Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR416.32 FtUSD400.8 FtCHF443.07 FtGBP501.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz szanberg #23115. hozzászólásáraKöszi.
Már meglestem a MF termékpalettát. Először azt hittem, hogy a 7300 cm3 motor van benne, de látom, hogy csak a következő a nagyobb motor.
Véletlenül kaptam rá egy árajánlatot, ami elég jónak tünt, de így nem tudom mennyit tenne rá a 7720-hoz képest a 7722 vagy a 7724.
Tavaly még beszéltem a JD 6195m traktorról az eldókkal, mára annak is felemelték az árát.
Állitólad lessz gyengébben felszerelt JD 6215, aminek állitólag jó lessz az árfekvése. Na majd meglátjuk.
Válasz Sk Laci #23113. hozzászólásáraA claas axionok is ugyanezek egyébként, csak azokban rosszabb motorokat raktak mindig is, illetve régebbi modellekkel első híd bajok voltak mert az más volt rajtuk, de az újabbak alá rakták ugyanazt a régi ollós rugózású carraro hidat mint a mi féle 6497-ünkben is van, nem is lesz gond vele, ebben is 11500 óra, igaz bontottuk mert a difizár egységet karmantyúztam át rajta, illetve a hídrugó hidraulikus munkahengerét szintén, de a vas benne hibátlan még most is ám pedig nem keveset ment ez a traktor.
Válasz Peti 8310 #23112. hozzászólásáraKedves Peti 8310!
Ez így ebben a formában nem igaz!
Valaki vagy nem ért ahhoz amiért pénzt kér, vagy hazudik.
Pont a 8100-as széria volt az amikorra a dyna váltó bomba biztosra forrta ki magát. Az én partnereimnél van olyan ami 30000 óra fölött bontatlan.
Pont a 3690-es volt az a széria, ahol az MF sok dolgot javított, és az ezután következő 8100-as szériánál alkalmazott.
Rengeteg-rengeteg javító program volt kiadva a 3690-esre, és azt is mondhatnám, hogy ha magyarországi a gép, akkor 1000% hogy meg lett csinálva.
Ha reccsen a szinkron, az azt jelenti, hogy hossz irányban lóg az előtét tengely, és túl nagy a hézag. Első időben meg lehet úszni egy garnitúra csapággyal, hézagolásal, munkával, később ki fog pittingesedni a fogaskerék, (csere), majy telivágja a hidraulika rendszert, megszorul az orbit, a mágnes szelepek, stb, és egy véget nem érő történet lesz. Na ezt nem kell megvárni.
Amúgya az a Dyna váltó egy legendásan jó szerkezet, csak jó olaj kell bele, mert arra érzékeny.
Pl az irányváltó kuplung, meg maga a dynashift, 80-tól, 220 Le-ig azonos. Az irányváltó kuplungban vannak eltérések a lamellák számában, illetve a külső ház kialakításában. Szerinted hol van manapság ilyen?
Válasz szanberg #23082. hozzászólásáraSzia Szanberg!
A te MF-ed 6497, és ennek a modelnak az utódja 7720?
Vennél ilyen traktort nyugodt szívvel 24/24-es váltóval?
Válasz Vörösnyakú #23111. hozzászólásáraSzia! A Dynashift váltó miatt nem ajánlom. Nekünk MF 8140 van ezzel a váltóval, 4800üó van csak benne és kúszik a váltó, a szinkron része is bajos már, reccsen, a kuplung fent fog, ugrik. Olajcsere mindig időben el volt végezve. Szervizesek szerint ezek ennyit bírnak, vagy ha ütve van még ennyit se. Bonyolultabb felépítésű, mint az újabb Dyna 4 és 6 váltók, emiatt költségesebb a felújítása és vannak olyan váltóalkatrészek amit már nem gyártanak hozzá, az pedig már csak megbontás után derül ki, hogy miket kell cserélni. Akár 3 millió is lehet egy váltófelújítás és akkor sem megy el többet.
