Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD392 FtCHF432.9 FtGBP485.2 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Konkréten wc papírt mindenki visz magának. Mert nem vesznek vagy csak annyit ami a főnökségnek elég. De amúgy igen. Pl:Felvettek egy festőt közmunkásnak hogy rendbe tegye az épületet és kijelentették hogy az éves anyagköltség kerete 20000ft. Gondolhatjátok mennyi mindent kifestett belőle... de a bérét azért fizetik. Van 2-3 festő kolléga aki eddig ezt ingyen megcsinálta munkaidőben. De most az nem lehet mert neki alakizni kell az udvaron. és sorolhatnám...
nálatok is ha pl. wc papírt akartok venni kérni kell több boltból árajánlatot írásos formában majd azt felküldeni központnak melyiket engedélyezik megvenni???
Ez nem is szivatás ez faxság. Szétvertek egy jól működő rendszer csak azért mert "ő(k)" valami nagyot és maradandót akartak alkotni. Most el kell telnie megint 15-20 évnek, hogy eljussunk arra a szintre ami volt 1-2 évvel ezelőttig. És addig még rengeteg lóvét fognak lekölteni "fejlesztésekre" és "átszervezésekre"... és írhatnám ide a dolgokat oldalakon keresztül...
Hogy érted? Már megkaptuk és bezsúfoltuk a szekrénybe. Hordani nem kell. Bakancs mindenkinek kicsi. Vicc az egész. Utolsó tróger banda. Okoskodás az megy de szakértelem, emberség, tisztesség egy nagy nullával egyenlő. Seggnyalás felfelé az viszont van. Gusztustalan az egész.
hahahahaha végre kilépnek a papírtraktorok közűl és megtudják majd normálisan túrni azt a nem is rossz fődet ami alattuk van tisztességesen, nemcsak kapargatják a tetejét mint eddig.
Jó az a T180-as gép de könnyű, nem nehéz traktor 7tonna ez meg 12.... vagy ha úgygondolod ez elhanyagolható akkor bocsi
Az óra nem kevés 10187-et mutat de zsír állapotban van.
Ha hazjön a gép, megkapja az 5,2-est egy hétre tuti, de fel akarjuk duplázni hozzá a hátulját. Nincs valakinek ötlete honnan lehetne hozzá ilyen felnit beszerezni? Meg persze hozzá a felcsatolo bigyokat is.
No mégegy nagyfergával bővül a környék palettája!
Valtrás cimboráknak kellett már egy komoly nagygép, elmentünk megnézni ma szécsénybe egy 8270-es trakit meg is lett véve elég jó bőrnek véltük a szekercét.
Valaki nem tud róla valamit egyébként? nem mintha bármit is jelentene már így utólag hehe
Nincsen valakinek nagy fergához való hasi húzója elfekvőben???
Az Xtráról lelopták a kereskedésben biztosan vagy már be sem vitték vele aztán átrakjuk a másikról de nem mindig van kedvem mégha csak egy csavart kell kitekerni is.
Szerelgetik. Többet nem tudok. Az tuti hogy érdemes volt szétvenni. A 3-4. szinkronnak is össze volt törve a csapágya. Sok jövöje nem volt annak se már.
Na meg ugy néz ki hogy ,,Terménytároloék" a régi eltépett tömítéssel rakták össze az olajszivattyut és ezért szenvedett a szerencsétlen.
Ugyhogy ennyit ezekről. Kértük, hogy vegyék le a hasárol a nagydeknit hogy nézzünk bele nem-e van ott is forgács. Azt mondták levették és tiszta volt. Utánna láttuk hogy amit szereltek az zöld pasztával volt összerakva, de a dekninél még mindig a régi sárga volt. Ugyhogy erről megint csak ennyit. Drága tanulópénz volt ez, de ti tanuljatok a hibáinkbol.
Ezek már csak ilyenek sajnos... volt autószerelőnk azt mondta hogy miliméterre pontosan úgy tervezik a mai járműveket, hogy csak speckó kulcsokkal lehessen csinálni mindent. Saját bevallása szerint évente 100 ezreket költöttek csak szerszámokra emiatt.
Pár napja akksi csere volt a fergába. Hát elmondtam egy pár miatyánkot mire sikerült!
Régebben nem vettem le a lépcsőt, és úgy ökörködtem ki a két darab akksit meg vissza, most a lépcső adta fel a leckét. Az egyik csavart olyan hülye helyre tették, hogy csak valami nagyon speckó kulcs fér rá normálisan.
