Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak632 FtBenzin árak614 FtEUR410.68 FtUSD393.86 FtCHF436.49 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #18. hozzászólásra
Én ezt már mind a három fajtábol arattam már.. Oszi. Pláto - Szarvasi1 Hát igen bevételnek nem rosz de azért ráforditás is van te szoktad permetezni?? És még a hatalmas szerencséröl nem is beszéltünk!! volt ojan amikor 10m után mindenki a csudájára járt a területnek majd másik évre teljesen tönkre is ment tehát enyi volt!! Kébzeljétek ma hallotam igazán jó lucerna területet kiadni 80ezerért/ha éves kaszálónak!!! Na az se semmi!!!
ez milyen fajta volt? azért 10q-ból lehet már bevételt csinálni. nekem a 2q se volt rossz, mert az első kaszálás fedezte a költségeket és a magot 500-ért adtam.
Válasz #12. hozzászólásra
Akkor itt egy kicsit szerencsésebb a hejzet.. Én se nagyon hittem a 10m amig néhány ha levágása után majdnem kifojt a mag a tartájbol!! de ijen nagyon ritkán van.. de ahogy fejlödik a technika úgy egyre többet ösze tudunk szedni!!
Válasz #5. hozzászólásra
Rá érne-igen de itt akkor kell vetni amikor a talaj megengedi.. az meg talán most volt de ha jön az esö akkor ismét torlodik Meik a legjobb Hát ameik birja vagy 6-8 évig és tud vagy 10mázsa magot adni és sok sok szénát talán ez az oszi de sok szempont van amihez keresned kell..
320 hozzászólás
Válasz #18. hozzászólásra
Én ezt már mind a három fajtábol arattam már.. Oszi. Pláto - Szarvasi1 Hát igen bevételnek nem rosz de azért ráforditás is van te szoktad permetezni?? És még a hatalmas szerencséröl nem is beszéltünk!! volt ojan amikor 10m után mindenki a csudájára járt a területnek majd másik évre teljesen tönkre is ment tehát enyi volt!! Kébzeljétek ma hallotam igazán jó lucerna területet kiadni 80ezerért/ha éves kaszálónak!!! Na az se semmi!!!
Válasz #17. hozzászólásra
Erre olyan 5-6 q-kat mondanak.
Válasz #17. hozzászólásra
ez milyen fajta volt? azért 10q-ból lehet már bevételt csinálni. nekem a 2q se volt rossz, mert az első kaszálás fedezte a költségeket és a magot 500-ért adtam.
Válasz #12. hozzászólásra
Akkor itt egy kicsit szerencsésebb a hejzet.. Én se nagyon hittem a 10m amig néhány ha levágása után majdnem kifojt a mag a tartájbol!! de ijen nagyon ritkán van.. de ahogy fejlödik a technika úgy egyre többet ösze tudunk szedni!!
Válasz #15. hozzászólásra
éne Borsodba -Ózd-Kazincbarcika közt!!20 kg
Válasz #14. hozzászólásra
te merre vagy? mennyi kéne?
Válasz #13. hozzászólásra
jah potsán nem kűldesz magot nm szoktál??
Válasz #11. hozzászólásra
Csepel-sziget. Pest megye
Válasz #7. hozzászólásra
én még olyat nem hallottam. hogy 8-10 évid bírja a lucerna. nálunk 6-7, de az nagyon a max.
általában 5. évben kiszántjuk.
mag sincs 2 mázsánál több.
Válasz #10. hozzászólásra
merrre fele vayg??
Válasz #6. hozzászólásra
szarvasi
Válasz #4. hozzászólásra
ma vittek volna 5 mázsát, de sajna már csak néhány tiz kilóm van. adtam el Baranyába is
Válasz #7. hozzászólásra
jaja minálunk itt tegnap eset az eső igy majd valamikor április kőzepén akarok vettni lucernát!!
Válasz #5. hozzászólásra
Rá érne-igen de itt akkor kell vetni amikor a talaj megengedi.. az meg talán most volt de ha jön az esö akkor ismét torlodik Meik a legjobb Hát ameik birja vagy 6-8 évig és tud vagy 10mázsa magot adni és sok sok szénát talán ez az oszi de sok szempont van amihez keresned kell..
Géza !!!
Milyen magod van ????
Ma vetetétek a lucernát de még rá érne mi vetése!! meika legjob lucerna fajta??
Géza kuncsaft
Válasz #1. hozzászólásra
Hát egy kicsit mesze vagy kb enyit vettünk ki a vetögépböl ami megmaradt ma vetetünk...
Válasz #1. hozzászólásra
Komoly tétel !!!!!!!
Mibe kell ? Kapu bejáró ! :-)))
Fent a hirdetések között van bőven !
sürgősen keresek lucernamagot Baranyában (mohács)!!!!!!!
5kg