Hirdetés
- AKG támogatás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
- Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat új
- S.O.S. új
- Fendt traktorok új
- Műtrágya árak új
- Húsmarhatartás a Kárpát-medencében új
- Agrárjog új
Cikkajánló
![Válasz az S-metolaklór hatóanyag kivonására: jönnek az új gyomirtók Válasz az S-metolaklór hatóanyag kivonására: jönnek az új gyomirtók](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9151/cikk_79151/syngenta_ind_fill_540x300_0.jpg)
Válasz az S-metolaklór hatóanyag kivonására: jönnek az új gyomirtók
A környezeti kihívásokhoz igazodó új termékekkel indította el az idei évet a...
Hirdetés
![A Mikro-Vital Avanti hatékonysága napraforgóban A Mikro-Vital Avanti hatékonysága napraforgóban](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9097/cikk_79097/kezelt-napraforgo-2-mikor-vital_fill_540x300_0.jpg)
1051 hozzászólás
Válasz #200. hozzászólásra
Én is néztem azt is az IKRnél de végül is a cobo olcsóbb volt pártízezerrel és papíron kb ugyan annyit "tudott" mindkettő.
Válasz #194. hozzászólásra
Mi Sears ülést vettünk mtz-be a legegyszerűbb légrugóst. 120 körül volt ára, de megérte, már 4 éves és semmi gond nem volt vele, előtte grammer mechanikus volt benne na az egy rakás tudjátok mi...
Válasz #197. hozzászólásra
le volt halkítva és mire észrevettem letetted. Most hívjál ha még aktuális.
Válasz #196. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Ha a maximoba beleülsz szinte phensz benne!Nekem fájt a derekam,de mióta ezt használom elmúlt!
Válasz #196. hozzászólásra
Na én hívtalak délben magántelóról.................
Én most veszek valamit és nagyon úgy néz ki, hogy valami kipróbált lengyel lesz 50-ért. Kartámasz, fejtámasz, stb.
Levegős geramer maximo 220-240 körül rémlik. Nyáron körbejártam a témát. Nem egyszerű. Végül is cobo SC90es légrugóst vettem. De ha újra kezdhetném az egész ülés mizériát akkor lehet mechanikust vennék. féláron van a levegőshöz képest és semmivel se rosszabb. Ha érdekel pár tanács hívj föl és elmondom a tapasztalataimat.
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Az a grammer ami benne van gyárilag ,az egy silány utánzat
Válasz #193. hozzászólásra
Köszi. De akkor ugyy mondom,hogy normális áron tudom 150-160 körül igaz ez? Milyet érdemes venni. MTZ 892-be kellene, sokat számit a légrugos gondolom. Benne most grammer sima van de hát na a levegös az levegös....
Válasz #192. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Axiál, prilinger de sehol se ócsó.
Üdv. Grammer maxino levegös üllést hol lehet venni olcson ujat ?
Válasz #186. hozzászólásra
cobók Nekem az M97es aljjal van szerelve. Az M98 biztos komolyabb lenne de olyannal nem volt. Az már lehet hogy automata. Legalább is az olasz leírás szerint.
Válasz #189. hozzászólásra
De ne hivatkozzál rám ha Te is náluk akarsz vásárolni. Ma felhívtam őket gruber kapáért már meghallották a hangomat és rosszul voltak. ![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
ezt csak halkan írom. keletagró 122nettó náluk a webshopba de le....kodtam nagy nehezen belőle 4000ftot.
Moderálta: (3932) 2013-11-13 15:24:42
Válasz #187. hozzászólásra
Honnan vetted?
Képen tényleg fapadosnak néz ki, élőben pofásabb. De egy végtelenül egyszerű szerkezet amúgy.
Én kérdeztem tőlük telón 200gfelett mondták... lehet hogy akkor bruttóba.
Hasonló cobot vettem ettől eggyel nagyobb, SC90, nettó 118ért.
