Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- Agrártámogatások kifizetése új
- AKG támogatás új
- Erdőtelepítési támogatás új
- Körbálázót, de milyet? új
- Automata öntözés új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Életképek a gazdálkodás mindennapjairól új
1051 hozzászólás
Válasz F-A-R-M-E-R \ #948. hozzászólásáraNekem az olló végein van csak persely,elől görgők,középen semmi!Így lehet érthetőbb!
Válasz medikus #949. hozzászólásáraAz enyémben nem volt,de képről jobban nézve,lehet a tiédbe már van!Mérd meg a furatot,és a csapot,ott ahol még majdnem kerek!Akkor kiderül,milyen falvastagságot bírna el a tányéros persely!
Válasz F-A-R-M-E-R \ #948. hozzászólásáraOtt nincs persely!Nekem a fémben levő vas perselyt is cserélni kellett,mert a csap jó fél centit abból is meg evett!
Válasz medikus #947. hozzászólásáraSzerinted itt az ollónál kell lennie perselynek??
Vagy csak ez a csap van bent?? Grammer 731-es
Válasz medikus #945. hozzászólásáraMost javítottam fel egy 12voltos kompresszorost!
Válasz medikus #945. hozzászólásáraTudom, de szépen rejtve oda viszi az ember a biztosíték paneltől, üres helyről, ahogy más is javasolja, nem egy vetés ellenőrző, hogy csak 2 hetet van a traktorban.
Válasz A.I. #944. hozzászólásáraSzivargyújtó is biztosítva van!
Válasz lacika973 #942. hozzászólásáraHúzz neki egy szálat biztosítékkal, szerintem ne a szivargyújtóval kinlódj.
Válasz lacika973 #942. hozzászólására1+1- kell neki.Én nem mernék a szivargyújtóba ilyen drága ülést.Húztam neki két vezetéket az áramtalanítótól,nekem az volt a legközelebb hozzá.
Meg raktam ilyen biztosítékot neki.De lehet neked van is szabad biztosítékod,az ilyen helyzetekre.
A kompresszor bekötése bonyolúlt? Vagy csak szívargyújtóba be kell dugni és kész is? Köszönöm
Válasz mtz1221 #940. hozzászólásáraKöszönöm szépen. Megrendeltem végül, sokáig vacilláltam, nagy kiadás, de hátha nem fog fájni a derekam majd tavasszal. ????
Válasz lacika973 #939. hozzászólásáraRugózik a 721-es is előre hátra.Ha nem nagy a különbség.inkább a 731-est vedd.Nekem nagyon hiányzik az a pár centi szántáskor.Meg én 191 centi vagyok ha felfújattam a magasságomhoz képest akkor kemény volt.Kellett két 40x40-es profilt berakni alá hogy normális legyen.
Sziasztok. Egy mechanikus grammer ülést szeretnék légrugósra cserélni. Néztem 3 típust, maximo comfort 721 és 731 és típus. Mi a kettő között a különbség a szélességét leszámítva? Mindkettő rugózik hosszírányban? Csak mert a leírásban a 721-nél hosszirányú felfüggesztés van írva. A harmadik egy Gránit ülés lenne. Kinek mi vált be, hol a legolcsóbb esetleg? Köszönöm szépen előre is a segítséget
Válasz B.Bali #937. hozzászólásáraHa csak ennyi ,akkor tényleg nem .
Válasz csferri #936. hozzászólásáraNekem comfort van, magasságállítás csak a légrugóval,automata súlybeálítás: ráülsz és beállítja a súlyodhoz a keménységet. Én nem adnék érte +100-at. De mindenki maga dönti el
Kollégák!
Megtudná valaki írni hogy mi a külömbség a grammer maximo comfort és a comfort plus között. ismertetőt átolvastam, de mit takar pontosan az automata sújbeállítás, ill megéri azt több mint 100 e felárat. amúgy mechanikában ,lengéscsillapításban van különbség ? A sima comfortnak most akkor van magasság állítás vagy csak amit a légrugóval keményebbre vagy puhábbra állít az ember?
Meg lett mókolva az ülés, Msg85/721.
Habis hbr ülés teleszkópja passzol bele.
Műanyag görgő helyett 61801 golyós csapágy, 3db egymás mellett, minden átalakítás nélkül passzol.
Az olló szerkezetbe középre a persely helyett hk1216 lett berakva, ennél már kellett esztergálni.
Könnyebben jár az ülés mint előtte, meglátjuk mennyit fog bírni.
Válasz Sötét Paraszt #933. hozzászólásáraMuszkához ezt sikerült bealkudni az árba anno. Műanyag görgő már vagy 8-9 lett benne cserélve. Az utolsókat danamitból esztergáltam, azok jobban bírják mint a fröccsöntött gyári. Most rommá van kopva, csapokat kell cserélni, az olló közepén a perselyek világgá mentek.
Persely helyére hk1216 tűgörgő dörzsárazás után bemegy, a műanyag görgők helyére meg nks12 passzolna méretben.
