Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392.16 FtCHF434.03 FtGBP489 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az egész csak pénz kérdése.Állítólag a vásárolt munkagépeket nem bírja,és nem azt akarja cserélni a gazda,hanem a traktort.Ez eddig hihető -mármint az elhibázott munkagépek.Nemrég az egyik haver vett egy tiszta új 120 lovas nyuszit.Két hónap mulva,100 üzemóránál lecserélte,mert nem bírta az ekét-egy 125 lovas JD-re Na ennyit,a nagyeszű emberekről.A vásárlás nem ész kérdés,hanem pénz.
itt egy hasonló,de csak hétezres az uj 8ezresben van egyáltalán olyan"pici"http://www.agroinform.com/gepkereskedok/913575/Massey-Ferguson-7499-Comfort-Plus.html
Üdv mindenkinek! Rám kináltak egy 8ezervalahanyas trakit majdnem újonnan.Állítólag 1-2 hónapos,és a gazdája kicsinyli,és ki akarja cserélni egy nagyobbra. 270 ló névlegesen a gép,és Szabolcsban van,v. közel hozzá.Esetleg nem tud róla valaki valami infót?Nem mondta meg a kereskedő,h. hol van,de jó lenne megtalálni még az előtt,mielőtt a kereskedő vissza venné.Még az lenne a kérdésem,h. mennyi mostanság egy ilyen gép kb, újonnan?
tuti hogy egy jó időre meglehet még patkolni azt a gumit is!!!
Ermikével régebben a 6497-es hátsó gumiját csináltuk belülről egy kb 20x15-ös nagy centivastag gyári javító flekket raktunk rá vagy 2éve állja helyét hálIstennek, közben le is futott a gumi lassan cserélni szeretném majd
Különben ilyen esetekre szokták mondani gumivásárláskor, hogy lehet akármilyen millió forintos gumi a gépeden, az sem áll ellen a sárkaparóknak, ácskapcsoknak és egyéb okosságoknak, amik előfordulnak a földekben itt ott.
Mondjuk ő biztos jobban tudja mint én hiszen ebből él. Nekünk a fémszálakat is összehegesztették kicsit esztétikai hibás de legalább nem kellett ledobni az 1 éves gumit.
Pótkocsin oké hogy bírja, az csak gurul. De a traktoron, amikor a körmök fognak, akkor oldalirányba is nyúlik a gumi és elvileg ezt nem fogja bírni ahogy magyarázta a mester.
Nekünk a nagy gépen volt az első belülről foltozva, elég csúgya vágás volt az oldalán keresztirányban, még a tsz szolgálat alatt ragasztatták be, aztán még 4-5 évet kibírt, bár erősen szerencséje is volt, de még bírhatja egy ideig, csak készülni kell rá, hogy majd cserés lesz.
megveheted.
Én helyeztem üzembe, mi szervizeltük, ha volt valami nyűgje.
Sok nyűg nem volt, kb kettő.
Ma volt itt a gazdája, és vitt klíma forgatógombokat.
Mondta hogy eladó.
nekünk pótkocsin volt 5 centis vágás az oldalán még a drót is átszakadt.20 ért megcsinálták ez 3 éve volt. 20 tonnás kocsiról van szó.Ne adjátok fel a reményt lehet bírni fogja még egy jó darabig.
Valami kivágta, 1 centis vágás van a vállán, de keresztirányú... Most vulkanizálják, de aztmondta a csávó hogy ebből már nem lesz gumi, nem fogja bírni a terhelést...
mi történt vele? Nekem minap volt így a hátsó... igaz az már javított volt... ment egy fél évet és szétszakadt a javításon, pedig nem volt megindulva, friss volt az egész szakadás, belűlről rajta volt egy elég vaskos kevlár folt az is kettészakadt. Nem bírta a víztöltést és a lazítót.
2 napja tünetmentes. Csak a t151 maradt meg. :S
És lehet lesz ikerkerék nyehehe. 8230-as jd-nek lehet ideadják a dupláját kiprobálásra. ^^Kéri az 5,2 mindenképp, keresztbe rántja a gépet a forgon meg fogás kezdéskor.
