Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- AKG támogatás új
- HW 6011 vagy HW 8011-es pótkocsi új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Fortschritt E-514 kombájn új
- Körbálázót, de milyet? új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Műtrágya árak új
- Agrárjog új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
Cikkajánló
![Agresszív gyomok: Kezdik elfoglalni a magyar szántóföldeket is Agresszív gyomok: Kezdik elfoglalni a magyar szántóföldeket is](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9146/cikk_79146/perzsa-veronika-pixabay-lead_fill_540x300_0.jpg)
Agresszív gyomok: Kezdik elfoglalni a magyar szántóföldeket is
Az inváziós növényfajok egyre nagyobb területet hódítanak meg Európában.![Európai Bizottság: Az árvízvédelem és vízminőség terén még sok a tennivaló Európai Bizottság: Az árvízvédelem és vízminőség terén még sok a tennivaló](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9139/cikk_79139/arviz_ind_fill_540x300_0.jpg)
1051 hozzászólás
Válasz #249. hozzászólásra
Néztem. Az milyen márka?
Meg amit ott utána beszélgettetek az xl az lett a maximo professional. Az mennyivel tud többet mint a Maximo Plus? Nem csillapít oldal irányban, vagy oldalra nem is tud mozdulni. Mert angolul csak az előre / hátra mozdulást olvastam.
Válasz #247. hozzászólásra
kaposvári ,az meg somogy
Válasz #245. hozzászólásra
Nézd meg a 118 hsz-en a képet. Ez mozog előre-hátra és jobbra-balra is vízszintesen.
Válasz #247. hozzászólásra
Remélem, nem ugyanarról beszélünk. Én a Grammer honlapjáról keveredtem egy képviselőhöz.
Bár minden megeshet.
Válasz #243. hozzászólásra
Itt is hirdet az aprók között valahol Zalábn van. Tőlem megvett két rossz ülést is egy éve.
Válasz #244. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Én csak egy nagyobb ülőlapot keresek az egyikhez, mert az kicsi a seggemhez.
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Nem késő. Csak tavaszra legyen meg az ülés. Mert kéne valami nagyon, mert a mostani nem túl jó. MTZ-be kéne a mostani rugós Grammer helyére, de inkább a jobbat venném bele az a 30ezer már nem igazán oszt vagy szoroz, ha jó
Grammeros a prillinger,raktáron volt minden nekik hozzá
Válasz #242. hozzászólásra
) holnap rákeresek.
Ha nem késő (és nem felejtem el
Valahol megtaláltam, és nem is olyan régen, max. 1-2 hónapja. Még alkatrész kereskedő is volt, ahol fel lehet javítani a meglévőt.
Válasz #240. hozzászólásra
Csak németül találtam a Granit katalógusban.
Válasz #239. hozzászólásra
a gerinctámasz(fejtámlának nem nevezném)
Válasz #239. hozzászólásra
Keress rá a Grammer honlapján!
Már nem emlékszem, hogy ott találtam-e, vagy onnan kerültem valahová, de nagyon részletes leírásokat találtam.
És ha jól emlékszem, magyar dealert is ajánlottak.
Válasz #238. hozzászólásra
És mivel tud többet a Plus. Néztem a honlapon, de abból ki nem bírok menni. Érhet az 30 ezerrel többet vagy miben jobb az?
Válasz #237. hozzászólásra
mozog az visszintesen is ,de ki is lehet kapcsolni
Válasz #234. hozzászólásra
Én is pont azt néztem illetve a Plus-ost. Valami olyan kéne ami vízszintes rugózik és csillapít. Elvileg mind 2 automatikusan szabályozza a rugózást, csak azt a vízszintes irányú mozgást nem látom.
Nem sokat de lehet faragni az árból. És keress rá máshol is az ülésre. Pl Prilinger de lehet megtalálod más kereskedőnél is. Nem kell elkapkodni kérj árajánlatot mindenhonnan és a legkedvezőbbnél kell megvenni.
