Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR414.08 FtUSD396.98 FtCHF444.25 FtGBP499 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen az alap, hogy szárral lefelé kell beszerelni őket. Úgy van kenése a szártömítésnek és tovább bírja. De gyárilag általában szárral felfelé szerelik őket. Ha eszedbe jut, hogy hol gyártanak még ilyet engem érdekelne.
A moliton tényleg nem bír sokat, de legalább még 2 cég gyárt ilyeneket. Nem ugrik be, hogy kitől rendeltem, de az kb 1 éve bírja, igaz kicsit alakítottam is a felfogatáson, hogy a szár minél jobban kenve legyen.
Moliton kftnél csináltattam pár gázrugót alig volt olcsóbb mint a krampos (5-10%). És fél évig nem bírták mindkettő bexart, megreklamáltam gariba. Elküldtek a picsába(azt mondták össze festettem a szárát azért ment tönkre ) Megfenyegettem őket mindennel, hogy fogyasztóvédelmet, apekot, jegyzőt, meg akit tudok rájuk küldök erre másnap felhívtak, hogy felülvizsgálták a reklamációmat és jogosnak itélik, küldik a két cseredarabot. Na azok se bírták fél évig. Munkahelyi autókba is rendeltünk tőlük azok se bírták egy évig. Krampos benne van másfél éve a fergába, egyiknek olajosodik a szára de még működik(gondolom az már azért nem lesz hosszú életű).
Utángyártottba nem lehet ilyet csináltatni méretre? Ha gázrugókat gyártanak, akkor lehet ezt is. A gázrugót ha jól emlékszem 3-4000 ft-ért gyártották le méretre.
Válasz #488. hozzászólásra
Esetleg még olyant meglehet próbálni(nekem a kombájnomban valami 30éves szlovén űlés van ilyen megoldással)hogy a csilapitó helyett beteni(ha egyáltalán megoldható)egy huzó rugót.Ha van othon több méreted és eltalálnád az ideálisat jó lene
Nem arra gondoltam hanem valamelyik mtz-re,mert az ujabbak valami grammer licenc alapján készülnek,hátha szerencséd lesz és az lengéscsilapitó ugyanaz a méretű
Válasz #476. hozzászólásra
Valaki ismerösöd nincs a déli részen akihez lebirnád küldetni,mert ez igy nem érdekes több lenne az ut mint a ülés.Amugy hány munkaóra van az űlésben volt már javitva?
Erre nem is gondoltam Ilyen kis tűgörgőset keressek akkor?? Olyasmit mint ami a kardánkeresztekbe is van?? Nem sokat van használva a gép évi 100 óra körül, meg szerintem nem is mi alattunk ment ez szét mert 65-70 körül mozgunk, csak most vettem észre már majdnem későn mert eléggé belemart a fémbe is
Nem légrugós csak sima mechanikus grammerről van szó. Érdekelne hozzá egy lengéscsillapító (grammer 114000 vagy 114157) ha valaki tudna nekem árat mondani krampból vagy granitból azt megköszönném esetleg szaki van nálad is??
Műanyag görgőket azt rendelni szoktátok?? Vagy elmegyek az esztergályoshoz és mondom neki hogy kopásálló műanyagból csináljon nekem 4-et??
Mert sajna széttört egy és eléggé rendezkedett odabent
Szerintem sem érnek annyit azok ülések! Próbálj meg szerezni egy Liaz /Karosa/ levegős ülést a gépedbe. Nekem 12 éve van benne, és nagyon kényelmes.
Bár kell egy kis átalakítás,de megéri!
a minap volt nálam egy ügyfél, drágábbra jött ki az ülés alsó része meg a légrugó az üléshez, mint maga az új ülés. az új maximo comfortot még pár napig tudom tartani bruttó 227 ezerbe házhozszállítva
1051 hozzászólás
hasznos videók az üléshez:http://www.youtube.com/watch?v=SxCMefVQRN4
Válasz #499. hozzászólásra
OKs. Köszi!
Válasz #498. hozzászólásra
Szóval innen ha jól emlékszem.
Válasz #497. hozzászólásra
Talán a legelsőtől rendeltem, de majd megnézem.
