Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #2079. hozzászólásra
Amalgerollal szórtam,de nekem nem jött át,ami helyrehozta az állítólagosan golyóálló 178-ast az a kasu és cuproxat koktél volt(pedig az enyém nagyon gatya volt)
ZZ jövőre gondolom nálad is felejtős a 178
Nálam is beteges itt-ott. Eddig szinte nem is permeteztem a fűszerpaprikát. Idén úgy gondoltam, hogy akkor permetezem lelkiismeretesen, ahogy ti. Az idei év tapasztalata, hogy nem sok értelme van. Van mellette Szegedi 80-as is, azok között sincs több beteges tő, mint az elvileg rezisztens meteorit esetében. Van 12 sor, ami egyáltalán nem volt permetezve, abszolúte semmivel. Se tetű, se bagolylepke nincs, és bacival fertőzött tő sincs több, mint a 7-8 alkalommal fújt táblában.
Ennyit a növényvédőszerekről... Ez is majdnem akkora átverés, mint a 70Ft-os hiperszuper hibrid magok....
Jövőre még az Amalgerolt kipróbálom, meg mankoceb helyett veszek kaptánt. Viszont Ridomil, Amistar és társai nálam kiestek a kiskosárból....
köszi a kérdésed
nem tom milyen a paprika, 3 napja nem láttam és még 4 napig nem is fogom
3 nap szigliget nyaralás és 4 nap gyula nyaralás ennyi kijár mostmár
foltokban eléggé előrehaladott a pirosodás.
a rohadék bagolylepke lerongyolt egy-két
paprikámat,meddig tart még a mozgolódásuk?Pedig megkapta
a stewardot
gyapottok lepke nincs nálam egy darab se hálistennek. Lefújtam stewarddal én is mindent.
Holnap kezdem az öntözést, eddig tartott a múlt heti 19mm eső. Nem szeretném, ha ez a kánikula megrendezné, mert nagyon szép eddig.
ha még beköltözés előtt megkapták, akkor nem, de nem hiszem, hogy egy kezeléssel megúszható, ezek a dögök most gyakorlatilag folyamatosan rajzanak......
Ok, de nekem se darálóm, se időm felfűzögetni. Meg nem mindegy, mekkora mennyiségről beszélünk, nem is tudnék hova tenni nagyobb mennyiséget. Te mennyit készítesz magadnak?
6390 hozzászólás
van 2 kg 178-as vetőmagom, elpusztítom a házból![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
ilyen nekem többet nem lesz
Válasz #2085. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Na még kasumint szerzek, ja.
Válasz #2087. hozzászólásra![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
sokat segítettél
Válasz #2086. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
"tejben-vajban füröszti"...egyszóval "tejcsi",neked ezt tudni kéne
Válasz #2082. hozzászólásra
Tényleg mi az a Cu fürdetés????
Amalgerollal szórtam,de nekem nem jött át,ami helyrehozta az állítólagosan golyóálló 178-ast az a kasu és cuproxat koktél volt(pedig az enyém nagyon gatya volt)
ZZ jövőre gondolom nálad is felejtős a 178
Jártam már én is így,és idegesítő ,ha sokat költesz rá, rád támad az érzés,hogy egyre több a veszíteni valód.
Válasz #2082. hozzászólásra
mi ??
Válasz #2081. hozzászólásra
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Cu fürdetés............
szabi![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
mi próbálsz ki, elárulod ?
Válasz #2077. hozzászólásra
![smile nonono](/oldforum/images/smiles/nonono.gif)
Na az nálam kicsukva, ez erre nem megy............
Válasz #2070. hozzászólásra
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
Nálam is beteges itt-ott. Eddig szinte nem is permeteztem a fűszerpaprikát. Idén úgy gondoltam, hogy akkor permetezem lelkiismeretesen, ahogy ti. Az idei év tapasztalata, hogy nem sok értelme van. Van mellette Szegedi 80-as is, azok között sincs több beteges tő, mint az elvileg rezisztens meteorit esetében. Van 12 sor, ami egyáltalán nem volt permetezve, abszolúte semmivel. Se tetű, se bagolylepke nincs, és bacival fertőzött tő sincs több, mint a 7-8 alkalommal fújt táblában.
Ennyit a növényvédőszerekről... Ez is majdnem akkora átverés, mint a 70Ft-os hiperszuper hibrid magok....
Jövőre még az Amalgerolt kipróbálom, meg mankoceb helyett veszek kaptánt. Viszont Ridomil, Amistar és társai nálam kiestek a kiskosárból....
Válasz #2076. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Szegedtől 20km-re az 55ös főút melett vagyok.
Válasz #2075. hozzászólásra
Palántázni kell azt meg edzetni kiültetés előtt.
Válasz #2069. hozzászólásra
anak örülnék, csak ugye a szeged és baja nincs közel egymáshoz:D
pontosabbat tudnál mondani:D
Válasz #2074. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
!)
Akkor az elején már mivel zárod ki a betegségeket ?????
