Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR406.34 FtUSD390.63 FtCHF433.46 FtGBP488.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Látod tökikém, ha szósz, h. sassoljon a nép hamarabb, ránavigálunk a ócskavasra detecsak hajtogattad a simítót hamszteré meg ventilátoré dumát.......
Ha 1. nap rávetődünk má otthon lehetne baxom 2000euróé......ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Elovastam a traktor gépkönyvét,ha 15 nél kikapcsol az eleje akkor 2másodpercig kell nyomni a kapcsolót és akkor nem kapcsol ki többet. Nem kell a relével küzdeni
A kovácsker-t azért hívd fel !!!
Valszeg én is ott csináltatok egy 7+7-es függ, fogasost + U simítót utána olyan 1,5 körül.
A 8+8-as függ.-et már nem ajánlotta a vonulás és a magasság végett a kábelek miatt csak is vontatottba.
No meg még a 8,5 m-es kongskildon gondolkodom csak hát az 3X-osa ennek a fogasos témának....
Zagraj Ferikeé ez a simító házi maszek. jó lenne,csak rugósnak kén hogy legyenek a deszkák!!!
gyakran összehúzza sok gondot kell fordítani az emelgetésre.
ez a kovács téma meg ugyanolyan mint a Leták.
Magyar kis cég, nem túl drága. Nekünk van egy 4,2méteres ásóboronánk, vagy 7éve szolgál. 2007-től most az évig a nagygép ezt húzta, mivel nemvolt más utána, talajt meg csinálni kellett. Hát elmondanám,hogy ezzel 30-40hektárt megcsináltam lazán egy nap! szóval húzam 15-ökkel magágykészítésnél, megmég gyorsabban is. a csapágyai feküdtek ki de a váz a szerkezet a mai napig sértetlen és zsír!
szántást is munkáltunk el vele olyan helyeken ahová a fődönhúzós simítómat nemtudtam kivinni.
A nagy hantokon csak úgy nyúzódott mégis kiválóan bírta és bírja a mai napig. Pálcáshengereit kellett javítani azok kicsit alulméretezettek ezekre a kötött talajokra.
Azán van itt szőlősardóban egy maszek Rábával dolgozik és egy 6,2-es nehéz Leták tárcsája van több éve. Hibátlanúl működik, a súlya is a nehéz IH-val vetekszik, van benne anyag.
Aztán altalajlazítót is húznak ismerőseim Letákot, amiből valószínűleg én is bevásárlok majd, mert nagyon kell egy jó lazító. A hajsúnánási kötött ódalon szokott menni egy ilyen 5késes és nagyon jól bírja.
Én lehet csak a 4késest veszem majd, attólfügg mekkora a munkaszélessége. 180-200cm-es jó nekem, eddig a kölcsönkért az 180-at fogott el.
Van rajtuk mélységállító kerék, nem holmi személyautós mankókerék, meg elmunkáló is. Az elmunkáló pálcáshenger pálcái tömör négyszög anyagból vannak 30x30mm-es keresztmetszetű.
ja és az ára meg nagyon jó.
Egy ilyen kompletten felszerelt állítóorsókkal mindennel,5késes 820ezer Ft.
Annyira nem is sok, edelényben 1,8M-ért vettek ugyanilyen kaliberűt axiáltól, csak csicsásabb színben pompázik...
Lazítóból szinte biztos,hogy ez lesz,mert ennyiért ilyen felszereltségű 5késes mélylazítót nem veszel zsírújat sehol.
A simítójuk is 1,2Milláért nem olyan vészes, illetve a nehézboronája 9,9méteres valami 800ezer mint írtam. Ilyen méretű eszközökhöz abszolút nem drágák!
és ha a hankó meg a tárcsa bírja évek óta nem is akárhogyan akkor szerintem ez már bizonyíték bárhonnan nézve...
Abodon a polg hivatal mellett is láttam egyet az ki lehet az is eladó, arrról csináltam egy két képet azt hiszem
kisebb a furat átmérője azt tudom de tavaj rendesen vetett most elég gyakori a dupla a maglesodró meg csupa rozsda azt már megnem mozdítja csak a flex.
iMikém!
nem emlékszem rá, de!
monosemen a levegő marad ugyanúgy, viszon a tárcsákat kikell cserélni kisebb furatúra, illetve ezen van egy magleseprő amin állítani kell.
a simítómat meg elvitte az első jelentkező basszus.
nagyon csalódott vagyok, nagyon kellene egy nagy, legalább 8méteres téma.
Különben ma nézegettem én Leták eszközt vennék ha újat vennénk, de most olyan nem lesz... 1,2Milláért hidraulikusan összecsukható 8,8 simító van vadi új, annyira nem is sok, főleg ha Jenőék ezt a szlovák 11méterest 1milláért akarnák adni 25évesen. Hiába jó mindene, hót rozsda, nincsenek boronák utána, nincsen rajta szárny csukó munkahenger, kézzel kel belökni a két szárnyat felzárás után....
akkor inkább egy kicsit kisebb de zsírúj téma!
nomeg marha jól is néz ki!
van nehzboronájuk is 9,9méteres valami 8kilóért.
nekem teccenek,illetve az ásóboronájuk be is vállt soksok éve kimondottan bírja.