Válasz #496. hozzászólásra
Igen az alap, hogy szárral lefelé kell beszerelni őket. Úgy van kenése a szártömítésnek és tovább bírja. De gyárilag általában szárral felfelé szerelik őket. Ha eszedbe jut, hogy hol gyártanak még ilyet engem érdekelne.
Válasz #494. hozzászólásra
A moliton tényleg nem bír sokat, de legalább még 2 cég gyárt ilyeneket. Nem ugrik be, hogy kitől rendeltem, de az kb 1 éve bírja, igaz kicsit alakítottam is a felfogatáson, hogy a szár minél jobban kenve legyen.
Válasz #493. hozzászólásra
Alakul Axiál 15+fa Kite leltározik csak holnap tud mondani valamit... az mtz-be baló lux teleszkóp meg bruttó 4000, aztán nemtudom mennyit bírhat
Válasz #493. hozzászólásra
Moliton kftnél csináltattam pár gázrugót alig volt olcsóbb mint a krampos (5-10%). És fél évig nem bírták mindkettő bexart, megreklamáltam gariba. Elküldtek a picsába(azt mondták össze festettem a szárát azért ment tönkre ) Megfenyegettem őket mindennel, hogy fogyasztóvédelmet, apekot, jegyzőt, meg akit tudok rájuk küldök erre másnap felhívtak, hogy felülvizsgálták a reklamációmat és jogosnak itélik, küldik a két cseredarabot. Na azok se bírták fél évig. Munkahelyi autókba is rendeltünk tőlük azok se bírták egy évig. Krampos benne van másfél éve a fergába, egyiknek olajosodik a szára de még működik(gondolom az már azért nem lesz hosszú életű).
Válasz #492. hozzászólásra
Oszd majd meg, mert engem is érdekelne.
Utángyártottba nem lehet ilyet csináltatni méretre? Ha gázrugókat gyártanak, akkor lehet ezt is. A gázrugót ha jól emlékszem 3-4000 ft-ért gyártották le méretre.
Válasz #491. hozzászólásra
Mindenképp teleszkópot akarok beletenni holnap már majd többet tudok
Esetleg még olyant meglehet próbálni(nekem a kombájnomban valami 30éves szlovén űlés van ilyen megoldással)hogy a csilapitó helyett beteni(ha egyáltalán megoldható)egy huzó rugót.Ha van othon több méreted és eltalálnád az ideálisat jó lene
Válasz #489. hozzászólásra
értem és köszönöm holnap akkor lekérem az mtz teleszkópok méreteit mert anélkül nemtudom hogy jó-e vagy nem...
Nem arra gondoltam hanem valamelyik mtz-re,mert az ujabbak valami grammer licenc alapján készülnek,hátha szerencséd lesz és az lengéscsilapitó ugyanaz a méretű
Válasz #487. hozzászólásra
Köszönöm csak az a baj itt is 20+fa
Válasz #485. hozzászólásra
Itt néz szét
http://webshop.keletagro.hu/79_vezetoulesek/2#teteje
Válasz #485. hozzászólásra
oké, 06309342852, köszi
Válasz #483. hozzászólásra
Igen ez az hétfőn keresni foglak ha nem találok olcsóbb megoldást
Válasz #483. hozzászólásra
20.000.-+ÁFA házhozszállítva
Válasz #461. hozzászólásra
ez lenne az?
Válasz #466. hozzászólásra
Köszönöm A persely anyagáról mit lehet tudni?? A sima vas nem koptatja nagyon szét a sínt?? Esetleg a csapágyházra egy alu persely nem volna jobb??
Válasz #479. hozzászólásra
szaki 461-re nézz már rá légyszi grammer 114000 lengéscsillapítót tudsz-e szerezni és ha igen mennyiért??
Válasz #478. hozzászólásra
Sajna nincsen ismerősőm arra.
Egy görgőt cseréltem eddig,2800 üo.
Mint mondtam teljesen jó állapotú.
Válasz #477. hozzászólásra
nézd vissza a 2. oldalon a 427-es hozzászólásom, ott van egy kép
Válasz #476. hozzászólásra
Valaki ismerösöd nincs a déli részen akihez lebirnád küldetni,mert ez igy nem érdekes több lenne az ut mint a ülés.Amugy hány munkaóra van az űlésben volt már javitva?
