Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407 FtUSD392 FtCHF433.28 FtGBP489.48 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Kész! Végérvényesen is bebizonyosodott előttem, hogy egy 200 le Ferga kenterbe vágja a 250 Le s Rábát!
Framest Reptil röpült a Fergával mindkét gépnek lenne helye a portámon!
Jd n is látni akarom egyszer az mit tudna vele csinálni!
Tegnap elkezdetem szántani hajnal fél három körül egy defekt (az ekén) vetett véget az északai műszaknak.
Ma befejeztem viszont pont a szegés előtt az utolsó fejről leszakadt az ekevas! Sajnos nem volt a gépbe tartalék! :(
Jó volt kicsit gépezni! Hétfőn szállítom a búzám eladtam! Talán lesz belőle vetőgép!
De lehet hogy csak a lakást újítjuk ahol pár évig meghúzzuk magunkat a feleségemmel!
Mivan nincs rajta zárhatós sipka?
Meghalt a kutya?
Sztem csinálj kerítést és szerezz fenevadakat.
Kinek kell máma a nafta?????
Mán nem divat naftát lopni.....
Hol van Mr.bacsooszan?
Nincs még kisbacsója?
Milyen grubbert szakított szét az a csodálatos mindent legyőző traktorja he????????
Helló skacok!
A tankra szeretnék egy zár szerkezetet tenni mert nem akarom hogy babrálják! Az eddigi riasztóm ma sajnos megdöglött és még nem lesz új addig kéne valami hogy ne izguljak valaki nem szerkesztett már? Esetleg gyári cucc nem milliókért?
A pót tank téma ismét kezd előjönni! Jó lenne rá!
Szerintem "kicsit" felül vannak árazva a traktorok:
egy 6499 es fullosan 113.000 eur ,míg egy 930-as Fendt variót 122.000 eur-ért adna az Axial!
a kettő szerintem elég messze van egymástól!
Ez így igaz, de attól még mindegyik lehet az adott év végi gyártás, arról nem is beszélve hogy "0" üzemórásak, tehát a vevőnek nincs rizikója!
Ha körűlnéztek, máshol is vannak 2-3 éves raktári gépek, csak ott lehet nem kötik az érdeklődő orrára!
Az biztos, hogy hogy elsősorban ezek eladók, de ha sikeres lesz az akció jövőre folytatódik!
Az árak nem lettek emelve, visszaellenőriztük!
Elhiszem Neked!
nem nézegettem,hisz nem lesz traktor vásárlás, MfPisti szólt,hogy kombájn is van ilyen finanszírozással.
Szabinak ha valósan traktort akarna venni, nem kellene kihagyni egy 6495-öt szerintem, ha egy elég jó árat kap rá, így kamat nélkül szerintem úgy éri meg majdnem mintha lenne géptámogatás(majdnem)
kérdés,hogy az akciós listaárat nem emelték e föl a régihez képest, avagy mennyire alkuképes a téma!?!?!?!?
ha lett volna egy jó nyári aratás szezon, akkor őszre már ittlett volna egy új Centora ezen keresztűl.
csakhát nemhogy jó még bukó is az egész. Szerencsétlen repce lett elég jó, az kompenzálja azt amennyivel kevesebb termett kalászosból, de amit nemtudunk learatni a süllyedős föld végett azt már semmisem...
tegnap 35fok förróság színtiszta égbolt, ma reggelre 16mm eső derült égből... pedig már kezdtem bízni benne, illetve minden nap egy-egy kocsi búzát lelehetett még csipkelődni egykét süllyeség mellett, csak az idő tartott volna ki legalább hétvégéig ahogy jósolták...
24434 hozzászólás
Válasz #7683. hozzászólásra
hacsak nem lesz gyorsabb nála valaki
Válasz #7682. hozzászólásra
kell a válozatosság,
(lehet érzi Mézga ,hogy nagy kasza lessz az őszzel aztán "fejleszteni " kell )
Válasz #7681. hozzászólásra
mivan unja ami van?
mútkor még a frontosra csorgatta........
Válasz #7678. hozzászólásra
Ezt nem a SPIELER veszi meg ?
