Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak607 FtBenzin árak606 FtEUR410.17 FtUSD376.93 FtCHF436.3 FtGBP487.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
megszeretném kérdezni Tőletek, hogy a ki mit szól ahhoz, hogy a paprika szárát is bele lehet darálni az őrleménybe?
Mert ha valaki beledarálja akkor milyen lesz a darálék? Keserű?
Válasz polej #5578. hozzászólásáraHelló!
Nekünk is ugyan ez a bajunk a szegedi 178-al. Zki magot vezettünk. A szakértő azt mondta a magnak semmi baja. Hajósra adjátok a paprikát?
A SZ-178 meg az Unihot mifelénk is egy rakás sz.r. A ZKI-s Sz 178-ban van almapaprika, tölteni való, cseresznye meg még felálló édes is mindez 45.000.ft+áfa/kg-ért. Az Unikal meg az édesek talán nem lesznek rosszak de majd nyugtával a napot. Minden esetre a ZKI-tól soha többet nem veszek vetőmagot, mert átbasz..k minket nagyon!
Válasz molnar zsolt_5915 #5573. hozzászólásáraFelénk is gyalázatos a termés!Van aki kitárcsázta már szedés nélkül.Kicsi csővek lettek,súlya semmi.Menyiségre jó csak nincs súly.Pedig mindent úgy csináltunk mint szoktuk.Tápanyagot is kapott rendese. Nem tudni mi volt az idén a baj. Szerintem a vetőmagok gyalázatosak,még a fémzárolt mag is rossz.Véleményem szerint eladják az összesöpört magokat jó drágán.
Kinek milyen a fűszerpaprika termés? Felénk gyalázatos. Hektáronként 40-50 mázsa!!!! És a második szedés sem lesz fényes. És még vannak ennél gyengébb táblák. Pedig eső volt bőven, tápanyagon sem spóroltunk.
Fűszerpaprikát vennék 20 mázsa mennyiségben. Szegedi 80-as vagy Kalocsai 622-es édes érdekelne, de más édes fajta is lehet. Fontos hogy édes legyen és ne legyen erőssel keverve.
Válasz T.Márton #5569. hozzászólásáraIgen ez nettó ár.Ezelőtt 15 éve is ennyit adtak érte,szerintem ez gyalázatos ár.Amennyi munka van vele,véleményem szerint nem igazán reális már a felvásárlási ár.Azt nem tudom,hogy a felvásárlók csak a szerződött mennyiséget,vagy azon felül is vesznek-e.
Válasz vargaberci1 #5553. hozzászólásáraSzia.
Hat az atol fug hogy palantazod vagy gepel veted, de ha gepel veted anyira nem lenyeg hogy menyi Nam egy novenyen valameiken tob a masikon Meg kevesebb.
Ha palantazod akkor altalaban relativ egyformak,en palotast ultettem Julius 5iken leszedtem 680gramot az egyik novenyrol csak azert mert kivancsi voltam,es tegnap is megszedtem masodszor plusz Meg volt rajta 1038,hogy Meg menyi lesz a vegeig es menyi lesz az atlag nem tudom.
Én idén ültettem először fűszer paprikát. Nem tudom mi az optimális termés egy tőre. Tudtok küldeni fényképet hogy összehasonlítsam az enyémmel. Rakok fel én is hogy milyen az enyém. Köszi
Én idén ültettem először fűszer paprikát. Nem tudom mi az optimális termés egy tőre. Tudtok küldeni fényképet hogy összehasonlítsam az enyémmel. Rakok fel én is hogy milyen az enyém. Köszi
Válasz zolee154 #5545. hozzászólásáraSzinte ugyanez a mi bajunk is, mint amiket le írtál. Nyomom a cuproxatot. Nem tudom hol lett el rontva. De mondjuk itt még jeget is kapott. Jövőre jó lenne valami hatásos gömbölyű.
Válasz zolee154 #5545. hozzászólásáraIgen mi is nagyon küzdünk vele,rendesen kapja a lombnevelőt szerintem már mást nem igazán lehet vele tenni.Látom itt sokan rézzel kezelik de semmi javulás.
Nekem talán már megállt, sok keserűsót kapott, átálltam lombtrágyára, de itt nem csak a levél hullott, hanem a termés is. Nekem van pritamin, alma,fűszer és óriás cseresznye. Az óriás cseresznyét nem bántotta annyira ez a valami, mert egyik betegségre se tudtam igazán visszavezetni,csak arra a következtetésre jutottam ,hogy a sok esőzés miatt folyamatosan lemosódott a tápanyag. Nem tudta felvenni a víz oldható műtrágyát sem,ezért álltam át lombtrágyára, és már most talán a 2-3.ik kötésemből megmarad és beérik valami kevés.Kapott kalciumot is és az sem segített rajta. Paprika árakat senki sem tud?
