Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR408 FtUSD391.24 FtCHF431.97 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
6100-as trakinál az irányváltó szenzor kalibrálás lépéseit tudja valaki? Állítólag el lehet indítani a kalibrálást olyasmi módon, mint az újabb dyna 4-es modelleknél a váltókalibrálást.
Válasz Dvili #23557. hozzászólásáraOk. Nem ismerem ezeket a szériákat. amikre nekem van rálátásom azok lamellásak. Annak viszont, hogy mi viszi előre a hajtást szerintem nem sok köze van a kapcsolás módjához. A 3655ön is de egészen a 3690ig (200ló) sima bordástengely kapcsolóhüvellyel viszi előre a hajtást kardáncsukló nélkül. A hasába viszont mindegyiknek lamellasor kapcsolja.
Válasz jamo #23551. hozzászólásáraAttól hogy fekezeskor rakapcsolta
Még 4260 is körmös volt semmi lamella
Ha fekeztel
Befogott eleje ennek is nnyi hogy be ki tudtad kapcsolni gombbal diffit detto
100 ló alattiban tuti ez van
Ma is szerintem mert ott is csak sima mart tengely viszi előre hajtast 2 csőpersellyel
De ha kikopik persely illetve kiralycsap folyton, eldaralja perselyt meg tengelyt
Ha kardán vinné előre mint nagyokon ez sosem történne meg
Ez az ábra nekem inkább a frontkardán hajtóművére hasonlít. De nem tudom konkrétan melyik típusról van szó. Az biztos, hogy az 1000éves 3115ös is már lamellás kuplunggal kapcsolta az elejét. És az is biztos, hogy ha fékezés közben automatikusan rákapcsolja az elejét akkor az nem lehet körmöskapcsolós.
Válasz szanberg #23549. hozzászólásáraAmit te írsz kb az 150 ló feletti az olyané mint Valtra kb ott is kupplung szerű kapcsolat ha jól rémlik
De kis fergusson az körmös volt nekünk is 100 lovas
De landininis az ott is megmondtak ki be kapcsolás csak álló helyzetben
Lehetőleg.
De lehet azóta sokminden valtozott. De ha sima hüvelyes perselyes meg egy tengely megy előre az kb körmös kapcsoló
Válasz szanberg #23543. hozzászólásáraNekem4260 voltazon körmös kapcsolo volt úgy lehetett kinyírni ha menet közben ki be kapcsolgattad
Azert gondoltam 80-90 lovasban az van mert kb nem nagyon valtozhatott
Masik god kabel kidorzsolődött
Mindig be volt kapcsolva
Válasz medikus #23540. hozzászólásáraTippelek csak!!
ezeken körmös kapcsoló van amit olaj nyom szet
Ott lehet a baj de facen irj rá Krass Tamásra
Vagy telo 06 20 236 9523
Válasz MZ79 #23535. hozzászólásáraCsomóan tekernek. Autókereskedő traktorkereskedő mind ebből él, megvetted utánna kit erdekel mi lesz, aminek eleje hatulja lefestve nagy valoszinűseggel tekert, üléslapot , hattamlat kicsereli, kis cicoma es kesz. Laikus meg aki épp mtz után valt nagyobbra csak néz mint...
Itthoni rendszamos gepet műszaki alapjan vissza lehet nezni, hozzáteszem kintit is illetve szervizben is.
Nepperek mind beérkezés utan atadas előtt tekernek . Ez tény sajnos. Aztan utanna mikor jonnek gondok már vevő problémája.
Csak úgy beugrott! Egyik barátom Fergája fékezéskor összezárja a 4 kereket,és befogva marad!Mi csinálhatja ezt?Ha kell a tipus,majd megnézem!80-90 lovas.Pár éves!
Válasz máris szomszéd #23530. hozzászólásáraEz hazánkban nem játszik sajnos. A múltkor is láttam itt egy tg 285-öst amiben tuti 5000 órával több van. Rákeresve a rendszám alapján. Én úgy voltam, csak azzal a hírdetéssel foglalkozom, ahol látszik a rendszám. Nálunk az is fontos, hogy legyen rajt. A multkor néztem egy zöld rendszámos gépet, amivel meg ott pótkocsiztak nem is keveset, aztán ismerősömmel beszéltem, hogy felejtsem el. A megyei hatósági vizsga nagyon kemény, régi gépeket is topp eredeti állapotba kell hozni, ha egyáltalán átmegy..
Válasz szanberg #23529. hozzászólásáraÉrtem és tudom is hogy nem egyszerű rugós szimmeringet tesznek bele, az nem bírná azt a nyomást ami ott van. Ez is carraro hidas gép ha jól emlékszem, mekkora teljesítményű traki ez???
Válasz Ares 826 #23526. hozzászólásáraBarna színű volt a karmantyú és nem spirál rugós szimering rúgó volt benne hanem amolyan rugó lemezes szorító fülek.
Kemény volt mint a bakelit, forró vízbe tettem bele úgy helyeztük fel a futamára mert egyébként nem akart felmenni rá.
