Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR405.52 FtUSD392.46 FtCHF431.59 FtGBP487.09 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
akkor az már a 8440-es vagy mittudomén melyik, a legkisebb 8000-es MF-el kategóriatárs.
13tonna??? bár ott vannak a keréksúlyok is hátul látni is. Szériában a 310-es sincsen annyi azthiszem. A rába 12.
Jó gép lehet az akkor ám! Van motor van súly! ha jó a váltó-hajtás akkor fasza!
Cummins motor igaz?
Én még a hátsó kerekekre tudnék elképzelni valami faxa gyári súlyt, mert olyan csupasz a nagy felni rajta, meg könnyű is az orrához képest.
Érződik minden porcikáján !
13 tonna.
Nyomaték vagy 400-al legalább hosszabb.
8,3-as moci.
Fogyasztás meg egyforma, vagy jobb egy kissé, mert könnyebben viszi ugyan azt az eszközt.
Ha ezt nekem céleztad akkor súgok valami halkan !!!!!........Pszt !!!!! Conspeed vágta és még szecskázta a csutkát is, csak hát olyan szártömeg volt, hogy a kombájn nem látszot ki a táblából........VILÁGOS !!!!!!??????
Válasz #6462. hozzászólásra
Mi baj a klímával?Ennek az utolsó füleken van a kompresszora,mert a többi már letört,meg a bak is volt már eltörve párszor.Most a radiátort takarítottuk,teljesen el volt tömődve.Ez csak 180.
em demo, egy cimbi-é. Kisegít, bartel, hogy is mondjam.....egyebek......, szóval kipróbáljuk egymást, hogy így hogyan működik a dolog. Ő kíváncsi volt a v-f ekére én meg a lóerőre.
Leszedtük, mert össze húzta a nagy és csurom vizes kuki szárat ! Érdekesség : semmi különbség a munka minőségén. Magyarán : fejenként 106 ropi píz kidobás.
ez jó gép volt?
demóztad?
hány lovas ez itt?
a 310-eshez már eszközök is kellenének, ammeg nagynagy beruházás, és a végén ha nem fizetsz akkormeg jó nagyon megruháznak
egy jókis 6499-et láttam tavaly hungexpon kiállítva, elől is 600 széles gumikkal, fullra szerelve, új burkolat dizájnal.
Szeretted volna!
énis e mellé
no igen.
ügyes gyerek vagy Te!
hány órát mész évente?
ebben 3600van most. Neked ez vagy 4év alatt menne bele nem!?
boldog lettél volna! no hiba no para csak stabil meló és általános szervíz 300óránként!
majd legközelebb... :-D
akkor hülyeséget csináltál, mert a 97-es annyiban tér el a 99-től,hogy 13lóerővel kevesebbet nyom a lantba...
amit egy másik motorvezérlő programmal átlehet írni és máris 99-es.
Van itt egy 6499,bár azmég nem commonrail, hanem VP rendszerű,nomeg Dyna 4 csak, de a motor ugyanaz meg minden más is, csak alap felszereltség, ezáltal kisebb a súlya is.
nincs hídrugózás meg front hidraulika.
bár monitor már van olyan mint az enyémben.
akkor hülyeséget csináltál, mert a 97-es annyiban tér el a 99-től,hogy 13lóerővel kevesebbet nyom a lantba...
Van itt egy 6499,bár azmég nem commonrail, hanem VP rendszerű,nomeg Dyna 4 csak, de a motor ugyanaz meg minden más is, csak alap felszereltség, ezáltal kisebb a súlya is.
24434 hozzászólás
Válasz #6479. hozzászólásra
azért plussz szűk1000 köbcenti meg majd 25lóerő.
ezért nevetséges nekem a 7100ccm 360lóerő Fendt-ben.
ih váltója milyen?
nem tudom én ilyen kategóriába nem vagyok jártas ezek a gépek már jók és azok is maradnak ha megfelelő eszközt dobsz rájuk!
Válasz #6481. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Bingó!!!!!!!!!!!
Egyébként tök olyan mint a 8000 jédé.
Mondjuk a két gyár is egymás mellett van.
Válasz #6480. hozzászólásra
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Hídak,váz,váltó.......hiszen ez médin júeszéj !!!
Válasz #6479. hozzászólásra
De hol lehet benne az anyag??????????
Válasz #6478. hozzászólásra
Cammins a moci, rábát váltott le. A súly elosztás meg szinte 50-50%, így hogy a felnin van súly. Nem látszik amúgy a trakin, hogy igyen súlyú lenne.
Válasz #6476. hozzászólásra
akkor az már a 8440-es vagy mittudomén melyik, a legkisebb 8000-es MF-el kategóriatárs.
13tonna??? bár ott vannak a keréksúlyok is hátul látni is. Szériában a 310-es sincsen annyi azthiszem. A rába 12.
Jó gép lehet az akkor ám! Van motor van súly! ha jó a váltó-hajtás akkor fasza!
Cummins motor igaz?
Én még a hátsó kerekekre tudnék elképzelni valami faxa gyári súlyt, mert olyan csupasz a nagy felni rajta, meg könnyű is az orrához képest.
Válasz #6471. hozzászólásra
3700 ü.ó.
Válasz #6471. hozzászólásra
![smile blush](/oldforum/images/smiles/blush.gif)
Érződik minden porcikáján !
13 tonna.
Nyomaték vagy 400-al legalább hosszabb.
8,3-as moci.
Fogyasztás meg egyforma, vagy jobb egy kissé, mert könnyebben viszi ugyan azt az eszközt.
Válasz #6467. hozzászólásra
Psszt.
Nézd meg a képeket Zotyó!