Megszeretném kérdezni,hogy milyenek a fűszerpaprikák idén,mert erre felénk nagyon soknak beteg.Nagyon hullik a levele,és nem tudnak vele mit csinálni.Teljesen felkopaszodik.Ez az év nem a paprika éve lesz.
Üdvözlet!Nyers fűszerpaprikát keresek 5-10 mázsás tételben.Mivel fejér megyei vagyok ebben a vonzáskörzetben gondolkodom.Árat is kérek ha lenne valakinek ekkora mennyiség.Válaszukat előre is köszönöm!
6390 hozzászólás
Szedést hogyan fizetitek ?
Mennyit szed 1 gyorsmarkú?
Válasz conrad #5587. hozzászólásáraTöbb lesz
Válasz conrad #5587. hozzászólására
megszeretném kérdezni Tőletek, hogy a ki mit szól ahhoz, hogy a paprika szárát is bele lehet darálni az őrleménybe?
Mert ha valaki beledarálja akkor milyen lesz a darálék? Keserű?
Válasz molnar zsolt_5915 #5573. hozzászólására
Mihálytelki első szedésre 145q/ha Kb. 80%-a le jött első szedésre, kevés a másodkötés.
Ki, hogy oldja meg a talajfertőtlenítést illetve vetéskor milyen gépet használtok?
Szerintetek idén mi lesz az őrlemény ára???
Válasz zolee154 #5581. hozzászólásáraPersze, a sok fajtaidegen magot a madarak horták a sorokba..........
Válasz pazsitjanos #5576. hozzászólásáraSikerült megvennem!
Válasz polej #5578. hozzászólásáraHelló!
Nekünk is ugyan ez a bajunk a szegedi 178-al. Zki magot vezettünk. A szakértő azt mondta a magnak semmi baja. Hajósra adjátok a paprikát?
Válasz Jano67 #5579. hozzászólásáraKöszi Janó,
Válasz tejcsi #5577. hozzászólásáraSzia. Nem ez két különböző paprika.
http://www.tankonyvtar.hu/hu/tartalom/tkt/zoldsegtermesztok/ch10s03.html
A SZ-178 meg az Unihot mifelénk is egy rakás sz.r. A ZKI-s Sz 178-ban van almapaprika, tölteni való, cseresznye meg még felálló édes is mindez 45.000.ft+áfa/kg-ért. Az Unikal meg az édesek talán nem lesznek rosszak de majd nyugtával a napot. Minden esetre a ZKI-tól soha többet nem veszek vetőmagot, mert átbasz..k minket nagyon!
Sziasztok,
A napfény fűszerpaprika az más néven kalocsai 50?És ebből milyen őrlemény hozható ki?
keresek 2q Szegedi 80 fűszerpaprikát
Válasz molnar zsolt_5915 #5573. hozzászólásáraFelénk is gyalázatos a termés!Van aki kitárcsázta már szedés nélkül.Kicsi csővek lettek,súlya semmi.Menyiségre jó csak nincs súly.Pedig mindent úgy csináltunk mint szoktuk.Tápanyagot is kapott rendese. Nem tudni mi volt az idén a baj. Szerintem a vetőmagok gyalázatosak,még a fémzárolt mag is rossz.Véleményem szerint eladják az összesöpört magokat jó drágán.
Válasz molnar zsolt_5915 #5573. hozzászólásáraKedden kezdem szedni, de ha 50 q lesz 1 hektáron akkor én tökön szúrom magam!!!
Kinek milyen a fűszerpaprika termés? Felénk gyalázatos. Hektáronként 40-50 mázsa!!!! És a második szedés sem lesz fényes. És még vannak ennél gyengébb táblák. Pedig eső volt bőven, tápanyagon sem spóroltunk.
Válasz Ozsgyáni Enikő #5571. hozzászólásáraVan eladó fűszerpaprika Meteorit
Fűszerpaprikát vennék 20 mázsa mennyiségben. Szegedi 80-as vagy Kalocsai 622-es édes érdekelne, de más édes fajta is lehet. Fontos hogy édes legyen és ne legyen erőssel keverve.
Válasz T.Márton #5569. hozzászólásáraIgen ez nettó ár.Ezelőtt 15 éve is ennyit adtak érte,szerintem ez gyalázatos ár.Amennyi munka van vele,véleményem szerint nem igazán reális már a felvásárlási ár.Azt nem tudom,hogy a felvásárlók csak a szerződött mennyiséget,vagy azon felül is vesznek-e.
Ez nettó ár és a 120 elfogadható árszintet jelent ugye?
Korlátlanul vesznek vagy csak a szerződött mennyiséget?
Válasz traktorosbubumaci #5567. hozzászólásáraNagyon változó ára van az idén. Hallottam ahol a felvásárlók 120ft-140ft/kg.Amúgy 150ft-160ft/kg.