Hát alig szidtam azt a marha tervezőt aki így találta ki! Esküszöm, hogy vele szereltetném reggeltől-estig egy hónapon át! Tíz perces munkából két órás lett. Ja és a kábelek is elég neccesen mennek!
Nah hát ilyen se esik meg minden nap.
Ma apum két kerékre állt a TX-el.
Az oros adapteren állt meg egy pár másodpercre aztán meg visszazuhant a seggére.
Hála istennek nem láttam, nem voltam ott, de még hallgatni is szörnyű volt.
És hát természetesen egy nyomorult autos miatt, aki kihajtott elé és hát padlóféknél ez történik.
Hatalmas mázlija volt hogy jo a fék rajta.
Ez egy normális hitc húzó. Amibe cserélni vagy forgatni lehet a vonószárat. A fergákba mnidbe forgatható van. Gondolom azért ilyen hidraulikus megoldású, hogy az állítható magasságú vonófejnek vagy egyéb dolognak a hátulján ne legyenek útba az emelőpálcák.
A zt-t még tartogatom tartalék játékosnak, jól jött mikor a fergi hidraulika szivattyúját cserélni kellett, vetőgépet + hengert húzgálni jol jött, meg a 4m tárcsát is elviszi kevés naftával.
Nem ismerem az autókat, lehet h új osztásban laknak, én a központtól kifele a főutcán 250m-re jobbrol lakom, a kapuból ezt láttad volna amit a képen, + a holdjárót !
Anno én is néztem volt egy traktorvásárlás előtt, csak egy kicsit nagynak találtam volt a mi gépeinkhez, igy a 3085-ös lett végül, amit nem bántam meg, mivel ez is jól boldogul mindennel.
Az enyém meg néha napján gondol egyet és belassul, aztán tegnap este például totál megszűnt. A UPC pedig azzal fog érvelni, hogy van egy meghatározott minimum a szerződésbe foglalva, amit teljesíteniük kell és valószínű, hogy ők azt teljesítik. A Te 25 megád csak az elérhető maximum a Te előfizetéseddel, amit nem kötelesek minden körülmények között biztosítani, ha véletlen a hálózat terhelése vagy hibái nem engedik.
24434 hozzászólás
Válasz #17034. hozzászólásra
mi bajod lehet? legfeljebb elmész rendőrnek
Válasz #17028. hozzászólásra
Ezt olvasd el! Itt idézni nem akarom, mert még könnyen kikapnak a sorból.
Válasz #17032. hozzászólásra
is
Válasz #17031. hozzászólásra
közszolgák
Mibe léptetek már bele??
Válasz #17024. hozzászólásra
Itt mától az megy, pontosabban a megyében. Bár mi azt hallottuk, hogy az egész országban mától kötelező.
és megy még a főzőcskézés?
Válasz #17027. hozzászólásra
Konkréten wc papírt mindenki visz magának. Mert nem vesznek vagy csak annyit ami a főnökségnek elég. De amúgy igen. Pl:Felvettek egy festőt közmunkásnak hogy rendbe tegye az épületet és kijelentették hogy az éves anyagköltség kerete 20000ft. Gondolhatjátok mennyi mindent kifestett belőle... de a bérét azért fizetik. Van 2-3 festő kolléga aki eddig ezt ingyen megcsinálta munkaidőben. De most az nem lehet mert neki alakizni kell az udvaron. és sorolhatnám...
Válasz #17026. hozzászólásra
nálatok is ha pl. wc papírt akartok venni kérni kell több boltból árajánlatot írásos formában majd azt felküldeni központnak melyiket engedélyezik megvenni???
Válasz #17025. hozzászólásra
Ez nem is szivatás ez faxság. Szétvertek egy jól működő rendszer csak azért mert "ő(k)" valami nagyot és maradandót akartak alkotni. Most el kell telnie megint 15-20 évnek, hogy eljussunk arra a szintre ami volt 1-2 évvel ezelőttig. És addig még rengeteg lóvét fognak lekölteni "fejlesztésekre" és "átszervezésekre"... és írhatnám ide a dolgokat oldalakon keresztül...
Válasz #17024. hozzászólásra
van itt egy lánglovag ismerős. az is pont ugyanezt mondja. szívatás van felsőfokon. a vezetés alapból nem normális vagy ezt oktatják valahol?
Válasz #17019. hozzászólásra
Hogy érted? Már megkaptuk és bezsúfoltuk a szekrénybe. Hordani nem kell. Bakancs mindenkinek kicsi. Vicc az egész. Utolsó tróger banda. Okoskodás az megy de szakértelem, emberség, tisztesség egy nagy nullával egyenlő. Seggnyalás felfelé az viszont van. Gusztustalan az egész.
