Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.45 FtUSD402.41 FtCHF443.07 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én gabonával foglalkozom. A mai nap ültem a traktorban és elgondolkodtam. Mindig azt mondják, hogy ez ezért nem kell, az azért nem kell, stb. Mindennek emiatt alacsony az ára. Aztán rájöttem, hogy egy nagy lófaszt! ddig még nem volt olyan, hogy azt mondták: gyerek vidd a bánatba a búzádat! hanem hogy ide meg oda öntsem le. Kell itt minden a szemét kereskedőknek, csak potom pénzért!!!
Válasz #133. hozzászólásra
Nekem alma van nagyobb mennyiségben. A korai fajta már most szedhető. Jó lenne, ha írnál elérhetőséget!!!
Az enyém: 20-538-7243
Mi is válogatás nélkül ekörül adtuk pontosan 80 ft. Most viszont teljesen behalt minden nem baj majd lesz belöle gyümölcslé és milyen jó hogy egyáltalán elviszik.
Üdv. Tényleg nem ide tartozik de ez tényleg rémálom. Semmi az égadta egy világon nem kell. Most mi éppen a nektarinnal (barack) szenvedünk úgy gondoljátok el hogy lassan önköltségi áron sem lehet eladni. Lassan ugy gondolom ezt az egészet be kell fejezni. Hihetetlen bajok vannak
Én is azt mondom. Nem ide tartozik de: Ma annyiért adtam egy a kilóját a búzámnak, mint a boltban egy kifli. 22 forintért.....sokszor azt hiszem, hogy ez egy rémálom.
Válasz #125. hozzászólásra
Ha 8-ft a léalma ára azért csak tőben szabad motorossal szüretelni és utánna meg a kandallónál melegedni a télen, hát menjenek a p...ba a felvásárlók!!!!!
azért mondtam , mert én is tanultam kertészetet, ezért vagyunk kartársak vagy mi a fenék. Amúgy meg ha nem látod azt a bikát most már meg kéne nyugodnod, hogy nem fogja meggyilkolni senki emberfia :))))
Válasz #107. hozzászólásra
Végigganézták a sorát takarásként,de az itteni homok kicsit kovárványos és itt 2 méteres kutakban víz van.-Ott nálatok a homokon a 6 méteres kutak ki vannak száradva és itt sokkal párásabb az éghajlat.
Válasz #105. hozzászólásra
Ettől főleg megnyugszom:
,,Kertész kartárs megnyugodjon... :))"
Na megálj csak,majd mutatok én mindjárt valakit!:o)
(kár volt azért a szép agancsosért,tedd vissza)
Válasz #104. hozzászólásra
Ahol sárgás ,téglás színű ott nagyon jó a nyírségi homok,ahol szürkébb ott borzadály.Ez táblán belül is több átmenetben is változik.A sárgán volt 15 kilós dinnye is,de arrébb 30 méterrel a szürkén csak ökölnyire nőtt,akármit is csináltam vele.
ALMA-KÖRTE
Itt a szomszéd falu és Bátor között a főút mellett van kb 100 hektár homok.Erre telepítettek karcsúorsónak (tehát a körte is törpe,birs alanyon van) kb fele almát és fele körtét.Tavaly termett volna először az almával egyszerre a körte is,de lefagyott.Most már rengeteg van rajta akár a körtén,akár az almán.Az ültetvény 3,vagy 4 éves.Akit érdekel meg is mutatom,ha járok arra,akkor meg majd lefényképezem.
3101 hozzászólás
Válasz #150. hozzászólásra
Évi max. 10 dbos fogyasztásommal ellennék vele pár évszázadot ...
500 tonna I. osztályú alma nagy tételben eladó! Jonathán,Golden,Idared,Jonagold,Mutsu,Gloster,Red Rome.
Harmonia Food KFT
3450 Mezőcsát, Külterület
Tel.:; +36309630140
Válasz #148. hozzászólásra
Minimum 3 hónapos fizetés, ami akár lehet jövő nyár...