Nem mondom hogy nem kapható, de én még errefelé nem láttam ilyet semmilyen csapágyboltban sem
24427 hozzászólás
Válasz szanberg #23575. hozzászólásárami van, beázott, köll az új bele?
https://www.origo.hu/itthon/20210219-jeges-folyobol-szabaditottak-ki-egy-traktort-a-borsodi-tuzoltok.html
te voltál öcsém? az igazi paraszt az nem hummerral jár lékhorgászni se.
Válasz szanberg #23575. hozzászólásáraFent van apróhirdetésben, ott megtalálsz
Válasz szanberg #23575. hozzászólásáraSzabit Kft is megcsinálja Tiszavasváriban.
Az enyémet is ő csinálta! ;)
Válasz AgroBatta #23573. hozzászólásáraKit kereshetek?
Hello! Érdeklődnék Szabadkán hol van traktoralkatrész bolt? Használt mg gép kereskedés?
Válasz szanberg #23572. hozzászólásáraIgen lehet külön kapni és cserélik is. A sajátom volt az első. Nem zsákbamacska
Válasz agrobatta94 #23570. hozzászólásáraA jobb alsó digit kijelző?
Mert nekünk is pixel hibás.
Ki lehet külön cserélni a panelen?
Érdekel, beszéljünk már róla.
Sziasztok!
8680,vagy 8690-es tapasztalatokat keresek.
HA valakit érdekel van üzemóra kijelzőm 6400 as sorozathoz.
A sajátom már ki van cserélve, tehát javítható komplett műszerfal csere nélkül.
Nem ilyen Fergát keresett vki multkor?
https://stroje.bazos.sk/inzerat/121395158/traktor-massey-ferguson-6499.php
Válasz MFM #23566. hozzászólásáraMár az újabb, javított verzió van benne?
Válasz MFM #23566. hozzászólásárayoutube?
Sziasztok!
6100-as trakinál az irányváltó szenzor kalibrálás lépéseit tudja valaki? Állítólag el lehet indítani a kalibrálást olyasmi módon, mint az újabb dyna 4-es modelleknél a váltókalibrálást.
Válasz mtzdanika #23564. hozzászólásáraSzia. Neken MF6280-van. A hátuljában total dynatrans mpv-t a motorba mannol ts-4 shpd extra 15w-40-et használok.
sziasztok MF6160 trakiba ki milyen olajat ajánlana a hátuljába és a motorba?
Válasz BolliKat #23562. hozzászólásáraSzivesen elpóstázom
Válasz Dvili #23561. hozzászólásáraSzia!
Engem érdekelne mindkettő.
Írtam a hirdetési telefonszámra.
Ez is 4260 hoz volt anno
Ha valakit erdekel most találtam meg
Válasz Dvili #23557. hozzászólásáraOk. Nem ismerem ezeket a szériákat. amikre nekem van rálátásom azok lamellásak. Annak viszont, hogy mi viszi előre a hajtást szerintem nem sok köze van a kapcsolás módjához. A 3655ön is de egészen a 3690ig (200ló) sima bordástengely kapcsolóhüvellyel viszi előre a hajtást kardáncsukló nélkül. A hasába viszont mindegyiknek lamellasor kapcsolja.
Válasz tibi7606 #23554. hozzászólásáraKüldj egy emailt.
Válasz jamo #23551. hozzászólásáraAttól hogy fekezeskor rakapcsolta
Még 4260 is körmös volt semmi lamella
Ha fekeztel
Befogott eleje ennek is nnyi hogy be ki tudtad kapcsolni gombbal diffit detto
100 ló alattiban tuti ez van
Ma is szerintem mert ott is csak sima mart tengely viszi előre hajtast 2 csőpersellyel
De ha kikopik persely illetve kiralycsap folyton, eldaralja perselyt meg tengelyt
Ha kardán vinné előre mint nagyokon ez sosem történne meg
sziasztok
5465 szinkronváltoson hogy lehet kicserélni a hidralika szivattyút?
Válasz jamo #23551. hozzászólásáraez a 4300 seriájé.
Válasz mtz1221 #23553. hozzászólásáraSzia!
Tel számot kérhetek?
Ez olajnyomás kapcsolású mégis körmös. Ez a típus nem lehet némelyik Mf szériában ???
Válasz jamo #23551. hozzászólásáraSzerintem is
Ez az ábra nekem inkább a frontkardán hajtóművére hasonlít. De nem tudom konkrétan melyik típusról van szó. Az biztos, hogy az 1000éves 3115ös is már lamellás kuplunggal kapcsolta az elejét. És az is biztos, hogy ha fékezés közben automatikusan rákapcsolja az elejét akkor az nem lehet körmöskapcsolós.
Válasz szanberg #23549. hozzászólásáraAmit te írsz kb az 150 ló feletti az olyané mint Valtra kb ott is kupplung szerű kapcsolat ha jól rémlik
De kis fergusson az körmös volt nekünk is 100 lovas
De landininis az ott is megmondtak ki be kapcsolás csak álló helyzetben
Lehetőleg.