Válasz ..MZ/X.. #932. hozzászólásáraSokéve leírtam a mechanikus 10-ed anyit bírki grammerbe.
Esztergányosa bronz görgő.
Urak!
Ülés generálozás van folyamatban. MSG85 mechanikusba teleszkópot hol lehet normális áron szerezni? MTZ grammer koppintás passzolhat bele?
Műanyag perselyek kinél, meddig bírják? 90-100kg alatt nekem kb 1,5 év alatt szétpotyogott. Azon agyalok, hogy valamilyen tűgörgős csapágyat kellene applikálni a műanyag helyett.
Ha esetleg valaki kartámaszt szeretne a grammerre itt van kiciocokínai, gyárival kb megegyező harmad-negyed áron. LINK
Válasz subikiss #928. hozzászólásáraHali nekem van egy, kat a nevemre ot van a telszámom nyugodtan hívj.
Válasz bgyman #929. hozzászólásáraTarnaméra messze van? profik
Újra kéne kárpitoztatni az ülésemet, valami jó erős és tartós anyaggal és a szivacsot sem ártana pótolni itt-ott. Tudtok valaki ajánlani, aki szépen és jól meg tudja csinálni? Közép-Magyarország, ha lehet válogatni.
Használt Grammer légrugós ülés nincs esetleg valakinek eladó Hajdú-Bihar vagy szomszédos megyékben?
Válasz Bárány #920. hozzászólásáraBizony bizony. Régi japán közmondás:Ha nincs időd az egészségre, majd lesz a betegségre.
Válasz lac* #925. hozzászólásáraNem láttam sérüléeket sehol, már gondoskodtam rajta hogy tűcsapágyakat tennék a görgők helyett. Azt hiszem a régebbi mtz gyári ülései csapágyakon mentek.
Válasz strong #924. hozzászólásáraNem,szerintem amibe belemegy a görgő,annak a csapjával is gond lehet.
Válasz lac* #923. hozzászólásáraLehet hogy azért nem fordolnak át merthogy megzsíroztam a sineket?
Válasz strong #922. hozzászólásáraOtt már nagy a baj, ha beálltak a görgők, persze, h forogniuk kellene.
Sziasztok, Grammer ülésekben ezek a műanyag görgőknek gördülniük kellene?A régiek laposra koptak, azt értem hogy nem fordulnak át de az újjak amiket beszereltem azok is csak csuszkálnak. Meg kell zsírozni a sineket is vagy csak a görgők tengejét? Köszönöm előre ha valakinek van tapasztalata.
Válasz .Richard. #919. hozzászólásáraItt lesz valahol a pont.Öregapáinknak 70 éves korában jöttek azok a gondok ami nekünk 40 éves korunkban.És dolgozni dolgoztak ők is eleget,én legalább is megdöglenék ha lovak után kellene sétálnom egész nap,meg teheneket fejni.Igaz 400 forintos párizsit sem ettek.Még a 2000 években sem ment le torkukon,csak a csirke leves amibe volt egy marék disznó zsír is.
Válasz Batka #918. hozzászólásáraSportolni, tornáztatni kellene, lehetőleg hozzáértő irányításával (pl. Dombóvár, Z2), amíg újra elő nem jön.
Tudom, most jön, hogy nincs rá idő (pedig biztos, hogy tudnál rá szakítani heti 2-3x1 órát), meg mozogsz eleget (olyat, amitől egyszer már meglett a baj), stb-stb.
Válasz Bárány #917. hozzászólásáraott a pont! A mozgás meg a kaja. Egy kolléga felesége az eüben dolgozik. 10éve divat ugy veszi észre ,hogy a vállak kikopnak. Ezt az ura mondja mert neki novemberben raktak be valami protézist vagy mit a jobb vállába. amúgy jobbkezes. . Mezőgazdasághoz semmi köze nix. Max füvet nyír néha. Kikopott neki. Szóval nem a láb kopik, mert ül, hanem a gerinc meg a váll pl. a számítógép. Ez csak feltételezés.
Válasz Bárány #917. hozzászólásáraNekem 2012 óta van porckorongsérvem.
Amikor beütött a krach, reggelente négykézláb másztam le az ágyról...de vetni kellett, nem volt mese!!!
Az egész napos meló után estére egész jól voltam. Mikor elmondtam az orvosnak, hogy mit csinálok, kikerekedtek a szemei. De tény, hogy estére jobban voltam, ha dolgoztam, aztán ha lefeküdtem, vagy egy mezei széken kellett ülnöm huzamosabb ideig, akkor majd megőrültem. Aztán egy gyógytornász nagyjából rendbe rakott... azóta kétszer is meggondolom, hogy mit és hogyan!!!
Válasz Szabi. #915. hozzászólásáraAmúgy ez lehet az új népbetegség. Tavaly osztálytalálkozón csak kapkodtam a fejem, milyen sokan mondták, hogy gerincproblémájuk, sokaknak gerincsérvük van. És jópáran nem is fizikai munkások voltak.