Egy Case Magnumhoz vagy JD 4650-hez van minden alkatrész és felújítás után sokkal többet elmehet, mint egy MF 3690. Nem beszélve az értéktartásról.
Én inkább az utóbbiakban gondolkodnék, de hallgasd meg más véleményét is.
Sziasztok!Véleményeteket szeretném kérni, Mf 3690 re szeretném váltani a 82 es Mtz -t !Úgy mindenre kellene talajmunka ,potkocsizás meg bálázásra alkalmanként a meredek helyeken!
Ár és teljesítmény arányába jobbnak tűnnek mint a 120 vagy 160 as Zetor!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy miért rángat a hátsó hidraulikája az MF 575-nek? Szaggatva, rángatózva emel.Mi okozhatja ezt? Előre is köszönöm a válaszokat!
Válasz BNC01 #23106. hozzászólásáraEzen agyaltam pár napja, hogy csinálhatnátok ilyen “gyűjteményt” gépek kezeléséről, használatáról, alkatrész katalógusokról.
Szerintem volna rá kereslet......
Megfelelő keresővel.....
Gép, típus, évjárat stb.....
Sziasztok! Új topic indítási igénnyel kaptunk Sz Misi-től egy ilyen kérdést, de inkább beteszem ide
Tud valaki neki segíteni?
Üdvözlet mindenkinek!
Nem rég vettem egy Massey Ferguson MF 525 Super 2-es kombájnt.
Az eladó állításával szemben hogy van használati útmutató, nem volt.
Azt szeretném kérdezni tud-e valaki olyan oldalt ahol megvan akár pdf formátumban akár bármi másba. Vagy ahonnan meg tudom venni. A segítségeteket előre is köszönöm.
Válasz Dalymedivet #23103. hozzászólásáraNekem az autotronic 2 vezérlő adta meg magát amikor hasonló jelenséget produkált. Nem igen javítják itthon, autotronic 3-ra cserélik+kábel átalakító. Több százezres történet.
Massey Ferguson 6140 a müszerfalaról kialudtak a betű teknős,nyuszika égők és amelyik sebességben volt abban maradt nem lehet váltani előre sem hátra.Mostan csak előre megy teknőc 1,2,3,4-be. Nem tudom mi a baja sejtem hogy valami elektronikai probléma de nem tudom hol keressem a bajt. A segítséget előre is megköszönöm.
Sziasztok valaki tud megoldást egy Massey Ferguson 6290 datatronic2 monitorja gyújtás kapcsolás után egy pillanatra felvillannak a betűk és után elkékül minden?. Így le véve a gép, nem tudom mi okozhatta ezt a problémát.
Megosztottam a videót, ami látható a működése.
Válasz pangi #23095. hozzászólásáraHát lehet úgy lesznek hagyva, nekem az első kettő több volt mint egy óra, hátsókra gyűjtöm az erőt.
Elsők ha mozog a híd nem érnek bele sehol a traktorba?
Válasz Sötét Paraszt #23094. hozzászólásáraElső marad így.
A hátsókon a csillagokról leveszem,és megcserélem a kettőt.
Ha a csillag az agyon marad sokkal könnyebb,nem olyan buzi nehéz a kerék.Két embernek 1 óra kb.
Amúgy így hasznalom,pl:szántásnál
Válasz jozef19 #23088. hozzászólásáraMegnyomkodtam me észrevettem, hogy szar, eddig a C nem éget most a B. Én hülye mindig visszacsavarzom a hátlapot aztán má nincs kedvem megint kiszedni, mikó elfordítom a kulcsot azt látom hogy szar.
