Hirdetés
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Szántóföldi permetezőgépek új
- AKG támogatás új
- Kinek milyen a repce, illetve a búza? új
- John Deere traktorok, kombájn minden mennyiségben új
- IH Cyclo vetőgép új
- Tavaszi bokrosító hengerezés új
- Napraforgó ára új
- Kukorica terményárak új
- Körbálázót, de milyet? új
1051 hozzászólás
Válasz Drisa #750. hozzászólásáraSzappanos víz spriccelőbe!
Válasz Sz_Pisti #748. hozzászólásáraNekünk van sears ülés. Olcsóbb volt régen mint grammer. 10 éves de nincs vele gond.
Viszont grammer ülés valahol ereszt, hogy lehet kideríteni hol enged?
Válasz Sz_Pisti #748. hozzászólásáraGyakorlatilag bármelyik...csak konzol kérdése. Egy normális ülés 200-250-től indul. Az alatt gyakorlatilag maradhat a gyári ülés...csak rakj alá egy focilabdát !
Sziasztok,
valaki tudna segíteni, hogy milyen légrugós ülést érdemes venni MTZ-be?
Mely légrugós ülések szerelhetők be MTZ-be a legegyszerűbben?
Válasz bobo77 #746. hozzászólásáraKramp!
Válasz Bárány #741. hozzászólásáraHa még aktuális akkor a LÁNG nal
szerintem egy kicsit márkásabb 12v-os kiskompresszorral(kerékfujató) lehet helyettesíteni a grammer kompresszorát
Válasz vasvarikriszta #743. hozzászólásáraSosem találsz. A villany motorokat eldobják a Grammer hazájában.
Szia! Ilyen szénkefe tartót keresek Grammer üléshez.
Válasz medikus #740. hozzászólásáraTévúton vagyok!Nem jó a légkürt kompresszor,mert nem tartja meg a nyomást,nincs benne valószínű visszacsapó szelep.Akkor kell hozzá még egy mágnesszelep.
Grammer karfát hol érdemes venni? Utángyártott is jó.
Válasz medikus #739. hozzászólására
Válasz vasvarikriszta #738. hozzászólásáraKeresőbe írd be.Kínai légkürt!Első helye beadja!
Válasz medikus #737. hozzászólásáramegtudnád írni melyik fajtában van ilyen?
Válasz vasvarikriszta #736. hozzászólásáraÉrtelek,de egy Kínai légkürt,ha rákeresel 5000ft.A szettben van külön a kompresszor.Az neked elég volna,és új!
Válasz medikus #735. hozzászólásáranem nekem a szénkefe tartó kéne de majd rakok fel képet köszönöm segítséged
Válasz vasvarikriszta #734. hozzászólásáraLégkürt motor is olyan!Akkor csak motor kellene?
Válasz medikus #733. hozzászólásáraegy szénkefe tartó kéne ,mert a motor már meg van tekercselve mert leégett de a kefetartó egy kicsit eldeformálódott ezért keresek ilyen üllést
Válasz vasvarikriszta #732. hozzászólásáraAmit eldobnak abból mit szeretnél használni?Még a vas is kopik!Szaros gatyaülepből túrós zacskót!
alkatrésznek való grammer ülést keresnék
Válasz blink #730. hozzászólásáraJa, nem vettem észre a hozzászólásodat.
Válasz Bárány #729. hozzászólásáraAmit linkeltem azok jók meg jó minőségűek,én is azt használom.
Válasz agrotomi #723. hozzászólásáraVarrónőt könnyebb találni.
Válasz kis Zombi #726. hozzászólásáraTaláltam egy ilyet
Klímás autóülés
Válasz agrotomi #723. hozzászólásárahttps://www.kamionfelszereles.hu/shop_search.php?search=grammer+%C3%BCl%C3%A9shuzat
Válasz Drisa #719. hozzászólásáraAz milyen, mit tud ? Hűti, fűti a derekad ?