Nem elég, hogy pofátlanul alacsony árak kínálnak a feldolgozók a léalmáért, hanem a fizetési feltételeik is elfogadhatatlanok.
Válasz #146. hozzászólásra
Én gabonával foglalkozom. A mai nap ültem a traktorban és elgondolkodtam. Mindig azt mondják, hogy ez ezért nem kell, az azért nem kell, stb. Mindennek emiatt alacsony az ára. Aztán rájöttem, hogy egy nagy lófaszt! ddig még nem volt olyan, hogy azt mondták: gyerek vidd a bánatba a búzádat! hanem hogy ide meg oda öntsem le. Kell itt minden a szemét kereskedőknek, csak potom pénzért!!!
Válasz #145. hozzászólásra
hallottam ma a rádióban, hogy fele a tavalyinak és nem lesz változás.
vegyél kazánt és fűrészgépet
Na mikor emelkedik az ár tud valaki, valami biztatót?
Válasz #143. hozzászólásra
Nem olyan egyszerű az.Én inkább megaszalnám.Ismeritek a NOBILIS-t,ha nem nézzetek utána,hány milliárdja van az aszalásból!!
Dolgozzátok föl ezt a léalmát.
Hogy nektek dőljön a llééééééé.....
Ma már 5 forintot említett a fülem hallatára egy termelő.Mástól 6-ot hallottam.
Nekem alma van nagyobb mennyiségben. A korai fajta már most szedhető. Jó lenne, ha írnál elérhetőséget!!!
Az enyém: 20-538-7243
Válasz #139. hozzászólásra
Szia!
Dél-Borsodban. De ma elment az utolsó teherautóval is.
Válasz #129. hozzászólásra
Merre gazdálkodol, én a családnak szeretnék abból a barackból vásárolni ha nem vagy messze megkeresnélek.
Válasz #137. hozzászólásra
Szokásos kérdés: bruttó vagy nettó?
Vásárosnaményban 24.-től 11Ft-ért veszik az ipari almát.
Válasz #131. hozzászólásra
Nekem volna alma, szilva később körte.
Telefonszámom: 06-30-3735218
engem érdekelne a dolog,egy e-mail címet ha írnál az jó lenne
engem érdekelne a dolog,egy e-mail címet ha írnál az jó lenne
nektarint, őszibarackot, almát, szilvát, körtét keresek német piacra,
akit érdekel, kérem írjon
Válasz #129. hozzászólásra
Mi is válogatás nélkül ekörül adtuk pontosan 80 ft. Most viszont teljesen behalt minden nem baj majd lesz belöle gyümölcslé és milyen jó hogy egyáltalán elviszik.
60 + ÁFA a nektarin, amiért tőlem megvették. :(
Válasz #127. hozzászólásra
Üdv. Tényleg nem ide tartozik de ez tényleg rémálom. Semmi az égadta egy világon nem kell. Most mi éppen a nektarinnal (barack) szenvedünk úgy gondoljátok el hogy lassan önköltségi áron sem lehet eladni. Lassan ugy gondolom ezt az egészet be kell fejezni. Hihetetlen bajok vannak
Válasz #126. hozzászólásra
Én is azt mondom. Nem ide tartozik de: Ma annyiért adtam egy a kilóját a búzámnak, mint a boltban egy kifli. 22 forintért.....sokszor azt hiszem, hogy ez egy rémálom.
Válasz #125. hozzászólásra
Ha 8-ft a léalma ára azért csak tőben szabad motorossal szüretelni és utánna meg a kandallónál melegedni a télen, hát menjenek a p...ba a felvásárlók!!!!!
Válasz #124. hozzászólásra
Én 8 forintot hallottam.
Állítólag 5 eurocentről akarnak indulni a feldolgozók.
Ez kész. Ezért nincs az almának ára. :-)))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=l0OjzLwWoBQ&feature=related
Áfas-tól vagy nettó?