Válasz Ares 826 #23083. hozzászólásáraKét darabot rendeltem tölük a traktor billenökapcsolójába,egy éve,még mindig müködik.A másik,ami harmad annyiba került,az pár hónap után elkezdett villogni,majd kuka.A kapcsolót se egyszerü kivarázsolni a helyéröl,mert a füllencs ami fogja az törkeny.A LED az kb 50 forint,meg kell hozzá ellenállat ami 1kiloohm+ foglalat,akinek drága gyártja le...
Válasz B.J. #23078. hozzászólásárami, vett egyet? nekünk meg nem is mondta?
vagy csak teszten volt, azt tanult az előző évi jd-s sztoriból, és nem mer több bordát törni, ezért nem számol be róla?
Sziasztok! Nemrég vettem egy massey 3060-as traktort.Kérdezni szeretném ,hogyan kell a gázbovdent kicserélni? Meg kell emelni a fülkét? Mielőtt megemelem miket kell kikötni? Választ előre is köszönöm!Üdv:Péter
Válasz Sötét Paraszt #23072. hozzászólásáraÉn már rendeltem tölük T5-öt kapcsolóba,igaz az csak 500 volt darabja,de itt a foglalatot is megfizettetik.A fényerö elég jó,meg már kb egy évet mentek is.Akkor volt még az olcsóbból is amit beraktam,egy idö után elkezdett pislogni,majd elaludt.Ha mást nem is,de a háttérmegvilágitast érdemes lecserélni,van belöle kék is...
Válasz jozef19 #23071. hozzászólásáraEz a led jól néz ki, az a baj lehet a lap meg a foglalat közti kontakta vannak problémák.
Ennek mindegy hogy van berakva?
Ja meg 1000 fitying darabja.
Mondjuk 30- bó megvan az egész műszerfal nem is olyan sok.
24419 hozzászólás
Válasz szanberg #23115. hozzászólásáraKöszi.
Már meglestem a MF termékpalettát. Először azt hittem, hogy a 7300 cm3 motor van benne, de látom, hogy csak a következő a nagyobb motor.
Véletlenül kaptam rá egy árajánlatot, ami elég jónak tünt, de így nem tudom mennyit tenne rá a 7720-hoz képest a 7722 vagy a 7724.
Tavaly még beszéltem a JD 6195m traktorról az eldókkal, mára annak is felemelték az árát.
Állitólad lessz gyengébben felszerelt JD 6215, aminek állitólag jó lessz az árfekvése. Na majd meglátjuk.
Válasz mtz1221 #23117. hozzászólásáraZahnfabrik Passau...
Válasz mtz1221 #23117. hozzászólásáraFogalmam sincs, nekünk csak híd van carraro a traktor alatt, zf meg nincs is semmiből.
Válasz szanberg #23116. hozzászólásáraCarraro vagy Zf váltó a jobb megbízhatóbb strapabíróbb,ugyanazon kategóriában ??? Bocs az offért.
Válasz Sk Laci #23113. hozzászólásáraA claas axionok is ugyanezek egyébként, csak azokban rosszabb motorokat raktak mindig is, illetve régebbi modellekkel első híd bajok voltak mert az más volt rajtuk, de az újabbak alá rakták ugyanazt a régi ollós rugózású carraro hidat mint a mi féle 6497-ünkben is van, nem is lesz gond vele, ebben is 11500 óra, igaz bontottuk mert a difizár egységet karmantyúztam át rajta, illetve a hídrugó hidraulikus munkahengerét szintén, de a vas benne hibátlan még most is ám pedig nem keveset ment ez a traktor.
Válasz Sk Laci #23113. hozzászólásáraA 7622-es az utódja, aminek meg a 7722-es. A huszasokban kisebb a motor, az a 6495-nek a párja.
A dyna6 váltó a világ legjobb partial powershift szerkezete, a többi csak köszönhet neki!!!
Meg maga ez a traktor is az mf leg sikeresebb szériája, a 7000-es géposztályból csak ilyet vennék újra!!!
Válasz Peti 8310 #23112. hozzászólásáraKedves Peti 8310!
Ez így ebben a formában nem igaz!
