Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.04 FtUSD392.16 FtCHF430.11 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
nekem ugyan nincsen de nyáron egy fazon vett egyet a rába után de a 3. munkanapnál megadta magát leszakadt róla az elmunkálóhenger,a kései ih koppintás csak az a minőség nincs meg benne,én személy szerint 2 újért nem adnám oda a 20 éves ih lazítómat.
Van két rau-m. Eredetiek. Nem mai gyerekek de szinte csak álltak. Az egyik az csak fel kell akasztani és vinni a másik meg egy fél napos munka és az is dolgozhat. 700-ért a kettőt viheted !
Üdv!Nekem van 1 3,2es áb.,8éves nálam kezdett,de tán már csak a kapák+a kapatengelyek eredetiek rajt,többi részét mind javítottuk(javítjuk)cseréltük....Röviden 1 rakás sz.r--/100,h ez volt első&utolsó leták!/
Nagyon gyenge a kocsik felfogatása, nem bírja ki az első szezonját, és a hidraulikus csukásúnak eredetileg a szárnyakon van a kereke, és így a súly alatt elkezd összecsukódni, miközben vágja a sorokat.
De van vele konstrukciós hiba is. Kellett a műtrágyaadagoló kerékhez egy külön konzolt hegeszteni, mert amikor felemelted függőlegesen lelógott a hajtásház. Amikor visszatetted a talajra akkor meg a láncot ledobta.
Magyarul egy rakat szar. de ezért a pénzért ne sok jót várjatok.
Válasz #1. hozzászólásra
Nekünk van 1 5.2es nehéztárcsánk 3 éves semmi jót nem tudok róla mondani a lehető lególcsóbb alapanyagokból és alkatrészekből van össze rakva,szakad törik minden,még a vázat is javítani kellet,pedig jó vastag anyagokból van,de ojan puha mint a vaj.
Van egy ismerős ő is tárcsát vett,tudta hogy szar de csak erre volt pénze,most 2 napot dolgozik vele 1 napot heggeszt.
1381 hozzászólás
Sziasztok!
A napokban kínáltak megvételre egy egyéves, 3,2-m-es
vontatott LETÁK V tárcsát. Mi a véleményetek, tapasztalatotok? Köszi.
Válasz #28. hozzászólásra
nekem ugyan nincsen de nyáron egy fazon vett egyet a rába után de a 3. munkanapnál megadta magát leszakadt róla az elmunkálóhenger,a kései ih koppintás csak az a minőség nincs meg benne,én személy szerint 2 újért nem adnám oda a 20 éves ih lazítómat.
Lazítóról van valakink tapasztalata? Az is olyan szar? Törik szakad?
én az éven vettem léták sorközmüvelőt még működik kisebb javitásokkal de sajna erre volt lóvém![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20090623113616_Kep018.jpg)
Válasz #25. hozzászólásra
( biztos Letákgyűjteménye van otthon a csajnak! :-DDD )
nem értem mit kell csodálkozni. ha profi gépet akartok, költsetek rá több milliót. ennyi
Válasz #22. hozzászólásra
Én is spórolok a Leták tárcsámmal.
Úgy,hogy csak akkor használom ha nagyon muszály:)
Válasz #22. hozzászólásra
Ez jó :D
Arra jók a LETÁK gépek, hogy spóroljon vele az ember, kerül amennyibe kerül.
Válasz #20. hozzászólásra
Dobj egy képet róla.Nekem csak egy kell,és merevkapás.
Válasz #10. hozzászólásra
Van két rau-m. Eredetiek. Nem mai gyerekek de szinte csak álltak. Az egyik az csak fel kell akasztani és vinni a másik meg egy fél napos munka és az is dolgozhat. 700-ért a kettőt viheted !
Jólaci én a heltit ajánlom neked nagyon meg vagyok vele elégedve
Válasz #1. hozzászólásra
Üdv!Nekem van 1 3,2es áb.,8éves nálam kezdett,de tán már csak a kapák+a kapatengelyek eredetiek rajt,többi részét mind javítottuk(javítjuk)cseréltük....Röviden 1 rakás sz.r--/100,h ez volt első&utolsó leták!/
Válasz #15. hozzászólásra
a kulcsszó s.z.a.r,csak az ára kurvára vonzó
Válasz #13. hozzászólásra
A 4.8-as(tévedtem nem5.2-es)3800kg a gyártó szerint.
Letákolmány.
Ez a kulcsszó.
Ezzel a jelzővel illeti sok paraszt.
szerintem nem sok érő az összes nekem a koscik nem bírtak ki 1 ha-t sem eltekeredtek + az összes csavar megnyúlt vagy elszakadt
Válasz #4. hozzászólásra
Az a nehéz, az hány kiló lehet????
Válasz #5. hozzászólásra
Nagyon gyenge a kocsik felfogatása, nem bírja ki az első szezonját, és a hidraulikus csukásúnak eredetileg a szárnyakon van a kereke, és így a súly alatt elkezd összecsukódni, miközben vágja a sorokat.
Válasz #9. hozzászólásra
Hova?
Még nem.
Akkor veszek egy használt KSMK-t.Többi milyen árban van?Soltvadkerti 680000.Helti,stb.,nem tudjátok?
Válasz #7. hozzászólásra
beirtam
Válasz #5. hozzászólásra
De van vele konstrukciós hiba is. Kellett a műtrágyaadagoló kerékhez egy külön konzolt hegeszteni, mert amikor felemelted függőlegesen lelógott a hajtásház. Amikor visszatetted a talajra akkor meg a láncot ledobta.
Magyarul egy rakat szar. de ezért a pénzért ne sok jót várjatok.
( arra vok. kíváncsi, ki fogja beírni a kulcsszót! )
nagyon egyszerű,szar gépek,kultit ujraperselyezni kell új csavarokkal
Válasz #3. hozzászólásra
Én is kultit szeretnék.Csavarcsere után jó?Nincs valami konstrukciós hibálya?
Válasz #1. hozzászólásra
Nekünk van 1 5.2es nehéztárcsánk 3 éves semmi jót nem tudok róla mondani a lehető lególcsóbb alapanyagokból és alkatrészekből van össze rakva,szakad törik minden,még a vázat is javítani kellet,pedig jó vastag anyagokból van,de ojan puha mint a vaj.
Van egy ismerős ő is tárcsát vett,tudta hogy szar de csak erre volt pénze,most 2 napot dolgozik vele 1 napot heggeszt.
Válasz #1. hozzászólásra
Az ára jó, az értéke kevésbé. Én tavaly vettem egy kultit, de az összes csavart ki kellett cserélni rajta, mert megnyúlottak és kivitte a sorokat :)))
Milyen minőségű gépek,ár érték arányban.