Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak607 FtBenzin árak606 FtEUR408.16 FtUSD375.23 FtCHF434.59 FtGBP483.79 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Dr. Burgert Róbert Bábolna volt vezérigazgató, azt mondták, hogy növelni a kukoricatermlés 1980-ban volt. Pedig 89-ben nyugdíj ment, egy év múlva súlyos bajot csökkenett termléset.
Válasz #30. hozzászólásra
Az én csípős almám se vastagszik,nem nő.Vetettem egy olyan babfajtát,aminek az a neme,hogy Un metro.Vannak vagy 60 centis hüvelyei,de nem való semmire.Zölden nincs ,csak magkezdemény benne ,most meg néhány nap alatt leszáradt a ragyátó(,) az egész,de szem most se nagyon van benne.
A Nagykúti paprikára azt írják,hogy nagyobb ,mint a sima csípősalma(ebből volt már nekem 1998-ban 5 hektár is),de én ilyesmit nem vettem észre.Csak a nagy duma,mert ugyanazt el kell adni más néven.
Emlékszem 99-ben sok tüntetés, mert sok megszűnt szövekezettek. Orbán azt mondták, hogy nem szereti nagyföldek tulajdonot, 10 ha alatt támogatás kap, de 10 fölött egy forint semmit! Meggydesyi is rosszabb, se támogatás.
Válasz #24. hozzászólásra
Szerintem se rajta múlik. De ha visszagondoltok amikor a Karsai elvtárs égette a búzát meg a kukoricát nem volt ilyen rossz a helyzet. De mégis a T. megoldotta no meg az a kormány. mindennek volt garantált ára!!! Nem azt találták ki, hogy verd plusz adósságba magad és tárold be a kukoricádat!
Válasz #22. hozzászólásra
A nedvesebb klima miatt olyan gombák is tudnak fertőzni,amelyeknek az anyagcsereterméke az aflatoxin.Baxátok meg nem szívesen,de megyek,mert holnap seggbe rugnak.
Jó éjszakát mindenkinek.Valaki meg küldje már el,hogy hogyan kell képet feltenni.Na meg vagyok fogva:ehhez nem értek,most buktam le.:o)
neköm töccik minden nyelvjárás, vannak olyan szavak melyeket csak abban a nyelvjárásban használnak és sem Kazinczy sem Lőrincze nem piszkált bele, meg az atomkori nyelvújitók
a kólát azért muszáj fogyasztani, mert ha mögöszöd a hömbörgört, meg hasonló műkajákat, mert igy tudja a bélügyminiszter mögemészteni a sok E bötüt :-))))
a biokaja meg csak népámitás, olyan valójában nincs
Válasz #5. hozzászólásra
A rendőnek azt szoktam mondani ,hogy kórházban,amikor a szül.helyet kéri.Amikor az időt kérik ,akkor meg kioktatom-aki kérdezi-,hogy nem azt kell kérdezni,hogy mikor,meg hol,hanem azt,hogy MINEK?
Én a COOP boltban szoktam venni,az tisztán magyar.A Pnnys szemetet nem veszem.Menj le Kalocsa környékére,vagy Somogyba,Szeged környékére és vegyél onnan,ha van rá lehetőséged.Háztól természetesen.
Én mindig azt mondom,hogy rengeteg bélrákos ember lesz néhány éven belül.A sok idióta városi,meg a lustábbja eszi az E -betüs mocskokat,utána meg csodálkoznak,ha beledöglenek a kényelembe.Nálunk se ,,kólaivás",se Delikát,se egyéb ilyen veszélyes hulladék nem jön be a házba.Azzal etetném meg ,aki behozza,meg kitalálja.Az biztos,hogy nem eszi meg,mert a sok csóró hülyéből van annyi pénze,hogy magának csk biokaját vesz.(gondolom)
Sziasztok!
Ma végignéztem a multiknál kapható összes "MAGYAR" fűszerpaprikát,a Szegedit a Kalocsait no meg a Sükösdit ez a három van mindenhol. A csomagolás elején az embléma MAGYAR TERMÉK a hátulján meg picike fekete betükkel rányomva,hogy min. 50% Kínai paprikával vagy pedig az , hogy min.: 50% Brazil paprikával DE találtam olyan magyar terméket amire az volt írva, hogy 64% Kínai paprikával!!!!!! Ezt nem nézi senki a MVH-tól??????????????? Miért engedik, hogy a MAGYAR TERMÉK felírat ezen szerepeljen!!!!
