Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szikiékhez????
Ahol én is tag voltam? illetve lennék is csak nincs értelme egyenlőre, de még lehet!!!
kérlekszépen ha minden jól menne és túljutnánk az idei éven munkaügyileg és papírformailag is, akkor fognak alakúlni a dolgok. Majd mesélek ez még nem publikus egyenlőre, de a rugalmasság és összeszedettség, felkészültség lesz a mottó. Jelenleg kicsit szétszórtság van ami több mindenből is ered...
többit majd szóban.
No a lényeg, hogy űzessed a törpét, hihetetlen mennyit fejlődött
Már a gép is alá való, nem ellenfél maga a méret. Most bedurrant aztán még nő egy kicsit és mehet a 125-ben jójó ne menjünk el még addig.
Álljon sokat és lábból is dolgozzon! Nagyon fontos!
Nem okoskodni akarok tudod Te, de azért elég sok idő eltelt a sportban a közelmúltban, megláttam és éreztem a lényeget, mert nem elég látni, amíg nem ézed meg hogy miért pozitív és miért lesz jó egy dolog, addig hiába látja az ember.
Szóval lábból testből kilehet dolgozni az elcseszések felét. Bár kicsit hoszabb volt a videón a hopp, jól kihozta a törpe, és ettől jóval nagyobbakat is meglehet oldani különösebb zökkenés nélkül.
Ezt akkor éreztem meg, amikor a 250 4T-vel cirkáltam még, lazán könnyedén szó szerint szórakozva. Aztán jártam még néhány tesztnapon, próáltam még nehhány gépet, állítottam be motorokat, és bakker ha van egy jó technika, meg hozzá némi kondi tartalék, majdnem a leg lágyabb enduró futóművel is lehet abszolválni a crossos dolgokat.
Sajnos az idén nagyon keveset motoroztam.Inkább a gyerekkel foglalkoztam, de időm se nagyon volt másra.
Vártam már a telet, sok volt a 11 verseny az idén.
Jövőre kevesebb lesz, és lesznek nagyon jó enduró versenyek is.
Jobb lenne kicsit többet kikapcsolni.
Jövőre átmegyünk Szekiékhez, úgyis ők edzették már az idén is a törpét.Szeretik őt, és Peti is nagyon tiszteli őket!
Jó lenne többet motorozni jövőre, az idén abszolut szétestem fizikailag.
24-én még mentem egy aprót és jólesett hogy működött a bal lábam, nem fájt nem görcsölt, lassan terheltem.
Motorozni sem felejtettem el(teljesen).
Egyenlőre többről nem álmodom!
Alakúl az inas!!!
Most döftél szíven, tuti a tegnapelőtti végett
bakker marcius óta nem motoroztam, illetve itthon vagy kétszer gurultunk szétnézni errarra...
akkor szlovákba meghívtak egy versengőre Krasznahorkára, nagyon jó volt, bár első motorozásnak kemény kicsit, de álltuk a sarat. Ha lett volna több kondi kicsontoztam volna őket!!!! a SK-andikat, így is csak az első három kinti OB-s versenyzők fogtak meg
no mindegy.
Ha mentek edzeni valahová szóljál mindenképpen! Akárhová akármikor akármilyen időben!
hameg endurózni akarnátok téli pihenésképpen, akkor gyertek! Bindzsivel is lebeszéltem már, de olyan mint a jóidő, magától nem lesz semmi. Fogd össze a csapatot!
Ha kell kirándulunk egyet hoszabbtávon érdekes terepeken, ha az nem járja akkor meg kezdjél rá edzeni...
Na nyugi, nekem is megáll a szívverésem az elugrótól a leérkezőig.
Versenyen meg teljsen kész vagyok miattuk. Viszont nem egy szeleburdi alkat hálaistennek. Azt csinálja amit tud, és egy centivel se többet.Nem tudják a többiek befolyásolni.
Ha az én gyerekem menne így, lerágnám a körmöm izgalmamban!