Jo szurkos, ragados réti földbe huztam,kerék a levegőbe, olyan 9-9,5 liter körül nyammogot.
kicsit sokallom,de átok egy talaj van. :S
Nagyobb volt a pánik, mint a gond...........klíma ékszíj spannoló csapágy adott eléggé érdekes ütemes hangokat de még ilyen hangot nem hallottunk csapágytól............
Természetesen ez is préselt kerék, esztergáltattam ugyan ilyent seeger gyűrűsre kértem, így már legközelebb csak csapágyat kell kibaxni. Kép is van róla de kint maradt a gépben.....
oda nemigen fér esetleg vékony húsú karika ami nemsok súlyt jelent. Ezért lesz jó a hátsókból megmaradt körlapokat kettéosztva felrakom a kocka fronthidrós súly két oldalára szépen
jaaa keréksúlynak persze a leg rongyabb acél kell de hasi húzót is vágatok ki oda kell a jó anyag majd.
Hááááát tavaly kérdeztem meg számolgattunk is ott egy üzemmérnökkel, hogy hány kiló lenne egy karika éshogy mennyibe kerülne. Tisztességes súly százezren felül lett volna, mármint a kettő, úgy hogy mondom a karika közepét is megkell venni mert az már hulladék csak.
Télen gyártatok az Xtrára. Megláttam a szántós világrekordos fergás videót és ott az Xtrán nagy vastag bitang hátsó súlyok vannak fent, no nekem olyan kell erreis hehe 13 tonna felé súlyoznám
Van ott ahol ki is vágják. 100-as vastag tábla lemezig van polcon vastagabbat meg rendelnek igény szerint.
50-esből gondoltam vagy 6-6db-ot felrakni a hátsó kerekekre.
Annyi van, hogy a karika közepét is meg kell venni és megkapom kivágva szépen.
Azokat meg szépen felrakom majd az orrsúlyra.
Vasgyárban miskolcon van egy cég aki minden ilyesmit megcsinál. Akrmilyen anyagból. ST52 vagy S355-ös anyagból kellessz majd
24434 hozzászólás
Válasz #17133. hozzászólásra
vastag 100 az lehet 200 is heló
vágd a pofájába a 2000db 20ast
oszt vrmmmmmmm haza 50el hehehhe
Válasz #17132. hozzászólásra
Az lehet.Ez a gyerek már egyszer levizsgázott nálam.Igazi kereskedő
Azt hiszem-bár nem biztos-egy kicsit alá lövöldöztök.A kereskedő olyan 40 milla körül emlegetett. 270 lónak szerintem kevés 30 millió.
Válasz #17131. hozzászólásra
nem ez a mese része,hanem a kereskedő dumája
Az egész csak pénz kérdése.Állítólag a vásárolt munkagépeket nem bírja,és nem azt akarja cserélni a gazda,hanem a traktort.Ez eddig hihető -mármint az elhibázott munkagépek.Nemrég az egyik haver vett egy tiszta új 120 lovas nyuszit.Két hónap mulva,100 üzemóránál lecserélte,mert nem bírta az ekét-egy 125 lovas JD-re Na ennyit,a nagyeszű emberekről.A vásárlás nem ész kérdés,hanem pénz.
Pistabácsi miért nincs vágósztal,és az mennyi lenne http://www.agroinform.com/gepkereskedok/767653/Massey-Ferguson-MF-9795-Fortia.html
Válasz #17128. hozzászólásra
na ja a ferga az fergade a többi 370pacis volt
Válasz #17126. hozzászólásra
De ez sokkal erősebb, kb tízszer!!!
Válasz #17123. hozzászólásra
Kipenget valaki kb. 30 milliót egy gépért, és 1-2 hónap múlva ráébred, hogy ez kicsi. Hát ilyen tényleg csak a mesében.
Válasz #17125. hozzászólásra
itt egy hasonló,de csak hétezres az uj 8ezresben van egyáltalán olyan"pici"http://www.agroinform.com/gepkereskedok/913575/Massey-Ferguson-7499-Comfort-Plus.html
ilyen a mesében sincs,
eggennnnn vastag 100.000 euró beztos
Üdv mindenkinek! Rám kináltak egy 8ezervalahanyas trakit majdnem újonnan.Állítólag 1-2 hónapos,és a gazdája kicsinyli,és ki akarja cserélni egy nagyobbra. 270 ló névlegesen a gép,és Szabolcsban van,v. közel hozzá.Esetleg nem tud róla valaki valami infót?Nem mondta meg a kereskedő,h. hol van,de jó lenne megtalálni még az előtt,mielőtt a kereskedő vissza venné.Még az lenne a kérdésem,h. mennyi mostanság egy ilyen gép kb, újonnan?
tuti hogy egy jó időre meglehet még patkolni azt a gumit is!!!