Alkudjál náluk pofátlanul... panaszkodj meg ami eszedbe jut mindent vessél be náluk.
Az ülések eggyik legjobbja,ha megvan rá a kereted ne sajnáld az egészségedtől
Érdemes A Keletagrotól Grammer maximókomfort ülést venni? 920.3-ba? Gerincsérvem van ezért kéne egy komoly ülés.
Válasz #232. hozzászólásra
Kiténél van kiállítva? Azért kérdeztem.
Amúgy érdemes automatikus állításút venni?
Válasz #230. hozzászólásra
Két fajta vízszintes van. Az előre-hátra szinte mindegyik márkásabba van (még a mechanikusban is) + a jobbra-balra is, olyat meg keress a kiténél.
Válasz #218. hozzászólásra
De attól még nagyon jó!Igaz macerás volt betenni,meg a magas háttámla miatt rossz hátranézni vagy kinyúlni az ablakon a műtrágyaszóróhoz!Viszont azóta nem fáj a derekam meg hátam!!!!![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Tudom,hogy nem az,csak elfelejtettem oda írni!
Tudna valaki ajánlani valami olyat aminek van vízszintes rugózása is? Hol lehetne ezeket kipróbálni van ahol van raktáron? Automata szintezős még jobb lenne.
Válasz #214. hozzászólásra
Szerintem egy mechanikus és egy levegős márkás ülés között nincs akkora nagy különbség. Fontosabb, hogy mekkora és milyen az ülőlap és a támla.
Van itt egy pár, és legkevésbé pont az egyik légrugós Grammert szeretem, mert kicsi, mint egy hokedli.
A fergába légrugós van,de ég föld az mtz-hez képest.
Válasz #226. hozzászólásra
Még nem sokat ültem benne, de valamit kivett az belőlem mikor 2 napot folyamatosan rotáltam nem vagyok hozzá szokva így 2-3 napig úgy mentem mint aki be van szrva.
Ennek az eredeti ülése van benne a teleszkóp gondolom tönkremehetett, mert az nincs benne, de tavaszra teszek bele egyet, mert így nagyon fapados...
Hát gondolom ez olyan embereknek ajánlott akik a fél életüket egy traktorban élik le...
pedig az egyszeri ember azt hinné h ó hát ők úgy is csak egész nap ülnek, mi bajuk lehet belőle.
Gondolom az a finom rezgés amit a gép motorja okoz+ az emberi szervezet nem 10-12 órás ülésre van kitalálva.
Szóval bőven belefér a lehető legjobb, legkíméletesebb, már ha arról van szó, hogy az ember ne nyomorítsa meg magát 40-50 éves korára.
Válasz #223. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Jó persze, ebben igazad van, aki egész nap benne ül annak alap, de én nem tartanék rá még most igény, de később persze...sose tudni
Válasz #223. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Így van!!!
Válasz #221. hozzászólásra
Szerintem egy gerincműtét vagy kialakuló gerincsérv kezelése fényévekkel drágább, mint egy 500 ezres légrugós ülés.
Válasz #221. hozzászólásra
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Máshol vettem, nettó 108 volt!
Válasz #219. hozzászólásra
Nálad sincs gond az anyagiakkal
Szia! Most vettem, eddig jól viselkedik, kis nyusziba került be.
http://webshop.keletagro.hu/79_vezetoulesek/ules-komplett-seat-mol550-12v-os-levegos-kartamaszos-fejtamaszos-olasz_id24356
Válasz #217. hozzászólásra
Ez nem légrugós.
Válasz #216. hozzászólásra
Én 1 éve vettem egy ilyen ülést,nincs panasz rá!
http://agroroll.hu/termekek/1088
nézz kamionbontóba teherautó,vagy volános havernál buszülést
Ha-ha
MTZ-be olcsó jó légrugós ülést tud valaki?
