Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.01 FtUSD392 FtCHF432.9 FtGBP485.2 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #16921 hozzászóAlábakolod a kartelnál. Leveszed a kerekeket. Kíhúzod a függőcsapszegeket (xopás, nekem M18 menet van bennük a kihúzáshoz) leveszed a véglehajtásokat féltengelyestül. Valami rakodó kell hozzá és kib egyensulyban megkötni mert ha elbillen akkor szétcseszheti a hídtokban a szimeringet ami nem ócsó mulatság. Ezután lekötöd a difizár csüvét, a kardánt is leveheted mert visszarakni úgyse fogod tudni egyszere. Aztán lekötöd az első bakot és valami tarkoncável leveszed a hidat, szétcsvarozod és kész. A lehajtások levételeéhez és csináltam egy ferde vasat amit a felső függőcsapszeg fedél helyére teszek fel két csavarral és ferdén benyúlik a traki közepe felé. Van rajta egy csomó lyuk ezekbe akasztom a rakodó kötelét vagy láncát. Így könnyen ki lehet egyensulyozni. Leng mint egy tekegolyó. Ha nem volt még szétszedve akkor készülj fel rá hogy a hídad is megvan sülyedve a bakokba. Ha azt rendbe akarod tenni az 1-2 hét szentesen. Ha a bolygóművet veszed ki akkor jegyezd meg hogy a hézagoló menetek mennyire voltak állítva. Bár ha másik fogaskerek mennek bele akkor nem annyira lényeges. De ha ugyanaz megy vissza akkor ugyanoda kellene visszaállítani hogy a gördülési sugár megmaradjon különben zúgni fog nagyon és kopni is.
Leírnád a szétszedés menetét?Ha gondolod mehet emailra is.Van e valami amire különösen figyeljek,vagy valami.Kicsit csúszik a szétszedés,szakad az eső.Beszéltem az emberrel,keresi a legmegfelelőbbet,árban.
Nem a borda a baja.Menet közbe is ugrál,meg az olajba voltak fém darabok.Volt máskor borda baj is a kapcsoló hüvelybe,akkor másként viselkedett.Kapcsoló hüvely több darab van mindíg itthon,gyártattam egy néhányat.
Minta alapján traktorbolt kft Szentes féláron megoldja. Nem valószínű hogy a fogakat darálta le inkább a kúpkerék végéről a bordát. Ha a fogak még jók nagyjából akkor a bordát vissza tudják rá varázsolni töredék pénzért. Nekem tavaly aratáskor lett így megcsinálva, azóta bírja, pedig a kúpkerék már eléggé viseletes volt. Ha Pampalininnek van ugyanolyan akkor azt kérd el, küld el felújjítani. És addig se áll a trakid. Ha szerencséd van és nem nyalta le végig a bordát akkor még új kapcsolóhüvellyel és némi bejlagolással ideig óráig üzemképessé is lehet tenni. ( ez akár hónapokat is jelenthet szerencsés esetben)
az enyém is sűrű bruttó 320-340 között a régi megvan reggel ha kell lefényépezem azon rajt van a cikkszám is illetve tudok adni elérhetőséget is ha kell
még eggyre sem mert nincs még itt egyikből sem egyenlőre.
Van az elméleti oldal miszerint jókat agyaltunk itt melyik mit tudhat. Eközben teltek az évek és kapott az ember többfélét kipróbálni különböző körülmények között is. Ja meg van egy nagyobb 8000-es traktor ami után lehet kombinált eszközöket is kapcsolni, a kisebbik ereje hiába lenne meg ha nincsen ilyen nagy bitang nehéz. Persze nem könnyű ez sem, meg fellehet súlyozni de az meg kifeszíti a gépet tudod.
Szóval alakul a történet. és ezt most húztam eső előtt is troszkában meg tapadós mancsosban is.
Még arra lennék kíváncsi a Simba Solo 330-at nehezebb lenne e húzni!?!?!?!? szerintem ugyan az mint ez
Aki nem fejleszti magát az nem fog tudni lépést tartani.
de a Kleibert megvan még és ha szántani kell akkor csakis az jöhet szóba!
márpedig van amikor szántani kell, 4méter górét 6,2-essel majd kleiberttel lehet eltűntetni tisztességesen.
Egyébként nem zavar a szár de a moly és bagolylepkék fertőzöttségét elősegíti jobb annak alul.