Válasz #6472. hozzászólásra
Ja,ennek már a nyomásérzékelője rövidre van zárva a kompresszornál,vagy 2 éve.
Válasz #6470. hozzászólásra
![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
Válasz #6468. hozzászólásra
Valamelyik érzékelője szarakodik állandóan. Vagy a fülkében, vagy a motornál. Hiba kódot is ír, de már nem tudom, hogy mit.
Válasz #6463. hozzászólásra
no és az a 240 mennyivel több mint a 217?
érződik a gépen,hogy egyel nagyobb kaliber?
súlyra mennyi? hány óra van benne?
Válasz #6469. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
vártam
Válasz #6467. hozzászólásra
Ha ezt nekem céleztad akkor súgok valami halkan !!!!!........Pszt !!!!! Conspeed vágta és még szecskázta a csutkát is, csak hát olyan szártömeg volt, hogy a kombájn nem látszot ki a táblából........VILÁGOS !!!!!!??????
Válasz #6462. hozzászólásra
Mi baj a klímával?Ennek az utolsó füleken van a kompresszora,mert a többi már letört,meg a bak is volt már eltörve párszor.Most a radiátort takarítottuk,teljesen el volt tömődve.Ez csak 180.
miért nem szártépőzöd le akkor előtte a kuki szárt![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
Válasz #6464. hozzászólásra
Bizony.
Nem piskóta.
Válasz #6463. hozzászólásra
ahha!
Válasz #6458. hozzászólásra
A 310-et azért írtam, hogy legyen összehasonlítás a lóerő és ár közt !!!!
Válasz #6458. hozzászólásra
em demo, egy cimbi-é. Kisegít, bartel, hogy is mondjam.....egyebek......, szóval kipróbáljuk egymást, hogy így hogyan működik a dolog. Ő kíváncsi volt a v-f ekére én meg a lóerőre.
Válasz #6457. hozzászólásra
Ennek is a klímája az örökös szarakodása de más semmi.
Válasz #6457. hozzászólásra
MX 240 !!!!!!
Válasz #6455. hozzászólásra
Leszedtük, mert össze húzta a nagy és csurom vizes kuki szárat ! Érdekesség : semmi különbség a munka minőségén. Magyarán : fejenként 106 ropi píz kidobás.
Válasz #6454. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091128214106_IMG_0230.JPG)
Itt zajlik a javítás....
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile crying](/oldforum/images/smiles/crying.gif)
ez jó gép volt?
demóztad?
hány lovas ez itt?
a 310-eshez már eszközök is kellenének, ammeg nagynagy beruházás, és a végén ha nem fizetsz akkormeg jó nagyon megruháznak
egy jókis 6499-et láttam tavaly hungexpon kiállítva, elől is 600 széles gumikkal, fullra szerelve, új burkolat dizájnal.
Szeretted volna!
énis e mellé
Ez egy igényes masina!!!![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Dolgozik velünk olykor egy ilyen,nekem tetszik.A nyáron csináltuk a klímáját is! Ennek hány ló van az oldalára festve??
Mennyit pengetsz ezért???????????
jó az az eke! miért nem előhántoló?
Válasz #6452. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091128213324_P1000439.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091128213348_Magnum_muszer_oszlop.JPG)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20091128213430_P1000440.JPG)
No akkor ermike figyelmébe is !!!!!!!!!
Íme a jégkrém:
Válasz #6451. hozzászólásra
no igen.
ügyes gyerek vagy Te!
hány órát mész évente?
ebben 3600van most. Neked ez vagy 4év alatt menne bele nem!?
boldog lettél volna! no hiba no para csak stabil meló és általános szervíz 300óránként!
majd legközelebb... :-D
Válasz #6449. hozzászólásra
ha csokis akkor barna, ha kiwi akkor zöld,
vanilia sárga
Válasz #6448. hozzászólásra
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Akkor gondolj bele, hogy még lehet mindig a T-150-el nyomatnád !!!!!!
Válasz #6447. hozzászólásra
Szerinted !!!!!!!!!!!!??????????
Válasz #6446. hozzászólásra
A BOGRÁCS-KÉK
A JÉGKRÉM-?
Válasz #6442. hozzászólásra
Kevés lenne a lóóóóóó, vagy átt kéne cserélnem 1-2 gépemet hozzá. Egy 78-as árán veszek 1 310-es jégkrémet !
Válasz #6443. hozzászólásra
Nem sok lófax, csak a fogyasztása gáz, ha nehéz a meló. Nem arra való. Valszeg könnyű is. A gumizás is szar.
Válasz #6440. hozzászólásra
Egy kissé sajnáltam mikor elvitték a tiéd......ha 99 lett volna fix, hogy bele ugrottam volna !!!!
Válasz #6439. hozzászólásra
Az sok olyan ismerősöm szidta akinek olyan volt! Már ketten le is cserélték! Neked poroblémák szervíz ect.???
Válasz #6424. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Hűtlen vagy a 78ashoooooooo?????
Ment a hűtlen nehéz........
Válasz #6438. hozzászólásra
Aztán küldhetem a videót a börtönbe a 38 ról meg a 6497 ről!
Válasz #6436. hozzászólásra
mivel a pirosat írta a dobogó legfelső fokára így nem.
Amúgy én tudom mert tavaly beszéltünk erről már.
JÓL GONDOLKODIK!!!!!
Válasz #6435. hozzászólásra
Moderáld magad mert beperelnek!!!
Válasz #6436. hozzászólásra
Bogrács !!!!!!!!(NH)
Válasz #6432. hozzászólásra
Akkor 6404-es mennyivel ?????
Válasz #6434. hozzászólásra
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
NA és milyen??? jobb??????
Milyen gépeid vannak most???
Válasz #6430. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)