Egy traktor ülésnek minimum mekkora rugóút kell, hogy legyen?
Egy Man kamion ülése kevés lenne?
Nekem egy éves a cobo sc90es ülés. De már a nyáron xarrá menta mechanikája. Valami feszültség volt az ollós részében és nem a perselyekben csuklott hanem a rögzítőcsavar és a laposvas között amíg el nem fűrészelte a csavart és összerogyott alattam.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
(90kg vagyok) Rendbe lett rakva úgy perselyek úgy csapok bele. Azóta működik hibátlanul. Még egyszer nem vennék ilyet. Akinek kell egy százasért viheti. Légrugós, saját kompresszoros, 12v táp kell neki, hibátlan a kárpitja is és egyébként is újszerű állapotban van.
Válasz #210. hozzászólásra
Mi is vettünk egyet az Ikr-nél 4 éve semmi gond vele. Kicsit butábbak a kezelő szervei, de amúgy 100x jobb mint a mechanikus grammer....
Válasz #34. hozzászólásra
Érdeklődnék, hogy milyenek az ülések? Voltak-e velük valami bajok, problémák? Előre is köszönöm!
Kérem írjon emailt a címemre.
Köszönöm!
Válasz #208. hozzászólásra
Tudom, de úgy gondoltam, hogy nem mindegy, hogy egy 20 ezres, vagy egy 60-80 ezres ülés megy szét három évente alattam.
Válasz #207. hozzászólásra
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
nem a mi méretünkre vannak kitalálva
Ezeket ismeri valaki?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/1899689/Traktor-ules.html#
Válasz #202. hozzászólásra
Igen a levegőssel is ilyesmi bajom van. Nem mondanám hogy pattog. Csak először furcsa volt. Kényelmetlennek nem kényelmetlen. Abból is van több féle az SC80as keskenyebb és rövidebb fotelú mint a 90es. Engem az zavart hogy melóhelyen azbunimógba levelegős ülés van. De ott mnident lehet állítani magasságot, csillapítás keménységét, mindenféle dőlésszöget és az ülés folyamatosan szintez játszik a légrugója hol ereszt belőle hol pumpálja ahogy a helyzet kívánja. A cobon meg semmi annyi hogy egy lebutított mechanikus ülésbe tettek a spirálrugó helyett egy légrugót és van vízszintes csillapítása ami azért jó. De se magasságot se csillapítást nem lehet rajta állítani. Mondjuk én azért is vettem légrugóst mert a gyári mechanikus grammer néha gondolt egyet és idegőrlően elkezdett nyikorogni... szétszedtem olyankor de semmi hibát nem találtam, összeraktam elvolt egy darabig aztán megint nyikorgott.
Válasz #199. hozzászólásra
, vagy pokrócot, stb.
Már beszéltem itt egy nepperrel. 16500-50000-ig van nála ülés. Minimálisat ülünk a gépben, nekem inkább az a lényeg, hogy tartós legyen és a nyga súlyt bírja, úgyis terítek rá vasutaskabátot
HA valaki tud Grammer maximo-t akkor szoljon "netto" nba is érdekelne,nem vagyok áfa körös.
A cobo öllést néztem 160ért brutto meg a másikat is az 90 e a grammer maximo 210+áfs
de a cobonak a levegö nélküli sima mechanikus üllését vettem tavaly az egyik 892esbe de nem joooo.. !!!!! Nem kényelmes a rugozás vagy tul lágy leüt vagy tul pattogos . A grammer machanikus még talán nem olyan rossz.
A cobo öllést néztem 160ért brutto meg a másikat is az 90 e a grammer maximo 210+áfs
de a cobonak a levegö nélküli sima mechanikus üllését vettem tavaly az egyik 892esbe de nem joooo.. !!!!! Nem kényelmes a rugozás vagy tul lágy leüt vagy tul pattogos . A grammer machanikus még talán nem olyan rossz.