Ermikével régebben a 6497-es hátsó gumiját csináltuk belülről egy kb 20x15-ös nagy centivastag gyári javító flekket raktunk rá vagy 2éve állja helyét hálIstennek, közben le is futott a gumi lassan cserélni szeretném majd
Válasz #17111. hozzászólásra
Vásznas foltot rá,az bírja!Nekem kombájnon volt kivágott,foltozott.
Válasz #17118. hozzászólásra
Különben ilyen esetekre szokták mondani gumivásárláskor, hogy lehet akármilyen millió forintos gumi a gépeden, az sem áll ellen a sárkaparóknak, ácskapcsoknak és egyéb okosságoknak, amik előfordulnak a földekben itt ott.
Válasz #17118. hozzászólásra
Az nem semmi
Hány gumis müvel ilyet?
Válasz #17117. hozzászólásra
Mondjuk ő biztos jobban tudja mint én hiszen ebből él. Nekünk a fémszálakat is összehegesztették kicsit esztétikai hibás de legalább nem kellett ledobni az 1 éves gumit.
Válasz #17114. hozzászólásra
Pótkocsin oké hogy bírja, az csak gurul. De a traktoron, amikor a körmök fognak, akkor oldalirányba is nyúlik a gumi és elvileg ezt nem fogja bírni ahogy magyarázta a mester.
Nekünk a nagy gépen volt az első belülről foltozva, elég csúgya vágás volt az oldalán keresztirányban, még a tsz szolgálat alatt ragasztatták be, aztán még 4-5 évet kibírt, bár erősen szerencséje is volt, de még bírhatja egy ideig, csak készülni kell rá, hogy majd cserés lesz.
Válasz #17112. hozzászólásra
megveheted.
Én helyeztem üzembe, mi szervizeltük, ha volt valami nyűgje.
Sok nyűg nem volt, kb kettő.
Ma volt itt a gazdája, és vitt klíma forgatógombokat.
Mondta hogy eladó.
nekünk pótkocsin volt 5 centis vágás az oldalán még a drót is átszakadt.20 ért megcsinálták ez 3 éve volt. 20 tonnás kocsiról van szó.Ne adjátok fel a reményt lehet bírni fogja még egy jó darabig.
És erről?
Esetleg tapasztalat.?http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/traktor/hirdetes-33048796/
Találtam két gépet!
Mit lehet tudni erről a típusról?http://www.expressz.hu/auto/haszongepjarmu/mezogazdasagi/traktor/hirdetes-33114374/
Válasz #17110. hozzászólásra
Valami kivágta, 1 centis vágás van a vállán, de keresztirányú... Most vulkanizálják, de aztmondta a csávó hogy ebből már nem lesz gumi, nem fogja bírni a terhelést...
Válasz #17108. hozzászólásra
mi történt vele? Nekem minap volt így a hátsó... igaz az már javított volt... ment egy fél évet és szétszakadt a javításon, pedig nem volt megindulva, friss volt az egész szakadás, belűlről rajta volt egy elég vaskos kevlár folt az is kettészakadt. Nem bírta a víztöltést és a lazítót.
Válasz #17107. hozzászólásra
bizunk benne, mondjuk a traki helyett a nagy tárcsa ment az agyamra az elmult 2 napba. Kislapokkal szerelve vettük és most mutatkozik a gyengesége :S
Mai nap:
Nem javítható...
Válasz #17106. hozzászólásra
jó lesz az!
2 napja tünetmentes. Csak a t151 maradt meg. :S
És lehet lesz ikerkerék nyehehe. 8230-as jd-nek lehet ideadják a dupláját kiprobálásra. ^^Kéri az 5,2 mindenképp, keresztbe rántja a gépet a forgon meg fogás kezdéskor.