Válasz agrotomi #722. hozzászólásáraValahol Kaposváron szokták hirdetni a javítását!
Válasz agrotomi #723. hozzászólásáraagropark
Méretpontos üléshuzat grammer ülésekre tud valaki?
Válasz medikus #721. hozzászólásárapersze, találtam volna, de ennél több kellene. Gyakorlatilag szét van ülve az ülés, össze vissza billeg, én ehhez nem nyúlnék hozzá, gondoltam aki csinált már ilyent, és vállalná nem e nézné meg.
Válasz agrotomi #720. hozzászólásáraTaláltál?
Válasz medikus #718. hozzászólásáraKöszönöm a tartalmas infód :D
Valakinek van aktív klímás ülése? Megéri az árát?
Válasz agrotomi #717. hozzászólásáraA kereső!!Grammer ülés alkatrészek!
Sziasztok! Esetleg valaki tud segíteni Grammer ülés javításában?
6m. es jd.
Szerintem siman elfer , mivel fordithato is az ules.
Válasz MTZ1025.3 helyett, JD fan #713. hozzászólásáraJó ez, csak az ára szerintem eléggé borsos, mint bárminek a grammertől.
A krampnál vagy a granitnál láttam ilyet szettben.
Nemrég hirdettek egy használt jd ülést az agrárkeresőn viszonylag kedvező árban (újhoz képest), és az elvileg tudja ezt is, ráadásul tényleg kényelmes nagy fotel.
Válasz MTZ1025.3 helyett, JD fan #713. hozzászólásáraAzért mielőtt nekiállsz, nézd meg, van-e hely a traktorodban ilyen mozgásra.
Tapasztalat.
Axiálos Claas tanfolyamon értetlenkedett két srác, hogy az Arion ülését miért csak jobbra lehet elfordítani, amikor pl. a JD-ban mindkét irányba lehet. Később mesélték, hogy ki is iktatták azt az ütközőt, ami megakadályozta a balra fordítást, és akkor rájöttek, hogy így a karfa, ami a kezelőszervek miatt jókora, beleütközik a kormányba.
Valaki rakott mar grammer msg95be utolag oldaliranyu rugozast?
Talaltam egy videot ami alapjan lehetseges.
https://www.youtube.com/watch?v=Rh4t-WKTb40
Válasz AGRO-SZAKI Kft. #483. hozzászólásáraIgen ez az . hol lehet beszerezni?
Válasz ..MZ/X.. #710. hozzászólásáraKöszönöm, kb hány cm-el magasabb?
Válasz balazoooo #709. hozzászólásáraSima. Magasabb mint a gyári de a 180 centimmel simán elférek.
Válasz ..MZ/X.. #707. hozzászólásáraHali.
Te az mtz-be a simát vetted vagy az erősítettet?
Magassága jó neki? Nem túl magas?
Jó estét! Segítséget kénék, mtz-be szeretnék vásárolni légrugós ülést. Hol érdemes vásárolni és milyent? Előre is köszönöm.
Válasz VDénes #705. hozzászólásáraFeri írta a 691-es hsz-ben. Fel kell őket hívni, elmondanak mindent, segítőkészek.
Válasz ..MZ/X.. #704. hozzászólásáraüdv mennyi az ára sehol nem találom
Válasz ..MZ/X.. #704. hozzászólásáraDe itt az ára nem fellelhető.
Mtzbe kellene.
Válasz VDénes #703. hozzászólásáraLINK
Válasz ..MZ/X.. #698. hozzászólásáraA polgár féle az milyen? Nem találom a neten sehol. Tudnátok linkelni?
Válasz VTR-es #688. hozzászólásáraszerintem is használhatók!No nem csak azért,mert az édesapja 4.szomszédom volt.A vasutra tépőzáras cserélhető huzattal hozzák.Naponta akár 4-5 kolléga állítgatja magának.A karfa azért"rágott"mert tolatáskor van aki arra ül...A nem használt vezetőálláson pörög,ugrál a vezetőpultnak meg a hátfalnak csapódva.