Hirdetés
- AKG támogatás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- IH Cyclo vetőgép új
- Tavaszi bokrosító hengerezés új
- Napraforgó ára új
- Kukorica terményárak új
- Körbálázót, de milyet? új
Cikkajánló
![Spórolni a gyomirtóval, tervezni a munkát? Ebben is segít az AI! Spórolni a gyomirtóval, tervezni a munkát? Ebben is segít az AI!](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9133/cikk_79133/szirmai-lead_fill_540x300_0.jpg)
1051 hozzászólás
Válasz Drisa #795. hozzászólásáraVan ilyen típusú alkatrésznek való ülésem. Grammer maximo komfort. Ha gondolod 06304924814 hívj.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Helló.. Nekem van egy ugyan ilyen típusú ülés amit alkatrésznek eladó. Tel 06304924814
Válasz Szabi. #798. hozzászólásárataláltam csak először azzal próbálkoztam ami az oldalán van
Válasz Drisa #797. hozzászólására5-6 éve a prillinger jó volt gramerban(akkor cseréltem egyet és felújítottam egyet)
Válasz Bárány #796. hozzászólásáraCselesek, már találtam is de ugye nem azon cikkszámon ami az oldalán van...
Válasz Drisa #795. hozzászólásáraÍrd be a Google-ba, hogy Grammer alkatrész. Kidob jónéhány hazai céget.
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
És végül rendeld meg az Axiálnál!
Megvan a hiba, két ilyen szelep van az ülésben mindkettő így el van repedve, de mitől repedt el mindkettő? És hol lehet venni ilyet eddig svájcban és lengyelben találtam.
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20190211165617_spg91294.jpg)
Sziasztok!
Polgár légrugós ülést hol lehet találni a neten?
Csak telefonon lehet őket hívni?
Válasz kis Zombi #791. hozzászólásáraNem megfelelö a feladatra.
Válasz VMisi #789. hozzászólásáraIntenzív keverö mozdulatokkal. Fel kell verni a habot, mint a hosszúpályán volt szokás ( basszus annak is Lassen 20 éve vége)
Válasz Bárány #790. hozzászólásáraAz nem jó were.
Válasz VMisi #789. hozzászólásáraEsetleg ugyanaz készen: borotvahab.![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz Drisa #779. hozzászólásáraFolyékony szappanhoz pár csepp víz és egy hosszú szőrű ecset.
Válasz Drisa #786. hozzászólásáraGázszivárgàst vizsgáltam, nem légrugós ülést.
Válasz Sanyee #775. hozzászólásáraSzia! Nekem grammer maximo van, vagy 6-éve soha nem engedtem még ki belőle a nyomást
Válasz kis Zombi #784. hozzászólásáraAzt mondtad meg nem volt ilyen problémád...![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz kis Zombi #784. hozzászólásáranekem meg ez jött be,ezzel nem kell kínlódni,elég messzire is be tudsz fújni vele
Válasz lac* #782. hozzászólásáraÉn is azzal kezdtem, de a szappanhabon jobban látni hol van a szivárgás.
Válasz lac* #782. hozzászólásáraKöszi
Válasz Drisa #779. hozzászólásáraszivárgásjelző spray,bárhol tudsz venni
Válasz kis Zombi #780. hozzászólásáraMilyen típusú ülés?
Válasz Drisa #779. hozzászólásáraSzappanhab ?
Még nem volt ilyen problémám, de én ezzel próbálkoznék.
Ki hogyan keresi meg hogy hol enged a levegős ülés?
Válasz VMisi #777. hozzászólásáraMegnézhető hirdetéseim közt.
Válasz franky05 #776. hozzászólásáraMit takar pontosabban a felújítás?
Tisztelt uraim. Ha a gépetekben kényelmetlen az ülés akkor keresetek bizalommal több féle ülésem van amelyek teljesen felújított állapotban vannak az új ár töredékéért. Isri, grammer.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Sziasztok!
Ti munka után leengeditek a légrugós ülést (amelyik nem enged vissza magátol) vagy rajtahagyjátok a levegőnyomást mégha egy hónapot is áll?