Ennél már csak verseny közben rosszabb nézni, amikor a rajt után megy a tolongás.
Haverok a napokban mennek offroad versenyre itt a közelben, 3-an motorral indulnak a többi autóval meg quadddal. A 4 kerekűek szerintem meg fognak halni a hatalmas traktor keréknyomoktól a határban.
szerinted gyári cuccok még lehetnek hozzá valahol? Van itthon valami olyan hely ahol lehet turkálni dőzsölni a ritka alkatrészekben?
Nem találom a fényképet a gépről!
Az mtz jó volt bele, így nem cserélgettem az akkor lenne könnyű ha lenne hozzá nagy légkulcs + akkor pik pak menne!
Egyébként preemergensen vegyszerezek legtöbbször!
Hát nem semmi kölök!
Most szabad időmben KLEIDLER márkájú motort vikszolok! De az elektronika nem az én asztalom ahoz nem értek és most azzal lesz a baj, a kondi és a trafó lehet szar, talán a simóé jó lenne de az meg nem férbele!
Keresek egy képet valahol róla!
gratula a pulcsihoz:-)
holnap se dolgozunk, csak sutyiba:-) de psssszt!
a videón a gyerek repül:-)
ha összeforgatod a gumikat, akkor kényelmes....mindenki ezért vett ilyen gépet!
24440 hozzászólás
Válasz #9189. hozzászólásra
15centi tuti van
Válasz #9187. hozzászólásra
Hány centis a hó nálatok?
Válasz #9187. hozzászólásra
Van ahol -16 van most!!
Most elég érdekes az ország hőtérképe. Valami furcsaság van a duna-tisza között.
http://www.idokep.hu/hoterkep
mínusz 10-et üt a higany, holnap szántok Misikollegámmal!!!
Válasz #9185. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
jójó ne menjünk el még addig.
Szikiékhez????
Ahol én is tag voltam? illetve lennék is csak nincs értelme egyenlőre, de még lehet!!!
kérlekszépen ha minden jól menne és túljutnánk az idei éven munkaügyileg és papírformailag is, akkor fognak alakúlni a dolgok. Majd mesélek ez még nem publikus egyenlőre, de a rugalmasság és összeszedettség, felkészültség lesz a mottó. Jelenleg kicsit szétszórtság van ami több mindenből is ered...
többit majd szóban.
No a lényeg, hogy űzessed a törpét, hihetetlen mennyit fejlődött
Már a gép is alá való, nem ellenfél maga a méret. Most bedurrant aztán még nő egy kicsit és mehet a 125-ben
Álljon sokat és lábból is dolgozzon! Nagyon fontos!
Nem okoskodni akarok tudod Te, de azért elég sok idő eltelt a sportban a közelmúltban, megláttam és éreztem a lényeget, mert nem elég látni, amíg nem ézed meg hogy miért pozitív és miért lesz jó egy dolog, addig hiába látja az ember.
Szóval lábból testből kilehet dolgozni az elcseszések felét. Bár kicsit hoszabb volt a videón a hopp, jól kihozta a törpe, és ettől jóval nagyobbakat is meglehet oldani különösebb zökkenés nélkül.
Ezt akkor éreztem meg, amikor a 250 4T-vel cirkáltam még, lazán könnyedén szó szerint szórakozva. Aztán jártam még néhány tesztnapon, próáltam még nehhány gépet, állítottam be motorokat, és bakker ha van egy jó technika, meg hozzá némi kondi tartalék, majdnem a leg lágyabb enduró futóművel is lehet abszolválni a crossos dolgokat.
Technika-ritmus-tiszta fej!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #9183. hozzászólásra
Köszi Máté!
Sajnos az idén nagyon keveset motoroztam.Inkább a gyerekkel foglalkoztam, de időm se nagyon volt másra.
Vártam már a telet, sok volt a 11 verseny az idén.
Jövőre kevesebb lesz, és lesznek nagyon jó enduró versenyek is.
Jobb lenne kicsit többet kikapcsolni.