24434 hozzászólás
Válasz #7383. hozzászólásra
sosem voltam jó földrajzból
Válasz #7373. hozzászólásra
Amúgy a Moi hegyeket fölismeritek?
Válasz #7379. hozzászólásra
há nem
ez is egy kristály
Válasz #7380. hozzászólásra
Asssszztaaaaa!
Válasz #7375. hozzászólásra
nem csak a valtrát, hanem a renót is
Válasz #7372. hozzászólásra
Mé? Nema?
Válasz #7377. hozzászólásra
Mikor rálépsz a gázra: FÍÍÍÍJJJJUUUUUUUUU FÍÍÍJJUUUUUUUU....... csakúgy fütyűűűűlll....
Addig van jóvilág míg másnál fűtyűűűűllllll...
nagyon komoly , remélem 1x kipróbálhatok egy ilyen komoly vasat
Válasz #7375. hozzászólásra
csakis
Erről másolták a valtrát?
Válasz #7371. hozzászólásra
Hun van????
Válasz #7372. hozzászólásra
No majdnem!
Denem...
Ez.
Az.
Válasz #7371. hozzászólásra
ez se rossz, ez már majdnen fergászon
Válasz #7370. hozzászólásra
keresek jobbat várjá csakmegleszzz......
Válasz #7369. hozzászólásra
ehhez mit szóltok ?
jól néz ki
Válasz #7368. hozzászólásra
Nemtom öreg é, de az é........
Válasz #7367. hozzászólásra
méghozzá a jó öreg Juraj Pohar-é
Válasz #7366. hozzászólásra
Persze mer ez 1 kupec számja.....háháháháháháhá
Válasz #7364. hozzászólásra
Vicc nélkül a szám is és az infó is korekt.
Válasz #7364. hozzászólásra
Nemcsak a száma van meg hanem az is tudom , hogy nemtudott gördeszkázni
Válasz #7362. hozzászólásra
Honnét van meg üköregapám száma neked????????
Válasz #7361. hozzászólásra
Á,Hecci az N E M Skandináv, aszonták valakik, de én el nem hittem
Válasz #7359. hozzászólásra
00421903458377
Válasz #7358 hozzászólá
Reméltem Heci kisegít
Válasz #7358. hozzászólásra
Késő van már ehhez......lépek is......
Válasz #7357. hozzászólásra
azannyát
hol lehetnek ezek?
szám van kép nincs?
gyanus vagy Te.....
Válasz #7356. hozzászólásra
Hát nem Skandináviába, hanem SK-andináviába,érteed???
Válasz #7354. hozzászólásra
Háromról tett említést 8-10 méteresek.
Válasz #7355. hozzászólásra
Az rendben van de Skandináviába !!!???
Válasz #7354. hozzászólásra
Vagy Komárom, vagy Dunaszerdahely, 1 simitó ennyit csak megér
Válasz #7352. hozzászólásra
Hova ??????????
Válasz #7350. hozzászólásra
KN vagy DS.Állítólag valahol kép is van de még nem találtam meg.
Válasz #7350. hozzászólásra
Szabi, mozduljmán ki otthonról..........
Válasz #7349. hozzászólásra
Nincs kép?
Válasz #7349. hozzászólásra
Messzire nem megyünk........
Válasz #7347. hozzászólásra
Egy figura kínál több félét SKandináviába, de beszéli a nyelvünket is. Számot küldjek?
Válasz #7347. hozzászólásra
Neked ha olyanod van mint nekem a kinti réti, takonyfajta talaj, akkor oda nemmmmmmmm jóóóóóóóóó a simicskoo......
Válasz #7346. hozzászólásra
Mit tudsz ?
Válasz #7341. hozzászólásra
Még mindég keresel simítót?
Válasz #7312. hozzászólásra
Látod tökikém, ha szósz, h. sassoljon a nép hamarabb, ránavigálunk a ócskavasra detecsak hajtogattad a simítót hamszteré meg ventilátoré dumát.......
Ha 1. nap rávetődünk má otthon lehetne baxom 2000euróé......ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Válasz #7343. hozzászólásra
Nem is mondtam, hogy a relével küszködök.
MfPisti már megírta addigra mire én is leírtam volna.
Válasz #7342. hozzászólásra
Elovastam a traktor gépkönyvét,ha 15 nél kikapcsol az eleje akkor 2másodpercig kell nyomni a kapcsolót és akkor nem kapcsol ki többet. Nem kell a relével küzdeni
Válasz #7341. hozzászólásra
A kovácsker-t azért hívd fel !!!
Valszeg én is ott csináltatok egy 7+7-es függ, fogasost + U simítót utána olyan 1,5 körül.