Valaki vagy nem ért ahhoz amiért pénzt kér, vagy hazudik.
Pont a 8100-as széria volt az amikorra a dyna váltó bomba biztosra forrta ki magát. Az én partnereimnél van olyan ami 30000 óra fölött bontatlan.
Pont a 3690-es volt az a széria, ahol az MF sok dolgot javított, és az ezután következő 8100-as szériánál alkalmazott.
Rengeteg-rengeteg javító program volt kiadva a 3690-esre, és azt is mondhatnám, hogy ha magyarországi a gép, akkor 1000% hogy meg lett csinálva.
Ha reccsen a szinkron, az azt jelenti, hogy hossz irányban lóg az előtét tengely, és túl nagy a hézag. Első időben meg lehet úszni egy garnitúra csapággyal, hézagolásal, munkával, később ki fog pittingesedni a fogaskerék, (csere), majy telivágja a hidraulika rendszert, megszorul az orbit, a mágnes szelepek, stb, és egy véget nem érő történet lesz. Na ezt nem kell megvárni.
Amúgya az a Dyna váltó egy legendásan jó szerkezet, csak jó olaj kell bele, mert arra érzékeny.
Pl az irányváltó kuplung, meg maga a dynashift, 80-tól, 220 Le-ig azonos. Az irányváltó kuplungban vannak eltérések a lamellák számában, illetve a külső ház kialakításában. Szerinted hol van manapság ilyen?
Válasz szanberg #23082. hozzászólásáraSzia Szanberg!
A te MF-ed 6497, és ennek a modelnak az utódja 7720?
Vennél ilyen traktort nyugodt szívvel 24/24-es váltóval?
Válasz Vörösnyakú #23111. hozzászólásáraSzia! A Dynashift váltó miatt nem ajánlom. Nekünk MF 8140 van ezzel a váltóval, 4800üó van csak benne és kúszik a váltó, a szinkron része is bajos már, reccsen, a kuplung fent fog, ugrik. Olajcsere mindig időben el volt végezve. Szervizesek szerint ezek ennyit bírnak, vagy ha ütve van még ennyit se. Bonyolultabb felépítésű, mint az újabb Dyna 4 és 6 váltók, emiatt költségesebb a felújítása és vannak olyan váltóalkatrészek amit már nem gyártanak hozzá, az pedig már csak megbontás után derül ki, hogy miket kell cserélni. Akár 3 millió is lehet egy váltófelújítás és akkor sem megy el többet.
Egy Case Magnumhoz vagy JD 4650-hez van minden alkatrész és felújítás után sokkal többet elmehet, mint egy MF 3690. Nem beszélve az értéktartásról.
Én inkább az utóbbiakban gondolkodnék, de hallgasd meg más véleményét is.
Sziasztok!Véleményeteket szeretném kérni, Mf 3690 re szeretném váltani a 82 es Mtz -t !Úgy mindenre kellene talajmunka ,potkocsizás meg bálázásra alkalmanként a meredek helyeken!
Ár és teljesítmény arányába jobbnak tűnnek mint a 120 vagy 160 as Zetor!
Előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy miért rángat a hátsó hidraulikája az MF 575-nek? Szaggatva, rángatózva emel.Mi okozhatja ezt? Előre is köszönöm a válaszokat!
Válasz BNC01 #23106. hozzászólásáraEzen agyaltam pár napja, hogy csinálhatnátok ilyen “gyűjteményt” gépek kezeléséről, használatáról, alkatrész katalógusokról.
Szerintem volna rá kereslet......
Megfelelő keresővel.....
Gép, típus, évjárat stb.....
(Jutalékot kérek)
Válasz envagyok2 #23107. hozzászólásáraHello! Azta, ez gyors válasz volt! Köszi!!