Válasz #182. hozzászólásra
Minden év végén szokták akciózni az üléseket, de itt 181 -ért hirdetik:
http://webshop.axial.hu/megaportal/portal.aspx?CId=2279627&Page=201
A cobot- meg 130 -ért, de ez elég fapadosnak néz ki.
http://webshop.axial.hu/megaportal/portal.aspx?CId=41077&Page=201
Válasz #184. hozzászólásra
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Ja biztos nem...
Válasz #183. hozzászólásra
Akkor cseréld ki az unimogéval bakker,senki nem veszi észre
Válasz #181. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Hát nem tudom... munkahelyen új unimogba azért sokkal komolyabb levegős ülés van az tuti.
Ezen még a magasságot se lehet állítani. Csak úgy ha pumpálom de akkor a rugózás is keményedik.
Válasz #181. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Nem akrok hülyeséget mondani de axiálnál a cobo is netto 130körül a kisebbik a nagyobbik amit én vettem az 140 körül. Nem emlékszem pontosan. A grammerra 200felett mondtak az axiálnál is.
Válasz #179. hozzászólásra
Az automata szintezőnek semmi értelme. Semmivel sem rosszabb a sima. Az előre-hátra csillapítás viszont nagyon jó, bár ezt a mechanikusok is tudják. Ami még sokat ér a jobbra-balra csillapítás és az ülés elejének felhajthatása. A combodat így alá tudod támasztani.
Akkor az axiálnál jóval olcsóbb most a grammer. Nemrég az alap levegős 160 +fa volt, most talán 178e.
Válasz #179. hozzászólásra![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Hidd el nagyon jó dolog a hosszanti csillapítás is,én legalább is nagyon tudom értékelni
Válasz #176. hozzászólásra
Megjött az ülés. Beszereltem. Egyszerű mint a faék. Nem vagyok tőle elájulva. Nem automata szintezős. Egyszerűen van rajta egy gomb amivel vagy belepumpálni tudok a légrugóba levegőt vagy kiereszteni belőle. Semmiféle automatika nincs rajta. Van rajta viszont vízszintes csillapítás ami lehet hogy érni fog valamit a gyakorlatban is, majd meglátjuk. Ha strapabíró lesz akkor azért lehet megérte az árát. Viszont nem lehet forgatni az üllőrészt jobbra balra. Az előzőn lehetett bár nem sokat használtam azon se... csak néha mikor már nagyon unatkoztam bálázás közben...
Válasz #177. hozzászólásra
tegnap eladták sajna,erröl lemaradtunk
Válasz #170. hozzászólásra
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
engem érdekel ha jófajta
Válasz #175. hozzászólásra
KIszállítással cakli-pakli brutto 150150ft. Keletagrótol. Axiálnál netto egy tizessel drágább lett volna ugyanez az ülés.
Azt még elárulhatná aki csinált már ilyet hogy honnan szokták levenni az ülésnek a 12 voltot?
Válasz #172. hozzászólásra![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Nem véletlenül vesszük mi is a JD alkatrészeket az Axiál-tól,Kite-ék bekaphatják![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
Menyi lett az ülés vége???
Kite-ék elég érdekesen állnak a dolgokhoz
Válasz #170. hozzászólásra
Úgy vagyok vele hogy magam alá kell, és a tököm tele van már a xír ülésssel... egy egy hajós nap után olyan a hátsó felem mint a páviáné... nem tudom hogy érdemes e levegősre áldozni de ma megrendeltem egy cobo sc-90et holnap elméletileg hozza a futár. Aztán majd elválik...
Válasz #169. hozzászólásra
![smile unsure](/oldforum/images/smiles/unsure.gif)
Gál mobilt nem kérdeztem, az kimarad.
Utálom az ilyen kötsögöket... ha meg felhívnám hogy mivan akkor simán rávágná hogy ép hívni akart vagy azt mondaná hogy folyamatban van az ügy még nem kapott visszajelzést. Csessze meg!![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Kités csávó bekaphataja, kérdeztem tőle alkatrészt is, ülés is KAB üléseik vannak. Aztmondta visszahív aznap... azóta is várom.