Jövőre átmegyünk Szekiékhez, úgyis ők edzették már az idén is a törpét.Szeretik őt, és Peti is nagyon tiszteli őket!
Jó lenne többet motorozni jövőre, az idén abszolut szétestem fizikailag.
24-én még mentem egy aprót és jólesett hogy működött a bal lábam, nem fájt nem görcsölt, lassan terheltem.
Motorozni sem felejtettem el(teljesen).
Egyenlőre többről nem álmodom!
Válasz #9171. hozzászólásra
Ermike!
van multimétered?
enyém bedöglött, de ha úgyvan szerzek egyet gyorsba, elmegyek életrekeltjük a masínát, de legalább is a baját megmondom -ha egyáltalán van ilyen.
Válasz #9173. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
a SK-andikat, így is csak az első három kinti OB-s versenyzők fogtak meg![smile pimp](/oldforum/images/smiles/pimp.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Bátyja!
Alakúl az inas!!!
Most döftél szíven, tuti a tegnapelőtti végett
bakker marcius óta nem motoroztam, illetve itthon vagy kétszer gurultunk szétnézni errarra...
akkor szlovákba meghívtak egy versengőre Krasznahorkára, nagyon jó volt, bár első motorozásnak kemény kicsit, de álltuk a sarat. Ha lett volna több kondi kicsontoztam volna őket!!!!
no mindegy.
Ha mentek edzeni valahová szóljál mindenképpen! Akárhová akármikor akármilyen időben!
hameg endurózni akarnátok téli pihenésképpen, akkor gyertek! Bindzsivel is lebeszéltem már, de olyan mint a jóidő, magától nem lesz semmi. Fogd össze a csapatot!
Ha kell kirándulunk egyet hoszabbtávon érdekes terepeken, ha az nem járja akkor meg kezdjél rá edzeni...
Válasz #9181. hozzászólásra
Volt bau-bau...bele baukolni!
Válasz #9180. hozzászólásra
a mászással még csak-csak elboldogul
Válasz #9179. hozzászólásra![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Csak nehogy sok legyen a vén ketyegőnek az a sok "mászás"
Válasz #9178. hozzászólásra
Majd Feri Bátyád megmásza!
Válasz #9177. hozzászólásra
azt sejtettem , mert elég nehéz manapság az ilyen elkenénikre embert találni
Válasz #9156. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Hááát csak Feri Bátyátok!
Válasz #9175. hozzászólásra
Na nyugi, nekem is megáll a szívverésem az elugrótól a leérkezőig.
Versenyen meg teljsen kész vagyok miattuk. Viszont nem egy szeleburdi alkat hálaistennek. Azt csinálja amit tud, és egy centivel se többet.Nem tudják a többiek befolyásolni.
Válasz #9173. hozzászólásra
![smile w00t](/oldforum/images/smiles/w00t.gif)
Ha az én gyerekem menne így, lerágnám a körmöm izgalmamban!
Ennél már csak verseny közben rosszabb nézni, amikor a rajt után megy a tolongás.
Haverok a napokban mennek offroad versenyre itt a közelben, 3-an motorral indulnak a többi autóval meg quadddal. A 4 kerekűek szerintem meg fognak halni a hatalmas traktor keréknyomoktól a határban.
Válasz #9171. hozzászólásra
ide haza nincs hely, vagyis nem tudunk róla.
marad a net.
Válasz #9172. hozzászólásra
12
az baj hogy ilyen helyeken engem is!
az egyik katával tavaly még meccseltek, ma már ellép mellette bárhol, és kéc
Hány éves a fiad? ha jól értettem mindjárt lekörözi az egyik katát?
Hol van ez a pálya?
Válasz #9165. hozzászólásra
szerinted gyári cuccok még lehetnek hozzá valahol? Van itthon valami olyan hely ahol lehet turkálni dőzsölni a ritka alkatrészekben?
Nem találom a fényképet a gépről!