Basszus! Ennyire ne tolongjatok!!!
Csöves fúszerpaprika ár? Ki mit tud?
Nyers fűszerpaprikát keresek 5-10 mázsás tételben.
K-bombert, aki használja mikor és mekkora mennyiségben nyomja?
A kezelt paprikából készült őrlemény ettől kifehéredhet?
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-08-20 08:47:04
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-08-20 08:47:17
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-08-17 16:58:25
Szeptembertől lesz eladó kis és nagy mennyiségben Szegedi 80 és Kalocsai édes fűszerpaprika őrlemény.
Tel: 00421 948 525 477
Felvidék - Vágkirályfa (Nyitra megye)
Üdvözlöm,mikorra várható a fűszerpaprika szedése,érdekelne 5-10 mázsás mennyiség.Árat tud mondani?Válaszát előre is köszönöm!
Kinek, milyen a fűszerpaprikája? Felénk szarul néz ki a határ.Lehet még valamit csinálni, hogy a csövek nagyobbak legyenek, mert most elég aprócskák.
Megszeretném kérdezni,hogy hallottatok-e már valamit az idén mennyiért lehet adni a csöves fűszerpaprikát?Köszönöm
Válasz vargaberci1 #5553. hozzászólásáraSzia.
Hat az atol fug hogy palantazod vagy gepel veted, de ha gepel veted anyira nem lenyeg hogy menyi Nam egy novenyen valameiken tob a masikon Meg kevesebb.
Ha palantazod akkor altalaban relativ egyformak,en palotast ultettem Julius 5iken leszedtem 680gramot az egyik novenyrol csak azert mert kivancsi voltam,es tegnap is megszedtem masodszor plusz Meg volt rajta 1038,hogy Meg menyi lesz a vegeig es menyi lesz az atlag nem tudom.
Válasz pazsitjanos #5550. hozzászólásáraKörülbelül szeptember elején.
Sziasztok,
Sziasztok,
Válasz zolee154 #5545. hozzászólásáraSzinte ugyanez a mi bajunk is, mint amiket le írtál. Nyomom a cuproxatot. Nem tudom hol lett el rontva. De mondjuk itt még jeget is kapott. Jövőre jó lenne valami hatásos gömbölyű.
Válasz Dé #5549. hozzászólásáraKörülbelül mikor lesz eladó SZ-80as paprika?
Válasz talaizoltan #5542. hozzászólásáraÜdvözlöm! Nekünk Bács megyében, Kunszentmiklóson lesz majd eladó SZ-80as és Palotás fűszerpaprika napi áron.
Válasz zolee154 #5545. hozzászólásáraIgen mi is nagyon küzdünk vele,rendesen kapja a lombnevelőt szerintem már mást nem igazán lehet vele tenni.Látom itt sokan rézzel kezelik de semmi javulás.
Válasz talaizoltan #5542. hozzászólásáraüdvözlöm
nekünk lesz eladó fűszerpaprika, sz80as meg meteor fajta. árat még nem tudni,napi ár. bács kiskun megye.
Nekem talán már megállt, sok keserűsót kapott, átálltam lombtrágyára, de itt nem csak a levél hullott, hanem a termés is. Nekem van pritamin, alma,fűszer és óriás cseresznye. Az óriás cseresznyét nem bántotta annyira ez a valami, mert egyik betegségre se tudtam igazán visszavezetni,csak arra a következtetésre jutottam ,hogy a sok esőzés miatt folyamatosan lemosódott a tápanyag. Nem tudta felvenni a víz oldható műtrágyát sem,ezért álltam át lombtrágyára, és már most talán a 2-3.ik kötésemből megmarad és beérik valami kevés.Kapott kalciumot is és az sem segített rajta. Paprika árakat senki sem tud?
Válasz tóthsine #5544. hozzászólásáraMi is küzdünk ellene.. Szerintünk ez már ilyen is marad.
Megszeretném kérdezni,hogy milyenek a fűszerpaprikák idén,mert erre felénk nagyon soknak beteg.Nagyon hullik a levele,és nem tudnak vele mit csinálni.Teljesen felkopaszodik.Ez az év nem a paprika éve lesz.
Heló! Tudja-e Valaki az almapaprika és a tölteni való cseresznyepaprika piaci, vagy a felvásárlási árát? Köszi.
Üdvözlet!Nyers fűszerpaprikát keresek 5-10 mázsás tételben.Mivel fejér megyei vagyok ebben a vonzáskörzetben gondolkodom.Árat is kérek ha lenne valakinek ekkora mennyiség.Válaszukat előre is köszönöm!
Válasz Csaba2007 #5540. hozzászólásáraFull cs 55 cs, Karate-Zeon-5-CS-vel