A nyári alma beszállítva 15Ft/kg.
Válasz #119. hozzászólásra
Sztem ez netto, erre még rá jön a kompenzáció vagy az áfa, telephelyre szállítva.
Válasz #117. hozzászólásra
A 14 ft az ÁFÁ-s vagy nettó ár? Illetve beszállítva vagy ab telep? Mert ha bruttó, beszállítva, akkor az nettó 8 ft/kg.
Válasz #117. hozzászólásra
Kívácsi leszek, hogy mennyi léalma lesz. Mert akinek megverte a jég és utána nem permetezte, annak léalma minőségű sem marad.
Válasz #116. hozzászólásra
én 14 ftról halottam hagyományos almára, az Agranánál.
sztem erre még rá jön a kompenzáció és annyi, rezisztensnél a 2ft+komp.
Sziasztok!
Milyen ára lesz idén az almának, valaki tud már infót?
Ez a fekete szőrmók az előbbi picike fehérnek az anyja. Tüsi névre hallgat, hason mászik.
Válasz #113. hozzászólásra
Talfája az egy homokdomb. Amúgy ez nem jellemző mármint hogy kiszáradnak.
Válasz #111. hozzászólásra
Ásott kutra gondoltam.Kecske-Talfájában láttam ilyen kutat.
Mit szólsz a kis pulihoz?
Válasz #109. hozzászólásra
miféle brutális bestia ez? :))
Válasz #109. hozzászólásra
néha így van. de nálunk is van 8-9 méteren már 150-200 liter víz.
Válasz #108. hozzászólásra
azért mondtam , mert én is tanultam kertészetet, ezért vagyunk kartársak vagy mi a fenék. Amúgy meg ha nem látod azt a bikát most már meg kéne nyugodnod, hogy nem fogja meggyilkolni senki emberfia :))))
Válasz #107. hozzászólásra
Végigganézták a sorát takarásként,de az itteni homok kicsit kovárványos és itt 2 méteres kutakban víz van.-Ott nálatok a homokon a 6 méteres kutak ki vannak száradva és itt sokkal párásabb az éghajlat.
Válasz #105. hozzászólásra
Ettől főleg megnyugszom:
,,Kertész kartárs megnyugodjon... :))"
Na megálj csak,majd mutatok én mindjárt valakit!:o)
(kár volt azért a szép agancsosért,tedd vissza)
Válasz #106. hozzászólásra
Nem tom. Lehet h. meg lehet erőszakolni, de a köte a kötöttebb nyirkosabb talajt szereti , nem a sivatagot.
Ahol sárgás ,téglás színű ott nagyon jó a nyírségi homok,ahol szürkébb ott borzadály.Ez táblán belül is több átmenetben is változik.A sárgán volt 15 kilós dinnye is,de arrébb 30 méterrel a szürkén csak ökölnyire nőtt,akármit is csináltam vele.
ALMA-KÖRTE
Itt a szomszéd falu és Bátor között a főút mellett van kb 100 hektár homok.Erre telepítettek karcsúorsónak (tehát a körte is törpe,birs alanyon van) kb fele almát és fele körtét.Tavaly termett volna először az almával egyszerre a körte is,de lefagyott.Most már rengeteg van rajta akár a körtén,akár az almán.Az ültetvény 3,vagy 4 éves.Akit érdekel meg is mutatom,ha járok arra,akkor meg majd lefényképezem.
kicseréltem az avataromat hogy Kertész kartárs megnyugodjon... :))
Válasz #103. hozzászólásra
Én biztos nem komám, mert nálunk az átlag aranykorona érték 8-10 AK. Én is homoki paraszt vagyok. Nem bántásnak szántam.
Válasz #102. hozzászólásra
A nyírségben is élni kell valakinek! Nem mindenki született jó fekete zsíros földre!!!
Válasz #98. hozzászólásra
Ezzel csak óvatosan! Van a családban 4 ha. Arra a szutyok homokra ami a Nyírségben van én biztos nem raknám.