Válasz #17014. hozzászólásra
hahahahaha végre kilépnek a papírtraktorok közűl és megtudják majd normálisan túrni azt a nem is rossz fődet ami alattuk van tisztességesen, nemcsak kapargatják a tetejét mint eddig.
Jó az a T180-as gép de könnyű, nem nehéz traktor 7tonna ez meg 12.... vagy ha úgygondolod ez elhanyagolható akkor bocsi
Az óra nem kevés 10187-et mutat de zsír állapotban van.
Válasz #17013. hozzászólásra
Kereskedőtől akik kamionokkal főleg Scaniával foglalkoznak, szép komoly telephellyel.
nem a bontós mandró... az más tészta
Válasz #17020. hozzászólásra
én pl. a 2k-tól vettem 4 felnit és gumit is. gondolom csatosat is tudnának
Ha hazjön a gép, megkapja az 5,2-est egy hétre tuti, de fel akarjuk duplázni hozzá a hátulját. Nincs valakinek ötlete honnan lehetne hozzá ilyen felnit beszerezni? Meg persze hozzá a felcsatolo bigyokat is.
Válasz #17018. hozzászólásra
Hi! Kék ruha megy már?
Válasz #17017. hozzászólásra
Róla van szó. Olyat még most is vetsz tőle pár tucatot.
Válasz #17016. hozzászólásra
régen voltam nála. nagy tsz udvar tele mindennel. annakidején jó áron vettem tőle ndk-s vetőgépet
Válasz #17015. hozzászólásra
Nem tudom hogy konkréten bontós e? De a telepén szétnézve könnyen lehet az. Viszont ha az árait nézzük akkor premium outlet.
Válasz #17013. hozzászólásra
a bontós keresskedő?
Válasz #17012. hozzászólásra
na most fognak köpködni
Válasz #17012. hozzászólásra
Kereskedőtől vagy magánkézből lett véve? A kereskedő eléggé rosszhírű...
No mégegy nagyfergával bővül a környék palettája!
Valtrás cimboráknak kellett már egy komoly nagygép, elmentünk megnézni ma szécsénybe egy 8270-es trakit meg is lett véve elég jó bőrnek véltük a szekercét.
Valaki nem tud róla valamit egyébként? nem mintha bármit is jelentene már így utólag hehe
Nincsen valakinek nagy fergához való hasi húzója elfekvőben???
Az Xtráról lelopták a kereskedésben biztosan vagy már be sem vitték vele aztán átrakjuk a másikról de nem mindig van kedvem mégha csak egy csavart kell kitekerni is.
Jólenne ha volna mindkettőn.
Válasz #17009. hozzászólásra
Azért is mondtam akkor hogy ne oda vigyed ha egy mód van rá...
Ott alul a legmélyebb pontja és baxtak levenni széttörött forgácsolódott hiba után is
Jó lesz az meglásd, Bátyja rendbeveri neked aztán lehetlesz tisztességesen dolgozni majd vele.
Most ne sajnáljátok a munkát amit csak kell szedjétek szét nézzétek meg nincsen e forgács akarmi megbújva benne.
teleszkópos mágnessel kutakodjatok a farában is ameddig ahová beér és figyeljétek hoz e ki valamit esetleg.
Válasz #17006. hozzászólásra
Szerelgetik. Többet nem tudok. Az tuti hogy érdemes volt szétvenni. A 3-4. szinkronnak is össze volt törve a csapágya. Sok jövöje nem volt annak se már.
Na meg ugy néz ki hogy ,,Terménytároloék" a régi eltépett tömítéssel rakták össze az olajszivattyut és ezért szenvedett a szerencsétlen.
Ugyhogy ennyit ezekről. Kértük, hogy vegyék le a hasárol a nagydeknit hogy nézzünk bele nem-e van ott is forgács. Azt mondták levették és tiszta volt. Utánna láttuk hogy amit szereltek az zöld pasztával volt összerakva, de a dekninél még mindig a régi sárga volt. Ugyhogy erről megint csak ennyit. Drága tanulópénz volt ez, de ti tanuljatok a hibáinkbol.
Válasz #17004. hozzászólásra
legalább nem lopják el. nekem 2 perc és kint van
Ezek már csak ilyenek sajnos... volt autószerelőnk azt mondta hogy miliméterre pontosan úgy tervezik a mai járműveket, hogy csak speckó kulcsokkal lehessen csinálni mindent. Saját bevallása szerint évente 100 ezreket költöttek csak szerszámokra emiatt.