Válasz #7679. hozzászólásra
Válasz #7678. hozzászólásra
{:wink:pszt!!!!!!!!!!
Válasz #7675. hozzászólásra
Géza, ez hogy nézne ki az udvarodban?:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/Massey-Ferguson-6290/20100825-624429/#
Tudsz valamit róla? üó?
Top 1 Massey Ferguson elírás eddig amit olvastam:
"Massive ferbusson"
Kész! Végérvényesen is bebizonyosodott előttem, hogy egy 200 le Ferga kenterbe vágja a 250 Le s Rábát!
Framest Reptil röpült a Fergával mindkét gépnek lenne helye a portámon!
Jd n is látni akarom egyszer az mit tudna vele csinálni!
Tegnap elkezdetem szántani hajnal fél három körül egy defekt (az ekén) vetett véget az északai műszaknak.
Ma befejeztem viszont pont a szegés előtt az utolsó fejről leszakadt az ekevas! Sajnos nem volt a gépbe tartalék! :(
Jó volt kicsit gépezni! Hétfőn szállítom a búzám eladtam! Talán lesz belőle vetőgép!
De lehet hogy csak a lakást újítjuk ahol pár évig meghúzzuk magunkat a feleségemmel!
Egyszónak is száz a vége FERGA!!!!
Válasz #7673. hozzászólásra
neked riasztó kell a géphez?
Válasz #7673. hozzászólásra
Mivan nincs rajta zárhatós sipka?
Meghalt a kutya?
Sztem csinálj kerítést és szerezz fenevadakat.
Kinek kell máma a nafta?????
Mán nem divat naftát lopni.....
Hol van Mr.bacsooszan?
Nincs még kisbacsója?
Milyen grubbert szakított szét az a csodálatos mindent legyőző traktorja he????????
Helló skacok!
A tankra szeretnék egy zár szerkezetet tenni mert nem akarom hogy babrálják! Az eddigi riasztóm ma sajnos megdöglött és még nem lesz új addig kéne valami hogy ne izguljak valaki nem szerkesztett már? Esetleg gyári cucc nem milliókért?
A pót tank téma ismét kezd előjönni! Jó lenne rá!
http://automenedzser.hu/teher/20100819_traktor_huzta_ki.aspx#utm_source=hirkereso_2010_8_19
http://www.youtube.com/watch?v=21M84XWxEqw&feature=player_embedded
Válasz #7661. hozzászólásra
Itt 66.600 Euró a 170 lóerős traktor
Válasz #7666. hozzászólásra
Hali
Adj egy cimet és elküldöm a listát.
Válasz #7667. hozzászólásra
Nemtom mostanában nem nyálazok ilyen adatokat........
Válasz #7666. hozzászólásra
6499
89
de a gyík se tudja mivan benne......hehehe
Válasz #7658. hozzászólásra
6485-ös a 170 lovas nem?
Válasz #7657. hozzászólásra
Na ez még mindig nagy poén... Vagy ez a fullos gép ára amin front hidraulika, első híd rugózás autodrive, stb van?
Válasz #7664. hozzászólásra
Ugyi???
Válasz #7662. hozzászólásra
Hazudik a mocskos tótja????????
Akkor ez póver end bósztos lesz.....hehehheehhe
Válasz #7661. hozzászólásra
Minek mutassak mind 1 forma szinte....
Tótok ennyiért hirdetik.........................
Ahoj!
azért avval a 170 gebével vitatkoznék!!!
Válasz #7660. hozzászólásra
mutassad!
Válasz #7659. hozzászólásra
Zsír új elvileg---
Ill. gyakorlatilag is....
használt?
6480
170gebe
63ezer ééééééééé???????
Kinek kő???????
Válasz #7650. hozzászólásra
88?
Válasz #7655. hozzászólásra
még szép,mint nálatok!
Válasz #7654. hozzászólásra
Nálatok is megy ez az akció?
Válasz #7653. hozzászólásra
az prospektus!
a listán az eu-ban lévő akciós gépek vannak,ár ,hely,felszereltség,gumik megjelölésével.