Úgy tűnik, mindegy, hogy valaki traktorban ül órák hosszat, vagy íróasztal mellett. Leginkább talán a változatos mozgás hiánya és a meggyengülő tartóizmok okozzák a problémát.
Szóval biztos frankóbb egy faca ülés, de a mozgás hiányát az sem tudja pótolni.
Válasz Szabi. #915. hozzászólására
Válasz atisgyulai #913. hozzászólásáraBocsi, lehet rosszul jött le......
Csak figyelmeztetésnek gondoltam, mert a környezetemben feltűnően megnőtt a gerinc problémás megbetegedés a gazdáknál....
Válasz atisgyulai #912. hozzászólásáranem csak ez a külömbség,az ülés lengéscsillapítója is állítható,és tartósabb sokkal
Válasz Szabi. #910. hozzászólásáraHidd el, hogy én már "látom"!!!, hogy mit ér az egészség, de ha nincs miből milliós üléseket venni, akkor nem tud mit tenni az ember.
Válasz Sötét Paraszt #909. hozzászólásáraNe érts félre, én nem mondom hogy becsaptak. Nem azzal a tudattal vettem, hogy ezek benne vannak!
Csak kerestem a kanócokhoz tartozó dolgokat!
Nekem ez fér bele a keretbe.
De ha a ~250 rugós, és a ~400rugós ülés között annyi a különbség, amit én ott hiányoltam, (a többi ugyan az)
akkor azokat b@sszák át, de nagyon, akik annyi pénzt adnak érte.
Válasz Szabi. #910. hozzászólásáraEzt mé nekem mondod én nem sajnálom rá.
Az 5465-be kellesz új ülés biztos olyan lesz, mint az újba van, vagy jobb.
Rajtam kívül senkinek sincsenek a környéken az mtz-ibe légrugós grammerek.
Válasz Sötét Paraszt #909. hozzászólásáraAzért majd idővel rájössz, hogy adtál volna érte még 3000€-t is.........
Ha valamire nem sajnálom az a biztonság és a kényelem, magadnak veszed !
Válasz atisgyulai #907. hozzászólásáraMennyié veted?
Amibe ülésfűtés meg levegős deréktámasz van az 400-ná kezdődik.
Válasz atisgyulai #906. hozzászólásáraígy jártunk.De a többiek remélem tanulnak belőle,és minden apróságot letisztáznak vásárlás előtt.
Válasz Bárány #905. hozzászólásáraEz a szomorú magyar valóság!
Válasz mtz1221 #904. hozzászólásáraEbben sincs!
Az alsó, rugós rész nem tudom miben különbözik a maximo, és maximo comfort tipusoknál.
A kereskedő annyit mondott, hogy a maxomo-t, (black edition-t akartam) max 100kg-os parasztoknak ajánlja.
Arra felhívnám mindenki figyelmét, hogy sok kereskedő maximo comfort (731 végű) néven hirdeti, a maximo (721 végű) üléseket!
Válasz atisgyulai #903. hozzászólásáraHát ez szép! Olyan, mintha pl. egy aliexpresses átverésről írtad volna.
Válasz atisgyulai #903. hozzászólásáraAz enyém is pont így van bekötve,csak nem akartam mondani hátha a ti kereskedőitek jobbak.Még az a vacak műanyag rekesz sincs a hátulján ahová lehetne forgalmit pénzt stb tenni.Azért már majdnem bepöccentem.
Válasz mtz1221 #891. hozzászólásáraAkkor megosztanám a tapasztalatom.
Az ülő és háttámla részt levettem, hogy a csomagolást leszedjem, és üléshuzatot tegyek rá.
Ülő szivacshoz megy két vezeték, de nincs bekötve, nincs fűtőszál.
Nuku picsafűtés!
Háttámlába szintén megy két tyúkbél, egy kétirányú billenő kapcsolóra (piktogram szerint, deréktámasz felfújás/eresztés lenne) de ennek is végeszakad. Két acéllemez rugó van deréknál, véleményem szerint azok között kellene lenni légpárnának. Egyszerűen szivaccsal pótolták.
Az említett indítás tiltást ezek után már nem eröltettem kikeresni.
Válasz ..MZ/X.. #901. hozzászólásáraIgen, egy maximo comfort-ot.
A buszülés dolog nem jött össze.
Jamo kollegától hoztam egy grammer szerkezetet, a kompresszor miatt.
Felfújta, de nem működött vele rendesen.
Teljesen más rendszer!
Pici légrugó van benne, más szögbe állítva. Nagy nyomás kell neki, és sok levegőt használ. Minden fel-le mozdulásnál szusszan/felfúj.
K.rva kényelmes lenne, de én nem szeretném ezért a trakin állandóan járatni a kompreszort. Főleg míg induláskor feltermelne 6-8bar-ig.
Buszok ugye 10-el futnak, állandó levegő van, nem gond. Meg persze ráérnek termelgetni.