Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Na, a kíp lemaradt róla.hehe
( vagy flexő le kéne lapóni a orsót, a csövezetre meg egy másfél méteres zártszelveny heggömi aztán melegíteni mög tekerni?(nincs elíg gáz) 12 centi még bent van kb hehe. estleg levágni belit kiesztergáni, meg egy új szárat esztergáni hozzá(esztergányos biztós boldog lesz mikor meglátja hehe)?)
Már a függesztőkrő van azó hehehe. Nem tud valaki egy bótot , ahol nem azt ondják, hogy a gránit katógusbó 50 lenne a balos szár mög ami rá van ragadva, máshonan möög még drágább hehe?
A gáz is most fogyott el, hogy a fene enné meg hehe.
Azé a nyugatiak tudnak ám hehe, eddig a paraszt azt hitte csak az mtz-é szar, most már látja a különbséget hehehehehehehe.
Van egy baxott nagy, baxott erős 3 pont orsóm. Aszem 82valahnyas fergáról van. kat III. mind a két fele traki felőle vége golyós a munkagép felőli pedig gyorskapcsolós golyós. Nem sokat volt használva. Az a bajon vele hogy a trakifelőli oldala nekem nagy. Nekem olyan kellene aminek az a véga csak kat II. És nem golyós hanem dupalacsapos-csuklós. Érdekel cserélhetünk.
Sanyibátyjád megvenné azt a 6455-öt és örökre hálás lenne mindenkinek akihez fűződne a vásárlás! mind eladó mind tanácsadó mind hozzászóló személyének is.
Igaz azt mondják hogy az 5455-ös agresszívebb egy kicsit,harapósabb kakasabb, "kevesebb" a váltója azcsak dyna4 emmeg ugye 6-os, de a kis zetorok után ez a 100ló feletti gép megváltás lenne Neki-s marhajó ez a váltó azt tudjad!
Megintcsak azt tudom mondani amióta ittvan az 5455-ös megindulunk tavasszal vele ősszel befejezzük tlen fuvarozgat meg havat tol meg amit kell csak lájtosba, de a lényeg hogy folyamatosan számítani rá azóta mindenünk megvan időben, nem ázik meg takarmány, vetések kétszor olyan gyorsak mint annakidején ésatöbbi...
hozzáteszem hozzá kapcsolt megfelelő munkagépekkel eszközökkel!!!!!!
de jóérzés az hogy mennikell bálázni éjszaka jó mert reggel csöpög a harmat a rendekről nappal meg törik s a levelet meg a postás hozza majd...
ha ígyvan éjjel megy aludhatok nyugodtan reggel kűdöm az inasokat behordani ennyi...... de volt ez másképpen soksok éven át.
Persze minden JÓ állapotú nyugati géppel ez megoldható, de akkoris aztmondom hogy ilyen 100lovas kategóriából is ezt kell megvenni
Szép napot mindenkinek!
Szeretnék vásárolni egy MF 500 típusú parcella kombájnt. Csak az a baj hogy nem ismerem. Ha valaki tudna nekem mondani valamit róla, azt megköszönném.
Dombtetőn próbáltam rá s ott éppen jó volt!
Van benne nedvesség de nem kenődik és emel hullámzik a főd. Megkell lazítani mert előírás is ezen a táblán, ez megmaradt programban, meg egyébként sem volt még, van is eketalp nem egyszerre kap a főd alá hanem a talpallásnál egy pillanatra megcsúszik majd úgy kap alá.
24419 hozzászólás
Válasz #16469. hozzászólásra
Mekkorát emeltél? Mennyinél szakad?
Válasz #16468. hozzászólásra
Na, a kíp lemaradt róla.hehe
( vagy flexő le kéne lapóni a orsót, a csövezetre meg egy másfél méteres zártszelveny heggömi aztán melegíteni mög tekerni?(nincs elíg gáz) 12 centi még bent van kb hehe. estleg levágni belit kiesztergáni, meg egy új szárat esztergáni hozzá(esztergányos biztós boldog lesz mikor meglátja hehe)?)