24434 hozzászólás
Válasz #16926. hozzászólásra
Az is fralaz? Hány késes? Mennyiért adták?
Várjuk az alkatrészt!
Válasz #16932. hozzászólásra
de a legnagyobb dobozt megvenni
Válasz #16930. hozzászólásra
olyan már van. lego-t kap
Itt már meg is fényesed az MTZ82 után.
Válasz #16929. hozzászólásra
mi az ohaj, bruder ferga
Válasz #16927. hozzászólásra
ma lazítok is, mert a gyerek ma 3 éves. viszem a játékboltba
Válasz #16927. hozzászólásra
bocs lazíthatsz
akkor ma latithatsz egy kicsit
Válasz #16925. hozzászólásra
tegnap megjött a lazító
Meglett ma mérve a traki, 4 kerék feltöltve vízzel 1730kg pliuszt jelent. Nem gondoltam volna.
Azt hiszem azota a mienk is ki van már teritve egy fotballpálya nagyságú területen.
Válasz #16922. hozzászólásra
Sajnos több képet nem találok róla. De ha megcsörgetsz akkor segítek ha tudok.
Válasz #16921 hozzászóAlábakolod a kartelnál. Leveszed a kerekeket. Kíhúzod a függőcsapszegeket (xopás, nekem M18 menet van bennük a kihúzáshoz) leveszed a véglehajtásokat féltengelyestül. Valami rakodó kell hozzá és kib egyensulyban megkötni mert ha elbillen akkor szétcseszheti a hídtokban a szimeringet ami nem ócsó mulatság. Ezután lekötöd a difizár csüvét, a kardánt is leveheted mert visszarakni úgyse fogod tudni egyszere. Aztán lekötöd az első bakot és valami tarkoncável leveszed a hidat, szétcsvarozod és kész. A lehajtások levételeéhez és csináltam egy ferde vasat amit a felső függőcsapszeg fedél helyére teszek fel két csavarral és ferdén benyúlik a traki közepe felé. Van rajta egy csomó lyuk ezekbe akasztom a rakodó kötelét vagy láncát. Így könnyen ki lehet egyensulyozni. Leng mint egy tekegolyó. Ha nem volt még szétszedve akkor készülj fel rá hogy a hídad is megvan sülyedve a bakokba. Ha azt rendbe akarod tenni az 1-2 hét szentesen. Ha a bolygóművet veszed ki akkor jegyezd meg hogy a hézagoló menetek mennyire voltak állítva. Bár ha másik fogaskerek mennek bele akkor nem annyira lényeges. De ha ugyanaz megy vissza akkor ugyanoda kellene visszaállítani hogy a gördülési sugár megmaradjon különben zúgni fog nagyon és kopni is.
Válasz #16919. hozzászólásra
Leírnád a szétszedés menetét?Ha gondolod mehet emailra is.Van e valami amire különösen figyeljek,vagy valami.Kicsit csúszik a szétszedés,szakad az eső.Beszéltem az emberrel,keresi a legmegfelelőbbet,árban.
Válasz #16919. hozzászólásra
Erre simán csinálnak új bordát.
az enyém ilyen lett
Válasz #16917. hozzászólásra
Ha fémes az olaj akkor tényleg sanszosa difi. De azért a féltengelycsuklókat és a véglehajtásokat is nézd meg. Ja meg a kihajtást a váltóház alján.
Válasz #16916. hozzászólásra
Nem a borda a baja.Menet közbe is ugrál,meg az olajba voltak fém darabok.Volt máskor borda baj is a kapcsoló hüvelybe,akkor másként viselkedett.Kapcsoló hüvely több darab van mindíg itthon,gyártattam egy néhányat.
Moderálta: Mf-es (3146) 2012-09-28 07:24:44
Válasz #16915. hozzászólásra
Minta alapján traktorbolt kft Szentes féláron megoldja. Nem valószínű hogy a fogakat darálta le inkább a kúpkerék végéről a bordát. Ha a fogak még jók nagyjából akkor a bordát vissza tudják rá varázsolni töredék pénzért. Nekem tavaly aratáskor lett így megcsinálva, azóta bírja, pedig a kúpkerék már eléggé viseletes volt. Ha Pampalininnek van ugyanolyan akkor azt kérd el, küld el felújjítani. És addig se áll a trakid. Ha szerencséd van és nem nyalta le végig a bordát akkor még új kapcsolóhüvellyel és némi bejlagolással ideig óráig üzemképessé is lehet tenni. ( ez akár hónapokat is jelenthet szerencsés esetben)
Válasz #16914. hozzászólásra
Köszi,holnap hívom!