De lehet azóta sokminden valtozott. De ha sima hüvelyes perselyes meg egy tengely megy előre az kb körmös kapcsoló
Válasz BolliKat #23547. hozzászólásáraEz melyik típusé?
Xtra, 6497 nem ilyen, de szerintem az 5455 sem. Viszont ezt pontosan nem tudom
Válasz BolliKat #23547. hozzászólásáraMintha ez mégis csak egy körmös kapcsoló lenne
Válasz szanberg #23543. hozzászólására
Ami fékezéskor automatán kapcsolja az öszkereket az biztos hogy lamellás.
A 4x4 lámpa is világít vagy az elalszik csak érezni, hogy összkerékbe van?
Válasz szanberg #23543. hozzászólásáraNekem4260 voltazon körmös kapcsolo volt úgy lehetett kinyírni ha menet közben ki be kapcsolgattad
Azert gondoltam 80-90 lovasban az van mert kb nem nagyon valtozhatott
Masik god kabel kidorzsolődött
Mindig be volt kapcsolva
Válasz szanberg #23543. hozzászólásáraMajd ránézünk!
Biztos, hogy nem körmös kapcsoló szerkezettel, hanem nedves lamellás sorkuplung szerkezettel zárja az elsőkerék hajtást!
Nem lehet, hogy beragad a kapcsoló a fékpedálnál?
Válasz Dvili #23541. hozzászólásáraKöszi.
Válasz medikus #23540. hozzászólásáraTippelek csak!!
ezeken körmös kapcsoló van amit olaj nyom szet
Ott lehet a baj de facen irj rá Krass Tamásra
Vagy telo 06 20 236 9523
Válasz Dvili #23538. hozzászólásáraA kérdés továbbra is mi okozza,hogy orvosolható?
Válasz MZ79 #23535. hozzászólásáraCsomóan tekernek. Autókereskedő traktorkereskedő mind ebből él, megvetted utánna kit erdekel mi lesz, aminek eleje hatulja lefestve nagy valoszinűseggel tekert, üléslapot , hattamlat kicsereli, kis cicoma es kesz. Laikus meg aki épp mtz után valt nagyobbra csak néz mint...
Itthoni rendszamos gepet műszaki alapjan vissza lehet nezni, hozzáteszem kintit is illetve szervizben is.
Nepperek mind beérkezés utan atadas előtt tekernek . Ez tény sajnos. Aztan utanna mikor jonnek gondok már vevő problémája.
Válasz medikus #23537. hozzászólásáraSajnos mióta franciába gyartják minőség nem olyan jó mint régen
Csak úgy beugrott! Egyik barátom Fergája fékezéskor összezárja a 4 kereket,és befogva marad!Mi csinálhatja ezt?Ha kell a tipus,majd megnézem!80-90 lovas.Pár éves!
Keresek 3050 vagy hasonlo traktorhoz bontott bal oldali ajtót. Ha valaki tud jelezze már köszi.
Válasz máris szomszéd #23530. hozzászólásáraEz hazánkban nem játszik sajnos. A múltkor is láttam itt egy tg 285-öst amiben tuti 5000 órával több van. Rákeresve a rendszám alapján. Én úgy voltam, csak azzal a hírdetéssel foglalkozom, ahol látszik a rendszám. Nálunk az is fontos, hogy legyen rajt. A multkor néztem egy zöld rendszámos gépet, amivel meg ott pótkocsiztak nem is keveset, aztán ismerősömmel beszéltem, hogy felejtsem el. A megyei hatósági vizsga nagyon kemény, régi gépeket is topp eredeti állapotba kell hozni, ha egyáltalán átmegy..
Válasz Ares 826 #23531. hozzászólására217 le
Válasz máris szomszéd #23530. hozzászólásáraArra azért kíváncsi lennék, hogy hogy oldották meg ezt a malőrt. Majd egyszer rákérdezek.
Válasz máris szomszéd #23530. hozzászólásáraEbben vajon meddig fogják bírni a sok rugózást az ülésben lévő kezelőpult zsinórjai???
Válasz szanberg #23529. hozzászólásáraÉrtem és tudom is hogy nem egyszerű rugós szimmeringet tesznek bele, az nem bírná azt a nyomást ami ott van. Ez is carraro hidas gép ha jól emlékszem, mekkora teljesítményű traki ez???
Válasz Lackó #23419. hozzászólásáraNos úgy látszik tisztességesen játszanak.Nem sumákolják el az üzemóra állást.
De jó is volna ha így működne mindenhol.
https://www.mascus.hu/mezogazdasagi-gepek/hasznalt-traktorok/massey-ferguson-6490-dyna-4/nrgqjriv.html?
Válasz Ares 826 #23526. hozzászólásáraBarna színű volt a karmantyú és nem spirál rugós szimering rúgó volt benne hanem amolyan rugó lemezes szorító fülek.
Kemény volt mint a bakelit, forró vízbe tettem bele úgy helyeztük fel a futamára mert egyébként nem akart felmenni rá.
Nem mondom hogy nem kapható, de én még errefelé nem láttam ilyet semmilyen csapágyboltban sem