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Prilingert kérdeztem. gram maximo levegős net. 233 mechanikus net. 219.
Válasz #168. hozzászólásra
mindenképpen légrugós kell? mert tudok egy grammer ülést(kék plüss) 10 óra van a trakiban csak sima rugós 58+fa
Válasz #168. hozzászólásra
A prillingernél kérdezted a grammert?
Gál mobil és a kite is árul különböző üléseket, a márkájukat már nem tudom de régebben tőlük is kértem árajánlatot.
sears3045 van 150ért és cobo AS90 120ért. A sears dizájnosabb. Jobb a sears annyival szerintetek?
Válasz #165. hozzászólásra
jah bocs nekem fejtámlás van de nagyon zavar meg sosem dőlök hátra teljesen ez grammer
Válasz #163. hozzászólásra
Nekem is sears a szimpatikusabb. Sokkal kiforrottabb benyomást kel bár csak képen láttam mindkettőt.
Válasz #164. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Az ne3m fejtámla. Alapból csak hátad közepéig ér az ülés háttámlája magasítóval meg lapockáig. Mostani ülésem magasítós és nem tudom miylen lenne anélkül.
Válasz #162. hozzászólásra
szerintem se ér semmit a fejmagasító, fejtámla!
Válasz #162. hozzászólásra
Anno mi is a két ülés között gondolkodtunk. Az axiálhoz lehozattuk mindkettőt, és beleülve maradtunk a zircon (sears) mellett.
A magasító akkor jó ha nem sokat kell hátra kukucskálni, bár fater akkor sem szereti használni.
Kaptam egy használt "KAB" ülést, torziósrugója törött, és a lengécsillapítója is szét van.. Kite forgamazza kértem árajánlatot az alkatrészekre, tegnapra igérték de le se xarják a fejem. Tróger egy cég.
Sears 3045ös és cobo sc 90es ülés van elérhető áron. A sears valamivel pofásabb és valamivel drágább is. Viszont nincs hozzá háttámla magasítító, a cobohoz van. Töröm a fejem melyiket válasszam ha valakinek van ezekkel tapasztalata szivesen veszem.
Válasz #160. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Köszi! Már megtaláltam én is.
Válasz #159. hozzászólásra
Itt a választék
Válasz #158. hozzászólásra
Ennek a searsnak holnap végére járok.
Köszi! Sokat segítettél!
Válasz #157. hozzászólásra
Igen levegős. Régebben még zircon néven futott.
Válasz #156. hozzászólásra
Köszi az infót! A sears az levegős?
Most igért egyik kedves ismerősöm egy 300as rábából kiszerelt újszerű ülést aminek csak a csillapítója van széthullva amúgy tökéletes állapotú. Holnap megyek megnézem milyen lehet. Szerinte valami angol ülés de márkáját nem tudja.
Válasz #155. hozzászólásra
Ha jól emlékszem régebben Feri írta, hogy a landínikben az van és nem rosszak.
Nézd meg még az ikr-nél a sears üléseket is. Az a nyuszikban van. A kis valmetbe olyat vettünk 6-8 éve és kényelmes.
cobo ülés senkinek sincs?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
cobo légrugós ülésről van valakinek tapasztalata? Kényelmesek, bírják a strapát, javíthatók?
Válasz #151. hozzászólásra
Bocsi , neked szól az előző írásom.
Válasz #150. hozzászólásra
Elvileg nem szabad beletenni akármilyen üléseket a traktorokba, csak ami oda passzol. Én akartam most venni ülést és szétnéztem nagyjából. Légrugós Grammer Maximo, vagy valami lyesmi nevű 260 ezer körül van a légrugósban. Mechanikusban feleannyi. Ami jó ülés most még és az új gépe,mben ilyen van az az MTZ Lux ülés. Bírja a silyt is és jól szivacsolt, nem olyan gagyi, mint az olaszok, bár ónem tudom, milyen gépbe kellene.
Itt nézz szét, nagyon jó áraik vannak:
http://webaruhaz.habi.hu/