Kár, hogy nem a Massey Ferguson kombájnos topikba tettem fel a kérdést
Válasz BNC01 #23106. hozzászólásárahttps://www.tradebit.com/filesharing.php/search/0/massey+fergusson+mf+525
Sziasztok! Új topic indítási igénnyel kaptunk Sz Misi-től egy ilyen kérdést, de inkább beteszem ide
Tud valaki neki segíteni?
Üdvözlet mindenkinek!
Nem rég vettem egy Massey Ferguson MF 525 Super 2-es kombájnt.
Az eladó állításával szemben hogy van használati útmutató, nem volt.
Azt szeretném kérdezni tud-e valaki olyan oldalt ahol megvan akár pdf formátumban akár bármi másba. Vagy ahonnan meg tudom venni. A segítségeteket előre is köszönöm.
Válasz Dalymedivet #23103. hozzászólásárahttps://www.youtube.com/watch?v=DM9kAPAidvU
Válasz Dalymedivet #23103. hozzászólásáraNekem az autotronic 2 vezérlő adta meg magát amikor hasonló jelenséget produkált. Nem igen javítják itthon, autotronic 3-ra cserélik+kábel átalakító. Több százezres történet.
Massey Ferguson 6140 a müszerfalaról kialudtak a betű teknős,nyuszika égők és amelyik sebességben volt abban maradt nem lehet váltani előre sem hátra.Mostan csak előre megy teknőc 1,2,3,4-be. Nem tudom mi a baja sejtem hogy valami elektronikai probléma de nem tudom hol keressem a bajt. A segítséget előre is megköszönöm.
Sziasztok! Esetleg van valakinek Massey Ferguson 8210-es gépe? Mik a vélemények róla? Bevált széria?
Válaszokat előre is köszönöm!
Válasz Bárány #23100. hozzászólásáraIgen, mert végig elkékül a képernyő, ameddig dolgozik a gép.
Válasz engiati #23099. hozzászólásáraBiztos, hogy ez probléma? Nekem a műtrágyaszóró computere ugyanígy indul.
Sziasztok valaki tud megoldást egy Massey Ferguson 6290 datatronic2 monitorja gyújtás kapcsolás után egy pillanatra felvillannak a betűk és után elkékül minden?. Így le véve a gép, nem tudom mi okozhatta ezt a problémát.
Megosztottam a videót, ami látható a működése.
Válasz pangi #23095. hozzászólásáraHát lehet úgy lesznek hagyva, nekem az első kettő több volt mint egy óra, hátsókra gyűjtöm az erőt.
Elsők ha mozog a híd nem érnek bele sehol a traktorba?
Üdv. Érdeklődnék hogy MF6465-össel (2006) ki mekkora tárcsát húz kötöttebb földeken.
Érdeklődnék volna- e valakinek MF 3690- hez kezelésije vagy javításija?
Válasz Sötét Paraszt #23094. hozzászólásáraElső marad így.
A hátsókon a csillagokról leveszem,és megcserélem a kettőt.
Ha a csillag az agyon marad sokkal könnyebb,nem olyan buzi nehéz a kerék.Két embernek 1 óra kb.
Amúgy így hasznalom,pl:szántásnál
Válasz pangi #23093. hozzászólásáraKöszi szépen.
A kerekeket cserélni kell ehhez a jobbot a ballal, vagy marad a helyén?
Válasz Sötét Paraszt #23091. hozzászólásáraÍgy ..kényelmesen elfér kuki permetezésnél is..!
Kuki permetezés után a hátsókat átszerelem,az első marad.
Válasz Sötét Paraszt #23091. hozzászólására
5465-tel aki kukoricát vet hogyan állítja a csillag felniket?
Elől kb. 184cm a nyomtáv 380-as gumival, hátul meg kb. 164cm 460-assal most.
Elég ha elől állítom kisebbre?
Válasz Sötét Paraszt #23089. hozzászólásáraAkkor mozgasd meg még egyszer,a LED 20 Mili ampert zabál...