Válasz #16466. hozzászólásra
Már a függesztőkrő van azó hehehe. Nem tud valaki egy bótot , ahol nem azt ondják, hogy a gránit katógusbó 50 lenne a balos szár mög ami rá van ragadva, máshonan möög még drágább hehe?
A gáz is most fogyott el, hogy a fene enné meg hehe.
Azé a nyugatiak tudnak ám hehe, eddig a paraszt azt hitte csak az mtz-é szar, most már látja a különbséget hehehehehehehe.
Válasz #16466. hozzászólásra
Van egy baxott nagy, baxott erős 3 pont orsóm. Aszem 82valahnyas fergáról van. kat III. mind a két fele traki felőle vége golyós a munkagép felőli pedig gyorskapcsolós golyós. Nem sokat volt használva. Az a bajon vele hogy a trakifelőli oldala nekem nagy. Nekem olyan kellene aminek az a véga csak kat II. És nem golyós hanem dupalacsapos-csuklós. Érdekel cserélhetünk.
Lazít a 8270Xtra, a harmdik pont függesztőorsót elhajtotta derékszögre bazzeg
Nem könnyű menni hiába van némi nedvesség a talajban, 6km/h-nak már örültük a fekete laposban reggel 3késsel.
de még mindig jobb mint tavaly volt ahhoz képest lendületes!!!!!
Sanyibátyjád megvenné azt a 6455-öt és örökre hálás lenne mindenkinek akihez fűződne a vásárlás! mind eladó mind tanácsadó mind hozzászóló személyének is.
Igaz azt mondják hogy az 5455-ös agresszívebb egy kicsit,harapósabb kakasabb, "kevesebb" a váltója azcsak dyna4 emmeg ugye 6-os, de a kis zetorok után ez a 100ló feletti gép megváltás lenne Neki-s marhajó ez a váltó azt tudjad!
Megintcsak azt tudom mondani amióta ittvan az 5455-ös megindulunk tavasszal vele ősszel befejezzük tlen fuvarozgat meg havat tol meg amit kell csak lájtosba, de a lényeg hogy folyamatosan számítani rá azóta mindenünk megvan időben, nem ázik meg takarmány, vetések kétszor olyan gyorsak mint annakidején ésatöbbi...
hozzáteszem hozzá kapcsolt megfelelő munkagépekkel eszközökkel!!!!!!
de jóérzés az hogy mennikell bálázni éjszaka jó mert reggel csöpög a harmat a rendekről nappal meg törik s a levelet meg a postás hozza majd...
ha ígyvan éjjel megy aludhatok nyugodtan reggel kűdöm az inasokat behordani ennyi...... de volt ez másképpen soksok éven át.
Persze minden JÓ állapotú nyugati géppel ez megoldható, de akkoris aztmondom hogy ilyen 100lovas kategóriából is ezt kell megvenni
Válasz #16461. hozzászólásra
Mennyire tutkó az a traktor?
Ára brutkó?
Sanyibának jó lenne e
szasza szerint legalábbis
Válasz #16462. hozzászólásra
figyed
szumózni is lazán köll nem mereven
Akkor csak én vagyok olyan hülye hogy nem találom a Sumohoz szerintetek kell ilyen vagy csak fixre?
Válasz #16460. hozzászólásra
bordó
Válasz #16459. hozzászólásra
Tuti !
Már csak azért is, mert piros !!!!!
Válasz #16458. hozzászólásra
van
de szerintem az IH-nál is van.
Pisti nŕlatok a 200feletti gépeken van úszó ha függesztett mgépet használsz?Nálunk az IH-ák nem tudják...de rövidtárcsára is ez kellene majd
Válasz #16456. hozzászólásra
nem mondtam hogy Te voltál........
Válasz #16455. hozzászólásra
Én !!!???
MIRE ???????
Válasz #16454. hozzászólásra
nem irigykedünk......nem dünnyögünk.....ő se tette
Válasz #16425. hozzászólásra
Tudod.......csak a szokásos.......
Nagyobb főőddd.....új munkahely..............zsíros lovetta...........