Válasz #9169. hozzászólásra
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz #9168. hozzászólásra
ott lóg kereszten, szögekkel a kezében:-)
Válasz #9167. hozzászólásra
nem arra gondoltam
tegnap sokat szövegelt, ma meg nincs
Válasz #9166. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
ez a fiam
meg a végén az egyik Kata is beköszön
Válasz #9157. hozzászólásra
szerintem elkaptad Mátét
Válasz #9163. hozzászólásra
kreidler.....
egy klasszis név
én innen vettem gyújtást az öreg ktm-hez: powerdynamo
Csak az enyém piros fekete Nikkel!
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
50 cc és 5 sebesség ....
Kíváncsi leszek ráE
A simsont veri az tutti!
Válasz #9162. hozzászólásra
!
Az mtz jó volt bele, így nem cserélgettem az akkor lenne könnyű ha lenne hozzá nagy légkulcs + akkor pik pak menne
Egyébként preemergensen vegyszerezek legtöbbször!
Hát nem semmi kölök!
Most szabad időmben KLEIDLER márkájú motort vikszolok! De az elektronika nem az én asztalom ahoz nem értek és most azzal lesz a baj, a kondi és a trafó lehet szar, talán a simóé jó lenne de az meg nem férbele!
Keresek egy képet valahol róla!
Válasz #9161. hozzászólásra
gratula a pulcsihoz:-)
holnap se dolgozunk, csak sutyiba:-) de psssszt!
a videón a gyerek repül:-)
ha összeforgatod a gumikat, akkor kényelmes....mindenki ezért vett ilyen gépet!
Válasz #9160. hozzászólásra
76,5 belemegy de nagyon visít a MTZ kényelemesebb!
A vidin ki repül????
MEgnéztem a terracult vidit is de jó lenne egy ilyen az aprómagvetős kombinációval!
Kár hogy a kicsi nem igen vinné! Holnap dolgoztok? Valamikor felhívnálak Póttank front hidraulika ügyében!
Király Pulcsim van ám!!! Meglepett az asszony rendesen!
Válasz #9159. hozzászólásra
hány centire vetsz?
Válasz #9158. hozzászólásra
A kicsi ferga se megy bele! MTZ vel vegyszerezek!
Válasz #9155. hozzászólásra
nem férsz be vele a sorba.......vagyis nehezen!
Válasz #9150. hozzászólásra
http://www.youtube.com/watch?v=vDa_94wik4c
Válasz #9152. hozzászólásra
És kihajtja az Elke nénit? Bárki bele ülhet az ölébe, az ülésébe?
MF Pista!
Szervusz az 5470 esen a front külön nem eladó???
öó?? stb. a két gépet cserélni? az enyém 650 en van!
csinálok egy csomócsomó videót!
Holnap megyek szántani két fejjel!
Válasz #9150. hozzászólásra
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Az ilyen korú sihedereknek a megcsólitás:Kezét csókolom ELKE Néni!!!
Jó éjt!
Válasz #9147. hozzászólásra
Jó éjt Feribácsi!
Azért nem nagyon aggaszt engem, hogy fiatalabb vagyok mint a kombájnod
Válasz #9146. hozzászólásra
még most is
Válasz #9145. hozzászólásra
vagy mész nézni a felnöttfilmet
Válasz #9145. hozzászólásra
Jó éjszakát gyermekeim!
Válasz #9144. hozzászólásra
és még akkoris bokáig toltad?
No mára eléglesz![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
megyek aludni vagy valami, asszony haragszik, hogy megy a et folyamatosan, szerintem inkább,minthogy a valóvillán röhögjek folyamatosan...
És ne feledjétek!
3% kedvezmény! 100-nál az ár 3!!!
Válasz #9143. hozzászólásra
én már akkor kijártam a 8-at
Válasz #9142. hozzászólásra
nomeg asszem rám nem is nagyon hasonlíthanának...
de Te is bokáig toltad a gatyát még akkor
Válasz #9140. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
szerencséje, hogy a lányai tiszta feri, mert beszóltam volna neki
Válasz #9139. hozzászólásra
csak nem nálad