6390 hozzászólás
Válasz #38. hozzászólásra
Nem is veti senki!
Válasz #37. hozzászólásra
Igen! Dr. Berta Jenö és pár segítöje kisérletezte ki az 50-es 60-as évek környékén.
Válasz #37. hozzászólásra
Iden,ott csinálták először.A Nyírségben meg én vetettem először SPC-vel a dinnyét.
Válasz #26. hozzászólásra
Hogy is van ez?
Nálatok találták fel a fűszervetést??????
Válasz #32. hozzászólásra
Nincs,mert most a kommunisták pofájáról magától ég a bőr.
Válasz #32. hozzászólásra
Dr. Burgert Róbert Bábolna volt vezérigazgató, azt mondták, hogy növelni a kukoricatermlés 1980-ban volt. Pedig 89-ben nyugdíj ment, egy év múlva súlyos bajot csökkenett termléset.
Válasz #30. hozzászólásra
Az én csípős almám se vastagszik,nem nő.Vetettem egy olyan babfajtát,aminek az a neme,hogy Un metro.Vannak vagy 60 centis hüvelyei,de nem való semmire.Zölden nincs ,csak magkezdemény benne ,most meg néhány nap alatt leszáradt a ragyátó(,) az egész,de szem most se nagyon van benne.
A Nagykúti paprikára azt írják,hogy nagyobb ,mint a sima csípősalma(ebből volt már nekem 1998-ban 5 hektár is),de én ilyesmit nem vettem észre.Csak a nagy duma,mert ugyanazt el kell adni más néven.
Válasz #29. hozzászólásra
Karsai alkholista arcot. :DDDD
Emlékszem 99-ben sok tüntetés, mert sok megszűnt szövekezettek. Orbán azt mondták, hogy nem szereti nagyföldek tulajdonot, 10 ha alatt támogatás kap, de 10 fölött egy forint semmit! Meggydesyi is rosszabb, se támogatás.
Válasz #31. hozzászólásra
Ja! És Karsai elvtársnak most nincs égetni való kukoricája??????
Most miért nem azt mondják ,hogy a kukorica garantált minimális felv. ára 30.000.ft/t+áfa????
Válasz #25. hozzászólásra
Ciprus lila kis cseresznyepaprika túl erősebb.
Meriddián éghajlat jó birtak a paprikát.
Horvátországon Trogir piacnál voltam. Sok erős paprikák és füge pálinkát. :DDDDDD
Nálunk a kertben elefántormány és almapaprika erősebb és édes is van.
Újmajor, Keszthelyi, cecei stb.....
Szerintem november elején végén, mert fóliában van. Szeptember második héten nem fejlődik a paprikát, csak zöldesárgás színű és vékonyabb héjat.
Válasz #24. hozzászólásra
Szerintem se rajta múlik. De ha visszagondoltok amikor a Karsai elvtárs égette a búzát meg a kukoricát nem volt ilyen rossz a helyzet. De mégis a T. megoldotta no meg az a kormány. mindennek volt garantált ára!!! Nem azt találták ki, hogy verd plusz adósságba magad és tárold be a kukoricádat!
Válasz #23. hozzászólásra
Szerintem jó lenne az ár ........ idehaza, de ez csak üzlet volt valaminek a tisztára mosására
Válasz #26. hozzászólásra
He????????
Válasz #2. hozzászólásra
Bács-K. Fajsz Nálunk vetették először a paprikát! Addig csak palántáztak.
A nedvesebb klima miatt olyan gombák is tudnak fertőzni,amelyeknek az anyagcsereterméke az aflatoxin.Baxátok meg nem szívesen,de megyek,mert holnap seggbe rugnak.
Jó éjszakát mindenkinek.Valaki meg küldje már el,hogy hogyan kell képet feltenni.Na meg vagyok fogva:ehhez nem értek,most buktam le.:o)
Torgyán megéri a pénzét az tuti, de ne mond már hogy nélküle, mos kánaán vagy mi lenne!
Torgyán dél-amerikai cseresznye 5000-6000 ft/kg.
Ez ő tudtak vásárolt.