Válasz #474. hozzászólásra
És egy mechanikus mi pénz,valami komolyabb amikel az mtz-k jöttek ehhez hasonló van kartámlája is
Válasz #471. hozzászólásra
Nem tudom,azért kérdeztem,hogy mennyit érhet.
Neked mennyit érne meg?
Válasz #474. hozzászólásra
Ma rendeltem tőled, gondoltam a régit eladom.
Válasz #470. hozzászólásra
ja most látom, hogy légrugós, lejjebb mechanikust írtál, légrugósba a maximo comfort MÉG akciós
Válasz #468. hozzászólásra
utána ez
grammer mechanikusba ez a legolcsóbb
Válasz #470. hozzászólásra
baszus jó messze van,menyit tudnál elkérni érte?
Válasz #469. hozzászólásra
Mtz-ben van még,és gyári,teljesen rendben van,csak lecserélem légrugósra. Vas megye Szombathely közelében.
MTz be volt a gyári?engem érdekel ha nem messze vagy a szerbhatártól
Üdv!
Mennyit érhet manapság egy jó állapotú grammer mechanikus ülés?
Ha minden igaz,egy hét múlva feleslegessé válik,talán eladom,ha eltudom.
Válasz #466. hozzászólásra
608 zz talán
Válasz #464. hozzászólásra
valami 3 számjegyű volt, a belső átmérő stimmel egy persely kell rá
Válasz #464. hozzászólásra
valami 3 számjegyű volt, a belső átmérő stimmel egy persely kell rá
Válasz #463. hozzászólásra
A fenét, rendes 2RS-s golyósat.Egyik mérete passzoljon (külső vagy belső) a másikra meg esztergáltatni egy perselyt.
Válasz #462. hozzászólásra
Erre nem is gondoltam Ilyen kis tűgörgőset keressek akkor?? Olyasmit mint ami a kardánkeresztekbe is van?? Nem sokat van használva a gép évi 100 óra körül, meg szerintem nem is mi alattunk ment ez szét mert 65-70 körül mozgunk, csak most vettem észre már majdnem későn mert eléggé belemart a fémbe is
Válasz #461. hozzászólásra
Én anno csapágyakat tettem be a görgők helyére.
Nem légrugós csak sima mechanikus grammerről van szó. Érdekelne hozzá egy lengéscsillapító (grammer 114000 vagy 114157) ha valaki tudna nekem árat mondani krampból vagy granitból azt megköszönném esetleg szaki van nálad is??
Műanyag görgőket azt rendelni szoktátok?? Vagy elmegyek az esztergályoshoz és mondom neki hogy kopásálló műanyagból csináljon nekem 4-et??
Mert sajna széttört egy és eléggé rendezkedett odabent
Válasz #449. hozzászólásra
Szerintem sem érnek annyit azok ülések! Próbálj meg szerezni egy Liaz /Karosa/ levegős ülést a gépedbe. Nekem 12 éve van benne, és nagyon kényelmes.
Bár kell egy kis átalakítás,de megéri!
shop.prillinger.at
termékeket láthatsz ár nélkül úgy is hogy a felhasználónév és a jelszó is : gast
Válasz #456. hozzászólásra
INNEN indulj, aztán termék keresés, ülések.....
Válasz #456. hozzászólásra
termékek,traktor,cikkeresés,valahogy ilyen sórrendben klikkelsz és jönnek az ülések és alkatrészei
Válasz #455. hozzászólásra
csak regisztrációval látható
Válasz #451. hozzászólásra
http://shop.prillinger.at/opc/productDetails/show?productKey=Prillinger_00151312&paging=true&backUrl=%2Fopc%2Fsearch%2FsearchAction%3Fclassgrp_Suche%3D7501%26supplierRestrictions%3D%26page%3D10%26intCount%3D288%26pageSize%3D25%26classgrp%3DSuche
Válasz #453. hozzászólásra
a minap volt nálam egy ügyfél, drágábbra jött ki az ülés alsó része meg a légrugó az üléshez, mint maga az új ülés. az új maximo comfortot még pár napig tudom tartani bruttó 227 ezerbe házhozszállítva
Válasz #452. hozzászólásra
Nem halottam róluk! Megnézem honlapukat.
Árban milyenek?
Válasz #451. hozzászólásra
Én eddig a prillingernél mindent kaptam hozzá