Válasz Sanyee #772. hozzászólásáraKöszönöm![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Gopart légrugód ülésről hallottatok valamit?
2/3-a a Grammernek árba. A szerkezete ugyanakkor kissebb/keskenyebb, mint a Grammeré.
Válasz Mtz-s gyerek #771. hozzászólásárahttps://m.youtube.com/watch?v=5O1S1qi86ns
Válasz Hús Futár #765. hozzászólásáraA légrugobol hogyan tudom kiszedni? Mert nem bilincses megoldással van csinálva.
Válasz lac* #769. hozzászólásárahozzátenném,ha egy lengéscsillapítónak holtjátéka van az kuka
Válasz VMisi #768. hozzászólásáraaz,hogy az állítható lengéscsillapító sokkal jobb mint a sima,jóval tovább is bírja
Válasz lac* #767. hozzászólásáraMi az összefüggés a állítható csillapítás és a holtjáték között?
Válasz *** HM *** #761. hozzászólásáraAmelyikbe nem lehet állítani a csillapítást az mind sz@r.Abban a legolcsóbb lengéscsillapító van,és nagyon hamar lesz egy centis holtjátéka,és ott nem csillapít.Úgyhogy érdemesebb a drágábbikat venni.
Válasz medikus #764. hozzászólásáraa marha!
Válasz Mtz-s gyerek #760. hozzászólásáraSzeva , szerintem simán cseréld kia csövet .
Válasz Mtz-s gyerek #760. hozzászólásáraTegyél alá tuskót!![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz bandigh #762. hozzászólásáraIdő szarásig jóidővan![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Válasz *** HM *** #761. hozzászólásáraA héten csak végzel már vele remélem![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Míg kint ekézek mehet a grammer téma is....
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
Melyik modellek a szarok?
Tessék csak hátrafordulni oszt leolvasni tipusát fendtekbe jdkbe .... Oszt benyögni mibajod vele mise....
Üdv. Grammer ülés folyton leereszt fél óránként. Át néztem a csöveket 2 cső mindkét felénél enged a csatlakozásoknál mit csináljak vele szedjen ki közcsavarokkal együtt és rakjak rá másik csövet. Sziloval próbáltam már ragasztani de kifujta a levegő
?
Válasz Zsolesz100 #752. hozzászólásáraNem lehet, csak együtt. Viszont azt automatán is tudja.
Válasz Zsolesz100 #756. hozzászólásáraKapaszkodj bele az ülő részébe mindkét oldalán és kezd el emelni felfelé.A mechanikus így működik,hátha ez is.![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz Zsolesz100 #756. hozzászólásárahttps://www.grammer.com/fileadmin/user_upload/ressourcen/images/produkte/Bedienungsanleitungen/BD_EA_Landmaschinen/BA_MaxCom_1210564.pdf
9.oldalon írja
Válasz medikus #754. hozzászólásáraIgen elolvastam, hogy volt róla szó, de ott sem lett konkrétan leírva, hogy amelyiknél lehet, ott hogy lehet.
Mert a használatia írja hogy elvileg lehet külön állítani. Majd mindjárt keresek egy netes képet, vagy holnap lefényképezem, és megmutatom, hogy mire gondolok.
Válasz Zsolesz100 #752. hozzászólásáraGondolom ismered hogy van amelyiknél(mechanikusnál) emelni kell az üléslapot.
Válasz Tanonc #753. hozzászólásáraEzért nem mindegy,ki ül az ülésében!!!Vékony alacsony ember,vagy kövér és magas!A vékony hogy kilásson rápumpál,de akkor meg kemény lesz alatta!A kövér(súlyos,nagytestű) szépen mondva,az ha rápumpál akkor az sem jár jobban!Volt erről már szó!![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
Válasz Zsolesz100 #752. hozzászólásáraAhogy pumpálod a levegőt akkor emelkedik és keményedik is közbe, szóval nem lehet.
Üdv!
Grammer Maximo Comfortnál, hogy lehet állítani külön a súlyt, és a magasságot?
1 kar van rajta.
Valamit ír a könyve, hogy elvileg lehetne, de azt nem értem :)