Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak651 FtBenzin árak635 FtEUR410.17 FtUSD396.2 FtCHF435.92 FtGBP487.57 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
a deutz motor szerintem jo motor, igaz nem sisu, de nem is olyan draga.....
a nev is takar azert valamit, sztem nem adja a lambo a nevet egy akarmilyen minosegu gepnek, annak ellenere, hogy a lambo traki tok ugyanaz mint a same...
Ebben igazad van senki sem dicséri, de hasonló paraméterű traktorokkal sok gond van ahogy hallom a kollegáktól. Pl new holland. Na meg a lamborghini nem ma kezdte a traktorgyártást.
Premium 1060.Sokan fikázták mikor megvettem. Ár/ lóerő arányban jó volt a piacon.
Most 6 éves 4900 üzemóra semmi gond nincs vele olajat nem eszik egy dekát sem. A motor soros 6 hengeres Deutz.
260 hozzászólás
Válasz #8. hozzászólásra
nem akarok vagettozni vele :))))))
Válasz #1. hozzászólásra
a deutz motor szerintem jo motor, igaz nem sisu, de nem is olyan draga.....
a nev is takar azert valamit, sztem nem adja a lambo a nevet egy akarmilyen minosegu gepnek, annak ellenere, hogy a lambo traki tok ugyanaz mint a same...
Válasz #5. hozzászólásra
Te nem dicséred túl az utb-t.
Válasz #6. hozzászólásra
Én nem mondtam, h. nem igaz, csak, h. viccesen hangzik nekem. De azt sosem írtam, h. én nem vok hülye:))
Válasz #1. hozzászólásra
Majd azt mondják, hogy úgysem igaz.
De azért, ha részletesebben is írsz a tapasztalataidról, biztos lesz, akinek segíteni fog.
Válasz #4. hozzászólásra
mindenkinek a sajat gepe a jo, es mindenki vagyik jobbra, ha dicserik jol esik, a szidjak rosszul......
Ebben igazad van senki sem dicséri, de hasonló paraméterű traktorokkal sok gond van ahogy hallom a kollegáktól. Pl new holland. Na meg a lamborghini nem ma kezdte a traktorgyártást.
Válasz #2. hozzászólásra
Ha jó a gép ne érdekeljen más véleménye itt a fórumon senki se dicséri a Lamborghinit .
Véleményetek?
Premium 1060.Sokan fikázták mikor megvettem. Ár/ lóerő arányban jó volt a piacon.
Most 6 éves 4900 üzemóra semmi gond nincs vele olajat nem eszik egy dekát sem. A motor soros 6 hengeres Deutz.