Válasz #17003. hozzászólásra
Hogy áll a ferga? Valamelyik nap láttam a váltódat belülről. Pistiék gatyába rázzák és nem lesz azzal gond.
Nem emlékszem rá, milyen trakid is van? Vegyél 36xx-es szériát abban 2 perc alatt lehet aksit cserélni.
Pár napja akksi csere volt a fergába. Hát elmondtam egy pár miatyánkot mire sikerült!
Régebben nem vettem le a lépcsőt, és úgy ökörködtem ki a két darab akksit meg vissza, most a lépcső adta fel a leckét. Az egyik csavart olyan hülye helyre tették, hogy csak valami nagyon speckó kulcs fér rá normálisan.
Hát alig szidtam azt a marha tervezőt aki így találta ki! Esküszöm, hogy vele szereltetném reggeltől-estig egy hónapon át! Tíz perces munkából két órás lett. Ja és a kábelek is elég neccesen mennek!
Nah hát ilyen se esik meg minden nap.
Ma apum két kerékre állt a TX-el.
Az oros adapteren állt meg egy pár másodpercre aztán meg visszazuhant a seggére.
Hála istennek nem láttam, nem voltam ott, de még hallgatni is szörnyű volt.
És hát természetesen egy nyomorult autos miatt, aki kihajtott elé és hát padlóféknél ez történik.
Hatalmas mázlija volt hogy jo a fék rajta.
Válasz #16998. hozzászólásra
Ez egy normális hitc húzó. Amibe cserélni vagy forgatni lehet a vonószárat. A fergákba mnidbe forgatható van. Gondolom azért ilyen hidraulikus megoldású, hogy az állítható magasságú vonófejnek vagy egyéb dolognak a hátulján ne legyenek útba az emelőpálcák.
Válasz #16999. hozzászólásra
Nem a magasságot, hanem a hosszúságot lehet állítani.
Válasz #16999. hozzászólásra
De az, de mit csinál vele? Annyira magasan lenne a ferga hasi húzója?
Válasz #16998. hozzászólásra
nem valami állítható magasságú hasi húzó???
Ez mire jó?
Válasz #16996. hozzászólásra
kecskemét felöl jöttem ,és utána solt felé távoztam,sajna teló se volt nálam ,egy lovastanyán hétvégéztünk a kicsilányommal(biczó tanya,csárda)
Válasz #16995. hozzászólásra
A vasút felöli táblánál ? Mert akkor elmentél előttem .
Válasz #16993. hozzászólásra
na én megfordultam a a faluvége táblánál,aztán egy értelmes parasztembert se láttam akit megkérdezhettem volna holl lakik a csókos zoli
Válasz #16991. hozzászólásra
A zt-t még tartogatom tartalék játékosnak, jól jött mikor a fergi hidraulika szivattyúját cserélni kellett, vetőgépet + hengert húzgálni jol jött, meg a 4m tárcsát is elviszi kevés naftával.
Válasz #16990. hozzászólásra
Nem ismerem az autókat, lehet h új osztásban laknak, én a központtól kifele a főutcán 250m-re jobbrol lakom, a kapuból ezt láttad volna amit a képen, + a holdjárót !
Válasz #16991. hozzászólásra
Anno én is néztem volt egy traktorvásárlás előtt, csak egy kicsit nagynak találtam volt a mi gépeinkhez, igy a 3085-ös lett végül, amit nem bántam meg, mivel ez is jól boldogul mindennel.
Válasz #16989. hozzászólásra
Én is valami ilyesmibe, kicsit kisebbe gondolkodok második gépnek ha egyszer majd megengedhetem magamnak.
Válasz #16987. hozzászólásra
multkor körbejártam a faludat,de nem találtam a gépparkodatkét öreg tátra 603-ast is találtam mit tudsz róluk
Válasz #16987. hozzászólásra
Jó gép!
Nálam 5 de megy a tv is. Az levesz belőle valamennyit. Aszem 8-10 körül kellene lennie a tv vel együtt. kb nagyjából meg is van.
Válasz #16984. hozzászólásra
Válasz #16982. hozzászólásra
Az enyém meg néha napján gondol egyet és belassul, aztán tegnap este például totál megszűnt. A UPC pedig azzal fog érvelni, hogy van egy meghatározott minimum a szerződésbe foglalva, amit teljesíteniük kell és valószínű, hogy ők azt teljesítik. A Te 25 megád csak az elérhető maximum a Te előfizetéseddel, amit nem kötelesek minden körülmények között biztosítani, ha véletlen a hálózat terhelése vagy hibái nem engedik.