Válasz #16912. hozzászólásra
ment....
Válasz #16912. hozzászólásra
igen "olcsó" gyors korekt.... én tőle vettem a légfékszettet is azóta a kapcsolat e-mailra küldöm!!!
Válasz #16911. hozzászólásra
Kell elérhetőség,gondolom kinyomoztad a legolcsóbbat.
Válasz #16910. hozzászólásra
az enyém is sűrű bruttó 320-340 között a régi megvan reggel ha kell lefényépezem azon rajt van a cikkszám is illetve tudok adni elérhetőséget is ha kell
Válasz #16909. hozzászólásra
Én is 6 nak nézem,de az enyém sűrű,21,vagy 23,már nem emlékszem.
Válasz #16907. hozzászólásra
ránagyítottam,szerintem 6 bordás
Válasz #16903. hozzászólásra
Mi pénz?1500 eurt mondtak.
Válasz #16906. hozzászólásra
Hány bordás az első hajtás,sűrű,vagy 6 ?
Válasz #16902. hozzászólásra
ezek a cikkszámok:
Én úgy tudom Jamo gyártatott az övébe ócsó pézért!!!
Válasz #16903. hozzászólásra
nekem az tengely végéről ette le a bordát a királycsap végett..
pfu én tavasszal cseréltem csak párban lehet venni + 8 óra meló
Válasz #16901. hozzászólásra
Remélem én is ez az.Azt mondták 2 fajta van.A 37-es lesz cserés.
Válasz #16898. hozzászólásra
remélem ez az
Válasz #16898. hozzászólásra
Baujoker KFT nézd meg bontott födarabokat is beszereznek.
Válasz #16897. hozzászólásra
Melyik cég az?Nállad nincs hozzá alkatrész ?
Válasz #16895. hozzászólásra
ledarálta a fogat ,kattog menet közbe.
Válasz #16894. hozzászólásra
Nincs rajz de van egy cég aki Dana alkatrészeket forgalmaz.Mi van a híddal?
Csak nem szétment benne valami?
Melyik része kell? Difi lehajtás?
Válasz #16893. hozzászólásra
Passz.Van rajzod?
Válasz #16892. hozzászólásra
Hali
Dana híd van alatta?
MF 8140-első hídhoz nincs valakinek robbantott rajz?????????
Válasz #16890. hozzászólásra
zsiradékos hozzászólás
zsiradékos hozzáállás
Válasz #16886. hozzászólásra
ez igen megyek is az aszony melé,ha köl kép ,hami, az uzelrol 1szer majd csinálok
Válasz #16888. hozzászólásra
még eggyre sem mert nincs még itt egyikből sem egyenlőre.
Van az elméleti oldal miszerint jókat agyaltunk itt melyik mit tudhat. Eközben teltek az évek és kapott az ember többfélét kipróbálni különböző körülmények között is. Ja meg van egy nagyobb 8000-es traktor ami után lehet kombinált eszközöket is kapcsolni, a kisebbik ereje hiába lenne meg ha nincsen ilyen nagy bitang nehéz. Persze nem könnyű ez sem, meg fellehet súlyozni de az meg kifeszíti a gépet tudod.
Szóval alakul a történet. és ezt most húztam eső előtt is troszkában meg tapadós mancsosban is.
Még arra lennék kíváncsi a Simba Solo 330-at nehezebb lenne e húzni!?!?!?!? szerintem ugyan az mint ez
Válasz #16887. hozzászólásra
No nem is az önfejlesztéssel van a baj, de ahány gépre letetted már itt nekünk a nagyesküt...
Válasz #16885. hozzászólásra
Aki nem fejleszti magát az nem fog tudni lépést tartani.
de a Kleibert megvan még és ha szántani kell akkor csakis az jöhet szóba!
márpedig van amikor szántani kell, 4méter górét 6,2-essel majd kleiberttel lehet eltűntetni tisztességesen.
Egyébként nem zavar a szár de a moly és bagolylepkék fertőzöttségét elősegíti jobb annak alul.
Válasz #16876. hozzászólásra
szólj asszonynak h. hajfestés van feketére
aztán lejtés a szobában
utána meg h. azt üvöltse a ágybul.....
GYERE HÓDITS MEG Ó SZULEJMÁNSZULIMÁNOM!!!