(hallottam az idén 1 tippet, jövőre próba
Válasz #2073. hozzászólásra
de nem
spórolunk és az évek alatt rájöttünk hogy nincs nagy érteme. ![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Most írhatnám azt is hogy légi permetezéssel
Válasz #2072. hozzászólásra
és ezt hogy csinálod ????????![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Válasz #2070. hozzászólásra
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Nem láttam rajta különösebb problémát...
Utoljára júniusban jártam benne permetezővel.
köszi a kérdésed![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
nem tom milyen a paprika, 3 napja nem láttam és még 4 napig nem is fogom
3 nap szigliget nyaralás és 4 nap gyula nyaralás ennyi kijár mostmár
Válasz #2069. hozzászólásra
Nálad hogyan viselkedik a Meteorit?Xanthomónas nem kapta el?Nálam sokat betegeskedett,pedig normálisan permeteztem.
Válasz #2067. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120808134752_2012-07-30_11-01-54_883.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120808134840_2012-07-30_11-02-07_311.jpg)
Szia! Nálam lesz lehetőséged majd ha szedjük. Meteorit, így néz ki:
Van már rajta pár piros is, Szeged mellett ténykedünk Baja felé.
Válasz #2066. hozzászólásra
500Ft az korrekt.
nem tudom van e rá itt valakinél lehetőség de vennék olyan 3-5mázsa paprikát őrölni. csongrád megye előnyben, max békés,bácskisnkun
Válasz #2039. hozzászólásra
7-8kg paprikából lesz kb 1kg őrölt és nálunk 500forintot kérnek kg-onként ami persze az őrölt tömeg
Válasz #2064. hozzászólásra
Nálam még csak itt-ott színesedik.
ZZ mester, milyen a tied, hogy bírja a meleget?
foltokban eléggé előrehaladott a pirosodás.
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120807213436_eres.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120807213456_eres1.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120807213528_eres2.JPG)
a rohadék bagolylepke lerongyolt egy-két
paprikámat,meddig tart még a mozgolódásuk?Pedig megkapta
a stewardot
gyapottok lepke nincs nálam egy darab se hálistennek. Lefújtam stewarddal én is mindent.
Holnap kezdem az öntözést, eddig tartott a múlt heti 19mm eső. Nem szeretném, ha ez a kánikula megrendezné, mert nagyon szép eddig.
Válasz #2061. hozzászólásra
ha csak addig jutott, mint ami a képen van, annak nem lesz baja, de ha be is rágja magát akkor előbb-utóbb igen(meg tele xarja)
Válasz #2060. hozzászólásra
ami paprikát bántott ez a dög,az elrohad?
Válasz #2059. hozzászólásra
ha még beköltözés előtt megkapták, akkor nem, de nem hiszem, hogy egy kezeléssel megúszható, ezek a dögök most gyakorlatilag folyamatosan rajzanak......
Válasz #2058. hozzászólásra
stewardot megkapta,remélem így nem lesz nagy galiba.
Válasz #2048. hozzászólásra
Ki kellett volna szedned a virágzás előtt, ha látszott, mert összeporozta a többit. A lyukas paprika miatt azért figyelj oda a többire!
Válasz #2056. hozzászólásra
belűről szép fehér,nincs nyoma hernyónak(ez úgy néz ki mint egy seb,nincs rohadás meg száraz)
Válasz #2055. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
avagy bemászott
Válasz #2054. hozzászólásra
Bagolylepke hernyója rágta ki, amikor kirepült.
Válasz #2053. hozzászólásra
azt néztem és semmit nem találtam ,meg le is fújtam stewardal.
Válasz #2050. hozzászólásra
Nincs benne lárva ?
remélem nem gomba vagy baktérium megint
,mert permetezni elég necces lenne az összeborult sorok miatt!
Válasz #2050. hozzászólásra
Nem találtam ilyet eddig.
Nálatok van-e ilyen tünet?![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120805114315_csuma.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120805114343_csuma1.JPG)
az én 178-ba meg találtam valami felálló fajta fűszerpapit
hogy a fenébe kerül ilyen fajta a 178-as mag közé?![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120802200941_termes.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20120802201014_termes1.JPG)
ezek a csövek még meddig maradnak növésben?Holnap öntözés!
Válasz #2041. hozzászólásra
Eeeeez tetszik...ez már igeeen
Válasz #2023. hozzászólásra![smile drool](/oldforum/images/smiles/drool.gif)
igazán emberes papik vannak rajta zsoca
Válasz #2030. hozzászólásra![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
szépek a paprikáid mester
estére én is megnézem a permetezés hogyan sikerűlt.
Válasz #2041. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Köszi szépen!
Válasz #2042. hozzászólásra
Ok, de nekem se darálóm, se időm felfűzögetni. Meg nem mindegy, mekkora mennyiségről beszélünk, nem is tudnék hova tenni nagyobb mennyiséget. Te mennyit készítesz magadnak?
én mindig a napon szárítom, az a legjobb
ingyen van és ettől jobb minőséget semmi mással nem tudsz szerezni neki
meg van itthon takarmánydaráló, apró lyukas rostéllyal 2-3 soron átmegy
gyönyörú külalakú és ami fontosabb beltartalmi misnőségű árut tudsz így csinálni magadnak
Válasz #2039. hozzászólásra
Egy telefont megér!