A 8+8-as függ.-et már nem ajánlotta a vonulás és a magasság végett a kábelek miatt csak is vontatottba.
No meg még a 8,5 m-es kongskildon gondolkodom csak hát az 3X-osa ennek a fogasos témának....
Válasz #7336. hozzászólásra
Zagraj Ferikeé ez a simító házi maszek. jó lenne,csak rugósnak kén hogy legyenek a deszkák!!!
gyakran összehúzza sok gondot kell fordítani az emelgetésre.
ez a kovács téma meg ugyanolyan mint a Leták.
Magyar kis cég, nem túl drága. Nekünk van egy 4,2méteres ásóboronánk, vagy 7éve szolgál. 2007-től most az évig a nagygép ezt húzta, mivel nemvolt más utána, talajt meg csinálni kellett. Hát elmondanám,hogy ezzel 30-40hektárt megcsináltam lazán egy nap! szóval húzam 15-ökkel magágykészítésnél, megmég gyorsabban is. a csapágyai feküdtek ki de a váz a szerkezet a mai napig sértetlen és zsír!
szántást is munkáltunk el vele olyan helyeken ahová a fődönhúzós simítómat nemtudtam kivinni.
A nagy hantokon csak úgy nyúzódott mégis kiválóan bírta és bírja a mai napig. Pálcáshengereit kellett javítani azok kicsit alulméretezettek ezekre a kötött talajokra.
Azán van itt szőlősardóban egy maszek Rábával dolgozik és egy 6,2-es nehéz Leták tárcsája van több éve. Hibátlanúl működik, a súlya is a nehéz IH-val vetekszik, van benne anyag.
Aztán altalajlazítót is húznak ismerőseim Letákot, amiből valószínűleg én is bevásárlok majd, mert nagyon kell egy jó lazító. A hajsúnánási kötött ódalon szokott menni egy ilyen 5késes és nagyon jól bírja.
Én lehet csak a 4késest veszem majd, attólfügg mekkora a munkaszélessége. 180-200cm-es jó nekem, eddig a kölcsönkért az 180-at fogott el.
Van rajtuk mélységállító kerék, nem holmi személyautós mankókerék, meg elmunkáló is. Az elmunkáló pálcáshenger pálcái tömör négyszög anyagból vannak 30x30mm-es keresztmetszetű.
ja és az ára meg nagyon jó.
Egy ilyen kompletten felszerelt állítóorsókkal mindennel,5késes 820ezer Ft.
Annyira nem is sok, edelényben 1,8M-ért vettek ugyanilyen kaliberűt axiáltól, csak csicsásabb színben pompázik...
Lazítóból szinte biztos,hogy ez lesz,mert ennyiért ilyen felszereltségű 5késes mélylazítót nem veszel zsírújat sehol.
A simítójuk is 1,2Milláért nem olyan vészes, illetve a nehézboronája 9,9méteres valami 800ezer mint írtam. Ilyen méretű eszközökhöz abszolút nem drágák!
és ha a hankó meg a tárcsa bírja évek óta nem is akárhogyan akkor szerintem ez már bizonyíték bárhonnan nézve...
nekem teccenek!
azért fotóztam hogy otthon a faterral le tudnánk könnyen koppintani!
Válasz #7338. hozzászólásra
pontosabban itt
Válasz #7335. hozzászólásra
ezt a letákos témát gondold át még 1x..................
nézz szét inkább ezeknél
Szerintem a Letákolmányokat feljtsd el gyorsan
Abodon a polg hivatal mellett is láttam egyet az ki lehet az is eladó, arrról csináltam egy két képet azt hiszem
kisebb a furat átmérője azt tudom de tavaj rendesen vetett most elég gyakori a dupla a maglesodró meg csupa rozsda azt már megnem mozdítja csak a flex.
iMikém!
nem emlékszem rá, de!
monosemen a levegő marad ugyanúgy, viszon a tárcsákat kikell cserélni kisebb furatúra, illetve ezen van egy magleseprő amin állítani kell.
a simítómat meg elvitte az első jelentkező basszus.
nagyon csalódott vagyok, nagyon kellene egy nagy, legalább 8méteres téma.
Különben ma nézegettem én Leták eszközt vennék ha újat vennénk, de most olyan nem lesz... 1,2Milláért hidraulikusan összecsukható 8,8 simító van vadi új, annyira nem is sok, főleg ha Jenőék ezt a szlovák 11méterest 1milláért akarnák adni 25évesen. Hiába jó mindene, hót rozsda, nincsenek boronák utána, nincsen rajta szárny csukó munkahenger, kézzel kel belökni a két szárnyat felzárás után....
akkor inkább egy kicsit kisebb de zsírúj téma!
nomeg marha jól is néz ki!
van nehzboronájuk is 9,9méteres valami 8kilóért.
nekem teccenek,illetve az ásóboronájuk be is vállt soksok éve kimondottan bírja.