Válasz #16444. hozzászólásra
Hol a fenében találsz ilyent?
Válasz #16451. hozzászólásra
csak érteni kell hozzá vagy elég szabadidővel kell rendelkezni!
Válasz #16450. hozzászólásra
mindent meg lehet javítani!!!!!!!!!!
Válasz #16445. hozzászólásra
hát elég szarul szerelték fel, már vagy két illesztésnél engedi az olajat, a tömbre kötötték rá! ÉS nem olyan egyszerű azt megcserélni!
Moderálta: ermike (2235) 2012-08-13 22:24:07
Válasz #16447. hozzászólásra
Meg kell csörgetni sanyimanót!
Válasz #16446. hozzászólásra
tudom de nem is hívtak még hogy írjuk alá az adásvételit!
Válasz #16436. hozzászólásra
AkkorEZ már nem érvényes?
Válasz #16444. hozzászólásra
az azért nem rossz ár, és jó kombájn
Moderálta: ermike (2235) 2012-08-13 22:30:33
Válasz #16443. hozzászólásra
ühümm.....vagy hátul is fordíthatod a bekötési pontoknál
Válasz #16442. hozzászólásra
Moderálta: ermike (2235) 2012-08-13 22:30:03
Válasz #16440. hozzászólásra
A front hidrón???
Válasz #16441. hozzászólásra
értékhatár?
Válasz #16429. hozzászólásra
tipp: kössed fördítva a csöveket, és akkor tudod vele szabályozni a süllyesztési sebességet
Válasz #16439. hozzászólásra
pisti valami jó kis kombájn tipped nincs???
Válasz #16437. hozzászólásra
..................azt én nem tudhatom...........
Válasz #16435. hozzászólásra
ja a mekkkörmöltös......
Válasz #16434. hozzászólásra
jóvanmáno
azi hiszünk kendteknek
nihanapján
asse bánom ha a juksógora neki
Válasz #16432. hozzászólásra
Hát nem tom.
Agcotrader, meg a gugli a Te barátod
Válasz #16431. hozzászólásra
Aki vett egy fergát és megjavitatta a magtárral , ird be a topik keresőjébe hogy greven és kidobja.
Válasz #16430. hozzászólásra
Hívd fel a számot a hirdetésben, vagy kérdezd szabi barátod. Komája!
Válasz #16429. hozzászólásra
örvendek:-)
Válasz #16426. hozzászólásra
és vlhol máshol?
Austrálian Nafta-nál se?
Válasz #16428. hozzászólásra
ammeg kivót?
vlm kamufióka?
Válasz #16427. hozzászólásra
ahha
mint mindig
Szervusz MFPisti!
A traki jó lett, csak valaki eltekerte azt az átfolyás szabályozót vagy mi a fenét!
Kösz!
GREVEN-el mi lett?
Törölve van a regisztrációja
Válasz #16425. hozzászólásra
Mert a kolléga nőtt területben, és az udvaron ott áll egy 90-es.
Válasz #16424. hozzászólásra
Sajnos semeddig.
Július elsején a gyártás befejződött. A kereskedőknél lévő raktárkészlet elérhető. Az AD-nél nincs egy sem.
7624-Dyna6
Ez meg mé van piacra dobva?
Meddig lehet még kapni 6499est ?
Szép napot mindenkinek!
Szeretnék vásárolni egy MF 500 típusú parcella kombájnt. Csak az a baj hogy nem ismerem. Ha valaki tudna nekem mondani valamit róla, azt megköszönném.
Sziasztok!
MF 5460-ról kinek milyen véleménye van?
Előre is köszi a válaszokat.
Válasz #16420. hozzászólásra
Dombtetőn próbáltam rá s ott éppen jó volt!
Van benne nedvesség de nem kenődik és emel hullámzik a főd. Megkell lazítani mert előírás is ezen a táblán, ez megmaradt programban, meg egyébként sem volt még, van is eketalp nem egyszerre kap a főd alá hanem a talpallásnál egy pillanatra megcsúszik majd úgy kap alá.