Magyar paprika kiváló minőségű, mint külföldeik.
Dél-amerikából valószínűleg mérgzés a paprikát.
Torgyán minden tönkre ment fűszerpaprika stb.
Válasz #20. hozzászólásra
TajtÉKKEL.Amikor bukik az ember a mérgezéstől.
Szőke kaóla tajtékkal .
Somogy ,Zala :kapányi,göbe(nó ivarú disznó),óma(alma),zsírosvéndök(zsírosbödön)...
Szabolcs :rétolya(létra),málé,pulya(gyerek),kaula(zsénsavas ,,üdítő")
Hajdú:píz,lú,főd
Válasz #17. hozzászólásra
sört, ötöt, dö rögtön
ögyél könyeret möggyel,ha nem köll tödd el,majdmögöszöd röggel.
Válasz #15. hozzászólásra
neköm töccik minden nyelvjárás, vannak olyan szavak melyeket csak abban a nyelvjárásban használnak és sem Kazinczy sem Lőrincze nem piszkált bele, meg az atomkori nyelvújitók
Válasz #13. hozzászólásra
A szomszédos Vas megyei csávókat is igem bírom! Ők meg az s helyett zs , a t helyett meg d mondanak! Vazsvár! me idd van!
Válasz #13. hozzászólásra
Nökem töccik! Ögen jó! :-))
Válasz #10. hozzászólásra
nem, csak sokat jártam, járok Szögedébe, mög Köcskefalvára :-o), és a barátaimtól naon ragad rám
Válasz #7. hozzászólásra
Nököm vön.
Válasz #7. hozzászólásra
Vagy csak viccelsz?
Válasz #7. hozzászólásra
Te Josey te valóban ilyen szögödiesen nyomod?
Válasz #4. hozzászólásra
Jó kis magyar bio téglaport. Na az ám a hungarikum
Válasz #5. hozzászólásra
Má megeen itt vagy? :-)
Válasz #4. hozzászólásra
a kólát azért muszáj fogyasztani, mert ha mögöszöd a hömbörgört, meg hasonló műkajákat, mert igy tudja a bélügyminiszter mögemészteni a sok E bötüt :-))))
a biokaja meg csak népámitás, olyan valójában nincs
Válasz #5. hozzászólásra
A rendőnek azt szoktam mondani ,hogy kórházban,amikor a szül.helyet kéri.Amikor az időt kérik ,akkor meg kioktatom-aki kérdezi-,hogy nem azt kell kérdezni,hogy mikor,meg hol,hanem azt,hogy MINEK?
Válasz #2. hozzászólásra
Sztem. HÁZBAN.
Én a COOP boltban szoktam venni,az tisztán magyar.A Pnnys szemetet nem veszem.Menj le Kalocsa környékére,vagy Somogyba,Szeged környékére és vegyél onnan,ha van rá lehetőséged.Háztól természetesen.
Én mindig azt mondom,hogy rengeteg bélrákos ember lesz néhány éven belül.A sok idióta városi,meg a lustábbja eszi az E -betüs mocskokat,utána meg csodálkoznak,ha beledöglenek a kényelembe.Nálunk se ,,kólaivás",se Delikát,se egyéb ilyen veszélyes hulladék nem jön be a házba.Azzal etetném meg ,aki behozza,meg kitalálja.Az biztos,hogy nem eszi meg,mert a sok csóró hülyéből van annyi pénze,hogy magának csk biokaját vesz.(gondolom)
Válasz #1. hozzászólásra
szemet hunynak felette, de ha gond van a főállatorvos kiveri a dilit
Válasz #1. hozzászólásra
Te hol laksz Csaba?
Sziasztok!
Ma végignéztem a multiknál kapható összes "MAGYAR" fűszerpaprikát,a Szegedit a Kalocsait no meg a Sükösdit ez a három van mindenhol. A csomagolás elején az embléma MAGYAR TERMÉK a hátulján meg picike fekete betükkel rányomva,hogy min. 50% Kínai paprikával vagy pedig az , hogy min.: 50% Brazil paprikával DE találtam olyan magyar terméket amire az volt írva, hogy 64% Kínai paprikával!!!!!! Ezt nem nézi senki a MVH-tól??????????????? Miért engedik, hogy a MAGYAR TERMÉK felírat ezen szerepeljen!!!!