Válasz #7652. hozzászólásra
Olyan listám nekem is van, szép színes:)
Válasz #7648. hozzászólásra
amit az orrod alá nyom a kereskedő,ha érdeklődsz!
Válasz #7647. hozzászólásra
Hát ja....itt 15, ott 100 darab
Válasz #7649. hozzászólásra
nekem 160 Le-s gép kellene de nem 100 000 euroért!
Válasz #7648. hozzászólásra
Telefonon megmondom!
Válasz #7646. hozzászólásra
Milyen lista? Bocs ha hülyeséget kérdezek?
Válasz #7645. hozzászólásra
beragadt itt is,beragadt ott is.......meg amott is ,csak amott még nem akcióznak!
Válasz #7642. hozzászólásra
Ha a listán kívül bármi megtetszik, én elintézem neked!!!
Ok?
Válasz #7643. hozzászólásra
Na azok a beragadt gépek, amúgy normál esetben annak sem annyi volna az ára!
Válasz #7643. hozzászólásra
Hát igen én is láttam már 6485öst 96000 euroért, mondjuk fullos volt, de kicsit tátottam számat...
Szerintem "kicsit" felül vannak árazva a traktorok:
egy 6499 es fullosan 113.000 eur ,míg egy 930-as Fendt variót 122.000 eur-ért adna az Axial!
a kettő szerintem elég messze van egymástól!
Válasz #7641. hozzászólásra
7636 -os hozzászólásban, bocs hogy neked címeztem... de kérdés még él
Válasz #7639. hozzászólásra
Én sem értem!
Hol olvastál a hozzászólásomban "beragadt gépet"???
Válasz #7639. hozzászólásra
ne légy értetlen!
nem beragadt, hanem raktáron lévő akár előző évi modell(ek) elsősorban.
Válasz #7638. hozzászólásra
Na akkor most nem értem? Beragadt gépek? Akkor hogy lehet hogy csak az széria ragadt be, vagy bármit lehet venni ezzel az akcióval?
Válasz #7636. hozzászólásra
Ez így igaz, de attól még mindegyik lehet az adott év végi gyártás, arról nem is beszélve hogy "0" üzemórásak, tehát a vevőnek nincs rizikója!
Ha körűlnéztek, máshol is vannak 2-3 éves raktári gépek, csak ott lehet nem kötik az érdeklődő orrára!
Az biztos, hogy hogy elsősorban ezek eladók, de ha sikeres lesz az akció jövőre folytatódik!
Az árak nem lettek emelve, visszaellenőriztük!
Elhiszem Neked!
nem nézegettem,hisz nem lesz traktor vásárlás, MfPisti szólt,hogy kombájn is van ilyen finanszírozással.
Szabinak ha valósan traktort akarna venni, nem kellene kihagyni egy 6495-öt szerintem, ha egy elég jó árat kap rá, így kamat nélkül szerintem úgy éri meg majdnem mintha lenne géptámogatás(majdnem)
kérdés,hogy az akciós listaárat nem emelték e föl a régihez képest, avagy mennyire alkuképes a téma!?!?!?!?
ha lett volna egy jó nyári aratás szezon, akkor őszre már ittlett volna egy új Centora ezen keresztűl.
csakhát nemhogy jó még bukó is az egész. Szerencsétlen repce lett elég jó, az kompenzálja azt amennyivel kevesebb termett kalászosból, de amit nemtudunk learatni a süllyedős föld végett azt már semmisem...
tegnap 35fok förróság színtiszta égbolt, ma reggelre 16mm eső derült égből... pedig már kezdtem bízni benne, illetve minden nap egy-egy kocsi búzát lelehetett még csipkelődni egykét süllyeség mellett, csak az idő tartott volna ki legalább hétvégéig ahogy jósolták...
Válasz #7631. hozzászólásra
Hali
Körülbelül 10 gép van ebben a 4x25 finanszirozásban
és csak 95 és 99-re vonatkozik 2008/09 -es bentragadt gépek változó felszereltséggel.
Válasz #7633. hozzászólásra
még jó, hogy van két keze