már igen,
ha meg finanszírozni kell akkor arra van több módszer hogy be tudják hajtani a tartozást a páciensen, de ehhez egy csomó papírt ki kell tölteni.
Szóval annyira nem egyszerű hogy én csak utólag fizetek.
Válasz #4487. hozzászólásra
Komolyan gondolod? Nagy cégnél se? Mondjuk az IKR agrárnál is ez a véleményed? Csak azért kérdem mert előreutalással vásárolnák és az átutalás után a vetőmagot ők hoznák.
Üdv
Mik a tapasztalatok,vélemények a Kiskun sc297-ről??
Moderálási elveink miatt törölve.
(575)
2014-01-30 11:41:42
(575)
2014-01-30 11:41:15
(575)
2014-01-30 11:40:48
Az NK kukoricák nagy fosok felénk...kinek a pap kinek a papné....felénk N01, 9578 DKC 4590 4795 és 5007 lehet valamit kezdeni....
Válasz #4484. hozzászólásra
NEM IIS VESZEK 60000 FT -ÉRT . TUTI.
Sziasztok
P9494 vs DKC 4590. Melyik lenne a jobb választás? Melyik adja jobban le a vizet?
Válasz #4486. hozzászólásra
Előre semmit soha, főleg vetőmagnál!
Ez milyen cég?
Előre kérik utalással a pénzt!
Válasz #4478. hozzászólásra
A P9578 nálam nagyon jól szerepelt. Jó minőségű, fekete, mezőségi talajon.
Tavaly öntözés nélkül 9t/ha. Idén ez lesz vetve.
Válasz #4483. hozzászólásra
Nem kötelező, te döntesz veszel vagy nem esetleg mást sokkal olcsóbban!! Nem kötelező semmit sem megvenni!!
Azért az mégis gusztustalan hogy a topp DKC PIONEER magokért ami kb 20 kiló 1500 kilógramm 40 forintos terményt kell adni..
Válasz #4481. hozzászólásra
nagyon szar. 20ak homokos öntés. a lucius stabil anyag több év távlatában
Válasz #4479. hozzászólásra
És menyire szar milyen talajon?
Válasz #4477. hozzászólásra
KÖSZÖNÖM SEGÍTSÉGEDET
Válasz #4478. hozzászólásra
9578 az egy szar
Válasz #4467. hozzászólásra
És még a Lucius, Altius, P9578 valami vélemény?
Válasz #4470. hozzászólásra Az nem Kiskunsági hanem Kiskun és a WWW.kiskun. co.hu oldalon
Válasz #4470. hozzászólásra Az nem Kiskunsági hanem Kiskun és a WWW.kiskun. co.hu oldalon
Válasz #4473. hozzászólásra
Coralba megszűnt, már nem Janibácsi!