Jo szurkos, ragados réti földbe huztam,kerék a levegőbe, olyan 9-9,5 liter körül nyammogot.
kicsit sokallom,de átok egy talaj van. :S
Válasz #17104. hozzászólásra
Akkor levágom a szíjat úgy sem kell a levegő !
Válasz #17103. hozzászólásra
kompresszor
Válasz #17102. hozzászólásra
itt meg kikönyököl...........
Úgy 1350-1550 fordulatnál van érdekes hangja, mint ha kopogna, az mi lehet ?????
nemkell bexarni errefelé 12-16ezer órákkal is bontatlanok a Sisu motorok igaz még mindegyik adagolós közülük hehe
valakinekhttp://www.huntraco.hu/hasznaltgep/lista.php?gid=820
Válasz #17054. hozzászólásra
Nagyobb volt a pánik, mint a gond...........klíma ékszíj spannoló csapágy adott eléggé érdekes ütemes hangokat de még ilyen hangot nem hallottunk csapágytól............
Természetesen ez is préselt kerék, esztergáltattam ugyan ilyent seeger gyűrűsre kértem, így már legközelebb csak csapágyat kell kibaxni. Kép is van róla de kint maradt a gépben.....
Válasz #17097. hozzászólásra
oda nemigen fér esetleg vékony húsú karika ami nemsok súlyt jelent. Ezért lesz jó a hátsókból megmaradt körlapokat kettéosztva felrakom a kocka fronthidrós súly két oldalára szépen
Válasz #17096. hozzászólásra
jaaa keréksúlynak persze a leg rongyabb acél kell de hasi húzót is vágatok ki oda kell a jó anyag majd.
Hááááát tavaly kérdeztem meg számolgattunk is ott egy üzemmérnökkel, hogy hány kiló lenne egy karika éshogy mennyibe kerülne. Tisztességes súly százezren felül lett volna, mármint a kettő, úgy hogy mondom a karika közepét is megkell venni mert az már hulladék csak.
Télen gyártatok az Xtrára. Megláttam a szántós világrekordos fergás videót és ott az Xtrán nagy vastag bitang hátsó súlyok vannak fent, no nekem olyan kell erreis hehe 13 tonna felé súlyoznám
Válasz #17095. hozzászólásra
Az első kerékbe is vágass ha csinálod!
Válasz #17095. hozzászólásra
Hát ide a legxarabb anyag is tökéletes.
Majd kíváncsi leszek, hogy mennyire jön ki vágással együtt kilója az anyagnak.
Válasz #17093. hozzászólásra
Van ott ahol ki is vágják. 100-as vastag tábla lemezig van polcon vastagabbat meg rendelnek igény szerint.
50-esből gondoltam vagy 6-6db-ot felrakni a hátsó kerekekre.
Annyi van, hogy a karika közepét is meg kell venni és megkapom kivágva szépen.
Azokat meg szépen felrakom majd az orrsúlyra.
Vasgyárban miskolcon van egy cég aki minden ilyesmit megcsinál. Akrmilyen anyagból. ST52 vagy S355-ös anyagból kellessz majd
Válasz #17091. hozzászólásra
alsó hasi húzó A gyárit sikerült nem publikus módon szétszakítanom.
Válasz #17092. hozzászólásra
anyagot honnan szedsz a súlyokhoz?
Válasz #17089. hozzászólásra
Ezaz hogy télen lesz idő, de mostmeg jólenne ha meglenne.
Gyári irreálisan drága.
Majd megoldom egyébként nemkell bexarni.
Úgyis vágatok ki hátulra keréksúlyokat, akkor már egy ilyen vonórudat is.
Válasz #17090. hozzászólásra
az meg mi?
Válasz #17088. hozzászólásra
Van brutál 50x50es tömör anyagom. Én abból csináltam az enyémre hitc kampót.
Válasz #17088. hozzászólásra
Nekiugrassz és pikk-pakk csinálsz egyet a télen.
.Szabi.
A kisfergán van olyan vékony hasihúzó!
Nekem 90x50-es keresztmetszetű kell-ene
Válasz #17085. hozzászólásra
reklámkor küldök galambot
Válasz #17085. hozzászólásra
én tudom mindkettőtökét!
de hallgatok mint a sír