Válasz jozef19 #23088. hozzászólásáraMegnyomkodtam me észrevettem, hogy szar, eddig a C nem éget most a B. Én hülye mindig visszacsavarzom a hátlapot aztán má nincs kedvem megint kiszedni, mikó elfordítom a kulcsot azt látom hogy szar.
Válasz Sötét Paraszt #23087. hozzászólásáraAzon a két füllencsen csavarhúzóval nyomjál egy kicsit kifelé,akkor csak javul...
Válasz jozef19 #23086. hozzászólásáraAmikor becsavarom már letyeg a foglalat a lapon, aszondod össze se kell érniük.
Válasz Sötét Paraszt #23084. hozzászólásáraOtt nem lehet kontakt,20 milliamper...
Válasz Ares 826 #23083. hozzászólásáraKét darabot rendeltem tölük a traktor billenökapcsolójába,egy éve,még mindig müködik.A másik,ami harmad annyiba került,az pár hónap után elkezdett villogni,majd kuka.A kapcsolót se egyszerü kivarázsolni a helyéröl,mert a füllencs ami fogja az törkeny.A LED az kb 50 forint,meg kell hozzá ellenállat ami 1kiloohm+ foglalat,akinek drága gyártja le...
Válasz Ares 826 #23083. hozzászólásáraVettem 10-et, de a a kontakttal van a hiba, a következő szétszedésnél bele lesznek forrasztva a ledek.
Válasz jozef19 #23071. hozzászólásáraVan a pofáján ennyit kérni érte??? Ez szabadrablás van olyan barom aki vásárol tőlük ilyet ennyiért????
Válasz .Richard. #23081. hozzászólásáraAz mf kabinba
Válasz szanberg #23080. hozzászólásáraEzen mit értesz? Bezártak?
Járványügyi téma van, senki sehova...
Válasz B.J. #23078. hozzászólásárami, vett egyet? nekünk meg nem is mondta?
vagy csak teszten volt, azt tanult az előző évi jd-s sztoriból, és nem mer több bordát törni, ezért nem számol be róla?
Válasz szanberg #23077. hozzászólásáraHúzd át Báttya!
Nem hallja!:)
Milyen a Versi? Arról mesélj!
8670!
Újonnan vettétek ezt a traktort?
Mikori, hány óra van benne?
Mesélj már róla neked mik a tapasztalataid???
8670!
Újonnan vettétek ezt a traktort?
Mikori, hány óra van benne?
Mesélj már róla neked mik a tapasztalataid???
Sziasztok! Nemrég vettem egy massey 3060-as traktort.Kérdezni szeretném ,hogyan kell a gázbovdent kicserélni? Meg kell emelni a fülkét? Mielőtt megemelem miket kell kikötni? Választ előre is köszönöm!Üdv:Péter
Válasz Sötét Paraszt #23072. hozzászólására10 év után ennyit igazán rákölthetnél a traktorodra
Válasz Sötét Paraszt #23072. hozzászólásáraÉn már rendeltem tölük T5-öt kapcsolóba,igaz az csak 500 volt darabja,de itt a foglalatot is megfizettetik.A fényerö elég jó,meg már kb egy évet mentek is.Akkor volt még az olcsóbból is amit beraktam,egy idö után elkezdett pislogni,majd elaludt.Ha mást nem is,de a háttérmegvilágitast érdemes lecserélni,van belöle kék is...
Válasz jozef19 #23071. hozzászólásáraEz a led jól néz ki, az a baj lehet a lap meg a foglalat közti kontakta vannak problémák.
Ennek mindegy hogy van berakva?
Ja meg 1000 fitying darabja.
Mondjuk 30- bó megvan az egész műszerfal nem is olyan sok.
Válasz Sötét Paraszt #23052. hozzászólásáraR4 lehet alul lett méretezve kicsit...
https://www.conrad.hu/hu/eufab-led-es-muszerfallampa-12v-b85d-feher-1-par-852125.html